Right now.

Kom hem för ca 10 minuter sen. Sitter och skall börja fixa naglarna och så vidare och hitta nått att äta innan det blir att börja dra iväg sig till Nyårs"festen". Har på känn att detta nyår kommer vara helt okey.  int så farligt myky shakk och allt kommer förhoppningsvis gå lugnt till. Usch så mycket människor det var idag i stan när man skulle och handla. Bilköer överallt , parkeringarna fulla och butikerna smockfulla med människor. Men som tur har man allt nu handlat och behöver inte bry sig om det mera. 
men jag hoppas att mina läsare har ett bra nyår och en bra början på det nya året! <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerRegn regn och mer regn.

Yeah. Idag har det regnat hela dagen. Normalt att det spöregnar en hel dag den 30 december. Nåja har haft en lugn hemma dag och bara tagit det lugnt och sett på filmer och planerat några dagar frammåt.  I morgon är det nyår och det kommer spenderas på Kimitoön. Härligt värre. men nu måste jag och sova eftersom det är tidig väckning i morgon.
Godnatt alla underbara läsare och hoppas att ni haft bättre väder än vad det varit här. <3
 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarertudeluu

här har det stått stilla en tid. har inte haft tid att blogga så what can you do. just nu sitter jag och väntar på att det ska bli varmare här inne. julen gick lugnt till och inget märkvärdigt hände då. spenderade tid med familjen och bara tog det lugnt.

vad gjorde ni på eran jul? <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
3 kommentarerGodmorgon

Vad annat kan man säga än godmorgon denna tid på morgonen. Ska köra en till jobbet denna morgon plus några mornar ännu. Underligt nog var jag helt klarvaken när jag vaknade ca 5 tiden så det var lönlöst att försöka somna om. Så det blev att dra ut på morgontobaken och börja skotta snö. Atm sitter jag och ser på en film och väntar på att klockan ska gå frammåt. Har nästan hela dagen planerad med så får se vad allt man hinner med. Först skall jag in till stan och fixa lite bankärenden osv lite annat pappersarbete och sedan blir det att försöka väcka Nico ( the challence of the day lol ) Sedan hänga med han under dagen och fixa sista julklapparna och så annat julfixande. Men mot kvällen har jag nog planerat med att bara ta det lugnt och ha en myskväll hemma. <3

Igår så hände det inte så farligt mycket. Kom upp från skären , skönt värre att åka båten när det snöade och sådär halft stormade haha <3 Sedan blev det att fixa småsaker i stan och i karis och sedan träffa Nico, evigheter sen dess ju ( 3 veckor lol )  Så drog vi till Pojo och träffade en där, ( samma jag sku fixa katten ifrån , som var kvar där ännu , o fortfarande så jävla söt kisse <3 ) Int tog det bara lite på 4 timmar att fixa hans dator heller haha. nått som enligt Nico sku ta 20 minuter haha men jag fick mitt kaffe där så de gjorde inget. och så hann vi via butiken med. Så blev det att dra och äta efter det och så blev det cruising resten av kvällen/natten.

Hoppas att alla mina älskade läsare har en bra Tisdag. <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
5 kommentarerWanted <3 hoodies <3


Så sjukt härliga <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerDe kom lite snö

haha nu fick jag tag i lite bilder från skären. det är hur mycket snö som helst där ute. det är upp till midjan åt mig plus lite till nu efter det som snöat haha. Skall ut dit idag igen och hur roligt blir inte det. nu när man äntligen har skaffat åt sig lite bättre vinterkläder hah.


Nej int var det alls svårt att ta sig fram hah.
Båten blev och väga så myky att det var bara att börja moka snö. <3
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarertill death do us apart <3
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerPretty Little Liars <3

 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerI did my waiting!
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerIKEA resan

Yeah , i IKEA blev det lite spenderas med pengarna , hittade en Dator ställning ( idk vad de heter hahah ) och ljuslyktor samt ljus hur mycket som helst. Sedan blev det andra saker med till stugan så som dynor, köksredskap mera ljus och mat och sötsaker. Sedan blev det att föra ut allt i bilen och sen var det matdags och Eftersom Benne bjöd på mat så blev det 10 köttbullar med franskisar. Usch så gott det var. och hur mätt man blev. Sedan tyckte sällskapet att vi sku äta hotdogs ännu till haha.
NomNom<3

 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerKvällskaffe with Friends.

 Yeah så kom man just hem då. Har varit hemma hela dagen ( med undantag från ett litet problematiskt besök till stan )  och så ringer dom från Kimito och tycker att jag ska komma på tobak så det blev att dra till Bjärnå på Kaffe med Jaan och Anttu. haha såna samtalsämnen det blev ändå. Nu ska jag bara lägga på en film så skall jag börja så småningom sova.

Love you guys <3

 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerMovie Time! - Johnny English

 
Kom just hem från stan. Stora snöflingor fallar ner utanför så tror jag kommer försöka aktivera mig här hemma idag. Har mycket att göra. skall rensa mina klädskåp och det kommer ta hela dagen. Om jag hinner rensar jag skrivbordet med när jag ändå håller på.  Och medan jag städar tänkt jag så som alltid ha nån film och rulla på i bakgrunden så denna gång får det bli Johnny English RebrL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerMovie Time! - Johnny English Reborn

 
Kom just hem från stan. Stora snöflingor fallar ner utanför så tror jag kommer försöka aktivera mig här hemma idag. Har mycket att göra. skall rensa mina klädskåp och det kommer ta hela dagen. Om jag hinner rensar jag skrivbordet med när jag ändå håller på.  Och medan jag städar tänkt jag så som alltid ha nån film och rulla på i bakgrunden så denna gång får det bli Johnny English Reborn.L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerOh thats why they exist <3
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
4 kommentareron my way - IKEA

yeah godmoron allihopa
nu sitter jag i bilen med Benne påväg mot åbo och shoppa vi far väl via IKEA när vi år här i trakterna. slänger in ett inlägg när jag kommit hem igen när nog det händer.
love you all <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
15 kommentarerFinlands Självständighets Dag.

Vem har nu missat Självständighetsdagen, Facebook är fullt av statusar och bilder osv. Inget fel med det. Har tagit det lugnt hela dagen och mot kvällen lagade jag ut mig och träffade Hector. Vi körde runt omkring och såg på solsidan hahah. Sedan när jag kom hem blev det Spa time. Bastubad med hårinpackning, nagelvård, ansiktsmask och så vidare. Sjukt skön känsla just nu. 
Men nu skall jag börja gå och lägga mig eftersom det blir relativt tidigt att stiga upp i morgon och åka iväg på storshopping med gullungen <3 
 
Glad självständighetsdag alllihopa <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
4 kommentarerAwesome Paintings <3


 
 
 
 
 
 
 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerShopping ! Ed Hardy Shoes <3Kan inte säga nått annat än JAG ÄLSKAR DESSA SKOR <3 
och dom är mina! <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerBloggPriset 2012

Yeha dudes, nu har jag kommit hem och ska börja ta det lugnt. ( äntligen kan jag byta ut mina högklackade skor till normala skor haha ) Igår var det bloggpris gala och fyfan hur roligt var inte det att vara där. Träffade många nya awesome bloggare och andra människor där. anyway grattis till Malena som vann både  årets blogg och sin kategori som hon var nominerad i  och och till er alla andra som vann förstås era kategorier. Sjukt härlig kväll och vad mer kan man säga nu blir det en lugn självständighets dag. kanske man orkar se på filmen som kommer alla år ifall man missat nån del av den lol. den kommer ju senare i år så why not give it a try. <3
 
Love you all <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerStill a better love story than twilight.
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerReblog if
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerRight now
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerLong time no see!

Så var det dags igen att hinna uppdatera bloggen när jag är hemma i stan.
Kommer troligtvis vara hemma hela veckan. Kommer försöka få upp bilder till bloggen nu denna vecka. 
Hela veckan var jag i skären as usual. Love you boy <3 och snö har det kommit med, helt tillräckligt.. Skytte morgon blev det med för min del mittåt veckan ( otroligt nog orkade jag stiga upp på morgonen och joina dom andra.  Annars har jag rett upp mer i stugan. så som köket och extra rummet. Det är intressant hur saker rymms bättre bara av att  plocka om sakerna.
 
Veckoslutet var helt chill med :

Fredagen : snöstorm. Skulle upp till Ekenäs men det gick inte eftersom det snöade och var stormvarning. Kom ca 60 cm snö på några timmar. Fun fun. Benne hade ju kul i varjefall med att se mig gå i drivorna. Fick tömma båten på snö med med snöskyffeln ( intresting feeling ) sedan när vi skulle upp till stugan så gick det ju verkligen bra eftersom jag skulle gå först hade skyffeln med mig för att underlätta det lite. så snubblar Benne omkull och drar omkull mig i snön. Usch vad jobbigt det var att försöka slippa upp därifrån. Sedan var det bara att gräva gångar till utehuset ( som det var btw snö på ringen till och med Älska otätade hus <3 ) vedbodarna och båtarna.

Lördagen: Så hade vädret lugnat ner sig så jag slapp upp till baggö. Där var min bil insöad och omringad av nästan en meter snö plus några snövallar av plogningen. Fick hjälp av en sjäbevakare som kom med traktorn och grävde fram bilen min ( LOVE YOU! ) Sedan spenderades resten av lördagen med Hector och cruisade överallt.

Söndagen : Spenderades med Hector igen. Fun guy you know. Vi chillade och senare drog vi till Bjärnå och träffade Anttu och Jaan där och tog en kaffe med dom. och nu är jag hemma och skall börja sova , för i morgon kommer det bli en jobbig dag.
 
Ojdå det blev ett lite längre inlägg. 
Love you guys <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerCinema Bizzare ♥

Cinema Bizzare  their music is just perfect ♥L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarer">