Projektet fortsätter
Idag blev det att fortsätta pynja på med detta lilla projekt. <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
5 kommentarerTydligen får vi en vit Jul

Tydligen kommer vi få en vit jul trots allt. Det har snöat hela dagen här. 


L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerSåhär kan man också tillbringa en Lördag


Det blev att börja med min warhammer 40k Necron doom/night scythe. Första gången man ens håller på med någå sånt här men fick den till julklapp av R och hittills har jag alla 10 finget kvar. L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
10 kommentarerLugn Lördag för min del.

Efter några timmars sömn blev jag väckt av R och han tog bilnyckeln till Luna och for iväg med den och fixa lite på den mendans han tyckte jag skulle få sova eftersom jag varit vaken hela natten hah. Så han drog iväg och jag sovde ca 10 minuter och vaknade om och om igen tills jag inte orkade mera ligga i sängen så jag började kolla på Blue mountain state och spela på datorn. Annars har jag bara legat här och inte gjort så mycket än kollar på BMS och slöat och jag är fortfarande helt borta. 
Men nu har R åtminstone kommit tillbaka så jag behöv inte vara ensam haha.
 
 
 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerCSI - Cat Scene Investigation

 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
4 kommentarer20 December - New In - Ljuslykta <3

Nu ligger man åter igen i sängs och väntar på att sömnen ska slå in. Nå man sover väl lite längre i morgonbitti istället. Denna Fredag har bestått av en biltur till Ekenäs och sedan via butiken och sedan hem igen och börja packa julklappar, sedan kändes det som att jag skulle ha blivit knivhuggen i magen och allt bara krampa ihop, så det blev att lägga sig i sängen tills R kom hem från jobbet. Sedan tog vi det lugnt, badade bastu och åt chicken nuggets och ris. Just nu sitter jag och kollar på Blue mountain State och hör på sågverket här brevid mig, haha. Hoppas på bättre sömn i morgon kväll.

Denna var jag efter till Ekenäs idag btw. I love it <3

 


Love you all <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerJulfeelisen på topp


Medan R är på jobb passar jag på att börja paketera julklappar såhär passligt med mindre än en vecka tills jul. L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerEn tidig julklapp <3


Fick en tidig julklapp av R när jag kom hit. Kommer bli kul o se om man får den byggd som på asken eller om den kommer se helt annorlunda ut. L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerNew In!

Jag är inte den som tycker om att förändra saker och sånt i min omgivning, därför använder jag en Iphone 3 och en Iphone 4 ännu, men nu har jag gått och köpt en ny laptop åt mig, och jag är hur sjukt glad som helst. Min andra laptop funkar nog ännu men kände att det var dags för en lite nyare eftersom jag haft min andra i över 6 år. But still going strong haha. Hittade på Facebook en dator som inte ens varit till användning, så kollade runt på olika sidor och konstaterade att jag får den för mer än 50 % billigare än i en datorbutik , så jag gick och köpt den.
Nu har jag just varit efter den och nu blir det att sitta och försöka komma underfund med hur allt funkar haha.

Men jag hoppas mina underbara läsare har en bra dag <3
Love you all <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerSometimes you just have to give it a try..

Jag har märkt att denna blogg stått stilla otroligt nog hela hösten och nu är det redan December. Inte skulle man tro att det redan är 7 december när det inte finns nån snö ute och är 5+.  Tiden har bara flygit iväg och jag har bara inte haft tid att blogga nått. Men just nu är Ruben och hjälper sin bror och jag är ensam här i lägenheten så jag passar på att kolla både youtube och bloggarna och så vidare. Inspirationen just nu är lite si som så, mycket snurrar i mitt huvud just nu så jag tar bara en dag i taget just nu för att int jag ska stressa sönder. Mycket har hänt sen senast och bara jag kommer till min egna dator kan jag göra en uppdatering med bilder och så vidare. Men ska så småningom gå och skrubba ansiktet och sedan vänta på att Ruben kommer hem och sedan blir det att äta pizza och bara ta det lugnt.
För övrigt var det självständighet igår och tror det är första året på länge jag inte sett på slottsbalen. Otroligt nog tänkte jag inte ens på det. Men tur så finns det instagram som bombades med bilder av diverse klänningar osv därifrån. Men nu skall jag börja aktivera mig lite.
Love you all <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarer">