Förändringar - Det var på tiden. Nytt Projekt på G!

Som dom flesta som läser min blogg har märkt, har det skett några förändringar i designen. Hur underbart är inte det ? Har haft den här designen ganska så länge och har länge velat ändra såna där småsaker i den men har endera inte haft tid eller inspiration till det, men här en natt var inspirationen och flöda bara så satt och knepa ihop lite det ena och det andra och nu är det mest en ny header som står på listan. Får se när man orkar ta tag i det projektet. Påtal om projekt så har jag startat en till blogg som heter Yuki Yoursic's Beauty, vilket kommer bli en blogg om vilka sorters produkter jag använder och vad jag tycker om dom, om hår , naglar och jaa det mesta inom skönhetskategorin och så vidare. Jag är inte den sortens tjej som sminkar mig alla dagar och inte klarar av att visa mig ute utan smink. Så det kommer bli intressant om jag hittar nått att ens skriva om haha.  Designen blev en tillfällig som jag laddade ner och den kommer väl så småningom att kanske ändras med. Ännu vid detta tillfälle står bloggen tom, men just nu sprudlar det bara med ideer som jag måste få ner till pappers innan jag kan förverkliga dom. ( läs : glömmer bort dom )
Eftersom jag har haft en Spontan September, så passade jag på att kolla runt vad några av mina vänner har för ideer och detta var en av dem haha. Så vi får se hur det kommer gå.
Men nu skall jag börja stänga datorn och gå och bädda ner mig i soffan igen och fortsätta spela. ♥
 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
4 kommentarerFredag - Full storm och en jävla värk.

För att vara helt ärlig vet jag inte riktigt vad jag ska skriva haha, det är full storm ute just nu och jag har sån värk att jag i morse steg upp , gick i duschen och tvätta bort hårinpackningen som jag hade i över natten, och var och klippa min farmors hår. Sedan via en butik och efter det hem igen. Värken är så stark idag att jag legat i sängen reten av dagen och otroligt nog sovit. Vet inte när jag senast fått så här mycket sömn på samma gång. På grund av att det är full storm ute så taket nästan lättar och regnet bara öser ner beslutade jag mig för att det får bli en Fredag hemma i sängen idag. Värken gjorde mitt belut ännu lättare. Så just nu sitter jag och kollar facebook och spelar på min gammla trofasta Playstation 2a haha.
Hoppas mina underbara läsare har en riktigt bra Fredag. ♥
 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerHöstdagar.


Hösten har kommit.

En höstdag som denna skulle jag bara kunna krypa tillbaka under täcket och sova bort. Det är svinkallt ute och blåser nått fruktansvärt. Har i varjefall fått tillbaka min älskade bil, så blev att få lite ärenden gjorda i morse i stan och medans jag tankade bilen trodde jag att jag skulle förfrysa händerna, trots att jag tog min nya vinterrock på mig så var det ändå kyligt. Han som stod på andra sidan frågade sarkastiskt om jag frös när jag stod med vinterrock och tankade. Sedan blev han bara paff när jag svarade Ja. 
Men nu skall man försöka få lite mat i sig och sedan se några avsnitt av Paradise Hotell och senare dra ut med en kompis.
Love you all ♥L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
3 kommentarerSömnlösa nätter och bil problem + kort om marknaden.

 
Måndag åter igen. Ny vecka och nya försök till att få dygnsrytmen i skick. Det har blivit bättre. Förra veckans Torsdag och Fredag var det som sagt Höstmarknad åter igen. Vet inte vad det är men jag blir helt hyper när jag vet att marknaden närmar sig. Har insett att det finns int egentligen nått annat än krims krams där och ytters dyra saker för övrigt. Men av nån andledning måste jag ändå dit varenda år. Man träffar ju ändå massa gammla vänner och bekanta som man blir och prata med. Och man får inte glömma allt onödigt man köper som man lovar sig varje år att nästa år kommer det inte hända.
Så Torsdagen spenderades på marknadsplan med Nico och Ina, vi åkade karuseller och gick omkring i flera timmar. Sedan när dom inte orkade gå mer där så begav sig jag och Nico och äta istället. Fredagen var lite oplanerad för min del så jag traska omkring i stort sett från kl halv 9 på morgonen till en ca halv 9 på kvällen. Fyfan hur det kändes och inte hände det nått speciellt på marknaden heller, men det var mest bara för att få tiden att gå hah.  Så under dessa två marknads dagar lyckades jag hitta åt mig, 2 hupparen, 2 tröjor, 2 linnen och 750g munkar. 
Efter det blev det att dra till min bror på kaffe, vi lyckades även fånga in deras trassliga katt som bestämde sig för att rymma några dagar tidigare. Stackars dem som ägde balkongen vi härjade under mitt i natten. Dom måste ju ha undra vad fan 3 personer håller på med under deras balkong. Men katten hamna hem tillbaka och hon var precis som inget överhuvudtaget hänt. Sedan där runt midnatt tänkte jag bege mig hemmåt. Ett problem bara, bilhelvetet startade inte, den lovade inte ens nått, det var som om akkun sku ha blivi tömd, men det konstiga va att alla lampor lös som dom skulle. Så efter att vi konstatera att akkun var de inga fel på, så buffa vi igång min bil. Jag är nog så otroligt glad över att ha en ytterst liten och lätt bil. Bilen startade och jag har aldrig varit så rädd att bli på vägen förut som den resan hem. Tur var det inget värre fel än att strömlås bottnet gått sönder. Så nu under Måndagen har min bil varit i verkstan och blivit fixad.
Så kort och enkelt har det varit ett ytterst långt veckoslut för min del eftersom jag inte kunnat använda min allra käraste ägodel. Men har fått mycket uträttat här hemma under dessa 3 dagar utan bil så nånting positivt har det varit med det med.

 

L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerEkenäs Höstmarknad 2014 ♥ del 2

Del 2 av Ekenäs Höstmarknad 2014 ♥
 
 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerEkenäs Höstmarknad 2014 ♥

Del 1 av årets höstmarknad i bilder ♥
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerHangö Del 2

Här kommer del 2 av fotograferingen jag och min bästa vän hade i Hangö. 
Jag är ganska så stolt över mina bilder med tanke på att jag aldrig fotat med systemkamera förut.
Vad tycker ni? ♥


 
 
 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerHangö Del 1

På Fredagen gjorde jag nått så oväntat som att köpa en systemkamera från ett av pryltorgena på facebook. Jag måste medge att jag kan nog inte vara lyckligare över mitt köp än vad jag är haha. Så  på Söndagen blev det att dra ner till Hangö och testa den med min bästa vän ( som fick lära mig hur den fungerar haha )
Här kommer en del bilder som jag tycker själv att jag lyckades ganska å bra med.


 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerNot sure if...jaa-a, såhär känner jag mig alla ggr jag försöker få i ordning mina kläder. Men för 
att vara helt ärlig måte jag nog medge att jag har allt för mycket kläder haha.L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
3 kommentarerMorgonhumor - The reason why i Love Pewdiepie

Godmorgon alla underbara bloggläsare.
Sitter just nu och kollar på youtube medan jag försöker få i
mig mitt morgonkaffe innan jag ska in till stan för att få lite
ärenden uträttade. Vad ser man inte på om int Pewdiepie. ( sällan ) 
Hittade även dessa bilder som är från några av hans videon:


 
 
 
 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerNattbloggen 2014

Detta börjar bli otroligt irriterande av att inte få sömn under nätterna mera, och ändå vaknar jag 8 - 9 tiden på morgonen och trögar igenom resten av dagen. Idag har min flunssa vari på den bättre sidan och jag har fått mina klädskåp äntligen 100 % städade. D.v.s Allt skulle vikas om, hängas in, sommarkläderna läggas bort och plocka fram varmare kläder nu när hösten närmar sig. Här får man följa med vädret från dag till dag, för ena dagen kan det vara 20 + medan dagen efteråt 8 - 9 grader. Igår tex var det 20+ ute, idag har det regnat och varit kallt största delen av dagen. Så tack vare vädret har jag inga bad feelings av att ha vari inne hela dagen och pynja på i klädskåpena.
Nu mot kvällen blev det även bastukväll här i huset och det behövdes verkligen kan jag säga, det är så uppfriskande att börja friskna till från flunssa och bara sitta i bastun och känna hur dom sista bobborna dör i hettan. 
men nu ska jag ut och beundra den vackna fullmånen som håller mig vaken denna natt. ♥
Love you guys ♥

 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerOh Monday..

oh skulle inte denna snuva kunna börja ge efter sig redan. Är trött på att inte ens orka stiga upp från sängen trots att jag varit i lite bättre skick idag. Har till och med fått luft idag. Har suttit och spelat olika spel på facebook och jesper.nu hela dagen och just nu sitter jag och ser igenom senaste säsongen av efterlyst och inväntar sömnen, suprise suprise, fullmånen håller mig vaken åter igen. Men nu blir det att bädda ner sig riktigt ordentligt och dricka min kopp med te och hoppas på att man inte är vaken hela natten.

 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerFlunssig, oväntat besök och trafikstockning - veckoslutet i korthet.

Veckoslutet i korthet, Fredagen vaknade jag upp hos en kompis som jag sov över hos från Torsdagen, Kände mig otroligt trött trots att vi skulle stiga upp där 9 tiden men av nån andleding låg vi och drog oss tills halv 1. Sedan blev det att börja söka sig hemmåt och när jag väl kom hem kände jag mig så flunssig att det blev att spendera resten av Fredagen till sängs, det var riktigt skönt kan jag berätta. Lördagen kändes ändå bättre så var till min Farmor på middag och sedan blev det att bege sig till Fagervik där Nico väntade på mig, eftersom jag skulle hålla honom sällskap medan han var hundvakt, så vi låg i soffan och slöade framför tvn hela eftermiddagen tills hans mamma kom hem och dom började med maten. Undertiden vi var ensamma ännu skulle jag ut på en tobak medans jag pratade i telefonen och när jag öppnade dörren såg jag en hundvalp på gräsmattan jag inte kände igen. Så medan jag pratar i telefon försöker jag förklara till honom att det är en valp på gräsmattan, sedan får vi veta att det var grannens valp så vi gick upp med lilla Boris till deras och dom hade inte ens märkt att han var borta. Sedan när hans mamma kommit tillbaka blev det att fixa mat och herregud hur gott det var, Pasta med ostsås och till efterrätt Äppelpaj. ♥ 


Sedan blev det att börja söka sig hemmåt igen men det blev att besöka Ingå ett varv före. Söndagen var otroligt tung igen då flunssan slog till igen så spenderade även söndagen till sängs med min älskade dator, sovde bort nästan hela dagen men till kvällen blev jag lite piggare så passade på att dra in till stan ett varv, men när närmade sig stan var det trafikstockning eftersom en lastbil hade kört fast under en bro på storvägen. 

Så tokigt det kan gå, men som tur välte inte alltihopa över vägen.
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerNattunderhållning - CinnamonToastKen

Så var denna dag över för min del. Har varit otroligt trött idag av nån andledning, här hemma håller dom på o bli sjuka så hoppas att jag inte blivit smittad av nått. Blev att fara på kaffe till bror min och hans fru kl 6 och före det trodde jag att jag skulle slockna när som helst , men tur så gjorde inte jag det, fick även använda parkeringsskivan idag för första ggn i mitt liv. ( vuxen poang ffs! ) Blev som vanligt och sörpla i sig kaffe på balkongen och prata om allt melan himmel och jord hos min bror och ca 10 tiden blev det att komma därifrån med av nån andledning blev det att fara via Ingå ett varv haha. Sen när jag kom hem var det en som ville bjuda mig på bowing och det säger man ju inte nej till haha. Så det blir troligtvis bowlings dejt i morgon om inte det blir på fredagen.
Just nu gör jag det som 90 % av mina dagar nuförtiden består av : Youtube
Detta är nattens film :

 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerNobody Is Born Great, Great People Become Great When Others Are Sleeping.

...och därför är jag åter igen vaken mitt på natten och inte kan få sömn haha. Skämt åsido men detta är 4de natten jag är helt klarvaken och inga tecken på att sömnen är påväg hitåt. Idag har varit en stressig dag ( September börjar bra ) så som även igår haha, Sprungit ärenden runt i stan och runtom i Raseborg, och försökt få så mycket som möjligt inplanerat varje dag så att det går snabbare undan, Har även hunnit varit på kaffe med olika personer när det varit en liten lucka i mitt stressande. Städningen som varit planerad till denna vecka har inte ännu heller påbörjats. ( Känns som jag varje gång jag skriver här nämner ordet städning haha ) MEN IMORGON TAMMEFAN skall allt städas för i morgon har jag inget inbokat ( vad jag minns ivf haha men nu när jag faktiskt tänker på det så borde nånting nog hända i morgon.. jag o mitt minne, nåväl om nån saknar mig så ringer den väl ) och eftersom det är ny månad så blir det nya utmaningar för mig. Men nu måste jag börja försöka få min dygnsrytm fixad så tänker försöka gå och lägga mig nu och hoppas på att städinspirationen har kommit när jag vaknar. Påtal om att vakna, Idag när jag vaknade var jag helt yrvaken,, visste inte överhuvudtaget var jag var , var fullt påklädd och hade taklampan på, så NÅGON hade visst varit ut på en tobak kommit in lagt ner sig och slocknat haha. Så kan de gå.

Love you all ♥ 
 
 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarer">