Today

Idag har det varit som i Afrika åter igen i Finland. Var in till stan ett varv i morse när det bara var runt 20 grader. Då var det skönt ännu, just nu är det runt 35 grader i skuggan. Har inte haft krafter till att göra nått förutom att söka skugga och bara slöa medan jag sett på youtube. Känner mig smått ignorerad av exakt alla idag med så det blir väl att spendera denna Fredag hemma. Blir väl att försöka göra det bästa man kan av situationen och få lite saker gjorda här hemma. Finns en hel del kan jag säga. Men börjar engagera mig när värmen har avtagit en hel del.

Vad har ni för grader där ni befinner er?

 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
21 kommentarerDagens lol


Så nu blir det att färga hår i 40 graders hetta! Love you all ♥L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerSlö morgon.

Idag har varit en ovanligt slö morgon. Det har ösregnat hela morgonen så att fara till torget med farmor blev inte av så jag skulle ha haft "sovmorgon" om jag skulle ha vilja. Men istället ser man på en film innan man far och klipper hennes hår istället. För övrigt kommer det vara en slö dag eftersom mina planer allt som oftast blir inhiberade. Men vad gör det, endera börjar man reda upp allt igen i rummet eller så spelar man bort dagen med wii som jag gjorde igår. Men nu först blir det att fara ut på en tobak och sen en kopp kaffe till.
Love you all <3
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerOh here we are again.


Så sitter man här åter igen. Klockan närmar sig 3.40 och sömnen är så långt borta som möjligt verkar det som. När mörknet faller börjar min kreativitet snurra runt i huvudet. Fullt med nya idéer, planeringar, inspiration till att göra exakt allt, så som att städa, teckna, skriva, organisera, ja allt till och med att göra bloggdesigner och tråkiga pappersarbeten. Men på dagen är min inspiration på noll. Jag har ingen energi eller lust att göra nånting då. Vissa idéer kommer jo när jag kör omkring i min bil men så fort jag är hemma finns det ingen ork mera till att börja med nått, men alltid till natten. Detta resulterar till att jag är vaken just den här tiden och gör exakt allt. Vaknar lika tidigt som vanligt så det blir otroligt långa dagar. Men nu måste jag verkligen börja försöka sova lite innan jag skall upp igen, blir tidig väckning med så.
Love you all ♥
 
 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerZara Larsson - Carry You Home

 
Detta är nog en av mina absoluta favoriter i musikväg just nu.L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerGrattis Tyskland!


 
Har hoppats ända sen VM startat på att Tyskland skulle ta det. 1-0 ♥L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerDet Finska SommarvädretÄntligen är det Finska sommarvädret här. ( ösregn och åska ) Finns nog inget härligare än när det åskar. Har haft huvudvärk senaste dagarna med så  nu släpper det efter att åskstormen dragit vidare. Synd bara slog den ner här i närheten så vår TV signal funkar inte just nu. Viktig match på gångs nu ju.
Förutom fotbolls tittande så har det varit bastukväll, Sjukt härligt. Före det blev det att dra till Esbo med.  Men nu blir det att försöka få tv'n och funka normalt igen. Annars blir det att dra till en kompis haha. 
 
 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerMovieTime - Frozen

 Dagens film som jag tänker bädda ner mig i sängen och se är Frozen
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerYou deserve the kind of love you would give someone else.♥

 

Såhär såg jag ut på Bröllopet i Fagervik. 16 timmar före det skulle börja visste inte jag att jag skulle dit. Spontana händelser - I Love It 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerMovieTime - Epic

 
 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerI can hear the wedding bells - Wedding Pics.

Som sagt blev det att fara på bröllop på onsdagen, hur roligt var inte det, första gången jag varit in i Fagervik Kyrka och det var underbart god mat som serverades efteråt, dricka fanns det även haha. Överallt. Först var cermonin i kyrkan, sen fotografering, efter det middag i lokalen brevid, tårta, lekar, dans och sedan blev det casual style på festen och man fick byta om till vanliga kläder om man ville. Sedan var det party tills vi började söka oss därifrån. En jävla tur hade man med som kom undan baksmällan. ♥
 
 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerNatt underhållning.

Nu ligger vi här igen. Klockan är halv 4 och sömnen finns inte ens i närheten. Såhär har det varit nu flera nätter och det är så irriterande, man ligger och ser hur det ljusnar utanför och när solen väl går upp vet man att man är fucked för när solen börjar gassa in så är det omöjligt att sova här. Så vad gör man? Jo man ligger och ser på Smosh Game Bang i brist på annat.
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerVeckans To do list!


Yeah. Detta är då min veckas planer på vad jag skall försöka få gjort. Mycket städas, men det behövs just nu. Med tanke på vädret dom lovat så kan det vara att jag faktiskt kommer få de mesta gjort om jag bara har energi till det, man vet aldrig med den här värmen om jag kommer orka göra nått annat än bara söka upp skugga eller en sval plats innomhus och bara invänta mörkret och svalkan. Skall i nått skede under veckan bege mig till Hangö och Kyrkslätt med så dit kommer det också fara tid till. men mitt mål är att få det mesta gjort under denna vecka eftersom jag inte har nått jag "måst" göra.

Wish me luck and remember I love you all ♥
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerI need my morning coffee.

Så var det Måndag igen. Andra veckan av semestern börjar och jag har sovit dåligt inatt. Blev att vara chaufför idag så blev att dra via ABC efter kaffe eftersom jag inte hann med det hemma eftersom det kom lite plötsligt. Så passar på att slänga in ett hastigt inlägg här medan jag väntar på att kompisen ska komma från butiken.
  
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarer1st week.

Då var första veckan av semestern avklarad. Skönt men saknar jobbet något så otroligt. Sommaren har hittat Finland med. Sa ju att sommaren börjar bara jag får semester haha. 
Tisdagen : Först kom SaniHani och sökte mig och sedan blev det garage genomgång för vår del, efter det Tjejkväll hos den bästa, jag hade alla klackskor jag äger med mig plus klänningar eftersom hon skulle få låna konfirmations kläder. jag gick även igenom några kassar med kläder som jag fick. Taack taack
Sedan blev det en välbehövd massage eftersom både rygg nacke och vader var helt låsta, medan vi såg på en film. 
Onsdagen : Vi vaknade runt 1 tiden , Ooups. och kom hem ett varv och tog det lugnt en stund innan det blev dags för sommarteatern på raseborg. En liten miss hade vi med tiden eftersom vi kom 2 timmar för tidigt. Så vi drom och äta istället och såg på söta killar haha. Efter att ca 1.5 timme gått börja vi söka oss tillbaka mot Raseborgs ruiner. Helt klart bästa Raseborgs Teatern jag varit på. ( sett den 4 ggr i sommar redan ) Efter det blev det att dra på kaffe med Jonas och sedan fick jag äntligen tillbaka min älskade bil som varit på reparation. ♥ Nu spinner den som en katt igen.
Torsdagen : Hände inte så mycket under dagen men sen mot kvällen blev det att fara ut på cruis med Micke och sen kaffe och bara chilla. Mitt i allt besluta vi oss för att vi skulle dra till Hangö Regattan på Fredagen. Spontant, I like it. Sedan träffa vi Daniel lite senare efter jobbet.
Fredagen : tog det lugnt hela dagen och ca 6 tiden blev det att dra ner till Hangö. Vi var 7 personer och 2 bilar. För en gångs skull fick jag sitta brevid och dricka medan nån annan var kusk. Trodde inte jag skulle klara mig med shorts o linne så hade en huppare med mig som behövdes. På regattan hittade man gamla vänner och mycket nytt roligt shakk man var social med och vi gick omkring där i ca 4 timmar. Jag hade det jätte roligt men det verkade som om det bara var människor där för att slåss eftersom det var slagsmål nästan helatiden. Efter att jag tappat bort alla jag kom ner dit med så gick jag omkring en stund själv där och sedan började söka mig mot bilen och eftersom telefon nätet var överbelastat fick man inte tag i nån. Tur så var dom andra vid bilen redan. Påväg upp mot Ekenäs igen så var det en stackars hjort som blev påkörd av samma person som körde förbi oss på storvägen. Så vi stannade där en stund och kollade hur det var med alla. Sedan var det bara att krypa under täcket när man kom hem och hoppas på att man inte skulle ha krapula nästa dag.
Lördagen: Sovde inte så farligt länge, och man klara sig utan krapula med. Yey me. Men blev ändå en slö dag hemma liggandes o bara ta det lugnt och se på tv ( fotbolls vm )
Söndagen : en kompis tyckte jag skulle komma till hans ca 4 tiden och jag väntade 2 timmar innan jag började söka hem mig o somnade först halv 8 tiden. 2 timmar skurrandes runt den tiden på dygne var ganska mysigt fastän jag höll på dö så trött som jag var. Men fick se soluppgången ivf. Sedan sovde man till kl 4 och då tyckte alla här i huset att det var dags att stiga upp. Var ut o köra en stund och sedan hem och ta det lugnt framför datorn. Just nu håller jag på med en design åt en kompis och ska så småningom försöka sova lite tidigare än senaste dagarna.L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerHangö Regattan 2014.


Selfie ♥

Bästa Breezern enligt mig ♥
 
 Det blev en helt underbar dag /kväll/natt i hangö, tur med vädret hade vi med. Inte ett moln så långt ögat kunde nå. För en gångs skull fick jag ha roligt och dricka på samma gång. Det händer inte så ofta. Men jag hade faktiskt roligt. Tack till alla som gjorde Regattan minnesvärd. ♥L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerEn Midsommarnatts dröm på Raseborgs sommarteater.Några bilder från Raseborgs Sommarteater - En midsommar natts dröm. ♥
Bilder av Peter Lundström och Kristian Backman.

 
 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerTrue words.


Skulle bara vissa förstå det..L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerDon't be afraid to start over. - Hello JulyIdag är det då 1sta Juli och det betyder att det är min första semesterdag av 6 veckor.
Jag har inte haft nånting ledigt  ( förutom de röda dagarna o veckosluten ) på 1 år.
Det är både skrämmande och skönt att jag fått ledigt men tror detta kommer vara mycket ångestframkallande för min del, vi får bara hoppas att jag har fel. Har stressat så inför den här dagen att allt bara blivit värre.

Men nu när jag äntligen kommer ha tid att göra det jag vill göra, så kommer jag försöka komma på egna fötter igen. Måste ta mig ur mörknet för mitt egna bästa. Kommer bli rensning av hela mitt rum, storstädning av exakt allt, Allt gammalt skit ut och nytt in. Behöver en fräsh start på allt igen, nya vanor och komma vidare i livet. Så varför inte börja nu när semestern börjat? Allt förändras idag ändå så. Varför inte bara ta chansen.

Men nu måste jag börja med dagens planer så jag hinner med allt. 
Love you all <3


 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerGodmorgon!

Godmorgon allihopa! 
Så som alltid har jag vaknat onödigt tidigt idag igen och får inte sömn, så sitter just nu med kaffekoppen i handen och kollar igenom x antal sociala medier och hittade denna underbara bild. 

 
Love you all ♥ 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerSome days..

Yeah här har det stått tomt, men en hel del har hänt senaste veckorna. Träffat en underbar person, firat midsommar, tagit det lugnt, jobbat, sommar teater, firat 3 födelsedagar, mått så dåligt att jag inte lämnat sängen, varit sjuk, och allmänt försökt komma på fötterna igen. Har till och med följt med fotbolls VM vilket faktiskt är nånting alla blivit förvånade över, även jag själv haha.
Just nu är det lite si som så med mig eftersom jag var sista dagen på jobbet idag och nu väntar en 5 - 6 veckor lång semester för min del tills jag tar mig an nästa stora utmaning i livet.

 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarer">