Ledig dag

 
Yeah idag har varit en betald ledig dag. Sånt gillas. Igår blev det att vara på jobb ( trots att det var en onödig dag i skolan ) Hade en sån uppgift  på morgonen att söka alla upphittar lådor med kläder och saker som blivit kvar i skolan under hela skolåret och plocka fram de så alla ungar sku få gå igenom klädrena och ta hem de som är deras. Intressant är att fast namnet står i kläderna så är dte ändå inte deras.. men det tog ca 45 min att para ihop alla vantar o hanskar, skilja på kläderna med och utan namn och sånt och plocka fram allt och hänga upp de.
Fick ganska mycket bort ivf men det fortsätter i morgon igen. Efter det blev det att komma hem och fixa lite saker och senare mot kvällen drog jag till en och satt och deppa på en balkong ( hah fick ångest och panik, och skaka nästan ihjäl mig ) tack vare världens största idioter här i världen. men men de e i mitt liv som blir förstört.. Sedan blev det att dra till sötisen och vara där halva natten. <3

Idag har det varit en riktig säng dag. Vädret har varit skit och jag legat nerbäddad hela dagen i sängen och bara skitit i exakt allt. Har inte ens svarat i telefon åt någon. men nu blir det att dra sig upp härifrån och gå i bastun. Skönt värre. <3

love you all <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerDealing with stress

 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJag är född på 90 talet.

 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarersleeping my days away

Förlåt för seg uppdatering, har verkligen tagit uppbrottet hårt och jag har noll energi. Sover bort dom flesta dagarna efter jobbet, hur mycket jag än försöker orka ut mig så slutar det oftast i sängen, men med inga krafter till nått och just och just att man klarar arbetsdagen utan ångest och tårar så känns det bättre att sova bort dagarna. Så har det nu varit i snart 3 veckor, tårar, frustationer som inte kommer ut, ångest och panik, ensamhet och känslan av att man är värdelös, men för varje dag som går blir det lite bättre. Vissa dagar är bättre än andra. Försökt vara med några vänner som alltid får en på bättre humör, men orkar int vara en pain in the ass för dom heller för jag vet hur länge det kommer ta, och med mina humörsvängningar, kan det ta 10 minuter innan mitt humör ändras och det är jobbigt redan för mig, hur är inte det då för dom andra. För de mesta har jag bosatt mig hos 2 speciella människor i Karis, suttit på deras balkong långt in på natten, gråtit, skrattat, och druckt kaffe och rökt.  Har känts bättre av att inte behöva vara hemma och deppa.

Lördagen spenderades först med Ina då jag kände att jag måddes slippa ut lite så vi gick omkring i butiker och jag hittade faktiskt lite kläder åt mig. Senare mot kvällen drog jag till Karis och satt på en balkong och pratade om allt mellan himmel och jord ( som jag nu gjort i 3 veckor, tusen tack att ni finns i mitt liv <3 ) sedan slutade det med att jag sov på en soffa tills halv 4 på natten. då blev det att söka sig hemmåt. Söndagen spenderades först ensam med sån ångest att jag hade ingen aning om vad jag gjort överhuvudtaget men sedan mot kvällen kom Sami ut och vi gick omkring och pratade. Love you. Efter det blev det ofc Ishockey som gällde.

Måndagen och Tisdagen ( idag ) har varit lugna dagar på jobbet och igår var det även personal kaffe så det blev att vara längre på jobbet. skönt att det bara är denna veckan kvar i skolan så börjar storstädningen sen. I 4 veckor ska jag storstäda på mitt absolut bästa jobb hittils. Sedan blir jag arbetslös. Så om inte uppbrottet med ex'et fuckat up mitt liv tillräckligt så blev det inte bättre av att få nyheten om att jag inte får längre kontrakt. Kanske till höstterminen men dom kunde inte lova nått. Det får man se sen. Man får hoppas på det bästa och se vad framtiden för med sig.
 
 
ops blev ett lite längre inlägg.
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerI still love you.. but it's over

Yeah, efter ca 2 år kan man kalla sig singel igen.. Jag har ingen aning om vad jag ska göra mer. I didn't want this.. men man får väl ta en dag i taget och kämpa på. hur jobbigt och tungt det än är så kan jag inte göra så mycket annat. Får se om det blir en bloggpaus igen tills jag mår bättre. 
Idag har jag kommit tillbaka till stan och legat i sängen och deppat,
och så kommer det nog fortsätta några dagar ännu om inte ännu längre..
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerlatest days, so much pain

 
Förlåt för min dåliga bloggning, Senaste dagarna har bestått av extrem värk som började söndagsnatten så blev ingen sömn då utan gick omkring gråtandes halva natten innan jag fick tillfällig värkmedicin fixad ca halv 3. Det lugnade ner sig tills morgonen tills det började igen. Jobb dagen var ett rent helvete utan sömn och mycket värk, så humöret var inte det bästa när energin var på noll. Efter Jobbet blev det att sticka efter värkmedicin åt mig, så nu sitter man och knaprar i sig piller någon vecka igen. Det snöade även på Måndags morgonen så man undrade lite nog om man alls var vaken. resten av dagen blev det att försöka ta det lugnt så vilade en stund och senare mot kvällen blev det att dra in till stan ett varv. Idag har värken varit lite lindrigare men ändå olidlig, men på jobb tvingade man sig och idag har jag varit piggare än på länge, fick även efter jobbet saker gjorda som jag inte haft tid eller ork till. Har tagit allergi piller sen mitten av Februari och sovit bort dagarna eftersom jag blir trött av dom, så nu har jag en liten test på gångs och trappat ner på allergipillerna så jag ska ha lite mera energi och hållas vaken om dagarna. Hoppas på bättre sömn denna natt så man orkar i morgon med alla ärenden som måste fixas. 
Love you all <3


Detta är så jag med både värk och allergi hah. <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerAwesome day <3

Trots vädret var det en helt okey Söndag för min del. När jag kom till Ekenäs så blev det att söka Richard från tåget och sedan chilla i stan, fara och äta och bara ta det lugnt i hans lägenhet. Efter det blev det kaffe i Abc med Jonas och mitt i allt blev det cruising med Nico, Ina och Richard. Riktigt roligt blev det. Just nu sitter jag och slötittar på youtube och ska så småningom börja sova, eftersom det är arbete som gäller i morgon åter igen. <3
 
Förutom då att shacke som var med idag så var det inte helt fel med sockerfyllan efter 3 besök till ABC. <3
hah. love you all <3
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerThe way you make me feel <3


Gammal bild från arkivet <3
15 Månader <3
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerHello May!Ny Månad , nya möjligheter <3
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarer">