I just wanna...

Love you <3
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerGrattis Emil!

Grattis till denna filur med som fyller 50 idag. Det är 50 år sen första Emil publicerades och hur många ggr har man inte kollat igenom alla filmerna och läst böckerna som barn.Grattis Till Emil i Lönneberga!

 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerFml..

Yesh.. Dagen började helt bra. och sedan tog allt en helt annan vändning.. har aldrig haft en sån här dålig dag på det jobbet jag har nu. Alla var nerstämda och allt va så konstigt.. Vädret hjälpte inte heller.. Allt har varit så jobbigt på senaste tiden. Just nu vet jag int vad jag ska göra men det är bara att ta en dag i taget och som tur så slipper jag bort från stan i morgon. 


Today is a sad day.. Vila i Frid <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerHemma Spa!

Idag blev det hemma spa när jag inte orkade dra ut med någon och vädret var som det var..
Först blev det att färga ögonfransarna. Sedan hårinpackning. Manikyr och till sist pedikyr. Härligt att ha en dag helt själv och bara fokusera på sig själv. <3 och sedan passade jag på att klippa håret med.

Min favorit henna färg till Fransarna <3 

Nu blir det att se på Friends o deppa över vädret utanför <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerVila i Frid <3

Vila i Frid <3
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerHärligt i dimman

Såhär såg de ut på vägen ut till killen på fredagen<3 Härligt värre. Dimman lätta int före på söndagen heller så fun fun<3
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
3 kommentarerFredag <3

Yespox nu e de Fredag igen och jag sitter och väntar på färjan till skåldö och sen blir det att ta båten ut till holmen till pojkvännen och spendera veckoslutet där ute <3 skönt ska de bli.
Bjuder på en bild från instagram med i brist på annat <3 testar även nya blogg appen. Hittils så verkar den funka helt okey <3 hoppas mina underbara läsare har ett bra veckoslut <3
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerGodmorgon <3

Godmorgon allihopa. Såhär spenderar jag min morgon med älsklingen <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerVårens Första Huggorm! Visste du att..

Nu har man sett årets första Huggorm med. Älsklingen pynjade på utanför medan vi andra satt och åt morgonmål på Lördagen när han mitt i allt hittade en stor huggorm. Usch. 

 
Btw visste du att Detta är min första gång som jag ser en levande Huggorm. <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
3 kommentarerBloggPaus!

Yesh.. var på jobbet idag och  hade en konstig känsla i magen på morgonen och när jag slutade ville jag inte hem av nån andledning, och när jag kom hem fick jag veta att farfar lämnat oss. Så jag kommer ta en liten bloggpaus några dagar och dra ut till pojkvännen och ta det lugnt. 

Bild från nya huset <3 Love you BenBen <3
Love you guys <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerHärligt Veckoslut

Kom hem runt 4 tiden idag och somnade nästan direkt, eftersom veckoslutet innehållit mycket barnpassning. Efter att jag vaknade igen hade jag några missade samtal och ett ex antal meddelanden så det var bara att hoppa in i bilen och börja bege sig mot kyrkslätt och träffa Sani <3 Där fick jag lite kläder. Love you <3

Älska suddiga bilder<3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerWanted <3

 
Hittade just dessa. så sjukt söta <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerGlada vappen!

Yesh. så var denna 1sta Maj över så nu väntar man bara på midsommar. Igår var en mycket awesome jobb dag och efter jobbet drog jag ut till holmen igen med gullungen och tog det lugnt och senare mot kvällen åt vi Räksmörgåsar och annat gott. <3 Idag så har vi för det mesta tagit det lugnt men även varit runt omkring på holmarna och träffat shack . sedan satt vi ute och tog sol en stund , skönt <3 Sedan fick jag köra motorbåt med. so fucking fun haha. <3

Hoppa smina läsare har haft lika bra Vappen som jag . Love you guys <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarer">