Instagram - Utmaning #veckautanfilter

Senaste veckan har bestått av en utmaning på Insagram, #veckautanfilter.
Vilket betyder att man skall vara utan filter på sina selfies. Au Natural.
Allt började med Pernilla på Radio x3m som ville dra igång en utmaning på Instagram. 
Under denna vecka har jag faktiskt insett hur beroene jag är av filter på mina selfies haha.
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerShort Girl Problems.

 
 
Med mina 150 cm från marken, känner jag igen mig i alla dessa bilder. 
Hur lång är du?L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerKnäad av en axel - In Rinne We Trust ♥

Att ishockey är stort i Finland är ingen nyhet, Att Sverige är stora rivaler till Finland, det är ingen nyhet det heller. Men att Svenska domaren åter igen dömmer så som han gör. Det är en nyhet. Men allt gick bra, Finland vann över Ryssland och behöver inte möta Sverige nästa match. Skulle allt gå som planerat så skickar även Ryssland hem Sverige. 
Nej, jag har inget emot Sverige, så länge det inte har med Ishockey att göra. Speciellt efter dagens match mot Ryssland. Endera måste domaren skaffa glasögon åt sig eller lära sig människans anatomi.


I denna tackling dömdes Komarov för Kneeing, Ryssen blev altså knäad, men av nån andledning så har Komarov båda skrinnskorna på isen, och knäna vända åt andra hållet, medan Ryssen fick sjukt i munnen.

Men nu blir det gonatt för min del, och jag hoppas mina älskade svenska läsare inte tar åt sig av detta. Love you all <3 And remember In Rinne We Trust ♥
 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerWanted ♥

Mitt liv skulle vara fulländat av att få ha denna underbara uppfinning i mitt hem ♥ Ett stort plus är att dom har fått in den på teknikmagasinet här i Finland ♥♥♥

 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerBästa sättet att få en bra början på en måndag.

Det här mina älskade läsare, är det man skall kolla på på Måndags morgonen för att få en helt underbart bra start på dagen ( iofs vilken morgon som helst duger haha ) Men att se på Happy Goalies på youtube är nånting som får mig på så otroligt bra humör. 

Hoppas alla mina älskade läsare har en bra Måndag ♥
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerMorsdagen i korthet.

Första natten jag sovit, vaknade 5 första gången och sedan sovde jag vidare till en 12 tiden, så det blev 14 timmar sömn för min del. Sedan väntade vi på att Mamma skulle vakna efter att hon varit på vak, så drack vi kaffe och åt kaka, sen blev det att fara ut och åka bil och vi hamnade mitt ute i skogen mitt i ingenstans,  roligt med utflykter. Nu på kvällen blev det bastu och ishockey för min del. Härligt ♥
Sedan till nånting helt otroligt, jag såg på en hel  Formula1 sändning idag, bara för att det inte fanns nånting annat att göra eftersom regnet har öst ner hela dagen och det kom inget annat att se på tv heller för den delen.
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerGlad Morsdag ♥

 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerDet här med att inte sova om nätterna..

Sätter sina spår. Jag är helt borta med vad det är för dagar, jag har ingen energi, och inget får man gjort heller. Människor pratar om att dom blir mörka under ögonen när dom inte får tillräckligt med sömn, jag blir mörk runt hela ögat och finns nog inget smink i världen som kan täcka det. Inte för att jag sminkar mig annars heller så det är inget jag direkt stör mig på. Men mina ögon har blivit irriterade av att jag inte sover så dom både bränner och kliar. Men månne inte det vänder snart, förr eller senare måste jag somna av trötthet. Undrar bara hur länge det tar den här gången.
 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
3 kommentarerAlways do what you are afraid to do.

Igår blev det ingen uppdatering eftersom jag sprang runt världen största delen av dagen och sedan låg och led i sängen. Hade klockan och ringa före 6 tiden, det resulterade i, med min dygnsrytm, att jag endast sovde 2 timmar. Jag kommer dö av sömnbrist snart om jag inte börjar sova mer. Anyway, hoppade i duschen och försökte kvickna till lite, sedan upp till lilla Ekenäs till Tandläkaren, jag är så glad att det endast var kontroll hur mina visdomständer ska fixas, en av dom kommer försvinna åtminstone. Sedan blev det att träffa Sofia och få min nya kamera, and I LOVE IT!
Sedan blev det att börja söka sig nånstans som det fanns mat, så det blev att dra till Karis ABC och äta "morgonmål" där. Nu till dagens största achivement: Jag satt helt ensam i Abc och allt gick bra. Alla som umgås med mig vet att jag är inte den som far ensam nånstans pga min ångest och panik. Men jag kom dit, beställde de jag ville ha , satt ner mig och textade med Heidi under helatiden. Jag satt själv och tänkte på det, hur allt kändes konstigt att jag inte var i panik eller ångest att vara själv på en plats där det finns andra människor. Plus poäng åt mig. Jag var väl så stressad över resten av dagens program att det bara försvann..
Ca halv 2 blev det att träffa Nico som hade haft ett roligt möte i Ekenäs, så jag tvingade med han till HVC när jag skulle på gynekolog undersökning. DET ÄR ABSOLUT DET VÄRSTA JAG VET. Det är alltid samma sak, jag gråter, känner mig nolo och allt bara är åt helvete. Tycker synd om alla dom gynekologer som ha hamna stå ut med mig. Men jag måste medge att det gick någålunda bättre den här gången än förra gången, eftersom det inte blev några tårar. Så medan jag spenderade en hemsk halvtimme med gynekologen satt Nico och roade sig i väntrummet, och så som alltid var det pain efteråt, obehaglig känsla och jag gick som en anka. Vilket resulterade i att jag låg till sängs resten av kvällen och led. Sovde någon timme tills R beslöt sig för att jag skulle börja laga mat.
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarer36 Hours of LiveStreaming for Charity ♥

Såhär har min Lördag och Söndag sett ut. Jag har helt ärligt bara kollar på Twitch. För er som inte vet vad Twitch är så är det en Streaming sida för spelare. Denna gång var det BradWOTO som streama och alla donationer som kom in gick till World Animal Protection Org. Jag började kolla när han började streama och jag stängde streamen när han slutade streama. 36 timmar senare.  Eftersom det har ösregnat under dessa två dagar så har jag inte ens haft dåligt samvete att sitta inne och bara kolla på när han spelat Final Fantasy XIII.
. Han var utklädd till en från spelet, Han hade goals , som han hamnade utföra i live cam, Tex, bli sminkad , bli vaxad, dricka en flaska vodka, hand flickvän hamnar skaffa en tatuering, och så mycket mer. Det var sjukt kul och bara vara med i chatten och tala med alla.

"So Kawaii"
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerCoffeeTime!

Idag har vi inte gjort så mycket förutom suttit och druckit kaffe hos R's mamma och kört omkring. Denna dag kommer vara ganska så slö men skönt är det. En sak har jag länge funderat på. Är det fel att jag som Finländare inte har tycke för muminmuggarna? För mig är det en kaffemugg, och det är nog allt.  De flesta jag känner har en och annan samling av Munimmuggar och visserligen finns de vissa jag tycker att är söta men inte skulle jag kunna samla på dem, eftersom börjar jag samla på nått måste jag ha alla för att va nöjd. Men redan när man ser på Facebook Prylis bland annat hur shakk strider om muggarna och helst ha endera en sjuk stor summa för en mugg, eller försöker få dem så billigt som möjligt. Nåja vi samlar väl alla på nånting. Men att ha en hel stor hylla full med muminmuggar, som bara står och samlar damm, som man absolut inte får använda, det är nog inget för mig.

Har du en MuminMugg samling?

 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarer1sta Maj! ♥

 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarer">