A new chapter in my life <3

yeah. har varit vaken hela natten. ehhe drog ut ca halv 3 och plockade upp Roosa  <3 o nu så ha vi cruisa hela natten ;) Pratat om allt och inget. Allt från spöken till stora misstag haha !
Nu ska jag snabbt fixa ihop nått att äta och sedan dra tillbaka och plocka upp Roosa :D <3 kl är ju iofs bara 07.07

I'm so glad i found you, this is a start of a new chapter in my life <3

A friend is someone you can be alone with and have nothing to do
and not be abel to think of anything to say
and be comfortable in the silence. <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
3 kommentarerI'm so sorry...

So sorry Guys, det har int blivit mycket till att blogga varken igår eller idag.. Det har hänt lite saker och jag har blivit så deprimerad att joo.. jag ligger helst och sover om dagen.. Yeah don't ask cuz it's not your bussiness..
Inget jag tänker ta upp i bloggen så.. men bara så tt ni vet varför bloggen stått stilla en liten tid..

I morgon kommer det bli någålunda roligt. Dena sku koma via här och härja lite och sen ser vi vad som händer. Han sku kanske mot ekenäs så kör han kanske.. what else.. ingen aning om vad jag mer ska skriva om. Allt känns så meningslöst at the moment att joo.. de är inte ens värt det att jag börjar ta ut nått över bloggen..

Cya dudes <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
3 kommentarerSneakPeak På Min Nya Design !

aOuh Yeaah Lovers!
Som ni ser så har min design plötsligt blivit en av de ljusare versionerna. Vit och Rosa ( rikit dom färgerna man förväntar sig att jag ska använda *NOT* ) :D det hade man då inte trott ey. :D Det är några småsaker som krånglar som ska fixas till sedan kommer den upp. Ni som följt mig ett tag vet att jag en gång tidigare haft en vit design och annars har det varit svart svart svart. butt what the heck, bra att byta om lite !
Är so far nöjd med den och tror att jag kommer ha den en tid frammåt :DL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
9 kommentarerI've Been A Good Girl!

Idag har jag varit duktig.
Steg upp kl 5. Ehhe sovde int nått inatt. Såg på Tv tills kl blev 10. Drog till Karis på mat. Sedan via en butik ( inhandlade mycket nya kökssaker idag :D Och sedan kom jag till lägenheten och började städa.
Sedan gick jag till butiken med ett varv i brist på annat.

Annars har det inte hänt så mycket. Mått dåligt hela kvällen.. tack vare en speciell person.. TACK!.. ,,!,,
Gjorde Spa natt a la Yuki I köket haha. Fot bad in my <3 + en bra bok = Finemang. Bra sätt att lugna ner sig på.
Och så drog jag ut i regnet ett varv. långt ut i skogen. Ända till vattnet.. och där släppte jag ut alltihopa. Jag skrek jag grät och var arg. men hur skulle nån se mig där? Det spöregnade och man såg inte längre än 15 - 20 meter tack vare det.  Efter några timmar i ösregnet så blev jag på lite bättre humör och nu har jag suttit i några timmar och jobbat på designen. :) Den börjar bli färdig :DL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerR.I.P Ryan Dunn :( <3

s”Jackass”-stjärna död i bilolycka

Ryan Dunn, 34, känd som en av killarna från Jackass-gänget, har dött i en bilolycka, skriver TMZ.

 

Olyckan ska ha skett klockan tre i natt och förutom Dunn ska en oidentifierad person också ha omkommit.

 

Sajten TMZ skriver att det var Bam Margeras mamma som bekräftade att Dunn var en av de avlidna.

 

Enligt uppgift ska bilen Dunn färdats i kört genom ett räcke och ut bland träden längst vägen, där den fattade eld.

 

Bara timmar innan sin död postade Dunn en bild på sig själv och några kompisar när de stod och drack alkohol, men det är ännu okänt vem som körde bilen.

 

Känd för leksaksbil i stjärten

34-åringen, med det karakteristiska skägget, hade tillsammans med Bam Margera spelat in fyra ”Camp Kill Yourself”-videor innan de skapade MTV-serien ”Jackass” med bland andra Johnny Knoxville och Steve-O. Bland scenerna Dunn blev känd för märks scenen i Jackass: The Movie när han för upp en leksaksbil i stjärten och går till en doktor för att klaga på magsmärtor. Ett "stunt" som inte ens våghalsen Steve-O ville utföra.
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
5 kommentarerDessies Låt!

Okey, nu har Dessies låt släppts då. Idk rikit vad ja ska säga. Den går att lyssna på och är bättre gjord än de andra bloggarnas låtar.  Men vet inte om låten passar Dessie. Den skulle passa till en lite äldre person.

But what the hell? Go Dessie!
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
3 kommentarerOh that Strange Feeling Again . . .

Hur många av mina underbara läsare har nånsin haft den där känslan av att du möter nån som är nästan exakt som du. Det har jag, flera ggr men inte som ikväll.  Haha. Känslan jag fått ikväll har jag kännt en gång tidigare. men that's another story <3 Helt från mitt i allt började jag prata med dig idag denna kväll/ natt. och det visade sig att vi har jättemycket gemensamt :D hur fan har vi int blivit kompisar förut? :D  Vi har så mycket gemensamt att det nästan är lite spooky :)

but what can you do. I think i just got a new friend this night, that i will come along with just fine :)
<3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerdisappointed.. tnx so fucking much..

Yeh nu e man hemma igen hos mina föräldrar och just kommit från bastun.. <3 skönt som bara vad. Har kännt mig sjuk den sista veckan och det har äntligen släppt lite, nu har jag bara en fitti hosta kvar </3 När jag drog till ingå på Fredagen fick jag mitt i allt ont att svälja, och det var ju verkligen roligt när man knappt kunde prata eller svälja.. Men men vad kan man annat göra än att vänta ut det.

och från en sak till en annan..
Hur kan du? hur kan du alltid göra mig så besviken på dig? som så många ggr förr? lär du dig aldrig? mitt tålamod har tagit slut sen länge och jag vet inte mer hur mycket jag orkar. Du lovar och lovar och lovar med allt är bara lögner.. När ska det ta slut? har jag orken att göra ett slut på det för alltid? har jag sen orken att gå vidare utan dig? vem vet.. och jag vill inte veta sanningen.. Cuz i'm not strong enough to carry on alone.. but you still hurt me.. Du tar allt för givet och tror jag alltid ska finnas där för dig. alltid stötta dig och stå på din sida.. tyvärr kommer jag int vara det om detta inte slutar snart.. I want to let go <3

eL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerIn the middle of the forrest. Chilling..

Haha Hello guys, nu sitter jag  mitt i skogen i Ingå och chillar. Har just lagat mat. Hemmalagade köttbullar och egenlagad mos. Hihi. Nom nom. Fick lära mig hur man lagar brunsås med.  Idag är det popkalaset. Hurraa.. it sucks asses. Men vi ska dit idag senare och plocka opp en person.

Igår var det Fredag och det var chill, sovde tills kl va 12. Jonas for med 14.10 tåget och jag hängde med Dena tills kl var 5. Träffade Fijah och Tinja ett varv där också och så va Tomppa med oss ett varv med.
Sen drog jag till ekenäs fick bilen tankad och drog till Ingå skogarna.  och här så satt vi ooch spelade hela natten och sedan låg vi o pratade tills klockan var halv 5 haha. Morgonen spenderade jag på gården/terassen och MItt sällskap spenderade den i sängen haha . Sömntuta :D  Sedan började jag se på Full Frys och då kunde man vakna ;) haha.
Annars har vi int gjort så mycket annat än lagat mat.. eller jaa.. de va ju jag som gjorde maten haha. men rikit pikuliite hjälp ;D

Ha de ra och ni som drar till popkalaset så have fun där. xDL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerAnd it rained for 3 days..

Oh yeah nu har det regnat i 3 dagar. Har fått mycket gjort i lägenheten under den tiden, storstädning ftw ! skrubbat och tvättat varje lilla knut jag hittat och vattenkriget i duschen var bara bäst haha <3

Idag har jag diskat allt som var där och bäddat och torkat damm hah, jag är allergisk och det känns.. men men Zyrtec in my <3 Just nu håller jag på att rengöra kaffekokaren. it was filthy.

Annars har jag sett på two and a half men season 2. heh :D

ds
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerFinally...

Efter många om och men kom den där jävla sömnen, men inte förrän jag kört gullus på jobb.
Så jag somnade på soffan med en film på haha. Epic..
Nu funderar jag på att gå till butiken ett varv för det verkar hålla upp. UNDERBARA VÄDER <3 Idag regnar det ÄNTLIGEN <3
Sedan funderar jag på att ha ett litet hemmaspa här hemma helt för mig själv Jonas slutar ändå int förrän 4 tiden så. <3 kanske kommer lite nya bilder då med? :D
I know you love it <3

sedan när jag kommit hem skall jag kasnke skicka in mer ansökningar med :)

wwL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
4 kommentarerthere and back again..

Nu ligger man återigen på det kalla balkong golvet med cigaretten i munnen och ser upp mot himelen som ligger i ett litet mörker..Det blir inte så mörkt under sommaren. Ser man riktigt noga kan man urskilja några vita moln sakta segla förbi och tankarna snurrar i huvudet. Tankarna är kanske inte de mest positiva för tillfället.
Hur sku världen se ut om jag inte fanns? Varför händer det som händer? Varför finns jag? Varför finns du? WHY?!


Omg i'm going crazy.. Allt som snurrar i mitt huvud och låter mig inte sova.. L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerpssst! I love you...

ooh dessa nattinlägg börjar bli det enda bloggen består av. hehe.. kanske man borde skaffa en nattblogg.. Haha skämt åsido.. Men seriöst, vad är det med mig och nätterna.. ingen sömn what so ever , stiger tidigt opp på morgonen men inte blir man trött inte..
Dygnsrytmen går verkligen inte åt rätt håll men vad gör det.. Känner för att skriva av mig lite..

Sitter på balkongen och röker och känner hur trädets löv utanför prasslar i vinden, det låter nästan som om dom vill säga något. Någon hemlighet som du går och bär på..
Idag skrev du till mig igen, igår såg jag dig, såg dig förra veckan med, och veckan före det.. Jag blir helt varm när jag tänker på dig, blir helt flummig när jag hör ditt namn, jag ÄLSKAR när du säger mitt namn, Jag älskar dig.. Ditt mörka hår och dina mörk bruna ögon med ditt underbara leende och din honungssöta röst. Allt är så perfekt. DU är så perfekt.. Men ingen får veta om dig. Ingen får veta om vad vi två har. Nej det skulle bara vara fel. Fel på alla sätt och vis. Vi är två helt olika personer, vi har egentligen inget gemensamt förutom 2 saker.. men det säger jag inte vad det är.. vad skulle människor tro? Du är så annorlunda än vad jag är.. Kanske jag inte alls gillar dig, kanske du bara är rolig.. Kanske jag bara dras till dig för att du är som alla andra, bara lite snyggare, lite roligare , lite bättre.. vem vet.. Usch dessa känslor..


Varför måste allt vara så svårt?

k
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerDid You Ever Try To Love Me ?

Ouh YEaah . Idag kommer det bli chill, Haha vaknade tidigt idag och drog till ett berg och såg på soluppgången. Fyfan så vackert det var. Satt där en stund och sedan drog jag ut och gå igen. Seriöst jag håller på få allvarliga problem.

Igår spenderades kvällen på tågcruising och natten på datorn, Hjälpte Jimi med msn haha, jag och Nico höll på ganska länge innan han fattade vad vi menade, men tillsist så gick det nog bra. Afterall. och nu behöv inte Jimi gråta mer när han skriver med nån på msn ;D
vad annat.. Idag drar jag bort, men tar datorn med och ska försöka få in lite nya bilder också för det vet jag att ni gillar ;) Sedan skall jag försöka få designen klar med, det är inte så mycket kvar på den nu mer. Sedan skall jag fixa ihop en lite somrigare design till Pjumas <3

w

Hoppas ni har en varm och skön dag dudes ! <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
3 kommentarerIt's summer bitch! Chill Out!

Yesbox, det är ännu varmare idag än igår. Nice nice. Har varit ut och gå i undefär 2 timmar. Det var skönt.
( yeah jag tror jag är sjuk och mina kompisar håller med haha ) och kom just in och skall nu föra bilen på lite kontroller och sen skall jag gå hem därifrån. Mycket motion idag.
TODAY IS THE DAY I CHANGE MY LIFE!
not really men ändå haha. I know you love me anyway <3

Är riktigt stolt över mina 2 timmar rask gång idag och valigtvis behövs det regäl motivation till det men idag var det bara "vad ska ja hitta på och göra idag, ( Pling ) UT OCH GÅ! " haha.

w
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
3 kommentarerUntouched for the first time.

Yeah, idag.. vad finns att säga om idag..
Jag vakade hela natten steg upp 6 tiden. ut och sola 7 tiden, Det har varit 32 grader i skuggan.. Simmat med Sani <3 Wohoo <3 Skönt värre <3 sen körde jag Sani till Karis skogen <3

Sedan kom jag hem och bara angstat. men eftersom jag lovat att inte ta ut något på bloggen som inte hör hit så har det varit lite inläggstom dag här. Like so many days before. Men i morgon dudes, då kommer det säkerligen komma bilder och inlägg. Måste vara hemma hela dagen ensam och wopidoo..
Nu mot kvällen/natten har jag cammat med Sani Hani och gått igenom bilder <3 MEMORIES <3 Fedt på att bleka sönder mitt hår igen och laga 3 nya piercings. Men yeah. Ska man eller ska man int ? :D

h
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerNattinlägg ( Grattis btw )

Oh yeah, här sitter man igen, vaken, hela natten och bara funderar och funderar  och funderar.. and so on..
Jag har varit borta de senaste 6 ( ?! ) dagarna. På en liten början-på-sommarlovs-rehabilitering . Har det varit roligt JA, behövdes det JA.. Men men anyway. Nu sitter jag somsagt hemma, ensam, och full med frågor men kommer inte få några svar. så vi får hoppas på att jag somnar före jag blir helt och hållet galen..

Vad har hänt under senaste tiden..
Förra Onsdagen blev jag färdig Frisör. Grattis till mig själv hehe. och det var varmt. eller jaa.. dom andra hade varmt medan jag hade riktigt passligt. Fick helt okey betyg och
Grattis Sani hani <3
Sedan drog jag iväg. och kom hem idag. :D
Bio med de 2 bästa <3 Vi såg POTC 4 . den var helt bra :)
Annars har det bara varit att umgås med de 2 bästa. Shopping och bio och sleepovers <3


Men yeah, som sagt, jag sitter här återigen med 1000 olika förslag till bloggidéer, designer, inlägg och allt möjligt. men jag har inte haft tid, men nu har sommarlovet börjat, ( svårt att tro, kommer inlägg senare om det ) Skolan är slut ( ännu svårare att tro och kommer ta det hårt när det väl faller in, Believe me, Kommer i ett annat inlägg haha )

Damn I really should get some sleep.. <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
3 kommentarer">