I'm so sorry.. ny design på G.

yeah, sportlovet började skit, ska angsta i morgon på bloggen om de när ja vaknar, men haha, nu ork it ja, sitter o pratar me Lotte atm <3 Funderar på att oxo börja blogga på Devote, men det är inte helt klart ännu, plus att ja kommer ha den här bloggen oxo o bruk. Har ett konto på devote när jag gör designer till de som har devote.

Håller på med Lottes bloggdesign och den kommer troligtvis vara färdig i morgon. :) då kommer det länk och allt. :D
Puss puss mina bloggläsare <3

Nej ni kommer inte få några bilder idag eftersom både min telefon och kamera blev stulna på fredagen så allt försvann. FUCK YOU ? YES PLZ!



L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
7 kommentarer



Omg säger ja bara.

OMG hur du orkar säger jag bara.. Jävla attentionwhore och copycat.. Yeah, nu när dte var sagt så, shubaloobaalejj bloggläsare. Igår ar en mycket lugnt kväll, med film mys och snask <3
Sedan idag så har int hänt så mycket mer, sova länge, råkade vakna av att ja smällde till Jonas haha, sen har vi sett på tv hela dagen, först såg vi med Pappa en film och sen såg vi i mitt rum på tv, omg, Sen var vi o cruisa till butiken när farsan int orka fara själv, men men ..
Och sen blev det några kalla i Bastun med Jonas. <3 OMG i love those breezers. And Jonas loves the Beer. haha Can't you feel the love. Igår hade Jag och Jonas 14 månader med <3 I love you boy. <3 men det blit ett annat inlägg <3  Nu ser vi fortfarande på tv melodifestivalen haha och finska programme med och sen så såg vi på Poliisit meed, Haha, knarkare och älgar <3

Men ni ska ha en bra fortsättning på lördagen och vi får snart maten hem . <3

s
tagen med min nya telefon , I Love it 2 <3



L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarer



Just an other day.

OMG; lång dag kan jag bara säga, det har kännts som om inget sku kuna ta slut idag, Måndagen och tisdagen gick hur bra som helst. Men Onsdagen och idag OMG så långa dagar det blev, man kan int ligga i sängen och sova  3 4 dagar..  Sedan har jag försökt städat idag, det gick som det gick, och sedan försökte ja klippa min bror, roligt värre.  I morgon kommer Jonas , it's gonna bee so fun, det har varit så konstigt allt på sistone att jag fått burnout och verkligen behövde bli sjuk och ta de lugnt hela veckan. Jag saknar Sani med något otroligt <3 I miss ya girl <3  nästa vecka ska de härjas så att blode sprutar <3 hahah.

nu ska jag börja sova i think, försöka i varjefall. <3
Love you readers,
Fick höra idag  att min blogg e awesum, AND I KNOW IT ;) <3



L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarer



Blogg.se is a bitch

And yeah, bara för att Blogg.se beslöt sig för att vara en bitch at the moment så  kan ja inte ladda upp youtubevideon här,  så det inlägget får vänta då, men jag måste bara säga att jag älskar Jermaine. Seriöst, härligare människa finns det nog int, hennes energi, hennes utseende, henner stil, DUDE WHERE HAVE YOU BEEN AL MY LIFE?   men yeah, ni får vänta o se vem det är för som sagt, Blogg.se decided to be a bitch.



L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarer



I just Love her

Jag bara älskar Jarmaine. Hon är så bäst, energisk, rolig, snygg, OMG I'M IN LOVE <3
Sani o ja tycker hon e som oss, energi 3000 och helt random om allt ^^ de ena leder till de andra och inget har med någå annat att göra hahaha. <3



L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarer



I'm Sorry..

Sorry Guys. bad uppdate and that's my fault, but yeah, i'm back. I has been sick all week and yeah that sucks. But my readers are all there Love you <3  I got the Flu and some fever, around 40 degrees and it sucks big time.!!

Alots of things has happen since i wrote here, i'm been in school, doing homeworks and that kind of stuff. Pics will come when i find my camera so hold on guys.  omg, hahah , ja märkte just att ja skriver fel inlägg till fel blogg. vittu haha, de  ska stå typ liknande i båda men an att ja skriver om någå nu haha, Copy Paste in my <3 Men yeah ni got it.

Dåli uppdate och mycket att göra i skolan och Hemläxor, uuuh BAAD, arbetena ha gått ut på att färga o klippa ett hår så man klipper fram färgningen, YEAH jag förklarar i ett annat inlägg bara jag sku hitta min förbannade kamera... bilder får ni med bara jag sku orka ta några,
TÖMT DATORN and yeah, den bara dog en natt, och jag tänkte fyfan om du ger dig nu, så jag försökte å igång den med allt våld och sen så tömde jag den och nu  kan den dö hur den vill. :)

Sjuk ännu och är sjukledig hela veckan ännu så i'm gonna take it easy, och så får man se om Jonas kan komma hit på Fredagen. <3

Got2Go even when you're sick you got to eat.!



L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarer



">