Live Radio och kakao <3

Gårdagen spenderades på jobbet först och sedan blev det att dra ut med Nico och mitt i allt hamnade man i X3m's direkt sändning ( finlandssvensk radiokanal ) omg hur roligt det var ändå. Men nervöst blev det när dom först messade om det passade att dom ringde.  Fick även ett pris som kommer till postlådan om nån dag <3 *overjoyed* Sedan blev det att dra med Nico på kaffe ( Kakao ) och sedan blev det att föra Jonas till dragsvik.

L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerRespect yourself <3

“Respect yourself enough to walk away from anything that no longer serves you, grows you, or makes you happy.”


L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerSometimes the smallest of things can make your day a whole lot better.

Yesh, veckoslutet i korthet. Spenderade Fredagen med Nico och Jonas ett varv och sedan Lördagen var det IKEA i raisio som gällde på dagen och kvällen spnderades i biosalongen med gullungen.<3 Sedan blev det att ha paus från exakt allt i mitt liv under söndagen. Sedan Måndagen måddes jag ut i världen igen så Nico kom och sökte mig och vi cruisade runt omkring och sedan plockade upp Jonas som skulle in i Armén. Tisdagen var det jobb till halv 3 och hur härligt var inte det.  Det har för övrigt inte varit så mycket att göra på jobbet denna vecka pga vädret men jag klagar inte hehe. Sedan blev det att dra på kaffe till Abc med jonas även fast han tog en te och jag en kakao.
Idag ( Onsdag ) har varit helt chill på jobbet, fastän det kändes som om klockan inte for frammåt. Sedan blev det att fara ut på länk, kom hem igen stel som en ispinne och somnade, vaknade för typ 20 minuter sen och ligger nu och ser på PewDiePie på Youtube. Skall försöka hitta sömnen igen och hoppas på en varmare dag i morgon.

Love you all <3
 

Hot Cocoa <3

IKEA <3
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerWanted <3


Detta kommer troligtvis bli en av mina första tatueringar har jag på känn <3
Så sjukt taggad att tatuera mig <3
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerTrue story. <3

 
 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerIt's Not ImpossibleI miss you so much that it hurts <3
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerIcecold and Fullmoon

Vi har haft senaste månaderna regn regn regn och ännu mera regn, men mitt i allt på lördagen beslutade vädret att ändra på det så det började snöa, 2  - 3 cm lol. Mer skulle det inte behöva komma heller och mitt i allt blev det 15 grader kallare mitt i allt så nu sitter man i Södra Finland med 2 - 3 cm snö och närmare -20 grader om dagarna. Brr. Ändå fast jag inte är en människa som trivs i kyla så pass mycket så är det skönt att det är lite kallare eftersom jag får lättare och andas. Foten som jag stukade för ungefär en månad har ännu inte heller blivit bra så även det är ett litet minus. På tal om minus så är det även ett stort minus med att min bil tycks inte tycka om en ny sorts Eko olja  eftersom den idag beslöt sig för att spräcka en slang och spruta ut allt över motorn. Så i morgon blir det att dra iväg med den och skruva på den nån timme. Byta olja och filter, putsa hela motorn och byta slangen så det blir en lite längre arbets dag för mig. Det blir även att gå till och från jobbet så hoppas foten klarar sig. 
För övrigt så har jag testat denna vecka att börja äta sallad, Hittils har det gått bra med salladsblad, gurka, tomat , röd paprika och tonfisk. Får se hur länge jag orkar med det och hur kroppen reagerar på det. Blir lite som 5/2 dieten ehheh. 

Under veckoslutet blev det dåligt med uppdateringar eftersom jag varit smått sjuk med feber och skit, och spenderade Fredagen hemma under min nya mysfilt jag fick av gullungen <3 Lördagen blev det att först vara på ögonbryns plockning och färgning av både bryn och ögonfransar ( mycket mer smärtsamt än när jag gör det hemma ) och sedan dra ut ett varv med en kompis och sedan senare träffade jag även en mycket kär vän som jag inte sett på länge , underbart <3 Söndagen spenderades största delen i Abc i Karis och annars on the road lite här och var. 

Nått annat jag ännu kan dela med mig när jag ändå har börjat är att eftersom det är fullmåne inatt så har min sömn de senaste 48 timmarna inte existerat, Det är så jobbigt varje månad när det är påväg att bli fullmåne och natten det är fullmåne när jag är hur trött som helst men får inte sömn. Är även född på en natt som det råkade sig vara en fullmåne så it haunts me. <3

Hoppas mina underbara läsare inte fryser ihjäl där ute och hoppas på en bra vecka för er del <3
Love you all <3
 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerNothing haunts us like the things we don’t say.

Så var det dags att börja sova igen och här sitter jag åter igen framför datorn och kollar serier. Jobb dagen gick hur bra som helst så har inte så mycket att göra i morgonbitti , Härligt att börja Fredagen med lugnt och sluta tidigare. I just love it. Idag fick jag även feberkänningar på jobbet så det blev tungt mot slutet av dagen. Sedan kom jag hem och sovde till kl 7, begav mig sedan mot butiken ett varv och nu är jag här igen. Veckoslutet kommer även bli slött eftersom det kommer spenderas hemma. Men nu blir det att krypa under täcket.
Love you guys <3
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
16 kommentarerWanted <3

Jag vill så ha en sån här tatuering atm. Älskar drömfångare i alla dess former <3
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
7 kommentarerTime to get up

så var klockan halv 6 och det var åter igen dags att stiga upp när klockan ringde. Hade av nån andledning knuffat ner telefonen mellan väggen och sängen så hann väcka hela huset innan jag kunde stänga av alarmet. Men nu blir det att börja aktivera sig lite och sen börja bege sig mot jobbet. Känner på mig att största delen av dagen kommer bestå av slö humor och sockerfylla hah <3

Me at work <3
 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
3 kommentarerLately I've been feeling alive

Hur mycket tid jag än försöker få för bloggen så tycks mina 24 timmar / dygn inte räcka till. Veckoslutet spenderades i stan och det blev att vara ute tills 4 på morgonen med några kompisar, satt och chilla i abc och åt i shell. Lördagen såg ganska lika ut, hängde med kompisar på stan och vanliga rundan via abc och shell blev även att fara till ingå. Söndagen sovde jag till 2 - 3 tiden så det blev att rensa rummet lite efter det och slänga lite saker  som jag inte behövde mer. Måndagen spenderades först i stan med klippningar och hårfärgningar och senare kom gullungen till Österby och vi körde hem två kompisar och drog efter pizza och kebab och låg och såg på film och myste hela kvällen, vi hann även med lite bastu.<3 Denna vecka har varit relativt lugn med ledig måndag eftersom det var trettondagen och med en lugn dag på jobbet på tisdagen så finns det inte mycket att klaga på fick även huset städat efteråt med all energi jag hade. Idag var en lite mer aktiv jobbdag och efter jobbet blev det att dra på kaffe till karis. Kom just hem efter ca 6 timmar med kaffe och socialt umgänge. Så nu blir det att börja söka sig mot sängen och börja sova.
Love you all <3
 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerI remember when you called me beautiful.

God kväll allihopa. Så var denna dag över och i morgon är det Fredag igen. Man är helt borta med dagarna när det är ledigt hela dagarna. Idag var jag på jobb i skolan igen. I love that place. Även fast det bara var jag och vaktmästaren i skolan gick dagen snabbt. Efter jobbet blev det att uträtta lite ärenden i stan bland annat tillbringa 45 minuter i banken, handla och 30 minuter i posten. Älskar verkligen att vara ute i stan i rusningstiden för allt går så slött frammåt och inget funkar hah. Men fick ändå allt uträttat i tid så bra gick det.
I morgon har jag sällskap på jobbet ivf och kortare dag så int ska man klaga, sedan kommer jag ha ett riktigt slött veckoslut för mig själv innan skolan och "stressen" börjar igen. Men jag älskar min arbetsplats så det gör inget <3 Love you all <3

 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
5 kommentarerHello January! Nyårslöften!

 
Nytt år , Nya möjligheter!
Så som många andra har även jag planerat lite "förändringar" i mitt liv. klyschigt i know med nyår och allt, men vet ni vad  jag bryr inte mig för det är mitt liv mitt val och så vidare och fine om ni inte gillar nyårslöften etc men för mig har det blivit som en tradition och det är alltid roligt att se hur långt man klarar sig. Kommer jag på nått ännu i senare skede så fyller jag i det haha. Men men här är några punkter :

~ Minska ytterligare på rökandet !
 Funkade jättre bra under 2013 så varför inte fortsätta plus att tobakspristet stiger nu i årets början
~ Motionera mera !
Blev under sommaren och hösten sådär halvt aktiv men sedan tog det bara slut när depressionen slog till. 
~Äta hälsosammare !
dra ner på både chips, godis o läsk, blev helt massor med skräpmat och sånt under 2013, har redan smått i några veckor bytt ut mycket söta saker till frukt och sånt
~ Spara pengar !
Alltid roligt med lite mer extra pengar <3 och minskar jag på rökande o äter hällsosammare och inte spenderar några pengar på nått onödigt så är jag redan på god väg, plus att om jag börjar köra mindre far det mindre bensapengar och dit far det massor med pengar har jag märkt. 
~ Tänka Positivare och våga mera!
Under 2013 gick det ändå ganska lugnt till om man jämnför från tidigare år, skönt är ju även det. Men jag måste lära mig att acceptera förändringar hur skrämmande det än är, klarade ju mig till och med på egen hand på en ny plats här under julen, så jag vet att jag klarar mig bara jag försöker.
~ Blogga mera !
För att vara helt ärlig så blev 2013 ett konstigt år att blogga eftersom jag varit stor del ute i skären och jobbat och så vidare så tiden har bara inte hunnit till och sedan blev det bara så att inspirationen försvann och bloggen kunde stå stilla någon månad. Så kan vi ju inte ha det så kommer åtminstone försöka blogga mera än förra året ( känns konstigt att mitt i allt använda 2013 som förra året lol) mera bilder och så vidare.

Vet redan nu om stora förändringar i mitt liv som kommer ske under 2014 så är ändå lite förberedd på vissa saker. Men annars så hoppas jag på ett ännu bättre 2014 än vad 2013 var. Men vem gör int det? <3
 
Har mina underbara läsare några Nyårslöften? <3
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarer01 01 2014

Detta nyår blev ett i det lugnaste laget haha. Det blev Tortillas och sedan att mysa och se på lite serier och mot kvällen så blev det räkor, ost och så vidare hos dom på granholmen och senare blev det frågesport ända tills lite före 12 och då gick vi ut och for med gullungen i faret med båten och såg på stadens raketer. <3 Sedan blev det att söka sig hemmåt mot holmen och se på lite mera film <3 Lite drickas blev det ju förståss men det var inget man märkte av ästa morgon haha. kom upp till stan ca 3 tiden och körde runt i stan ett varv innan jag kom hem och sedan somnade jag medan jag såg på youtue och här sitter man nu helt klarvaken hah. I morgon är det åter igen jobb och skönt ska det bli eftersom jag skall tillbaka till skolan och härja på. Love it <3
I Love Tortillas <3 Blev kvar så mycket från igår så det blev att tugga i sig 4 st som morgonmål hah. <3
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarer">