Hiss/Diss

Hissar

Höstfärgerna - Gul röd, orange. det är så färggrannt och mysigt när löven ändrar färg, man får sån härlig känsla, och mysvädret börjar.

Sanna vänner - inte en sån som går och leker ens vän utan verkligen visar det, som verkligen finns för en,oavsett vad som hänt, och inte finns för en just då det är som sämst, då är det för sent redan börja visa att man bryr sig.

Ljus - Finns det nått mysigare att tända några ljus och ha allt annat släckt, bara att ligga och se på lågorna som leker är mysigt, vare sig man har nån med sig eller är ensam.

Dissar

Höstvädret just nu - regn blåst, det är kallt och spöregnar , sån tid man bara vill ligga under täcket och mojsa, men man måste ut och blåsten gör så att man inte kan gå med paraply utan att det vänds ut o in.

Fakes - SÅna som leker nått dom inte är, såna som tror sig vara bättre än andra men är så osäkra att dom ändrar sig efter vad alla andra tycker och tänker. känt tyvärr för många såna som jag brutit kontakten med, oavsett hur bra vänner dom varit, vet man att dom bara gör sig till för att passa in, då är man inte sig själv.. då vet man inte vem man är, och då är det ingen idé att ens bry sig om den personen. Man vet inte hur ärlig den personen är mot en, när den inte ens kan vara ärlig mot sig själv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback