Jag skulle ta det lugnt, men så blev det inte.

Så blev det måndag åter igen och jag är trött som bara vad.
Veckoslutet hade jag planerat att absolut inte göra nånting överhuvudtaget. Men så blev det inte. Torsdagen spenderades som planerat i Lojo o gå omkring och shoppa i olika butiker. Trots att mina nerver var slutbrända så var det helt kul. Hittade några små saker som nagellack och ansiktsmasker och sånt. Fick även tid till frissan nästa Torsdag.
Sedan Fredagen så var jag till abc hela förmiddagen och drack kakao och planerade saker till bloggen. Nånting jag aldrig tidigare klarat av. ( ni som följt min blogg länge vet om att jag får panik och ångest av att vara själv på allmänna platser, that social anxiety.. ) men satt där och planerade och skrev ner allt som bara kom fram. Sedan en 12 tiden började jag känna av paniken och ångesten så jag plockade ihop alltihopa och drog därifrån. Sedan blev det att dra till Gesterby och hänga med några kompisar där, skulle bara och söka en LootCrate men det blev både brädspel och allt annat roligt. 
Sedan Lördagen var nerverna borta igen och då blev det däckbyte på två bilar och tvättning av min. Sedan härjade jag på med lite de ena och det andra och på kvällen var det Gesterby som gällde åter igen och där blev man övernatt på grund av att det sjönk några Breezers ner.  
Söndagen vaknade jag första ggn kl 9, då hade jag sovit 3 timmar och tänkte nej nog ska det sovas mera så lade mig åt andra sidan och sovde tills 3 tiden när en annan vaknade. Sedan såg vi på tv resten av dagen tills vi for och äta till McDonalds innan jag beslutade mig för att börja bege mig hemmåt. 9 var jag hemma och där var bastun färdig så det blev en liten spakväll för mig. Sedan blev det bara att krypa ner i egen säng och sova.


 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sara Ekman

fullt upp för dig :)

2015-04-14 @ 07:57:18
URL: http://aamaziing.se/Postat av: Malin

Åh men fy bubblans vad gott med donken!!

2015-04-14 @ 09:07:29
URL: http://majzans.vimedbarn.sePostat av: Cajsa

ja! är helt kär! :P men jag får vänta med att beställa den. :(

2015-04-14 @ 09:19:23
URL: http://cjssong.blogg.se/Postat av: Alice

noom vad gott med hamburgare!

2015-04-14 @ 10:09:54
URL: http://alicelindstrom.sePostat av: Julia Müller-Sandvik

vad kul att gejma :)

sv: Tack för din kommentar, kanske jag borde utreda mig för endometrios också, men jag har inte så att säga kramper och sådana väldiga smärtor som jag läst om att andra har, för mig är ångesten och illamååendet och dödslängtan och brååken och allt det där psykiska värst :/ Men jag ska ringa till gyn och be om hjälp, oavsett vad det är så fungerar inte självhjälp mer :)

2015-04-14 @ 10:09:59
URL: http://lorissalovebomb.blogg.se/Postat av: sara

Gott :)

2015-04-14 @ 20:45:08
URL: http://nouw.com/saarahPostat av: Anita

Omnom.. !

Svar: verkligen ^^
Yuki Yoursic

2015-04-15 @ 12:58:01
URL: http://siliiins.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback