Hair - Expectations vs Reality

 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
3 kommentarerMonday - Apparently the cleaning day

Så var det Måndag åter igen, och med detta underbara finska vädret ute så har jag beslutat mig för att detta kommer bli en städdag för min del. Får se hur mycket jag klarar av eftersom på senaste tiden har min rygg beslutat sig för att bara vara till problem. Men nu blir det att börja så man hinner få nånting gjort idag ännu.


Hur spenderar mina underbara läsare Måndagen då?
Love you all <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerLugnt veckolut.

Det har varit ett extremt lugnt veckoslut för min del. Fredagen var jag ut och äta med Nico och sedan cruisade vi omkring tills 4 -5 tiden nästa morgon, så det resulterade i att jag sovde ända tills 2 på Lördagen, ups. Mådde dåligt den dagen så största delen spenderades i sängen med film och allmänt tråkigt. Sedan blev det att hämta hem mat, och efter det blev allt ännu värre. så det blev att försöka sova bort illamåendet. Idag har det åter igen inte hänt så mycket, mådde lite bättre när jag vaknade och fick i mig lite grillmat mittåt dagen och sedan blev det att klippa min far och sedan färga min mors hår. Men nu skall jag ha en efterlängtad Spa kväll i Bastun.

Love you all <3 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerWanted <3

 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerCurls ♥

Jag har fått tag i världens bästa locktång. Curl secret från Babyliss ♥  Aldrig har det gått så snabbt och enkelt att få till lockarna och att dom faktiskt håller länge i mitt hår. I LOVE IT! 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerBröllops fest.

yeah blev ingen uppdatering på Lördagen. För mig var det bröllops fest som gällde. Det var hur roligt som helst och kvällen var lugn. Här kommer lite bilder.
 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerWanted <3

 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerI want a change.

 
Har suttit och funderat en längre tid på att göra om min design på bloggen, men kommer inte på hur jag vill ha den överhuvudtaget. Jag satt även och ändrade lite på utseendet på min twitter idag i brist på annat. Skulle vilja ha en sån förändring just nu med allt i mitt liv, inte bara utseendet på mina sociala medier, utan hela jag. Men har ingen aning om vart man skall börja. Har nån av er mina underbara läsare något förslag kommentera ♥
 men nu måste jag dr aiväg för jag skall dra iväg på en liten shoppingrunda med en vän som jag inte sett på evigheter. så slänger troligtvi in ett inlägg lite senare ikväll.
Love you all ♥L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerEn regnig dag som denna

Efterom vädret inte kan bestämma sig idag om det skall regna eller vara sol beslutade jag mig för att sitta inne och kolla runt på youtube. Favoritklippet hittils är detta: 

 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerRest in Peace - Robin Williams"Robin Williams Found Dead in Possible Suicide"

Så har ännu en underbart bra skådespelare dött, han blev 63 år gammal kämpade mot deppression och drogmissbruk och besluta sig för att ta sitt liv genom kvävning på måndagen. Rest in Peace ♥
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerRemember

 
The people who are meant to be in your life will always gravitate back towards you,
no matter how far they wander.L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerDon't Judge

Så har man suttit och gjort några GIFs i brist på annat. Skall väl så småningom försöka få lite sömn trots denna underbara måne som lyser in igenom fönstret mitt. ♥L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerIt’s funny how artistic we become when our hearts are broken.

Tammifan nu måste jag nog börja rycka upp mig lite, det har bivit dags för förändringar . För såhär kan jag inte ha det mer. Jag har inte orken mer att gråta dag ut och dag in, känna ångesten krypa fram och sakta kväva mig dag efter dag. Så nu blir det att testa nya saker igen i hopp om att det ska lindra mina demoner inom mig.
 
Det är nu 10 dagar sen jag senast uppdatera nått här. har helt enkelt haft annat att göra eller mått så dåligt att jag inte klarat av att göra nått. Under dessa 10 dagar har jag varit på min brors bröllop, varit i skärgården med den bästa, födelsedagsmiddag med en vän, fyllt 22, spenderat min födelsedag med 3 goda vänner genom shopping, bowling och ut och äta, haft födelsedags kaffe, och resten av dagarna slötittat på youtube. Det mest positiva med denna vecka var nog åskstormen och regnet som äntligen besluta sig för att komma. Fastän stormen förstörde en hel del. 
 
Jut nu är det fullmåne och suprise suprise så kan inte jag sova. Så det blir att kolla kriminal dokumentärer och läsa boggar. Skall försöka få lite bider in hit med från veckan som gått. 
 
 
 
 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerMin födelsedag i bilder.Först blev det shopping, sedan bowling ( I LOVE IT ♥ ) jag vann med fast det inte såg ut så i början. och sedan blev det att fara ut och äta. en av dom bästa födelsedagarna i mitt liv. har haft 2 st so far som varit bra. 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerBirthday dinner.

Såhär firade jag min födelsedag med en av mina bäta vänner som kom till Finland. Han betalade även för hela middagen ♥ oh those memories ♥ Måte bara säga att fyfan hur gott det var, och jag trodde jag skulle hamna i matkoma efter att vi var och äta. men det var värt det. ♥
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerMy brothers Wedding ♥

01.05.2014
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarer01.08.2014

Så var det åter igen en en ny månad och herregud vad tiden har gått nu under sommaren. Ändå har jag inte fått så mycket uträttat men har inte haft några måsten som måste göras. Denna månad kommer det vara förändringar kan jag säga. Vi börjar med att Jag börjar min 1sta Augusti med att jag skall på bröllop! hur kul är inte det. Ett hemligt bröllop dessutom. Sedan blir det att dra ut och äta . 5te Augusti fyller jag år. Detta ser jag inte alls fram emot kan jag säga. Sedan så kommer jag få en så stor utmaning om någon vecka som jag försöker att inte se som ett problem, men troligtvis kommer allt nog gå bra. Men nu måste jag börja bege mig till in till stan för nu blir det Bröllop! ♥L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarer">