omg omg omg omg iam like late.

yeah you heard me! Jag försov mig idag. Vittu ändå. Vaken hela natten tills kl blev about 6 tiden och då somna jag. Sen ringer sani kl 25 före 8 och undrar var jag är och så undrar jimmy om han slipper med när han oxo försovit sig i dag. Vittu vilken morgon. Så blev de heti till skolan och så fick man en gratis färgning med lättfärg idag av ettorna. Skönt!!L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerveckoslutet börjar i baren!

detta blir det 902 inlägget och det är fredag. I skolan var nerverna slut 3000 och har haft kunder och gjort frisyrer. Men nu sitter man i baren med jonas och jere och chillar me bacardi. Nu ska de supas så satan <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerSkänk snö till afrika!

Yeah, idah har det snöat så satan igen, Skolan gick bra, oljebehandling på Sandra L och sedan klippte jag henne, sen handvård och lite massage. NICE DAG1 JEP JEP. var och äta idag. både pluss och minus med det.
Sen så for ja o Sandra L och cruisa lite i käris ;D <3

men seriöst Skänk all snön till Afrika!L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerDude I got 90 Euro 2day

Yeah, drog till gammelboda efter och klippe ens hår, sedan drog jag till nästa och färgade och klippte henne, tjänade 90 euro på det. Så drog till Säästö och seppälä och shoppade. DUDE seriöst jag borde inte få varken ha pengar eller ha tillåtelse att gå i butiker utan nån med mig.

r


Detta skaffade jag åt mig Från seppälä <3

e

Men detta som är till Jonas så är hemligt tills han fått det ;D <3
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerSchool day

Skoldagen gick otroligt nog bra, Hängde med Sandra L koko päivää och sen drog man lite tidgare så inga problem.
Vi klippte special teknik med kniv och 2 x 2 cm rutor haha. och Såg på Japan frisör film. NICE <3
Sen drog jag från skolan..L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerNattBloggning 2011

Jahass detta blev då de första nattinlägget 2011. Var ute och gå i ca 1 timme och 45 min, skönt värre, det jag är mest rädd för är att jag ska komma in i gamla vanor och bli som hösten 2009.. Men men skall försöka mitt bästa. <3
Sedan så kom ångesten emot och sen kom ännutill Sani in och berättade att hon har feber och är åtminstone borta 3 dagar. OMG säger jag bara, hur fan ska det gå. P A N I K . I'm gonna die.
Efter det så blev ångesten ännu värre men som tur var Sötaste Daniela inne <3
och har pratat med henne hela kvällen och halva natten ;D <3 pusu <3 du betyder mycket <3
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
3 kommentarerHårförlängning + egen terapi


jYeah, fick tag i sani efter många om och men haha. Så drog jag till skolan och träffa Jimmy, nynne och en till. och sedan for jag till tågstation och sökte Sani <3
Sen blev det skoldag från 12.15 - 15.30 Idag gjorde vi inget annat än flätade förlängningar, och vi var Amanda, Jag och Sani. Haha  stackars amanda som hamna stå ut med oss. Vi flätade så perkelest i Sanis hår och i morgon ska vi kanske fortsätta hihi.

Sedan drog jag och Sani och äta till abc ofc. Vi e såna stammkunder där att vi borde få rabatt. + att om dom tänkt ha Grillkryddan sådär öppet fler ggr kommer dom int ha någå kvar mer LOL.dd


Sedan hade jag lite egen terapi när jag skjutsat sani till tåget .  och är stolt över det med. SUG PÅ DEN NI!
Hittade en sommarklänning i Säästö med så köpte den. Fyfan hur jag haft shopping feber den senaste månaden att jag borde inte få ha pengar haha. Men  som sagt terapin gick helt bra, bättre än vad jag förväntat mig så jag drog via Outlet butiken brevid med, Duktiga mej <3

h

Så ser klänningen ut <3

 

Men nu ska jag dra ut och gå ett varv, omg, tror det är jag som är sjuk och inte mia haha. det är int alla dagar man får höra av mig att jag ska motionera hihi.

Cya dudes <3
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerGodmorgon

vaknade för ungefär 15 min sen. Farsan ringde och sa att ja sku lägga värmen på i bilen och sånt, och när jag far ut så e de plus grader, ringer tillbaka och frågar varför jag sku lägga på den och sen mitt i allt behövdes den inte på, nej huhhu hur man älskar sina föräldrar idag igen.
en annan dorvel som int tycks kunna svara är Sani hani. han skickar textari och ring och ringt men int svarar hon heller. Sömntuta no.1. Hur ska ja nu veta me viket tåg hon kommer med, satan O_O Halt e de ute med så nej vittu viken dag de kommer bli igen. Nåjå som tur börjar vi 12 idag och slutar 3 halv4.

Men ska försöka börja fixa mig nu ocg sedan försöka få tag i Sani. Lättare sagt än gjort. haha <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerit's time for some changes!

STARTING NOW!

Yeah dudes, det ska bli en liten förändring , eller jaa, en ganska stor förändring.
Både för mig och dom som är omkring mig. vissa kommer se de som någå positivt andra ser det som negativt men yeah, STÖR DET ER SÅ FUCK YOU? it behöv du va kaveri med mig om det stör dig.

Men yeah, Designen sku ja borde fixa och så ska de börja tränas och börja satsa på nyårslöftena :D

Har ni älskade läsare några nyårslöften för detta år? vad? :DL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerBröllopet 31.12.10 ♥

jgtsdxz


Grattis Linda och Mika ^^L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerForever alone.

yy


s

sL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerDid You Notice it?

sL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerThe truth . .

xL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarer">