Just Girly Things - Inspiration del 4
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
4 kommentarerMovietime! - Jack and Jill

Har läst mycket om denna filmen i många tidningar och nu när jag fått tag i den så skall jag spendera natten med att se på den. I morgon blir det nya tag och hoppas att dagen blir bättre än vad den var idag. 

But remember I love you all <3
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
4 kommentarerMovie Time! - American Pie Reunion

Yeah allt fick bra i Karis. Sedan blev det små cruis i stan och efter det blev det time 2 go home. så nu är jag hemma igen och skall se på American Pie Reunion. Hoppas den är lika bra som de andra filmerna.
Love you all <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerGodmorgon.

Yeah . kunde inte få sömn först efter 2 filmer så jag var vaken ännu 6 tiden inatt. Mitt ben är sjukt och varar så satan. och även en orsak till min dåliga sömn.  men men . nu skall jag hoppa i duschen och sedan dra till karis. Sedan blir det att komma hem igen  och bara ta det lugnt. Här för tillfället är det regn och blåst så bra väder är det inte. Men just nu skulle jag inte orka vara översocial med någon heller så det är bara bra att det är sånthär väder då. haha. 

Men nu måste jag kila iväg. Love you <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerMovie Time! - I know who killed me!


Kvällens/ Nattens film blev denna : I know who killed me. 
Har haft denna i bokhyllan hur länge som helst men aldrig tänkt på att jag borde se den haha. Har säkert legat där och dammat sen jaa, andra gången man var till Kimito så det är en bra tid sen. typ 4 månader. Lol. Men nu skall jag se den så jag säger godnatt för min del .

Love you !
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
4 kommentarerSorry guys!

Yeah , har varit lite segt här eftersom jag inte orkat blogga efter att jag
fick veta allt förra veckan. Men nu skall jag försöka komma tillbaka eftersom jag mår lite bättre.
Tordagen drog jag till Kimito. där var vi ut på cruis och var och äta och annars
bara härjade. Sedan blev det kväller och spel som gällde och allt flöt på riktigt bra.
Fredagen Spenderades i Kyrkslätt. <3 Med Fredde och Sani hani. <3
Sedan bjöd jag dom på mat och sedan blev det så småningom hem till mitt och sova.
Tnx Guys för en underbar dag <3
Lördagen var det sjukt fint väder hela dagen. Sedan mot kvällen
började det regna sedan började det åska och till sist öste regnet ner
och åskade ännu värre. Jag var kusk så det var sjukt roligt att köra i
"sjöar" som bildats på vägen lol. Sedan var vi till Tenala och
såg vad som hände där med. annars var det helt chill.
Idag har vi cruisat runt värrigare. Det har varit varmt och kvalmigt.
vi var till kyrslätt och sedan måt salo via karis lojo och imellan
visste vi inte ens var vi var. Love our roadtrips <3 Sedan var vi till
någå växthus där det fanns fullt med härliga saker, gammla saker
haha. I love it. Sedan drog vi hemmåt och efter det blev det Kimito
som gällde. Och bäst som det var börjde det åska så satan i Kimitomedan vi var där. 
men nu blir det nog en film och sömn för min del. Härligt väder det blev mitt i allt med , mer regn <3
I morgon får man hoppas på fint väder igen och hoppas ni alla haft ett bra veckoslut.
Love you guys <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJust Girly Things - Inspiration del 3
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJust Girly Things - Inspiration del 2
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
3 kommentarerPayphone!

 

L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
8 kommentarerJust Girly Things - Inspiration
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerI wanna sleep Forever!Yeah, nu är kl snart 10, vaknade 7 tiden och har inte kunnat sova sen dess. Har vaknat under hela natten om och om igen och vet inte fan vad jag ska göra för att sluta gråta och börja tänka på nått annat.. Så nu i brist på annat tänker jag gå ut på en morgon tobak och sedan städar jag rummet. Ligger åtminstone inte bara här då och känner mig hjälplös. Som tur drar man till Kimito idag och träffar älsklingen och Kenneth. Hoppas dom kan få mig på lite bättre humör..
 
Godmorgon på er alla och Love you guys ! L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerTime to take care of Myself!

Yeah.. har gråtit så mycket nu hela dagen att det bränner under ögonlocken, känns som jag har slut på tårar, men ändå tvingar fram dem. I just wanna sleep.. Men först blir det home spa.  Bastu, Hårinpackning, manikyr, pedikyr och ansiktsmask. Sedan småsaker som rakning och plockning av ögonbryn och så vidare. Hoppas det får mig att må lite bättre. tnx to you all guys <3  Ni är guld värda.

Got to go. 
Love you all for trying to cheer me up. <3
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
9 kommentarerBad News.. I've lost a Special Friend Today

Yeah, bloggen kommer troligtvis stå relativt stilla en tid framöver.. Fick bad news idag och to be honest.. I don't know what to do anymore.. Men han dit uppe bland molnen tog tillbaka en av hans Änglar idag. Kanske därför det varit så bra väder.. Cuz she was something special.. but now she's gone.. So yeah, Jag förlorade en vän idag. so plz no questions.. Ska försöka orka lägga in några inlägg åt er och försöka att inte angsta över bloggen. Bäst skulle det vara om jag bara la allt åt sidan, och bara försökte gå vidare. Ta den tid som behövs och get on with my life.. men tyvärr är det inte så enkelt. Men får inte falla neråt igen, I have to be strong this time..

Vila i Frid ÄLskade Emilia <3 I will always love you. <3

one day we will meet again. Love You <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
3 kommentarerHome Again!

Yeba, det var inte planerat med drog till Trollböle och sova inatt så bloggandet blev efter igen, Men inatt blir jag hemma och sova och skall försöka få in lite ett och annat inlägg åt er. Igår var det en awesome dag och kväll. Förde bilen till mekanikern, fick hjälpa till lite, Och skejtade på parkeringen resten av tiden. Sedan blev det att dra till Trollböle och vänta på Fredy, Sedan blev det roadtrip till Kyrkslätt. <3 Där plocka vi upp Sani Hani och cruisade runt i Kyrsälä hela kvällen. Var även via drive in McDonalds. Sedan blev det time 2 go home så vi börja komma mot Ekenäs igen. Så drog vi till Trollböle och låg och såg på tv där en stund. 

Idag så har det varit underbart väder med närmare 30 grader. Härligt att gå omkring i One Piece med när det är såhär varmt. Nu blir det att se någon film och aktivera sig med något vettigt haha.

Love you guys <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerOn my way!

Nu är jag påväg med bilen, tror jag tar med mig min skate eftersom jag hamnar bli dit och vänta . Kan lika bra försöka förstöra några bilar.Yeah men nu måste jag dra iväg så jag inte blir försenad.
 


Love you all! <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
13 kommentarerTime for a Movie - LolYeah, Can't believe it myself, men skall faktiskt se på LOL med Miley Cyrus i brist på annat .
Blir Kyrkslätt senare ikväll, I really need it <3  
Gårdagen gick inte som planerat. Fick först veta bad news och här hemma var det inte bra utan bara tjat tjat och tjat, så jag bröt ihop helt och hållet och mitt i allt var jag i Salo Centrum. Inget minne av att jag har kört dit.. Så det blev att ringa till Kimito och laga dit sig och försöka komma på bättre humör. Låg och såg på när Kenneth och Fredde spelade krigsspel, och tillsist somnade jag på soffan.

Idag har det inte hänt så mycket förutom att jag vakna i Kimito efter en hel natt med mardrömmar om olyckan.. Sedan blev det att dra till EKenäs igen och nu sitter jag här och väntar på att Fredde skall sluta jobba, så ska vi föra bilen och så småningom bege oss till Kyrkslätt. <3
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
9 kommentarerIs it really so?

Yeah , sömnlös natt igen. På morgonen började det regna med. Sällan. Man kan ju bara älska det Finska Sommarvädret. Just nu är det sista avsnittet av Pretty little liars som jag har på och rulla. Sedan blir det att svara på lite kommentarer och efter det blir det att dra ut. Hoppa sbara att vädret håller upp lite. Men nu blir det att snabbt hoppa in i duschen och sedan hitta på nått vettigt att göra.

Hoppas ni har bättre väder än vad vi har det här. !
Love you . <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
46 kommentarerLyckligare nu !

 
 
Detta är en av mina favoritlåtar under denna Sommar. Känner så igen mig i texten och minnen kommer tillbaka,
minnen jag kämpat att komma ifrån. men nu kan dom få vara i mitt huvud.
för jag har kämpat och jag har kommit vidare. <3

Love you all <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerNattinlägg.

Yeeah, här stod det tomt några dagar. Veckoslutet var helt awesome förutom att Lördagen spenderades i sängen, illamående och toabesök. Senare befann jag mig i Örnboet i särkisalo och träffade Mikko Sipola. Men mer om det i morgon. so what to say, man är nu igen första natten själv och once again är jag klarvaken. Hoppas sömnen kommer snart, har lite stuff att göra men ändå inget speciellt. Måste bara gå igenom mitt rum once again för att veta vad det är i detta rum jag inte tål. Det är inte normalt att få allergisk reaktion från eget rum. Think it's time to move.. Men men , nu skall jag lägga ner mig och lyssna på Mikko's nya cd som jag inskaffade på Lördagen. I morgon kommer en bättre uppdate om veckoslutet och sedan lite new stuff.

hope you had an awesome weekend to guys ! <3
Love you <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerCupcake - Inspiration <3 Del 2
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
12 kommentarerRedrama - Kickstart

Bara för att jag har fått denna sång på hjärnan kan jag likabra dela med mig av den till er. <3
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
4 kommentarerA fullmoon in the middle of the day !

Hahaha, yeah, Det är tydligen en fullmåne i kimito nu , Speciellt när Fredrik står ute och tvättar sig i regnvattnet. Haha.

Idag har vart en helt härlig dag. Suttit ute sen pojkana drog och jobbade . Tog ut båda datorerna och drog via byn efter dricka och nått gott att äta. Sedan efter det har jag bara suttit här på terassen och bloggat, läst bloggar och sett på pretty little liars. och överfört musik och pratat med underbara människor.
Idag blir det cruis på g och jag skall få dricka och Boo Boo Bear kör. Funderar på att dra till Kyrkslätt något skede idag med. Skall se lite hur länge de tar innan vi beger oss häifrån.
 
Hoppas ni har lika härligt väder som här. <3
 
Love you guys <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
4 kommentarerEn Ovantad Gåva!

Yeah , för 20 minuter sen skrev jag om att jag inte ville att katten skulle släpa hit nått ikväll igen och på facebook's spåkula kom det att jag skulle få en oväntad gåva. och vad fick jag jo en stor jävla sork. Den fick nog uppleva " i believe i can fly " just in i skogen så satan. usch. Naturens gång här i kimito! vad kommer till nästa en bäver? Lol.
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
15 kommentarerFinlands SommarPlåga 2012!

 
 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerUnderbar sommardag !

Yeah , Idag vaknade jag av att jag hörde Älsklingens fotsteg i Tamburen men när jag öppnade ögonen var det en Katt där som gick omkring i sängen. Sedan blev det att stiga upp och ut och börja måla. Det har varit runt 25 grader och sol hela dagen och fyfan vad underbart. Kanske sommaren har kommit äntligen till Södra Finland nu med. haha. Boo Boo Bear hjälpte till med målandes av stallet och det gick på kanske 4 timmar med en resa till Byn och sedan en och annan tobakspaus. Det enda negativa var att färgen sög när den stått ute i Vintras men nog hålls den på väggen får man hoppas haha. Sedan blev det gräsklippning för älsklingens del och jag satt och läste bloggar på terassen med Kenneth och Runar.

Sedan blev det att dra till butiken efter mat och så fick jag stå och laga mat åt pojkarna och nöjda blev dom. Sedan efter det har jag suttit ute på terassen ensam när dom andra sitter inne och spelar för tillfället. Kissen springer omkring här ibland och håller mig sällskap. Duktiga lilla kissa <3 Bara den int hämtar någå halvdött möss hit igen som igår. Som tur fanns min Hero här och slog ihjäl den haha.

Men nu skall jag så småningom gå in och hålla dom andra sällskap. haha
 
Love you all <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerThank You !

 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerHappy Birthday !


i 3 år har du nu varit en del av mitt liv . Vissa pauser har förekommit but i'm back. Mycket skit har kommenterats men även mycket älskvärda kommentarer. Genom bloggen har jag kommit i kontakt med underbara människor. Tack vare bloggen har jag kunnat få ut mina ilskor och så vidare och  det låter konstigt men genom bloggen har även orken till olika saker kommit fram. Har alltid kunnat gå tillbaka i bloggen och kollat hur jag mått då. Sett hur jag förändrats genom åren. Det låter kanske konstigt men bloggen betyder mycket för mig, den finns alltid där när jag behöv skriva av mig ( även fast allt inte kommit upp på bloggen eller tagits bort ) och här har jag sparat många goda minnen som alltid kommer vara minnen, men som jag alltid kan se tillbaka på.

I love my Blog, My readers and my Followers! <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
20 kommentarerCupcake - Inspiration <3
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
19 kommentarerOch så kom regnet...

Haha , det har verkligen varit en lyckad dag idag . Allt gick helt jees i Salo, Där var den sand vi sku ha va slut och sen tänkte vi int hitta till Proväri heller. Sedan när vi kom hem hit igen så skulle jag börja måla. Färgen var helt vatten olja och färg pigment i olika lager. Gick inte att blanda tillbaka så har suttit och gjort häxbrygd i garaget. Sedan började jag måla och får se hur resultatet blir sen när allt är färdigt. Haha. Mitt i allt när jag stod och måla börja de ösa så satan ner , det både regna och hagla. så fick bära in allt under taket och avsluta målandet för idag. Just nu sitter jag och väntar på att pojkarna skall skruva ihop lastbilen och så skall den föras idag eller i morgon bitti.  Atm är det Metallica som gäller här framför datorn , Skall se om jag orkar göra nått annat här på denna dator eller om jag går och startar min egna och ser vad ja kan hitta på där och göra.

 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
8 kommentarerLove Story <3

 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerLove Story <3

 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerRock Never Dies!


L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
4 kommentarerGod Morgon!

god morgon allihopa där ute, själv sitter jag på skrotplan atm och väntar på att slipp in till byn me dom andra. Sedan blir det med att fara efter sand till Salo. Roadtrip haha. Positiva med igår var att jag kom hit och for o hadla mat och lite efter att vi ätit somnade jag, sen blev jag förflyttad till sängen och sovde vidare. Och fredy hade svårt att få upp mig i morse men nu går de någålunda igen haha. Idag lyser solen värrigare och det kommer säkert bli en varm dag idag <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerThinking Of You My Love <3

 
Love you Honey <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
10 kommentarerTaking a Small timeout!

Yeah , nu skall jag så småningom dra in till stan och sedan efter det blir det Kimito. Blir troligtvis där någon natt . <3 Natten har spenderats med Pretty Little Liars och jag har blivit helt fast i den serien. Så vet inte hur mycket jag kommer orka vara på datorn i Kimito så det kan vara lite segt med uppdateringen därifrån. Men kanske slänger in några tidsinställda inlägg och så får vi se sen vad som händer. Men nu först blir det att snabbt fara i duschen och packa väskan.
 
Cya Lovers ! <3 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
11 kommentarerDay two . nattinlägg

Once again så är jag vaken dygnet runt, har inte sovit något nu på 2 dagar. Lovely .. Not.. Vädret är åtminstone awesome kl 5 på morgonen, Fåglarna kvittrar utanför och jag är så jävla sugen på tobak.
har slötittat på Pretty Little Liars hela natten och talat med shakk.
men nu blir det nog att dra ut på en tobak och sedan att dricka kaffe.

Slänger in en bild på mig , det var länge sen sist. So Enjoy!
en bild på mig utan smink. Klockan 5 på morgonen.

Love You Guys! <3

 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
14 kommentarerJag älskar denna tjejen ! <3

 
 
Omg vad jag älskar denna tjejens blogg och vlogs. <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerSome die young!

 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerJag vann! - Länkningarna till allihopa som röstade!


Moa
, Camila ,  AmandaFannie , Sophie  , Hanna ,  Elin , Olivia ,  Emelie , Felicia , Hanna , Marc , Johanna , Alice , Johanna , Frida , Kornelia , Frida , Ida , Linnea , Jessica , Sofie , Jennifer , Louise , Hanna , Isa , Amanda , Theresa , Jennifer , Pam , Linda , Moa , Sanna . Plus några Anonyma <3
Finns ditt namn inte med så säg till så lägger jag till dig med <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
15 kommentarer7 a.m !

yeah,  bara för att Emi försökte ta livet av mig när jag kom till hennes haha. Hon lät inte vidare glad av att jag väckte henne underfär för en halv timme sen. Detta var en av hennes få sovmornar och hon var på födelsedagsfest långt in på natten till sin brorsa haha. Sorry honey <3
Men nu sitter vi på hennes balkong ivf och bara chillar och dricker kaffe. Fick aldrig sömn inatt så jag drog ut och ringde och väckte halva Bjärnå. Så småning om ska vi börja bege oss till Abc och se vad det finns för roliga människor där. 
Får se hur länge jag är i Bjärnå. Skall föra bilen till däckmarket senare idag och sedan blir det troligtvis endera hem eller till Emi's igen <3 oavsett vart vi hamnar idag  ännu så kommer jag ha datorn med . Eftersom jag har lite jobb att göra. Men nu ska vi fortsätta chilla och se på ösregnet <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerNattinlägg.

omg. kl är nu 20 över 5 på morgonen i Finland. And i can't sleep. Funderar på att dra iväg med bilen till Finaste E <3 och hoppas på morgonmål och nån att prata med, just about random things <3  så skulle de va awesome att dra dit , cuz I love your randomness Emilia <3
Random bild haha <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerFinally Home!

khyllä. Nu e man äntligen hemma i min stora varma säng igen . <3  
underbar vecka och underbart veckoslut. Idag tog det en tid igen innan vi kom igång jag och älsklingen. Fyfan hur jag mådde i morse. But that's life and you only live once. Sedan när jag var i någålunda skick igen så blev det cruis en stund och sedan blev det slottsbacken som gällde. sedan blev det cruis igen och vi hamnade i Salo och där for vi ut och äta . Nom nom . Love you Boo Boo Bear <3 Sedan blev det Kimito och där blev det tv-spel undertiden vi väntade på Kenneth. Sedan blev det en lång väg hem i ösregnet. fuck vädret atm för det spöregnade så mycket att man inte ens såg vägen. Mysigt värre. <3
för tillfället sitter jag och ser på The walking dead och läser bloggar . skall snart ut på en sista Smoke och sedan blir det att försöka få sömn så jag inte sover bort hela dagen i morgon. mycket att göra med! Reda upp klädskåpet plus rensa lite från bokhyllorna och övriga ytor i rummet. Sedan skall designen ändras lite och sedan har jag massvis med kommentarer som kommit under veckoslutet och veckan som jag måste ta itu med. plus mycket mer. 

Men hoppas ina älskade läsare har haft en underbart veckoslut och hoppas att vädret har varit bättre än vad det varit här. Love you <3
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerParty in Helsinki!

Tuudeluu people.
 
Lördagen blev det lite sen start på eftersom vi båda sovde länge haha.  Sedan blev det att dra iväg till Snappertuna med älsklingen till medeltida marknaden, Var med och jobbade där förra året så det var roligt att dra dit i år igen och se hur det var där, träffade många människor och var där förra året . Härligt <3 sedan träffade vi Sani och Sonja där med. Hittade ett halsband där och en film om spökena i raseborgs ruinerna. Sedan låg vi i gräset och bara njöt av solen en stund <3
 
Sedan blev det att dra hem till Fredy och där låg vi och såg på filmen och åt lite och sedan blev det cruis och eftersom jag var fylle kusk igår fick jag dricka idag. Så det blev en smultron likör och en låda med Sider för min del. <3 Så begav vi oss mot Helsingfors. Fucking awesome kan jag säga <3 efter det blev det Salo och sen var klockan undefär 2 tiden  som vi var tillbaka i Ekenäs och blev en stund vid prisses med shakki och sedan blev det Mathilda Parkeringen och träffa Basse och Sabina och Aspen. Sedan efter det minns jag inte så mycket mer men vi drog tydligen till tenala och sedan kom vi hem.
 
Bilder kommer bara jag hittar Telefonsladden. <3
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerFriday the 13th

 
 Fredagen spenderades största delen i Salo och sedan blev det att fara tillbaka och packa ihop mina saker och så småningom dra mot ekenäs igen. Där blev det att fara hem via, hoppa snabbt in i duschen och sedan dra och plocka upp Boo Boo bear och så cruisade vi på en stund och sedan plockade vi upp Aspen och Antony och efter en stund joinade Basse oss med. Sedan cruisade vi runt några varv i stan , till karis och efter det blev det att träffa Sani hani i Snappertuna och sedan blev det att dra till hangö och träffade Gusse, jere, juntti och joni där det slutade inte bra men men.. sånt är livet, sedan träffade vi även 3 svenskar där som var från stockholm. Nice var det haha.  Sedan på vägen tillbaka så somnade Fredde o Basse så aspen fick sitta och prata hela vägen haha. Sedan började vi bege oss hemmåt.
 
Trots att det var Fredagen den trettonde once again, så hände det inget värre än lite småbråk i Hangö, annars har det varit helt awesome Fredag. Men nu blir det godnatt för min del <3
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerLet it rain over me!

Yeah, åter igen en regn dag igen som det bara är att sitta inne. Katten äter och håller en sällskap när alla andra är ute ur huset. Det är redan torsdag och dagarna far som bara vad hit opp i Finland. Igår blev det fint väder mot kvällen och då var man ut på Cruis några varv igen haha. Annars låg vi bara här och slötittade på tv eller spelade. Idag så blir det att fara mot Paimio igen ett varv. men nu blir det att fara via butiken efter någo att äta.

Love you guys <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
19 kommentarerOn the road

yeah, denna dag regnar de nå fruktansvärt. Är atm i west rock ransch i en lastbil ut och åka. Vittu va jännä!! 2 timmars åktur . Härligt med lite changes. Efter dessa 3 timmar blir det att gå igenom en laptop och dammsuga den, och för en gångs skull är det int min dator som behöv dammsugas. Haha.

Men hoppas att ni älskade läsare har en bra dag och bättre väder än här och tack till er som röstat på min blogg i tävlingen <3
love you <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
5 kommentarerGrillning på G!

Yeah , nu har man suttit 4 timmar framför bloglovin och gått igenom alla bloggarna. Suttit både ute och inne. Skönt väder idag har det varit med. Nu sitter man med gänget på terassen och väntar på att grillningen skall komma igång. Nom Nom grillade kycklingben <3 Det är nog något som hör sommaren till.
 
Men nu skall jag socialisera mig haha <3
 
Love you guys <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
20 kommentarerEnjoying Life
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
9 kommentarerRösta på mig! Få en länkning!

Yeah , blev en av de 5 som slapp vidare till Thereses bloggtävling!
Rösta på mig och få en Länkning i min blogg. 
Det är bara att gå in på länken och rösta på nr 1.
Man får bara rösta 1 gång per person. 
Tack på förhand. Alla som röstar får en länkning i min blogg!
 
Love You Guys <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
7 kommentarerMat och Kalle anka

Yeba, nu är dte mat snart på g, Mos med Fiskpinnar, fyfan vad gott <3 haha, det är nog min favorit mat ever.
Under tiden jag väntar på maten så blir det att läsa kalle Ankor, Sjukt härligt att sitta ute och röka på terassen med några Kalle Ankor och bara ta det lugnt , detta har varit en av de bästa besluten jag gjort denna sommare. Skönt , ledigt och helt fritt. Men nu börjar matosen komma hit ut med så maten är rikit snart färdig . Sitter och skriver med min dator medan jag lånar en annans dator haha. Inläggen kommer nog komma upp på bloggen i nått slag bara jag kommer hem igen.

Cya Guys .
Love you all ! <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
4 kommentarerFrågestund!!

Yeah, medan jag är borta så drar vi igång med en Frågestund för er läsare.
Så fråga på allt vad ni undrar och har på härtat så kommer svaren när jag är hemma igen.
Det kan vara allt mellan himmel och jord.
 Så fråga fråga fråga!
 
Love you Guys <3
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerCommon Rumors About Lesbians..

 
Hittade dessa för ett tag sen, vet int eom jag la upp dem hit eller inte så här kommer de ivf.
vad tycker du ? Kommentera.
 
Love you Guys <3
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerLeaving town Fot a whileYeah, så som rubriken lyder så sticker jag från stan ett tag, Får se när jag kommer tillbaka för jag vet inte ens det. Men skall se om jag kan slänga in ett eller annat inlägg under veckan. Beror på om jag får nån internet anslutning nånstans. Men jag hoppa smina älskade läsare orkar vänta på att jag kommer tillbaka och sedan rullar allt på igen precis som vanligt. Är det någon som undrar nått är det bara att skicka ett Mail eller ringa eller texta. But i wil be back sometimes <3 Love you all <3

 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
12 kommentarerMindblowing!

 
Mindblowing <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
5 kommentarerin the middle of the night


Nu är man hemma igen då, kl är ju bara 3 på natten, varit i Kimito halva dagen och druckit lite med frendit och och före det var vi och äta sjukt god grillmat hos hans föräldrar.Härligt var det med baksmälla med lol. igår spenderades dagen med Boo Boo Bear och Sani hani, vi cruisade på tills kl 4 på natten och jag och Sani drack och sedan var jag och simmade haha. sedan kom vi hem och såg på film. Men nu blir det en sista tobak och sedan blir det dags att försöka få sömn. I morgon blir det att packa väskan och dra iväg från stan en tid framöver. Kanske drar igång en Frågestund eller liknande. 
Hoppas ert veckoslut har varit lika awesome som mitt haha <3 
Love you Guys <3
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerDiary of a beautiful soul
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
6 kommentarerDone and Clean!

Yeah, nu när Fredags städningen var färdig och sängkläderna är bytta och rummet dammsuget så nu blir det att ta en snabb dusch och sedan en kall Lonkero tills Boo Boo Bear ringer. Sedan vid nått skede skall det bli mat också haha.  Får se vad man hittar på denna Fredag, Skall vara med Fredy och med Sani Hani och kanske till och med far och simma. får se lite om det. Kanske tar några kalla och bara njuter av sommaren . Haha <3 Får se om det blir några inlägg under veckoslutet. skall försöka . men nu måste jag kila .
Cya dudes <3

Vad ska mina underbara läsare göra under helgen då? <3
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
21 kommentarerA Year Ago... And now.yeah, vem hade trott att mitt liv skulle se ut så som det gör idag. Ingen. Men jag klagar inte, jag är glad över alla förändringar som hände under 2011 och våren 2012 som gjort mig till den här människan jag är idag. 2012 var året för mig som jag skulle göra på alla sätt annorlunda än tidigare och fyfan vad härligt det är med förändringar i Livet som är konstanta. Även fast det varit mycket strider, gråt och mycket skratt har allt ändå flytit på .
 But what can i Say.. It was time for a change.. and i got rid of all the shit.. focused on the good stuff and now living the life! without you.. and i'm happy.
cuz..L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
17 kommentarerFriday <3

Yeah, Finally Friday ! <3 Vet inte fan vad man ska hitta på och göra idag, dagen ska spenderas med de Bästa, Sani hani Och boo boo bear <3 Blir  väl att fara och simma och härja nånstans 

Men nu blir det nog morgon tobaken och sedan blir det att se på en film. 

L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerFuck memories. Forget the past and live now!
Yeah.. kom hem runt 1 tiden, Underbar kväll i Kimito <3  sedan när jag kollade runt på gamla sidor jag en gång i tiden hängt på så kom minnena.. Minnena av allt, allt som en gång var allt för mig är nu helt och hållet borta. Då känndes de som om världen skulle gå under när de försvann men det var inte så. Nu är det en lättnad över att så mycket skit är ute ur mitt liv.. Skit som jag aldrig vill ha tillbaka i mitt liv, Värsta tiden i mitt liv var högstadiet. varjegång jag ser på min arm kommer minnena tillbaka från högstadiet.. Men där började jag hitta mig så småningom. Allt förändrades. Sedan kom Yrkkis tiderna som gick bättre än Högstadie, en det var inte heller en dans på rosor direkt. Året efter yrkesskolan var ett av de värsta, men ändå inte. Men då förändrades jag som mest och det var då det märktes som bäst. Nu är det 2012, ett nytt kapitel i mitt liv, jag har som nyårslöfte att göra allt som jag normalt inte skulle ha gjort och det har verkligen varit bra för mig.  Känns som jag skulle kunna sitta och skriva hur mycket som helst men skulle inte vilja ta upp allt just nu här. Är inte redo för det ännu men kanske senasre detta år kanske en del av mitt liv fram i denna blogg.. Hur en inåtvänd självmordsbenägen flicka började stå på sig själv och hittade livslusten tillbaka. Vem vet, kanske det kommer ut i mina memoarer haha.

 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
3 kommentarer3 Stages of LIFE :
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
15 kommentarerLove ain't just a game <3

 
Love you Boo Boo Bear <3
You make me strong <3
5 Månader <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
13 kommentareroh those nightmares..

Åter igen en natt med mardrömmar, drömmarna har följt mig flera veckor och jag märker på mig själv att jag inte får denn ro jag borde få. Är länge vaken om nätterna och blir bara tröttare och tröttare. Ännu till på köpet hamnar jag byta sängkläder igen eftersom jag dragit sönder lakanet i sömnen once again, andra lakanet denna vecka.. Men fuck the same..  
 
Nu är det en fin morgon ute Igen, underbar vecka på G i Finland haha.  skall gå ut och sola bara jag vaknat ordentligt, vill inte somna ute på gräsmattan.  Sedan skall jag till Älskade Bjärnå igen och efter det till Kimito . 
 
Hoppas ni har en bra , varm och solig dag <3
Love U.
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerDagens Bild!

 
Länge sen jag lade upp dagens bild men denna är så lol att jag bara måddes haha. 
Love You guys <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerInspiration - Lips
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
3 kommentarerMiddle of The week

Yeah, nu var man hemma igen då, när jag vaknade hade Nicolina redan tydligen varit vaken när man kolla på bloggen haha. Sedan drog vi till stan och sedan blev det lojo som gällde. Där fick jag glasögonen fixade och sedan drog vi till Skejtparken där, Efter det var vi till Richard och se på kattungar , och jag får en kisse därifrån om jag vill . YEEY, vet bara int vad jag ska göra med allergin. men kissen va så söt <3 10 veckor gammla . Yuki was in love <3
 
Sedan kom jag hem och nu ligger jag och ser på American dad. ska snart börja
sova för i morgon har jag fullt upp igen . <3
Love you Guys <3
 
Kissa <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerHappy 4th of July!

Älska bilden <3
 
Happy 4th of July Guys <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerInspiration - Word

hej hej allihopa därute, Yuxi Puxi ligger  o sover ännu o hon glömde bloggen öppen så nu ska ja våldgästa den. *Evil* nånej nånej , jag ska nog bara ladd upp några bilder som ja gillar från hennes dator och sedan si om jag kan få hon o vakna. Heidååå! :DL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
43 kommentarerHemmakväll 3000

Yeba , nu ska jag få håret flätat av sötaste och sedan blir det att fortsätta se på Chuck, Fick idag av Nicolina 5 serier med Chuck så nu blir dte att knarka den serien ett bra tag haha.
har ju halva sommaren på mig ju. lol.
sjukt härligt väder har det vart hela dagen och nu tror jag faktiskt att sommaren har kommit till Finland. imorgon är det en ny dag igen och då blir det att fixa lite saker och sedan blir det fun fun fun <3
men nu måste vi nog fortsätta se på chuck haha <3

Love you readers <3 
Cya.
 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
34 kommentarerFinally!

Äntligen har jag fått håret färgat igen. har alltid kommit någå ivägen men nu sitter man ute med färgen i håret och ser på film haha. EFter dte blir det Pika Städning av bilen ocgh sedan drar jag till stan. Sedan blir det ut på stan med Nicolina <3 Miss you <3 Sedan skall jag hinna hem vid någå skede och så blir det spatime <3
Sedan efter det hem igen och städa. Och sedan blir det chillkväll med de bästa <3
 
Hoppas ni har en bra dag mina underbara läsare <3
Men nu måste jag börja röra å åmig igen så jag int tappar allt mitt hår haha. <3
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
4 kommentarerDagens Planer so far

Jepp såhär ser min dag ut so far ännu, blir säkert mera bloggandes
efter att jag kommit hem igen .
Love you guys <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerSummer Expectation vs. Reality


Och med dessa söta bilder så börjar mitt sommarlov. <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerNattinlägg once Again.
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarer">