Lördag

Yeba, blev int så mycket bloggas igår, Igår var sista dagen på arbetsterapin och nu e den finally over. Var övertid igår med 1.5 timme och förstörde mina hörlurar genom att doppa dem i svart målfärg. Inte att rekomendera.Sedan efter det var det hem och duscha och byta kläder. Sedan Var det till kimito som gällde och sökta Boo Boo Bear och sedan kom vi till stan och så drog han med några kompisar så jag drog till en annan kompis haha. Vi låg och såg på Chuck och sedan blev det att bege sig tillbaka mot Ekenäs city.

Nu ska vi börja bege oss in till stan och vet inte om jag hinner uppdatera någå mer idag. Men kommentarer besvaras senast på måndagen. Love you guys <3
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
11 kommentarerSomebody I used to know.

 
 
Denna låt har kommit oändligt på Radion och den blir bara bättre varje gång man hör den. <3 
Den får mig att tänka på personer som varit i mitt liv men försvunnit, och visat  sig att det var bra att de försvann.
Kärlek på Låten <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
9 kommentarerLove doesn't Die!

 
True words. men nu skall jag stänga datorn och börja se på tv. 'Yey i morgon är det sista dagen på Arbetsterapin och sedan är det SOMMARLOV för min del <3 Sedan får jag se min Boo Boo Bear med och hoppas vädret är underbart även fast de lovat regn, Men mer mys pys då ju <3
 
Cya dudes. <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerSuch a Sunny Day <3

YesBox Nu var man hemma från Bjärnå igen. Love you guys <3
Idag gick arbetsdagen snabbt, fick vara ensam på hela gården över halva dagen. Skönt värre. Sedan var det Bjärnå som gällde och ikväll blir det fotboll igen. Blev inget bloggande igårkväll eftersom jag somnade och missade halva matchen haha. Vaknade med kläderna på och tv med full volym och trodde jag försovit mig, men som tur var klockan bara 7.  Vädret har varit helt underbart idag. Soligt och varmt även fast det kom några åskmoln förbi undertiden jag jobbade men de försvann lika hastigt. <3

Love you Honey <3
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerColors <3

Såg i en reklam elä nått sånt dessa bilder och blev helt fast i dem. <3
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarer3 Days Left

Yeba, Idag är det redan onsdag. Dagarna går bara snabbare och snabbare. 3 dagar kvar så är mitt sommarjobb slut och jag slipper ut i den stora vida världen. Just nu ser jag på ett avsnitt med Simpsons. Efter det fortsätter städningen och sedan vid nått tillfälle skall jag kanske färga håret med om jag hinner efter det så blir det fotboll ikväll ännu. Sen borde jag plantera om Solrosrona med. Usch hur skall jag orka det det är över 50 plantor lol.
Som jag inte har sett tillräckligt med planteringar idag. Men men annars dör de så man måste bara ta sig i kragen och göra det.
 
Senare kommer det ett Inspirations inlägg med, och kanske jag sammanfattar några av frågestundsfrågorna som inte har blivit besvarade ännu. Får se lite vad man hinner med. Men hoppas ni har en bra kväll Mina underbara läsare <3
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerBusfrö <3

 
Testar om det fortfarande går att använda Gif. And i love it cuz yes u can <3
Detta är inte alls bra för min sömn eller att jag skall och jobba idag. Kommer vara död efter idag.
Usch. Det är precis som förr. När man var arbetslös/ gick i skolan. Var man vaken hur länge som helst hängde på olika hemsidor och allt sånt. Sedan sovde man några timmar och sedan skulle man upp, eller sovde bort dagen. Börjar falla in i de systemet igen.. Det var bara bra när jag var borta från allt som hade med internet o göra. Hade till och med dags rutiner.
 
Men men månne man inte får någon sorts balans snart in i systemet.L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerNattinlägg. - Gonna be a long night

Yeah, IDag var det helt okey på Jobbet, Förutom att jag var vit när jag kom hem, kläder , hår och huden. Kalk is the shit och när det blåser ännu till så kan man få en bra bild i huvudet om vad jag har härjat med idag. Det är säkert så som man lagar moln hahah <3
 
Idag har jag int fått nått gjort av vad jag skulle ha gjort.. Skulle fortsätta med rummet , färga håret och sköta om trädgården lite. Men jag var så trött när jag kom hem att jag somnade. Sedan vaknade jag runt 9 -halv 10 tiden och pratade med Cody en stund , ringde boo boo bear och låg och pratade med han en stund och nu skall jag se på en film. Kommer inte få sömn inatt när jag sovit så mycket på¨dagen men skall försöka ivf. Nattens film Booty Call från 1997.
 
I morgon får det bli lite fler inlägg och i morgon blir det dubbelt med arbete när jag inte gjorde nått idag haha <3
Hoppas ni haft en bra dag trots detta underbara sommar vädret. 

Godnatt Lovers! <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarer4 Days left..

Yeah nu sitter jag i bilen och väntar på att klockan skall gå lite frammåt. Jag är just nu påväg på jobb och eftersom jag inte kunde stiga upp i ordentlig tid utan låg och drog mig i sängen tills 20 över 8 så hann jag inte med blogginlägget från datorn så jag tar det via Telefonen istället haha. Vädret är helt okey atm men det kommer säkert börja regna idag, de hade lovat åska i vissa delar av landet med idag. Jännä!
 
Men nu måste jag vidare så jag inte kommer försent haha.
Cya Guys after Work! <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerNattInlägg.

Yeah, Nu har man städat halva rummet och i morgon får resten av rummet bli städat , Sedan blir det trädgården som nästa projekt. Sedan blir det även datorrensning, I just have to get rid of the fucking memories. Blogg.se stärvar atm med , vissa bloggar kan jag inte komma in på, och sidan laddar om av sig själv, så vet inte om detta kommer slippa upp på bloggen idag men men, man får hoppas att det bara är några dagar så.
 
Sitter atm och pratar med Cody. I love you boy and i will always be there for you <3
And this summer we shall meet once again <3
 
Så det blir att dra  Till Charleston ( <333 ) i sommar motherfuckers <3
Det är bara datumet som skall sättas in så sticker jag <3
 
Men nu måste jag börja gå och sova så jag orkar opp i morgon igen.
Love you all <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerFinally Home!

Usch sådan dag det har varit. Först på Arbetsterapi, Det var någålunda roligt ändå, fick städa innomhus eftersom det spöregnade hela dagen. Slutade 1 timme tidigare för att dra till Hvc på lite kontroller som gick bra ( till och med blodprovet lol ) Några test resultat får jag först nästa vecka men hittills lutar det åt det bättre hållet.. Just my luck om det här skiter sig med men men  elämä on. 

Sedan efter att jag vart i Hvc så drog jag hem ett varv och böt kläder och drog till Bjärnå och träffade 3 underbara bloggare <3 Satt i Bjärno Abc en bra stund innan jag kom hem igen.  Är det fler som vill träffas är det bara att ta kontakt. Så kan vi ta en Kaffe eller nått haha. 
 
Atm sitter jag i Min Älskade One piece , lyssnar på musik och väntar på att det ska minska lite på regnande så jag kan laga ut mig på en tobak så jag inte somnar hit inne. Sedan blir det storstädning på G och annat smått och gott haha. Sitter fortfarande och kollar runt på Blogg.se och försöker hitta var allt är. Men nått positivt är att blogginspirationen har kommit tillbaka ivf. Så snart kommer min blogg bombas av inlägg igen mina älskade Läsare som fortfarande går in på min blogg fast det inte hänt ett piss där på 1 månad haha. <3
Stalkers <3
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
4 kommentarerGodmorgon. 5 Days left.

Yeah, Nu va de då Måndag igen. Idag är det kallt med ute och regn sjukt. vaknade halv 7 tiden, steg upp ut i kylan på morgontobaken och sedan in i varma duschen. Nu sku jag bara kunna somna om med tanke på ovädret dom har lovat tills idag. Roligt att jobba ute då. usch nej. Men får hoppas att det håller upp tills en 3 tiden.
Men nu blir det att söka upp lite kläder, gå och äta och sen så småningom söka in sig till stan.
 
Hoppas att vädret är bättre hos er än vad det är i Södra Finland för tillfället.
Hoppas ni har en bra dag readers <3
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerNya Utseende på blogg.se

Yeah, nu har man då kommit hem igen till min älskade dator och min älskade säng haha. I morgon är jag sista veckan på Arbets terapi. Sedan tar jag sommarlov någon månad. Skönt skall det bli.

yeah, sedan när jag loggade in på telefonen på blogg.se så märkte jag att allt har förändrats. Idk riktigt vad jag tycker men man vänjer sig nog förr eller senare. Snart blir det att gå och lägga sig så man orkar upp i morgon. I morgon kommer dagen vara fullsmockad av things 2 do och skall även på Kaffe med 2 sötisar från bjärnå igen
 
Love you guys <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarersorry

yeah, nu har det varit en stund bloggpaus för min del. Men ska försöka komma igång igen. Plus att nu funkar det igen att blogga från telefonen. Sitter atm i bilen ute på roadtrip med boo boo bear. Fun fun <3

Midsommaren har gått bra för min del. Torsdagen var jag kusk och körde kenneths toyota och sedan kom han o söka den på fredagen. Fredagen drack jag och fredy körde , sedan for vi till kimito och satt hos roberts och grillade, fick även träffa hästen jaakko , aaawh va han va söt <3 igår drack jag på morgonen och sedan va kusk på kvällen och sedan till basses och sitta tills 5 tiden sedan var det att försöka få hem bilen i det skick man var i.. Lol. Sedan sovde vi till 1 tiden idag , åt man och begav oss ut till stan och sedan ut på roadtrip. Får se när man e hemma idag.

bloggpausen har pågått i ca 3 veckor. Haft ingen lust plus några små förändringar har gjort att jag inte kunnat blogga. Men mer om det senare.

Hur har eran midsommar gått?L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarer">