SöndagsMys med The OC!


Yeah har just kommit hem från Pojkvännen så nu tänker jag bara ta det lugnt resten av Söndagen. Tänker ligga o se på The OC . <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerMovieTime! - Battleship

Yeah eftersom Youtube har beslutat sig för att vara gey så tänker jag se på film istället. Kvällens film får bli Battleship. i morgon kommer allt att vara helt underbart igen och alla problem borta så cya guys <3
 
 HL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerTung dag.

Hur kan alltid Torsdag vara så tung.. Känns som om ja sku kuna sova i en vecka just nu. kom hem för ca en halvtimme sen och nu ska ja så småningom ut och fixa fram sommarhjulen till bilen och sedan ska dom bytas.
Efter det blir det att springa runt och handla allt som behövs till veckoslutet osv. Sku int alls ha nån ork med det. men får se om jag får nått sällskap med mig.

Hoppas mina läsare har en bättre torsdag än vad jag har just nu. Love you <3
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerThis made my day. <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerGodmorgon.

Yesh. Nu har man då vaknat och ska försöka orka aktivera sig. Jag är enda som ska upp om mornarna nuförtiden så inget kaffe är klart eller nån som kommer på morgontobak heller. Murr. Men fyfan hur skönt det är att bara gå ut i nattkläderna och känna hur en svag vindpust lätt kyler ner min hud medan den drar förbi. Bra sätt att vakna på. Men nu måste jag nog ut och se om luften har hållits i cykelringarna och hoppas foten håller till att cykla till jobbet.

Godmorgon till alla mina läsare <3
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerWanted <3

 
awh så söt denna mugg skulle vara <3 Me want <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerHej och Hå. BloggPaus.

Yesbox.. Här har det nästan stått tomt i en månad. Har haft så mycket annat för mig att det har tagit upp all min tid. Men men . Skall försöka nu börja blogga normalt igen nu när allt börjar vara på sin plats.Jobbet flyter på och det är alla dagars höjdpunkt. Trivs så bra på jobbet att det är riktigt skrämmande. Hur dålig dag man än börjar med / får under dagen så finns det alltid människor runt omkring där som piggar upp en. Love it. Idag var däremot en lite sämre dag för mig eftersom jag lyckats få inflamation i foten så har just och just kunnat gå men envis som man är har man tagit sig igenom dagen . Fast jag tog bilen till jobbet idag morse eftersom jag hade så ont på morgonen. Så resten av dagen har jag tagit det lugnt. Somnade efter jobbet, hade epic mardrömmar och vaknade av att nån öppnade min dörr.Sedan  Var jag  via stan med en kompis och hämtade mat åt mig och kom hem.
Just nu ligger jag och ser på youtube och skall försöka sova så småningom. 

Love you all <3
 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerEverything gonna change.

Förlåt alla för mitt otroligt duktiga bloggandet här. *host* har haft en liten svacka i mitt liv som jag bara int orkat med nått. Bara försökt orka mig igenom första jobbet sedan andra jobbet och till sist försöka aktivera mig efter det. Vilket har resulterat att jag sovit största delen av dagarna. Sedan har jag varit med min underbara pojkvän och bara tagit det lugnt. Nu är en ny vecka på g och denna vecka verkar lite lugnare ivf. Har mer ork och tid och lust att göra saker igen. I morgon kommer jag tömma min telefon och försöka få in lite bilder hit med. Designen skall uppdateras med. plus annat skoj.

"Remember you are strong, you just don't know it yet."

Bjuder på en bild från min Instagram. <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarer">