KvällsSpa.

Skabbdag idag, sovit i stort sett nästan hela dagen, och jag känner mig bättre än vad jag kände mig igår. Idag mot kvällen gick jag i bastun och satt där  en stund och sen började jag med en liten spa kväll i mitt rum, manikyr-vatten, inpackningar + allt annat möjligt roligt. Ska snart börja måla naglarna mina och fyfan hur nagel dekorationerna va fittiga att få bort ändå som vi fixade i skolan, stenarna var inga problem men limbilderna, nej hoho ändå, + att man satt och pratade i telefon undertiden haha. Far kanske först på fredagen till skolan igen så jag kommer bli galen här hemma innan dess. Beslutsångest har man med så det räcker. Saknaden av alla gulliga människor är hemsk. men snart ska jag börja se på MTV sverige för att ha någå annat och göra och tänka på. Annat som jag gjort idag är att ha läst blogginlägg, fyfan jag har sen MIDSOMMAREN kvar att läsa.. herregud en sommar utan uppdateringar och hela bloggvärlden går och förändrar sig.. Nåja inte som om jag har så mycket annat att göra under dagarna när jag bara ligger hemma och vilar. Feber har börjat sjunka lite nu med så nu är jag runt 38.8 , men nu ska jag börja titta på tv'n.

x

PEACE AND LOVE <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarer2 Nya designer till! <3

er


Älskade Frida <3 Din design ser ut nu för tillfället såhär <3
säg om du vill ändra på nått <3 eller ha någå till <3


Och sådär ser Ronjas design ut för tillfället <3 men den fjanten har
loggat ut och vägrar komma in så hon får vänta på att få den :D <3

cFlera som är intresserade efter hjälp eller ny design
så ta kontakt jag hjälper till och fixar egna personliga
designer gratis. <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerSorry.

Det har int blivit mycket bloggandes på senaste tiden men har verkligen måsta focusera på mig själv och varit mesta delen med Jonas och resten .  men ska nog skriva lite mera bara jag orkar och får tid för det. Det psykiska har gått så neråt nu att det int går att beskriva hur det känns. Meningslöst kort och enkelt, men ändå räcker det inte till.
Just nu sitter jag med 38.5 grader feber och ska fixa Fridas bloggdesign, och så ska jag uppdatera lite och sen sova reten av dagen.

Pusu <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarer2 nya designer fixade !!!

 

 

g


Devote.se

d
Blogg.seÄr det flera som vill ändra nått på sin design eller ha en helt ny? helt gratis TA KONTAKT!L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
4 kommentarer( brandbil + ambulans ) but Home again.

Yeah kommit hem igen efter att ha varit i hangö hela veckoslutet.
Fredagen vr jag o jonas barnvakter igen och vi såg på 2 finska filmer, häjyt och rööperi.

g

Sen sovde vi över där och jag sovde till ca 12 igen. sen drog vi hemmåt o sen till junttis o dricka. där hände va som hände eftersom de flesta har delade åsikter så säger jag inget här om den saken, vi tar det på min andra privata blogg. men de va ju ca 13 olika shakk där hela kvällen. Sen kom brandbilen dit o sen ambulans, men de va ingen hätä. sen for jag o jonas hem runt 1 tiden. Satt ute vid deras bord och talade en lång stund <3

Nu på söndagen har det int hänt nått speciellt, vi kom hem 2ans tåg hem till ekenäs och så var vi o handla o så cruisa vi runt i stan och så har vi haft filmkväll <3

bL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarer">