Wanted <3

 
Atm skulle jag så bara vilja dra en stor oversize tröja öve rmig och bara somna och glömma verkligheten.
Give me <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerJobb dag. Nytt shopping. Trött tjej.

Kom just hem och skall lägga mig i sängen och se på Pretty little liars. Idag var jag på jobb igen och fyfan hur härligt det var. Saknade verkligen platsen någå fruktansvärt. <3 Så det var städning hela dagen idag i skolan. Slutade redan 2 och efter det gick allt utåt.. När man kom hem var det bara skrik man fick höra och fick int tag i min arbetsgivare heller.. Sedan blev det att dra iväg till Bennes och efter det blev det spelköp. Monopol <3

 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerI love new shoes!

Idag är jag världens lyckligaste tjej! Idag blev det att fara till Svartå tatueringsstudio och kolla lit epriser and so on. Skulle även och testa skor. Var helt säker på att hitta ett par där. Kom hem med 5 st och en väska på köpet. AND I LOVE THEM!  Har hur länge som helst försökt få skor åt mig ( har 35 36 så det finns inte så mycket högklackat i den storleken ) och kom hem med sjukt grymma skor. Bilder komme ri morgon efter att jag kommit från jobbet.
Men nu är sängen och kallar när jag skall tidigt upp i morgon.

Seriöst idag kunde inget förstöra mitt humör! L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerNattinlägg.

Så var man hemma igen. Har inte varit hemma på hela veckoslutet (fast det var meningen så ) så det var skönt att komma hem ett varv. Drar iväg igen nog snart igen haha. skall försöka få blogg appen att funka igen i telefonen så att jag kan fortsätta blogga genom mobilen.  Men det får bli morgondagens problem. just nu är problemet hur jag ska få sömn. Har sovit så otroligt dåligt hela veckan och det blir bara sämre..
 
Love you all 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerSpa Kväll. <3

Yesbox. det blev att fara via butiken efter lite mat och när man kom hem var bastun färdig så det blev att söka fram grejjorna och fara dit och pyssla om sig själv.

Fixade Hårinpackning, färgade ögonfransarna, ansiktsmask, handvård och fotvård. Sedan efter bastun blev det manikyr och pedikyr. <3 Härligt värre. behövde verkligen det <3
Brukar ni ha spakvällar? vad brukar ni göra? <3

Love you all <3
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerLite förändringar på G.

Här igår fick jag för mig att fara till x3m's hemsida och lyssna på x3m. (ofc) så kom jag på den ideen att logga in där på min ytterst gammla blogg haha ( första bloggen jag hade haha ) och kollade runt lite där. Sedan fick jag för mig att laga om designen där och börja vara aktivare där.  Bloggen hittar du här. Här kommer mest bara tankar upp och annat smått och gott som jag funderar på och så vidare.
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerSå f*cking trött..

Yesbox.. Idag har varit en trött dag. fast jag somnade tidigt igår och vaknade relativt sent. sover inte längre än 9 nuförtiden så 9 är sent för mig hah. Igår var jag och spenderade halva dagen hos min farmor. Jag färgade hennes hår och klippte henne. Sedan satt vi o bara talade. It was fun. <3

Idag har jag spenderat dagen här hemma med en jävla tandvärk ( visdomständerna ska ut med allt våld...) migrän och magkramper. Härligt värre. Så har bara försökt ta det lugnt och sett på tv och spelat lite. 
Senare idag blir det bastu med. så det blir en Hemma-spa-kväll ikväll. <3
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerSo true.

Såhär är dte att sova med mig haha. speciellt i en liten säng. dubbelsäng går ändå bättre. <3
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerGodmorgon.

Blev en liten bloggpaus för min del eftersom blogg.se appen inte har funkat på min telefon plus att har inte riktigt mått så värst bra.. Har varit ute i skären med så har inte haft nån dator heller. Skönt väder har det varit den senaste veckan och det är det även idag. Minns när jag senast var med Sani och vi diskuterade att det inte varit en dag denna vintern ännu som det varit helt blå himmel och soligt. och poff så blev det så. haha.  Idag skall jag och fixa lite hår och så vidare sedan efter det får man se vad som händer. Skall försöka hitta min kamera sladd så jag kan lägga upp lite bilder med från skären. ( alltid när man ska ha den så är den borta... när man inte ska ha den så finns den överallt) 
Nu skall jag börja klä på mig och dra in till stan ett varv före jag skall och "jobba".

Hoppa smina läsare har en lika fin dag som det är här och love you all <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerShopping day with my best friend .

yesbox. nu har man kommit hem från Kyrkslätt, har varit på shopping heladagen med den bästa Sani <3 o hu vi ha sprungi runt och härja hela dagen <3 Sedan spenderade vi lite mer än 2 timmar i Mc Donalds med. Konstigt nog blev vi inte utslängda idag. Dagen har varit heeelt awesome och nu skall jag börja söka mig mot grannhuset och ha filmkväll där <3

Love you all <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
9 kommentarerNattinlägg.

yesbox. Här ligger man vaken igen denna tid på dygnet trots att man stigit upp på morgonen. sov ca 3 - 4 timmar förra natten och är inte ett dugg sömnig. Idag har varit en underbar dag, Började dagen med att dra till Karis och träffade Sani Hani där. Så for vi och fixade Frissatider åt oss i Karis Axxell yrkesskola.  De va så roligt att se alla där, och att gå omkring i skolan och se på resten av byggnaden. it was awesome. Sedan när vi fick våra tiden drog vi ut på stan och shoppade och for och äta och sedan tillbaka till skolan. Vi fick varsin oljebehandling och sedan köpte vi varsin oljebehandling åt oss. I love it, Vet inte när senast mitt hår har varit såhär mjukt.
Efter det så cruisade jag och Sani en stund omkring och sedan drog till Internatet ett varv. After that kom Engberg och söka mig och så cruisades det ännu mer, och så satt vi en lååång stund i abc allihopa.
 
Men nu måste jag försöka få sömn eftersom morgondagen är fullpackad med saker jag ska hinna med. 
Love you all <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
13 kommentareryou just realized...
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
23 kommentarerMusic of the night <3

 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerHappy girl! Nytt i garderoben!Omg, hur glad var inte jag idag när jag sökte denna underbara klänning. I just love it !
Har sökt hur länge som helst efter en <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
5 kommentarerEverybody has problems.That's true. Alla som träffat mig tycker jag är energisk, glad och positiv till nästan allt.
sad about that är att det inte riktigt stämmer.. But yeah we all have secrets..L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerLet it snow, let it snow, let it snow.

Yeah guys. Idag har det snöat. Hela fucking dagen så vad gör man då om man inte har nån skola att fara till. Jo man är snäll flicka / kaveri / dotter  och gör hemma sysslor, ser till att sjuklingarna här hemma har det bra ( tack vare mig alla blev smittade av influensa o feber här hemma hehe) och sedan  ordnar filmkväll/marathon och spelkväll. Men nu skall jag vara en underbar vän och faktiskt spendera tid med min kompis haha. 
Cya guys <3
 
 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerDagens planer

Nu börjar äntligen jag bli friskare och börjar få energin tillbaka. Ikväll har jag tänkt tömma kameran på lite bilder och lägga upp lite bilder hit. Varit en tid sen sist. Har just ätit med så det blir att fara ut på en tobak nu när man börjar kuna röka ordentligt igen. *happy girl*  Ikväll blir det att se på The Hobbit. <3 men tills dess så blir det att ta det lugnt och vara social här hemma en stund.
 
Love you guys <3
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerUnderhållning på hög nivå.

Tack vare en viss person på facebook så har det blivit mer intressant att kolla newsfeeden där oftare. En flicka som kopierat en annans bilder ( följer flickan på bilderna på tumblr så vet att det är fake) och säger att de e hon. och skriver om sitt "traumatiska liv" på facebook och bara söker uppmärksamhet. Kommentarerna är bara det bästa  Alla som är på hennes sida, känner inte henne. men talar i telefon och skype med henne men får aldrig se henne. och med ett sånt ansikte som hon på bilderna är det ju svårt att förstå.. just cuz it ain't her.. alla har blivit lurade och tycker så synd om henne för allt hon skrivit.. Tänker int hänga ut denna personen heller på bloggen eftersom jag vet att hon kommer läsa det här för vi följer varann på bloglovin. Det är fel att ta andras bilder och säga att det är en själv. Men det är lika dåligt av alla andra som försöker trycka ner henne på facebook.. får se hur länge detta kommer hålla ännu. bloggen har blivit borttagen från nattstad och snart ryker väl facebook sidan med. Nån som undrar nått är dte bara att skriva och fråga..
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerMovie Time! - What to expect
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
5 kommentarerso tired.

Usch. har nu varit sjuk i tre dagar med feber och influensa. It sucks big time. Fredagen spenderades heladagen sovandes. Kunde just och just röra mig så sängen var väl använd. Lördagen hade febern gått lite ner och jag orkade ner mig på pizza med Benne. <3 Sedan var jag hemma hela kvällen och såg på south park och sovde. Idag har jag feber ännu men inte så farligt hög. orkar åtminstone  röra på mig idag haha. Men tänker ändå ta det så lugnt som möjligt. Så nu blir det ännu mer filmer att se. Nexy up What to expect when you are expecting. <3
 
Love you <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerFuck Friday!

Yeah. så var man sjuk då första gången detta år. Fuck feber och fuck flunssa. Så det blir för mig att spendera detta veckoslut hemma i sängen. Awesome.. Not.. Men men vad kan man göra åt saken så nu blir det att laga te åt mig och krypa ner i min härliga säng och vila.

Love you guys <3
 
This is so me atm... L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarer2013!Yeah ett nytt år med nya möjligheter and so on. L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarer">