Fredag hjortkrock, Lördag polisproblem and a Lazy Sunday!

Yeah, Ännu ett rikit roligt veckoslut är påväg att ta slut och snart är julen här och nyår och efter det väntar man på våren så kommer påsken och vips så e de sommar igen, Happy Thoughts for the win!
men jaa tillbaka tillbaka till veckoslutet. På Fredagen så blev det att dra till Kyrkslätt med Hector och träffade Martin där och Petteri och en till jag glömt namnet på. Blev bjuden på mat * yey me * och sedan när det var dags att dra hemmåt så var Hector surpuppa, och  så sprang det mittiallt en hjort över vägen så jag bromsar in och när hjortjäveln är brevid bilen på andra sidan körfältet så tycker den att den skall tillbaka så den springer in i sidan och det blev en jävla smäll men den klara sig och jag fick min bilsida polerad sådär halft. Hector fick hjärtat igång och satt och skrattade så satan åt allt efteråt. Stackars hjort som måste ha haft en jävla huvudvärk på Lördagen ivf efter den smällen. Själv fick jag ont i höften av bilbältet.
Lördagen så var det som de senaste  veckosluten och spenderades med Hector och vi lyssnade på radio i bilen och hade epic singing Time. Daah! Sedan drog vi till Kimito ett varv och träffade Jaan och Anttu och chillade där en stund. Sedan blev det att dra hemmåt och när jag är påväg mot Karis är det en polisbil bakom mig som ska köra förbi och det kommer två bilar emot.. så jag bromsar så att poliserna sku ha kunna köra förbi och kanske hunnit. men sen mitt i allt är dom bakom mig igen... o det enda jag hörde var hur dom tvärnitade... och så efter det kör om förbi och var hittar man dom om inte på ABC parkeringen i Karis. Sedan kom jag hem och somnade ca 3 tiden.
Söndagen ( dvs idag) har spenderats i min sköna stora säng och slötittat på youtube. Men nu måste jag laga ut mig och sedan ikväll blir det Bastu! And i Love it <3
 
Love you all guys <3 vad har hänt under ert veckoslut? <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
16 kommentarerMatlagning i mörknet ala Yuki

yeu, idag sovde jag till 1 tiden. febern ger sig int men de dagliga sysslorna måste göras, så jag steg upp ca 2 tiden och började diska och städa smått. sedan började jag även laga mat med korv med fetaost och svartpeppar och makaroner med brunsås. och eftersom det blir snabbt mörkt här ute så blev det att laga mat i sken av levande ljus. gott blev det med så bra blev det fast man knappt såg nånting hah.

L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
9 kommentarerInspiration - Nails <3

 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
11 kommentarerInstagram <3

 

Bild från min Instagram <3 Följ mig på Instagram @YukiYoursic  <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
9 kommentarerHello Monday!

 
Och så var det Måndag igen. Skönt när huset är tomt och man kan bara ta det lugnt. Håller på att packa väskorna och ser på solsidan och ska snart dra iväg. Solen skiner ute och det är helt underbart väder idag. 
Vad gör mina älskade läsare en dag som denna? <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerYolo
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerThe weekend is over once again

yeuh, Nu sitter man framför datorn mitt i natten igen . Har haft Epic Skype Time med älskade Hector. På Fredagen kom jag upp från skären och hängde med kompisarna, Klippte även håret kortare OMG. kom hem mittåt natten. Igår hade jag stegring och igår var det storshopping på g Once again. Hector är så pissed of när han hamnar joina överallt när jag ska shoppa. Sorry Dude <3 Sedan blev det att chilla en stund och mot kvällen blev det att dra till Kimito och träffa Anttu och Jan. Härjade på i byn en stund och sedan kom vi tillbaka mot Ekenäs/Karis runt 12 tiden. Sedan har det varit på nyheterna om att det varit en beväpnad man på nattfotisen i Ekenäsbollhallen och att någon 60 åring har blivit mördad här. Welcome to the wild west guys. 
Idag har det inte varit en speciellt bra dag, fylld med ångest , tårar , blackouts, and so on.. i just love my depression.. Mitt i allt befann man sig i Bjärnå. så det blev att köra hela vägen tillbaka igen, så blev det att dra till Karis i hopp om att bli på bättre humör. 
 

Me and my best Friend <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
8 kommentarerMy Escape <3
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarershopping day

yo, idag drog jag och gullungen till stan halv 9 tiden och storhandlade, gick omkring i så mycket butiker att man blev helt slut. haha. sedan blev det att dra utåt igen 4 tiden ungefär och så började städandet av stugan eftersom john skulle komma ut hit. så nu ligger jag på soffan och tar det lugnt på facebook medan pojkarna for ut med nät.
hoppas mina läsare har det bra <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
4 kommentarerLove this movie <3

 
 
 
Vet någon / Känner nån igen? <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerthere and back again

yeah, nu testar jag en ny sak så får se hir detta kommer gå. idag har det varit en helt underbar dag, hittat allt nu som jag sökt efter så nu ska det bli att storpyssla. Gick omkring i stan med Hector och storshoppade som han sa helatiden. sedan. blev det att jobba lite och sedan via butiken och sedan mot färjan. Där fick man se någå så gulligt. En lastbil med stora kossor i , o hur dom stod och stirrade genom gallret. Doodisar ändå <3 och nu är jag ute i skärin och ska just börja elda <3

vad har mina läsare för sig en kväll som denna? <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
4 kommentarerWanted <3
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerSouth Park Shots anyone? <3Bara för att jag har skaffat världens bästa shot glas <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
6 kommentarerFarsdag

Yeah, nu är dte åter igen då farsdag. Minns förra årets Farsdag hur bra som helst. Sov över hos en kompis och det var kallt ute när jag skulle hem. Minnen <3
Atm sitter jag och laddar ner SvampBob The movie. Håller på att se på Atlantis 1 och 2. <3 Barndoms minnen for life <3 Sedan har jag äntligen orkat gå igenom alla kommentarer sen sommaren, varit lite slö på sen fronten men nu var även det gjort. Sitter i mitt rum för tillfället och skall börja bege mig ut. 

Hoppas alla pappor där ute har en bra Farsdag och att ungarna era är snälla med er haha <3
Love you all guys <3
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
3 kommentarerDisney Prinsessor <3


Haha här får ni ännu fler Disney Prinsessor.
I just love them <3

 
 
 
 
 
 
 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentareran awesome night out!

Yeah, kom upp till stan idag och träffade först Hector en stund innan jag for och plockade upp Sani hani som kom till ekenäs. Sedan har vi varit på cruis hela kvällen och kom hem för ca en halvtimme sen. Vi har önskat och önskat på x3m hela kvällen och alla låtar vi önskade kom i radion haha. Feelis x 3000. Juat nu sitter jag och spelar Spyro när jag äntligen fick tag i en kontroll till ps2 hah. Tack Hector! 

Vad har ni haft för er en kväll som denna? L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerInspiration <3 Silver and Bling <3
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerthe thing is...
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerKallt och regn...

Tur så sitter man inne i en varm stuga . <3 Benne och jag åt just här och nu ligger han och sover medan jag slöar framför datorn en stund och lyssnar på radion <3  Tänkte just gå ut på en tobak bara det int sku blåsa så fruktansvärt. I morgon blir det att fara ett varv upp till stan eftersom jag skall på teater. Fun Fun <3 
Idag har det inte hänt så mycket jag har städat smått i stugan och försökt få upp värmen i den medan Benne har varit ut och köra med båten. 
Eftersom jag kommer upp i morgon till fastlandet betyder det att jag kan överföra alla foton jag har i kameran med och se vad jag lägger in hit. <3

 
Vad har mina älskade läsare för sig då? <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerInspiration - accessoarer part 4 <3

Skulle kunna köpa allt på deras hemsida <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerWanted <3

Coca Cola Addicted <3 Give me <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerInspiration <3

L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerWhat more could go wrong....

Hade just skrivit ett långt inlägg och så försvann allt.. YEY.. Nåja dagen började inte bra heller så . I morse klippte jag håret. Normalt att stiga upp 7 tiden och bara börja klippa. Det behövdes och nu känns det redan lite bättre. Håller på att packa för tillfället. Honey i'm coming home <3
I morse for jag även till Karis efter lite kläder som jag skall lägga upp lite bilder på och så. Men det får bli på måndagen eftersom jag måste upp till fastlandet då med. Ska försöka få upp några veckoslutsinlägg med <3

Love you all <3
 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentareroh so cute <3

Oh så söta <3 

 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerWanted <3 Shoes


ulaalaa, ned tanke på att det just varit Haloween så vill jag ha dessa ännu mer <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerJust another lonely Thursday..

yepp, sista arbetsdagen idag då , kroppen värker och har svårt att röra mig , älska muskelvärk hah. Slutade 2 idag och kom hem gåendes. Skönt. Sedan har jag bara legat och slöat och bara ägnat mig åt (försökt ivf) åt positiva saker. men idag har det varit en lite sämre dag, mitt humör har varit så lågt att jag inte orkat vara någå extra ute och träffat nån kompis eller nått. Bara svarat åt vissa som ringt elä textat och allmänt tyckt att hela världen kan se sig nånstans. Men i morgon är det Fredag.
What can go wrong ey? 
        ~ Inhale the good shit , Exhale the bullshit ♥ ~
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerR.i.P! <3 - Mitch Lucker <3

Märkte just att Mitch har dött tidigare idag i en motorcykel olycka. Rip dude.
Du var en av mina favoriter från suicide silence <3 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerGodmorgon

Yeah, igår hamnade jag på  jobb igen så att det var inte länge jag hann vara ute i stugan , Jobbet gick helt bra, hade trott att det skulle vara mycket svårare att hinna med allt. Just nu sitter jag och försöker få i mig nått att äta och sedan blir det att börja gå mot skolan . Hoppas alla mina läsare har en bra första November dag. Men nu måste jag börja söka mig ut i stormen  <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarer">