SöndagsBastu ♥

Idag har varit en så lugn dag, midsommarfirandet är över och idag blev det att lägga på bastun och bara ta det lugnt. Kissan har farit hem med sin ägare och saknar den filuren redan. Känns så tomt utan henne. Ingen som kommer och kräver uppmärksamhet och jamar helatiden. 
Just nu väntar jag på att maten ska bli färdig och sedan blir det att krypa ner i sängen och invänta sömnen.

Hoppas mina älskade läsare har haft en bra Midsommar ♥
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerBreak Free - Ruby Rose ♥

 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerSo much rain.. so much panic..

Idag har det regnat nästan hela dagen. Vaknade och kännde en otrolig stress. Försökte intala mig att jag inte har nåt att stressa över. Det gick lite si som så. Fick för mig att dra och handla ett varv, exakt just en här dagen som det är som värst i alla butiker. Efter många om och men klarade jag mig ur butiken och kom hem och lagade mat åt mig. Sedan blev det dags att söka ner sig till hangö. Då kom paniken fram, hangö + midsommar + alkohol = ångest och panik på hög nivå. Trots att det är 4 år sen sitter minnena kvar fastetsade i huvuet. Nåja har bättre sällskap den här gången och hoppas allt går bra. ( åter igen stressar jag upp mig för nått som ändå inte kommer vara farligt ) anyway.. Sedan mot kvällen blev det att dra ut och köra omkring med R en stund och nu ligger han och sover medans jag inte kan få sömn på något vis.

 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerIt's been a while..

Det har gått en tid sen senast här. Har haft ett rent helvete till vår, med stress, ångest och depression. Jag har varit så trött även pga min älskade allergi. Jag har för det mesta sovit bort dagarna bara för att jag inte haft orken att göra nått annat. Men just nu ( den senaste veckan ) har gått någålunda bra. 
Måndagen kom jag hem åter igen, det blev att besöka gravgården och sedan att vara ut och åka bil i 3 timmar. Tisdagen var det bio som gällde, det blev Jurassic World och jag måste bara säga att jag älskar dinosaurier och har alltid gjort det. Så filmen fick 9.5 dinon av 10. Endast 9.5 pga att dom borde haft flera olika arter med. Idag har det varit lite si som så med om det skulle börja regna eller inte, men mot kvälle höll det ännu upp så jag beslöt mig för att dra iväg och tvätta min älskade Luna. Min bil är vanligtvis mörkgrön, den har varit gul nu i några veckors tid och min allergi har inte direkt blivit bättre av att min bil har varit täckt av pollen. 
Just nu sitter jag som vanligt och ser på youtube och funderar på om jag ska fara ut på en tomak ännu innan jag ska försöka börja sova.

Ska verkligen försöka ta tag i bloggandet igen, ber om ursäkt för att bloggen stått tom i flera veckor.
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerRest In Piece - Christopher Lee ♥

 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarer">