Such a boring Friday

Efter en lång vecka kom det en otroligt lång och tråkig Fredag för min del. Absolut inget har hänt och ingen har varit på g med att göra nått, sökte en kompis från arméen och köra hem han men det var nog allt. Fått mitt dygn någålunda tillbaka i rytm med nu senaste 2 dagarna och har varit vaken redan 9 tiden på morgon. Kanske därför  dagen har varit lång också. Om man inte räknar med detta väder som inte direkt piggar upp en direkt. 
Regn, snö, snöslask, regn snö, regn...
Men i morgon har dom lovat 20 cm snö så gissa vem som kommer begrava sig i sängen.
Usch börjar bli så trött på denna snö. Kan det inte bli vår snart? Nåja vi ska snart inviga Februari! ♥

 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerMassage Mondays

Så var det åter igen Måndag. Och även fast denna Måndag var lite trögstartad så blev det att spendera dagen på spaet i stan. UNDERBART! Det är så avkopplande och härligt att vara där att jag sku kuna bo där.
Sedan blev det att dra ner till Hangö som vanligt och vänta på att R sku komma hem från jobbe. Hann även via butiken efter mat och lite godsaker.
Sedan tog vi det lugnt resten av dagen och nu sitter jag ännu och kollar runt på youtube. 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerIt’s hard to trust someone, especially when the ones you trusted the most were the ones that betrayed you.

 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerwhen you can't sleep...

Efter att ha varit sjuk i 2 veckor med feber och influensa så är det skönt att nästan helt vara på benen igen. 
Just nu sitter jag och väntar på att bastun ska bli varm så blir det relaxing time där en stund med min Happy Joe som är i kylskåpet och bara väntar. Efter det ska jag hitta orken till att börja laga mat ännu idag , men månne inte det  går bra.
De senaste 2 veckorna har jag även fått dygnsrytmen helt åt helvetet så det har varit vakande hela nätter 2 - 4 timmars sömn vissa dagar och sedan några dagar helt utan sömn. Skyller allt på febern. och fullmånen haha. På fredagen somnade jag otroligt nog redan 10 tiden efter att varit vaken 72 timmar. Lördagens natt blev åter ingen sömn och jag vet inte hur jag ska få rytmen tillbaka. 
I morgon blir det att fara på teater ivf och måndagen blir det massage på spaet i stan. Det ska bli så skönt, känner att jag börjar få nått fast igen efter att jag legat stilla i nästan 2 veckor. 

L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerLet's start a new chapter.

 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerJust relax and take it easy.

Idag har varit en konstigt lugn dag, där faktiskt inget speciellt har hänt överhuvudtaget och ingen stress tar man över det heller. Behöver såna här dagar emellanåt med. Så har legat för de mesta i sängen och sett på youtube och ätit och varit ut på tobak. Men det är nog allt.
Hade planer på att reda upp lite i rummet, planera och skriva ner saker och göra en bloggdesign till en person, men ingen aning om vart den inspirationen tog vägen. Men det är ju en ny dag i morgon så man får hoppas att inspirationen kommer tillbaka då.
Tror det är mest på grund av fullmånen för nån dag sen som gör att jag är sånhär slöis ännu.

 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerNew In ♥ BabyLips ♥

ÄNTLIGEN har jag fått tag i dessa BabyLips !
Har väntat ända sen jag fick reda på att dom släpper nya babylips och nu har jag dom. ♥
Det borde finnas 3 till ( enligt internet ) som dom inte hade i butiken så får fara på jakt här nån dag igen och kolla ifall dom fått dom då. Kan ju vara att dom inte släpper dom i Finland eller att dom kommer ut senare. Who knows. 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentareroh Monday. Beauty spa time ♥

Yess, så var det Måndag igen, Spenderade denna måndag med att sova lite längre än planerat eftersom jag hade tid BeautySpa till inbokat 12. Men hann riktigt bra ändå. Efter Massagen blev det att fixa lite pappers ärenden i stan och sedan bege sig ner till Hanko City igen. Där hände inte så mycket mer förutom matlagning och bastu kväll. Just nu sitter jag på sängen och tar det bara lugnt och funderar över hur lätt sömnen tänker komma inatt eftersom det åter igen är fullmåne.
Så med andra ord så var min Måndag helt suverän för en gångs skull. Trött som vanligt efter massagen men det är så värt det. Äntligen får man ryggen i skick och blir av med huvudvärken ♥
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerHello January - 01.01.2015

Så var det ett nytt år igen och 2014 har gått fort. Men mycket har hunnit hända under 2014.
Men nu blir det nya tag. Välkommen 2015!
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarer">