Mannen fota sig själv i 8 år varje dag - Fake eller int?Fake eller äkta, det är frågan, vad tror ni?L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
24 kommentarerÖgoninflamation

Tisdagen försovde jag mig, Sani hade fått panik och voi voi, men vi tog oss till skolan anyway, där märkte ja att mina ögon kliade så satan.. Sen när dte gått 2 timmar så säger ja att ja int klarar de mera och får "vila" resten av dagen, sen fick jag febe rmed och sovde bort hela dagen hos Sanis. Att se henne må så dåligt för att ja gråtit hela dagen så yh <3 men tack för att du tog han om mig <3
Väl hemma fortsatte jag sova och allt var bara åt helvete.. Sen nästa dag ( idag ) så har ögonen kliat lite mindre men ändå så passligt mycket att jag sku ha kunnat petat ut dem..

Men men have a nice day <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerMåndag - Fixa egna hår <3

På måndagen började vi med Yoga, Slutade med en jävla massa pain för mig haha.
Sen fick vi veta att vi sku få laga egna hår så jag frågade snällt av läraren om vi fick fara efter mitt löshår så vi kunde färga mitt hår efter det. Joo joo bra så vet ja var ni e kom det bara, så vi fick fara hem via mitt ett varv <3 kom försent till lektionen med men me. fick man lov fick man lov ;)

Sen börja vi färga o sen så laga vi pigment i min förlängningar och så lagade jag en oljebehandling i SaniHanis hår <3 sen så var vi o härja runt med Sani och sen hem <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerVeckoslutet = olycka

Sen började mitt veckoslut äntligen. <3 men det blev inget bra veckoslut, eller jo, det var bra, men mycket otur bara, först var vi o myste hemma och sen hämtade vi Joni o Matilda, sen tappa ja kontrollen över diket och hela helvete sluta i dike. Voi voi, sen kom de en bonde där i närheten som kom med traktor och drog upp oss. Bilen fick inga fel, sen drog vi till Karis ett varv och sen hem igen Myspys <3 sen slog jag huvudet ett antal ggr med och allt var bara so wrong..

Söndagen - så var även myspys, <3 låg och såg på filmer hela dagen och sen till hangö ett varv <3. men vägen tillbaka var int lika trevlig.

Smällen kom från ingenstans, bilen studsade mot vägkanten och allt stannade, Lukten av varmt blod från både djur och människa gjorde så jag ville spy flera ggr, men jag kunde ringa 112 ivf.. Resten av kvällen satt jag i chock hemma. that could have been me..L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerSkola på en lördag = bröllop

Sedan när jag sku vakna på morgonen gick det helt bra, Jonas vaknade int och jag hann nästan ut genom rumsdörren tills han vakna o tyckt att det var "för tomt i sängen" haha stakin <3 men han fick sovmorgon i varjefall haha, Sedan i skolan fick ja veta att ja sku laga åt Brudens dotter frisyr så det tog ca 2 timmar ungefär liknande som på bilden, flickan var trött och orkade int sitta i stolen och ville ha nått att göra helatiden men sen till slut blev hon klar och fick fara vidare till sminkningen och manikyren.
Sen fick vi ( vår klass ) 70 euro att göra oss av med i Hesburger, Så vi for dit efter att vi gjort allt färdigt, där var servitören helt fittig haha dålig dag för henne, vi fick en kokis för mycket som hon sku ha tillbaka och för lite hamburgare o fel dipp och voi nej ändå.

adsMen sen kom jag hem till Jonas <3 Han had hitta en av mina hårdskivor och gått igenom alla mina filmer. At least i hope so att han bara gick igenom mina filmer och int nå bilder..L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerMarknan 2010 <3

På torsdagen efter skolan blev det marknaden som gällde, sprang omkring med Anna, Mis, Casse och Ia och the rest :) hittade mycket roligt där och vann mycket skräp as usual haha + en stor playboy<3 men det var en bättre marknad än förra marknaden förutom att Sani Hani inte kunde vara där med mig <3 Uäh gulleunge hur kunde du fara just den dagen <3 sedan när de började dra sig hemmåt så hittade jag Jimmy att härja med där, int fick vi nu bara en parkeringsvakt bara att jaga oss haha ;) . Vi drog sen till karis ett varv och sen körde jag han till Ekenäs igen.

Fredagen så for jag dit redan 12 tiden, där sökte jag efter flaggor åt Jonas, som matilda köpte sista flaggan av ;) du ditt satan haha <3 men men sånt händer :D sen hittade jag Alexander där som jag gjorde mig bekant med, sen skjutsade jag han till Dekan och dog till Hangö, där plockade jag upp Jonas och Joni och så körde vi hem Joni och när vi var påväg därifrån sprang det 2 stora älgar över vägen. Sen på marknaden så gick vi runt där och så vidare vann igen lite saker och sen så fixade vi lite saker . Sedan drog vi hem och där var vi ensamma hela natten Mys <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerTorsdag - Fixa ettorna

DUDE hur fan skulle jag klara av att vara utan Sani i skolan en hel skoldag!? fick göra de bästa av situationen och prata på så satan med min "kund". :D Vi skulle fixa ettornas hår och jag blev Par med Julia som hade hittat en flicka på Youtube som hon gilade hårfärgen på, så vi satt och såg å youtube i lärarrumme och sen så färgade jag hennes hår. :D kul var det med. Sen så blev det mat och jag och Julia satt o kafferumme toch åt och sen plattade jag hennes hår. :)

This was a day i was proud over myself. <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerRoofRunners <3

d
Sani var int så oskyldig när hon skrev en text på bänken. <3
d
Men jaa, int va ja heller så myky oskyldigare dne dagen haha <3
d
Stackars sani hade höjdskräck och jag försökte få upp henne på taket <3 voi voi stackarn <3
Filmade när jag försökte få upp henne på taket och det slutade med att hon kom halvvägs och såg stilla resten av tiden <3 KOALA <3
d
Ego for shure <3

s
Utsikten va vacker i varjefall <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerFuskisDag och Bio <3

OMG säger jag bara vilken dag haha <3 Först hade vi gymnastik, jag och Sani starta tidigt och jaaa, hade gymnastik på latisars vis <3 hahah. Äpplen fick vi med. <3
Sen hade vi manikyr, Började tidigt så vi sku hinna  och så när ja e klar med sanis naglar så kommer läraren och säger hur de ska vara och si och så o voi vittu .  Fick nytt par som jag lagade Fransk manikyr på och sen fick jag även fransk manikyr. Sen så Gjorde sani så både hon och jag fick sluta tidigare. Voi Voi <3 Sen så drog jag till Hangö och hittade 3 boys hos Jeres och dom låg och kollade på Wrestling haha <3 Sen drog jag och Jonas ut och äta och sen drog vi till Ekenäs på Bio <3 Vi såg Sisko tahtoisin jäädä <3 och voi vittu hur saknade efter Sani Hani kom då nej vittu ändå att hon sku på Resa just den dagen <3 Sen körde jag hem Jonas igen. <3

d
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerMåndag & Tisdag

MÅndagen : hade Gymnastik först, och sedan var det frisyr time, och vi fick öva oss på bröllopsfrisyrerna vi ska göra på Lördagen, så jag lockade ett hår och satt efast det och VOILA. en frisyr färdig, sen gick man och härja eget resten av dagen.

Tisdagen - Kunddag och jag hade int en jävla kund ens. Sani hade en så jag höll mig i Torkrummet och tvättrummet, eftersom jag hade handdukar denna vecka. sedan förstörde Läraren mitt humör när hon tvingade mig arbeta när jag sa åt henne att jag inte hade lust utan heldre gjorde nått annat men men. Sani fixa <3 Sen när vi sku sluta med så regnade och solen lös för fullt såg så vackert ut <3 Syns int tyvärr på bilden så bra.

x

 

 

 

 
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerI really don't know what happenend..

>Hmm minns int så mycket vad som hände egentligen denna fredag förutom att jag o Sani härja as usual och så, men sen drog jag hemmåt när Jonas kom med tåget, och så var det Myspys veckoslut <3 As i define it <3 Men bara ja sku komma ihåg nått av veckoslutet skulle ni få mer detaljer om va som hände haha <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerTorsdagsHärj (mer bilder )


s
Torsdagen började med att jaaa, jag lagade 2 frisyrer, En svinrygg med Balk och en fr uppsättning ( bilden ).
Sen var jag och Sani och härjade som vanligt och Cruisade runt i Karis och filmade som bara vad. <3  Sen drog vi till Svedja och härjade mer än vanligt haha <3


d

When we are starting, WE ARE STARTING! <3


d

d

 

Shhh Somethings are just not ment to be told <3 hahah <3

L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerRain rain rain............

Sen när vi slutade ungefär halv 2 idag så drog jag till Hangö direkt. Drog till Jonas och sen for vi till Jeres, sedan  sku Joni hem och byta kläder eftersom det har regnat hela dagen så alla var genomblöta. Så vi drog till Hans och var där en stund och sen cruisa runt i stan och sen var vi ut o Cruisa igen ett varv, och fyfan hur de har regnat, först rikit mot senare kvällen har det börjat hålla upp, och dom har lovat regn till Måndagen. Underbart.. Nåja, MYSVECKOSLUT blir det framför mig isånafall. Kanske ut och äta med Jonas kanske ut och dricka vi får se hur det blir <3

Vad brukar ni göra när det bara öser ner?L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerNagelDekoration's special.

d

Sani's Spindelnaglar. <3 Fixade jag på Torsdagen eller Fredagen eller Måndagen åt henne <3

d

ds

 

Idag fixa Sani mina naglar i kafferummet för hon hade migrän.
Före det var vi ute o sprang i regnet när vi hade gymnastik. WOHO <3
stolt över mig själv som orkade springa ungefär halva vägen. i ösregn haha. <3
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerHärjas i Karis ( Bildspecial )

e


Hahah, vittu viken perfekt dag <3 Sami <3

e


Yeah, sockerfylla + Sani fixar korta ben åt sig <3

f


" den där är ännu en bättre svamp men den HÄR den ska man int alls röra inte ens med käpp"

f


"se viktig ut"

sfd

ds


Karateee <3

s


Paras ystävä ever <3 SpooKy Twins 4-ever <3

ds

+ några helt RANDOM filmer + en dokumentär om KarisLand haha <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerThe 5 last days ( långt )sYass. 5 dagar sen senast jag skrev här, MÅTT SKIT! psykiskt.. and my closest friends know why <3
Vad har hänt de senaste 5 dagarna då. Hmm,
Drack på Fredagen i Hangö. Det var en mycket intressant kväll, träffade många nya vänner och sen gick det som det gick. I'm sorry..  och kvällen slutade som den slutade. Ungefär kl halv 4 for vi från Tonys haha <3

Lördagen  sovde största delen av dagen, jonas hade baksmälla, Sen lite senare plockade vi upp Joni och drog till Ekenäs, men det visde sig vara så att han vi sku träffa var i Karis så det blev lite längre väg. Sen när vi träffat han och kört han till tågstation så for vi mot hangö igen och cruisade.

Söndagen så sovde jag igen största delen av och så låg jag och såg på när Jonas spelade. Sen var vi ut och vruisade och så drog vi till Jonis där Matilda var oxo :) Sedan när kl blev runt 8 tiden typ körde jag hem Matilda och sen hem till mitt.

Måndagen - Gymnastik, aerobics och muskelträning, sedan skulle vi göra frisyrer och jag och Sani satt och ärjade i klassen. Sedn drog vi till Svedjan ch där flummade vi mer än vanligt, Filmade och fotade  ( annat inlägg kommer om det ) Sedan körde jag Sani till tåget 6tiden.

Tisdagen - Härjade i skolan med Sani as usual, färgade hennes hår och slingade det + hade en annan kund till, sen ville läraren prata med mig i enrum, UNDERBART! *NOT*
Sedan kom vi till Ekenäs och där sökte vi mitt löshår från posten och sedan plockade i upp Tomas på vägen till Karis.

Så drog vi igen till Stranden och härjade. Sen var vi o äta och Nån viss Herr R verkade nervös denna dag, haha Sani och jag har blivit riktiga Stammkunder där och han har aldrig varit så nervös förut haha.voi voi :D
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerFredag - Skolan.Tadaa, idag blev det 3 frisyrer. Och sen fick vi sluta, tvättade även lärarens hår och så hände de int så mycket mer,
Lady gaga - alejandro. låten om in it för att visa frida hur man gör :D
Sitter hos hennes nu med Sani så WOHO. RUnt halv 4 ska ja köra Sani till tåget och dra mig til Hangö. Sen blir det Drickas ikväll och före det kanske kuski.L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerKaris at night.

Sen kom jag hem runt halv 8 tiden. Fick höra att en kompis ligge rpå tölö och allt var fuckat då..
Så drog tillbaka till Karis och träffade Frida när hon ringde så lägligt <3
och POFF så var klockan halv 10. så det blev att fara hem igen.
Men i morgon igen dit efter skolan en stund <3 och sen till Hangö och supa <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerSkolan - BILDBOMB! , (extensions, nails and make-up)

 

dd

 

Dagen började med att jag plockade upp Sani runt 10. Sedan till skolan där hon tvättade mitt hår och sen så började jag måla på hennes naglar. Spiderwebs <3 sen ritade jag en spindel på tummen åt henne. <3 And everybody went : woow.

 

d

Sen hade tvåorna maskering och där gjorde dom skägg och näsor och liknande. Cassandra ( på bilden ) fixade horn och ärr åt sig, och ditte tyckte jag skulle fota när dom höll på.

Sen blev det mat och jag och Sani åt som vi aldrig sett mat förut, fyfan hur mycket vi åt emot vad vi annars brukar. + Vanligt härjas i matsalen <3

Efter maten så fixade jag Desirées hårförlängning. Under dagen fick jag min hårförlängning fixad med så den snart ligger i min brevlåda <3 Najs <3

 

d

d
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerÅNGEST

kVittu sen när man kom hem, kom ångesten,
och den for inte i första taget, problemen ökade, och tårarna kom,
så det blev telefonsamtal igen.
Och msn,konversationer och fb-chatt.
Tack allihopa <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
4 kommentarerRonja é viktii <3 GullUnge <3f
Sedan när kl blev ca 2 så drog jag mot Ekenäs och där träffade jag Ronja <3 Fyfan ja var nervös, men det gick hur bra som helst, fast jag trodde först en annan person var henne haha. Pinsamt värre.
Vi gick runt i stan och talade om allt och så . Sedan skulle vi börja gå mot bussen och så började jag komma hemmåt. It was so fun <3 vi får göra de flera ggr med lite mera tid. <3

Ron
ja du är så viktig för mig <3 Lämna inte min sida <3 Kom ihåg kommer alltid finnas vid din sida, oavsett vad du väljer för alternativ i världen och kommer alltid stötta dig och stötta dig no matter what .   <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerSchool- workout, Nails and fast food.gSkolan börjde med Nervis x 5000. Vittu vilken morgon.  Började med Gymnastik att gå 10 km på ca 1 timme. Sedan var det nageldekoration men vi fick veta allt om slutarbetet *STRESS*
Sen blev det mat och Sani och jag sökte i hela Karis efter någå att Äta, o sen for vi till Hesburger, och vi vänta i 20 - 25 minuter, så vi fick gratis glass + 2 dubbelburgare för 7 Euro. VOI VOI. Sedan så blev vi nästan försenade till nageldekorationen. Åt glass när jag målade Sanis naglar och dom blev halvfärdiga.
Så i morgon fortsätter jag när vi har kunder. Det ska bli spindelnät Sedan drog jag och Sani och åt nästan kalla hesburger dubbelburgare i min bil och härjade haha. <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerUnlucky Today.

Otur hela dagen kan man säga.
Först försovd man sig, skulle vara senast 8 hos Sani, och vaknade
kvart före 9. Sen ringer Joni mitt i allt och är pratglad som bara vad. haha :D. 
Sen blev det brott till Sanis och sen visade sig att vi var 1 och en halv timme för tidiga.
Sen var vi 1 timme i Ekenäs Axxell i Knipnäs, och sen for vi o gå i stan 1 timme.
Där så hittade jag int nått, och allt jag ville ha, så gav jag till Sani istället :D
Sen så hamnade jag gå runt hela Stan för att få tag i Delikatbollar, och det fanns 1 i hela jävla stan.  Och hon i kassan lyckades tappa den glasburken i glasskivan i disken så den sprack. GREAT!

Sen så började jag dra mig mot Hangö och sen när ja väl kom dit drog jag till Jeres, och där hittade man 2 datanördar haha. Sen kom Joni dit efter praon oxo.
Sen for jag och Jonas ut och äta <3 Mysigt värre <3

Sen blev det Cruising mellan Hangö - Karis, och i Karis träffade man Ronja <3
så jag fick mina älskade Chokobollar ÄNTLIGEN!! Haha :D

Sen till Hangö o föra ungarna ;) och sen hem i bastun, och nu Satc Season 4 med chokobollar <3
GODNATT <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
3 kommentarerKarisHärjas och Bio med den bästa <3

Sen blev kl Runt 3 och vi fick sluta, och undertiden som Jag och Sani samla ihop FrissaStuff tills i morgon
så Kommer Ronja mot skolan och sen drar vi mot KarisCentrum.
Där stötte vi på några människor och sen började jag och Sani dra oss mot bilen
och sen hem mot Ekenäs, så gick vi igenom dockorna snabbt och
så for vi på bio och vi såg på Vampyrer Suger.

dL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerAerobics & Frisyrer

Började skolveckan med 2 timmar Aerobics och "boxning" och sen tänjning på, sen blev det matpaus och då hände de ingenting, och efter maten skulle vi göra Frisyrer på de nya ettorna, Fick byta Elev med Sani och det gick helt bra, myky och långt hår. I morgon blir det bara 1 timmes skola för mig så WOHO för mig.

f
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerPAYBACK TIME - Don't fuck with me

Sen kom Ronja in på Msn mitt i allt <3
och räddade Söndagen <3

Sen senare kom Andra Ronja in på msn <3
Oh efter det bröt helvete ut för en viss person.
fast han kommer int märka de förrän i morgon,
och innan dess kommer många andra få se det haha.
så går de när man bråkar med fel person.

f

Och i Morgon ska ja bli med Ronja i Karis med <3
AND WE ARE GOING 2 OWN THEM ALL <3

Men nu ska ja fortsätta och se på Sex and the city season 3, TACK FRIDA <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerSunday

Hmm, söndag igen det betyder bara en sak, I MORGON ÄR DET SKOLA!
jag längtar rikit ;D bara de går som de ska haha <3

Idag har det int hänt så mycket på dagwn men nu mot kvällen så händer de stuff ;D

Haha Jag o Jonas har haft en riktig Slappis-Söndag <3 sett på 5 filmer efter varann haha <3
Evil dead 1 - 3, Open wather,  Death at a funeral, Mysigt värre <3
Sen for han hem med 17.23 och ångesten kom lika snabbt som han satt på tåget.


Sen kom jag hem och jag låg och grät och grät och grät och försökte att se på en film och bara focusera på den.L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerCrus, ny dator, Idioter och Satc

Hihå, Idag så ringde min brot och undra om ja kund hjälp han med Datorn så de va bara att fara efter han o söka en ny dator åt han o Instrallera den åt han, Sen va jag o Jonas o Cruisa och så For vi via Frida's efter Sex and the city Boxen som jag glömde igår, Sen for vi o träffa Ronja ett varv, och såklart var homopoika där med. Jippie -.-''
Sen efter det har ja o Jonas varit ut o Cruisa runt, och nu ska vi börja se på Evil Dead 1an - 3an.

sda

Godnatt Bloggläsare <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerCoffee time and Abc

Sen när vi Kom hem så hamna vi fara och söka Farsan från Jobbet och sen drog jag och Jonas till karis
på Kaffe till Frida <3, Där satt vi sen resten av kvällen och pratade om allt möjligt <3
Alltid lika mysigt och roligt där. Och när kl blev ca halv 10 for jag och
Jonas via Abc Hesburger och åt kvällsmål. <3

d

 

Men nu är vi tydligen påväg ut till Karelia ett varv eftersom Orre , jimmy, Matts och Jocke har någå värre stärv. :D
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerSvinrygg - Back 2 school <3

Idag var det back 2 scool  för min del, vi hade 4 timmar och Vi skulle göra Svinryggar, Jag och Sani härjade mest omkring bara och sen så fick vi fara hem runt halv 12 tiden. Cruisade Runt med Sani tills Jonas kom till Ekenäs med tåget, och på tågstationen träffade vi på Amanda som sku till Åbo.

aL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerthe physically pain - Frida <3

, yeeah.. om 4 timmar och 30 minuter ska jag vakna och göra mig i ordning,
NEJ jag får int sömn, sittter och pratar ut med Älskade Friduu <3 har verkligen
hehövt det efter kvällens problem <3 som jag inte ens haft någå med att göra.
Men ändå tar jag stor skada av det, så går det när man bryr sig för mycket.
Men är så glad att Frida kunde logga in och prata och nu har vi pratat sen 11
ungefär och kl är nu 1. haha, så glad att du finns i mitt liv <3

Kvällens/ Natt samtals ämne har bestått om självskadning, självmordstankar,
trygghet, kärlek, psykisk smärta osv. Känns så bra att få prata ut om det
nu med nån och inte måsta vänta tills i morgon ,


Frida du e en räddare i nöden <3

Your beautiful spirit
enriches my friends list
The warmth of your presence
brings joy to my heart
sunlight to my soul
and pleasure to my whole life <3
(c) From Yuki to FridaL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
3 kommentarerBlinky, Inky, Pinky & Clyde ♥

Yeah, haha, gårdagens samtalsämne med Jonas vad Monstrena i Pacman haha.

f

Blinky, Inky, Pinky & Clyde ♥ :D  

Nåja, Fårtets mästare vann inte igår men jobbade bra ändå, Handbolls laget vann.
Sen låg jag och såg på WildBoys tills kl var 00.45. sen stängde dom modemet mitt i allt.

Idag hittills har ja bara sett på Simpsons och sovit av o an.Idag sku vi ha börja kl 12.
men jag blir hemma idag ännu och drar i morgon till skolan. I 4 timmar.

Men nu ska ja försöka sysselsätta mig med något så ha de bra. <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
7 kommentarerFångarna på fortet - Final

Yeah nu e kl 9 här i finland = fångarna på fortet kommer, Idag är det Final
mellan handbollslaget och Fortets mästare , och jag hoppas Fortets mästare vinner :D

d

Och yeah, ni ska int undra om bloggen ser mysko ut men det fixas på den smått helatiden bara jag har tid. och i morgon ska jag försöka fixa annas blogg helt klart oxo. <3 men nu tillbaka till tv'n med min müsli skål och försöka få i mig den. Sen senare kanske ringa älsklingen igen får se <3

Ha de bra alla läsare <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerChanges.

Japp, några förändringar har skett på designen, men borde börja om helt från noll märker jag. Headern och profilbilden vill inte alltid synnar när jag kollar , men på förhandsgranskingen har den alltid ändrats. Weird.
Blir troligtvis hemma i morgon ännu. Ska rensa bara jag orkar oxo, finns mycket som borde rensas, Satorn, Facebook, Bloggen . och rummet. Men orkar inte. Men nått jag för tillfället orkar är att fixa i bildredigeringsprogramme.

d

Och as usual så stärvar allt som man lägger upp..L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
3 kommentarerWoHo I survived.

När jag kom dit så är det första som hon frågar om du har tid kan vi lappa allt,
om det går bra? det var 3 jävla hål som hon sa att dom sku lappa, och det var 3 lappningar som släppt..
o så fråga ja om dom kund kolla där dom lapp asenast och det satane hadd o släppt.. så ja fick ligga
i 30 minuter och fick 7 bedövningssprutor. och nu har ja hel övre läppen + näsan och de
känns som om tillochmed ögonlocket är smått bedövat.. Nåja ja överlevde ivarjefall.

vet int fan va ja ska hitta på idag, borde fortsätta läsa,
och sen sku ja kuna försöka hitta på någå till Anna <3
Och alltid lika trevligt är det när Älskade Frida ringer och berättar saker :D <3
Fyfan hur ja saknar dig <3 Lag hem di nu re ditifrån Ekåsen :D <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerGodmorgon > Tandläkaren

Godmorgon alla läsare. Idag blev jag väckt redan 8 för att mina föräldrar tvingar mig till Tandläkaren
trots att jag är sjuk + har smått fobi för tandläkaren. Tiden är kl 10 vilket är ovanligt sent för mina tandläkartider,
jag brukar oftast vara kl 7 på morgonen för då har man inte vaknat ordentligt.
För tillfället sitter jag och pratar med Jonas på Fb när han e i skolan och tänker sitta framför facebook
ända tills Julen så. Voi Voi. Hur fan ska ja klara mig i Tandläkarstolen i det skick jag är i nu.
Vittu ändå.. Nåja får komma hem och sova sen efteråt ivf <3
sL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarer">