Färger och Pizzadeg...

Yeah.. Idag så fick vi ha Terapimålning igen på förmiddagen och sedan åt vi , ut och gå och sedan fick vi baka pizza tills i morgon. I morgon har vy gymnastik och vi skall och simma.. USCH vad roligt.. Not.. Ingen av oss ungdomar vill simma men ändå måste vi fara dit. så i morgon kommer nerverna att vara slut. Är enda flickan med så hamnar va ensam i omklädningsrummet, duschen o bastun.. där dom andra kommer spendera myky tid.. Wopidooo...
Man får försöka se allt positivt bara..
dfghL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
7 kommentarerGodnatt - things to do

yeah , jag har lite sake rjag måste få gjort denna vecka, kommentarerna bara kommer fler och fler och jag ska försöka hinna svara på allt denna vecka. Ska även försöka hinna organisera alla bloggar jag följer med på bloglovin. Sedan ska jag även försöka hitta på nått att göra till veckoslutet. Almost Panic. Kommer troligtvis få se Sani Hani <3
Annars så har dagen varit helt okey. Lite tårar lite ångest lite skratt lite pussas. usch.. det är nog bäst för min del att jag börjar gå och lägga mig, orkar inte se på detta helvete på datorn mera. Jag återkommer i morgon och troligtvis kommer inläggen vara mer positiva och kanske ett och annat bild inlägg.
Ska även försöka få med den där förbannade kameran till Veturi med så att jag kan ta lite bilder med den. Känner mig naken utan Kameran. Men men Elämä on och nu blir det godnatt.
guL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerNattinlägg.

ddL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
10 kommentarerChanges - bloglovin

Yeah, eftersom jag alltid ska vara som piggast när jag ska sova så tänkte jag sitta och rensa
och organisera alla bloggar jag följer på bloglovin. I olika kategorier och på så sätt blir det
kanske lättare att gå igenom allt sedan.
~ kommer bli en lång natt ~
Love U! <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerIn Her Eyes <3

She stares through my shadow
She sees something more
Believes there's a light in me
She is sure
And her truth makes me stronger
Does she realize
I awake every morning
With her strength by my side

I am not a hero
I am not an angel
I am just a man
A man who's trying to love her
Unlike any other

In her eyes, I am

This world keeps on spinning
Only she stills my heart
She's my inspiration
She's my northern star

I don't count my possessions
But all I call mine
I will give her completely
'Til the end of all time

I am not a hero
I am not an angel
I am just a man
A man who's trying to love her
Unlike any other

In her eyes, I am

In her eyes I see the sky
And all I'll ever need
In her eyes time passes by
And she is with me

I am not a hero
I am not an angel
I am just a man
A man who's trying to love her
Unlike any other

In her eyes, I am
In her eyes, I am

<3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerToday has been...

..Både bra och dålig. Nerverna var slut i Karis och allt verka bara helt åt helvete. fick lugna ne rmig några gånger och först hade vi samma som igår med den där målningen med kort, negativ och positiv teckning igen som igår.  Men idag var temat " jag som ett Offer " känslosamt värre blev det . but yeah. Efter det hade vi mat sedan ut och gå och sedan fick jag fara i wc'n och måla dekorationerna. Sedan planterade jag även min basilika i kruka idag, Hittils är det bara Aspen som fått ett frö och växa i krukan så de ska bli intressant att se hur det går för min kruka haha. Lol.

Sedan drog jag till Ekenäs och sedan plockade jag upp Anna från gymnasiet och så cruisa vi runt en stund. Sedan plocka vi opp Fredde o han joina oss på cruis en stund. Sedan fick Fredde köra till Tenala och så kärde han halva vägen tillbaka och jag resten av vägen. Sedan kom vi hit efter att vi varit efter en annan bil och nu just for han hem. Gullungen <3
dddL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerIf it's wrong , Why does it feel so fucking good?

dddL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerThings that Suck!

yyyL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerStudio Killers - Ode to the Bouncer
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerGodmorgon.

yeah det slutade med att jag somnade inatt med alla kläderna på och datorn öppen. Sitter nu här igen och bara väntar på att klokan ska gå. Idag ska det målas igen hela förmiddagen och sedan efteråt är det säkert som igår.  Hope so, för idag skulle jag int orka tappa nerverna på nån, utan bara få jobba helt själv med allt jag har.
fffL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerBlev inte som jag tänkt...

Yeah nu sitter man här igen. och vet att man måste vara länge uppe blir kanske att vaka inatt så jag hinner med allt. Får se får se.  Eller om jag gör det på 2 dagar. Borde göra det nu så jag får det undan.

Från en sak till en annan. idag har varit helt chill dag i Veturi. Först hade vi nån teckauppgift som räckte till maten som vi skulle måla med akryl färger med kredit kort,( don't ask )
jag fotar i morgon och visar åt er. haha.
Sedan hade vi mat ca 12. och så gick vi ut och gå och sedan fick vi skriva på en berättelse om vårt drömjobb. Sedan sluta vi och jag drog och plocka opp Fredde. Sedan kom vi hit och spelade Wii en stund och sedan skulle han och se på ishockey till Lanka så jag blev själv
en stund och sedan drog jag och Träffade Anna <3
Sedan drog jag till Freddes och satt där ungefär en timme <3 MysPys <3 Men nu skall jag fortsätta och sedan se om jag kanske får lite sömna inatt. <3
vvvvL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerLion King ♥

dddddddddddddddddddddddddddL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerSunday - Lovely weather

Lördagen gick helt smooth. Igår var vi på Cruis och sedan var vi och plocka opp Tomas och så var vi på mer cruis. Sedan for vi till Bromarv lite senare på kvällen och sedan kom vi hem till Trollböle ca halv 3 på natten. Nice Noice: vädret igår var Regna regn regn och idag när man vaknade var det solsken. UNDERBART väder idag, bara lite blåsigt men sånt får man leva med. Men nu skall jag snart och plocka opp Fredde igen och så kommer vi hit och ser på en och annan film.
XoXo Yuki <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
5 kommentarerLördag - i don't really know..

Yeah, nu börjar det bli mitt åt dagen. Fredrik sover och jag funderar på att fara ut på en smoke o bara ta det lugnt. Senare blir det väl att fara ut o härja as usual.
Igår så var vi hos mitt på kvällen och såg på tv och så blev det bastukväll och allt sånt som hör till. Efter det blev det filmmys. men eftersom vi somnade så fick vi se om filmen i morse. Lol.
Men nu har jag sån Smoke himo att nu blir det att fara ut.
Cya Guys <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
11 kommentarerReblog if ...

bgnL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerFriday - Time to skate!

Gymnastiken spenderades i  skate hallen och fyfan vad roligt det var. <3 minnena från förr kom tillbaka och man ville inte komma av bädan efteråt. Det kändes i hela kroppen att det var en tid sen, men fy fan va härlig känsla det var <3
jgbfghxgh
Efter åt for vi tillbaka och äta och sedan gick vi ut och gå och  sen fick jag fortsätta måla detaljer i wc'n.L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerInspiration <3 Sk8ing <3

ddddddddddssddL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarer6 a.m - a time to get home!

yeah, kom hem för ca 30 minuter sen. Det blev för mycket här hemma igår och jag måddes bara bort. Så drog med Fredde när han kom tillbaka till ekenäs, Vi var hos hans och såg på ishockey. Gick ju så som jag sa. HiFK förlora första matchen mot Jokerit. sen låg vi på hans säng och bara tog de lugnt och det sluta med att jag somnade. Mellan 2 -3 tiden så vaknade jag och då tänkte jag FUCK IT jag kör int hem nu mer utan kan fara lika bra när han vaknar . Så vakna vi där halv 6 tiden och sen kom jag hem och satt och rökte på trappan och nu skall jag vara lite aktiv på morgonen. Har myky att göra plus att jag måst söka opp mina skateskor. För idag ska vi till SkateHallen o Skejta på gymnastiken. Fun Fun x 3000 <3

sssL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerFuck Everything!

Yeah, det är nog det jag tänker atm. Nerverna var borta idag, sedan blev det bättre när jag slapp fårn helvetet. Träffade gullet och fick lugna ner mig. Sen fixa vi bilen till bilverkstaden på kontroll och vi cruisade med fredde i stan tills den blev färdig. Sedan drog vi på cruis till Karis och i stan och sedan till hans o låg där och bara pratade, Sedan började jag må illa så jag hamnade komma hem, och nu känns det som jag skulle kunna kasta upp när som helst. Voi vittu säger jag bara om jag fått norro viruset eller om det är nått annat. men men det är bara att vänta och se. Ska lägga mig och se på en film nu och somna in. För i morgon är det en ny dag och JAG SKA PÅ ARBETSINTERVJU NR 1 I morgon. Happy Happy 3000! 
godnatt alla underbara läsare <3
I morgon kommer dte uppdateras lite på bloggen för jag kommer ha 3 - 4 timmar utan att ha nått att göra så kommer försöka få det att passa in då. <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
3 kommentarerYou killed the man!

murdurerL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
5 kommentarerDagens Blogg !

Vinnaren av Dagens blogg blev denna söta bloggare!
fffL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerYesterday- Today - Tomorrow

Idag så var det lite kortare  nerver än förväntat. men sånt e livet när man är i lekskolan i Karis.. Men vi hade ART o jag fick 2 arbetsansökningar inlämnade och jag fick måla min andra kruka. Sedan så drog jag till Ekenäs och träffade Sani Hani där och så for vi på Kaffe till Mathilda o där joina Freddy oss sen. Sedan sku han hem så jag körd hem han o så drog jag o Sani på Cruis tills hon skulle iväg. Sedan efter det drog jag till Freddys o där har jag varit tills nu. Snart blir det att sova igen i morgon får jag sova lite längre. SKÖNT!
fff
Negativa so far är att jag känner mig smått sjuk, hoppas det inte bryter ut till nått värre. och sedan har jag int hunnit med nått som jag har planerat att hinna med. So it sucks big time. Ska se om jag måste ta en bloggpaus några dagar för att hinna med allt. Tror det får bli nån specialare under veckoslutet eller nått. får se. Borde ta en dag helt ledig från allt.  som jag bara ägnar åt mig själv och inte har nån kontakt med någon. Kännt mig så stressad att jag börjar gå på övervarv igen, and that's not good.L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerMermaids - Inspiration <3

ddd
I Love Mermaids <3
cccL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
4 kommentarerGodmorgon Lovers!

Yeah nu sitter jag här igen och ska snart börja starta mot Karis. Det blev inget mera bloggas igår eftersom jag och Fredde somnade när vi såg på film och vaknade halv 12. lol. så det blev att köra hem han och sedan somnade jag om. Därför blev dagens blogg lite försenad med. men nu är den uppe. Idag blir det först karis och sedan blir det att träffa Sani hani igen och senare mot kvällen kanske Fredde. Det verkar bli en bättre dag idag. <3

Cya <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
5 kommentarerDagens Blogg !

Dagens blogg får bli denna söta tjej ! <3fffL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerAn Awesome Friend <3

e
Gammal bild men what ever <3 Idag fick man träffa Sani Hani igen. Fyfan nog har jag saknat henne, får se henne i morgon igen och då blir det mera att ta igen. Mycket har hänt på nästan 1 år. Idag träffade jag hon på torget och vi stod där och pratade en stund. Fyfan vad hela jag blev glad av att bara
se henne en så liten stund <3
Jag saknar dig så mycket att det int går att beskriva, så många dagar / nätter jag gråtit när jag inte haft dig vid min sida. när du varit så långt borta och jag inte kunnat prata med dig på nått sätt.
I love you so much, My sister <3 You and me 4-ever. <3
Jag skriver mera lite senare , men nu skall Jag och Boo Boo Bear se på en film, De tre musketörerna tror jag det blir.
ddddddL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
7 kommentarerInspiration <3

sssssssssdddsssssssddddcccL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
11 kommentarerJobb som nakenmodell?

Lol, sitter för tillfället och söker jobb/ företag jag skulle vilja jobba med.. Klagandes av handledarena är på topp igen märker man.. men men jag gör det ändå på mitt sätt..
Hahah hittade en jobb plats som nakenmodell. Lol. Nästan så man borde söka. Doubble Lol.

h

Där sku man ha jobb åt sig. Få lön för att va naken åt andra människor som ska teckna av en. nej nej ändå.. Men nu ska jag fortsätta söka efter lediga arbetsplatser att söka till. HaDeBra! <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
6 kommentarerFuck Mondays...

Yeah, nu har vi måndag igen. och jag brukar int vanligtvis ha såhär mycket emot Måndagar men idag .. idag måst det vittu snöa ännutill som om det int kommit tillräckligt redan med snö denna vintern.
JAG VILL HA VÅR!
mhjhjhgjL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
8 kommentarerNattinlägg.

Yeah, there and back again.
ffff
Bild från tumblr <3

Ligger vaken igen i rummet med fönstret öppet och röker. En ful ovana som jag har fått. Måste seriöst sluta röka inne. Var så sjukt trött när jag körde hem Freddy men när jag kom hem så blev jag pigg som bara vad. i hate when it happens.. Men skall nog försöka sova snart, det är tidig väckning i morgon med. I morgon skall jag kanske träffa en kompis till mig med som jag inte sett sen slutet av sommaren kanske. Det är så länge sen och jag saknar henne så mycket.  Sedan skall jag säkert vara med  Freddy igen. <3 

Sedan kanske det kommer lite mer förändringar i bloggen i morgon om jag hinner. Glöm inte att vara med i dagens blogg. Blev du int vald ena dagen kan du bli vald en annan dag så det är bara att anmäla om sig.
Men nu blir det nog Godnatt för min del <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerThis or that - 5 taggade - lista

Kärlek/Pengar
Vin/Öl
Dag/Natt
One night stand/ Förhållande
Tv/Dator
Pepsi/Cola
Vild fest/Hemmakväll
Telefonkontakt/Face to face
Facebook/Twitter
Äpple/Apelsin
Sommar/Vinter
Långt hår/Kort hår
Klänning/Kjol
Lägenhet/Hus
Ring/Halsband
Jordgubbe/Hallon
Höst/Vår
Bil/Buss
Puss/Kram
Kärlek/Pengar
Vin/Öl
Dag/Natt
One night stand/ Förhållande
Tv/Dator
Pepsi/Cola
Vild fest/Hemmakväll
Telefonkontakt/Face to face
Facebook/Twitter
Äpple/Apelsin
Sommar/Vinter
Långt hår/Kort hår
Klänning/Kjol
Lägenhet/Hus
Ring/Halsband
Jordgubbe/Hallon
Höst/Vår
Bil/Buss
Puss/Kram


Haha det var svårare än vad jag trodde. Men jag blev taggad till att göra listan så hamnade göra den. De som blev både och beror mest på situation och tillfälle haha. Jag taggar själv 5 personer .
Pjumas , Sara , Jennifer , Hanna och Malin .L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
3 kommentarerThe Lucky one.

AND [I] AM SO [L]UCKY T[O] HA[V]E A FRI[E]ND LIKE [YOU].

L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
3 kommentarerDagens Blogg !

Vinnaren av dagens blogg blir denna dag den här söta tjejen ! <3
fffL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
3 kommentarerI'm so sorry.. once again..

Nu igen har bloggen fått stå   en stund igen, enstaka inlägg har kommit upp lite nu och då och orsaken till detta är att jag mår inte något vidare atm. Ångesten tar över stora delar av min dag och allt känns bara för jävligt.. Försöker så gott jag kan med att ens orka gör anått om dagarna och tack till er som verkligen försöker få mig och må bättre.. och tack till dig som fått mig ner i mörknet igen.. att du måste trycka ner mig för att själv känna dig bra.. det är verkligen ett bra liv du lever med.. mer och mer lögner och sedan kommer det bara mer svek.. men idag fick jag nog av din bullshitt och nu är du verkligen ett avslutat kapitel i mitt liv och nu vet jag inte ens om vi ens kommer kunna kalla varann vänner mer.. men men .. det måste bara bli såhär för jag måste komma uppåt igen från mörknet och fortsätta med mitt egna liv nu.. och sluta tänka på dig och allt du sagt åt mig..

från en sak till en annan. Detta veckoslut har verkligen varit upppåt och neråt. Jag och Fredde sovde typ bort hela fredagen. Jag hade ingen ork att göra nått överhuvudtaget och tänkte att jag hinner göra allt på lördagen istället. På lördagen så var jag och klippte en person och sedan så cruisade vi runt stan och så hela dagen och kom till mitt på kvällen. Sedan såg vi på filmer och sedan satt vi och spelade gamla goa Sega saturn tills kl var ca 3 på natten. Sedan började vi se på film igen och så somnade vi. Idag har vi inte gjort så mycket. Vi satt och spelade en stund och skall snart dra och äta bara gullungen vaknar. <3
Så undertiden han ligger och sover så sitter jag och spelar på sega saturn och sedan skall jag gå igenom några inlägg på bloglovin. Hurdant veckoslut har ni haft mina älskade läsare som fortfarande hänger kvar fast bloggen står sådär halvt tomt ? <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
5 kommentarerTrue story.

dddgL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerDagens Blogg !

vinnaren av dagens blogg hittar du här!fffL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
4 kommentarerReason why I am a Bitch.

rrrrL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerFailure ! <3

cccL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerInspiration <3

ssssssssssssssxffsssL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerThe awful truth...

gfcscccccccddL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerSome People Just Don't Understand Art

aetL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerDagens Blogg !

Vinnaren av dagens blogg hittar du här!fffL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerVision Test!

sss
Vad såg ni först?L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerInspiration - Taylor Momsen <3

ssssddddddddssssssscccxxxxsss
Me like <3 en av mina Förebilder <3 and so fucking beautiful and awesome <3
Ny kategori. Inspiration <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerToday

Idag gick bättre än förväntat. Först till Veturi och laga mat dit med ville i köket när han sku bara bulla. Sedan  så drog jag lite före 12 till Ekenäs och var till tingsrätten. Sedan for jag på Kaffe med Fredde , Kenneth och Aspen. Sedan blev det att fara o plocka upp Anna och vara i stan en stund och sedan blev det att fara hem. Sedan har man varit hemma resten av dagen och slötittat på Family Guy och sovit.
I morgon blir det påminne and I just can't wait, it's gonna be so fucking fun! Slalom <3
ssss
Honey, will you take me there? <3 Just You and me and the sunshine <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerDagens Blogg !

Vinnaren av dagens blogg blev denna blogg! 
fffL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerReblog or the finger dies.

Reblog or the finger dies.

sssL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerSlavarbete. + Morgondagen

Yeah idag har det i stort sett nästan bara varit slavarbete i Veturi, Nerverna har varit borta och nej hohho vilken caramba! Möte hamna man med på med handledaren. Lol.. Men men elämä on såna här dagar måst de finnas med. Vädret har varit skit med. Blåsigt som fan och i Ekenäs har det tydligen snöat med. Lol.. Tur så fick man måla med vattenfärger på eftermiddagen och sedan på väggen med och bara ta det lugnt. Sedan fick man  träffa Fredde efter Veturi men så det blev bättre. Jag drog till hans och där sovde vi bort resten av dagen och mot kvällen drog vi till stan och härjade på där.
I morgon blir det som tur bara 3 timmar Veturi för min del sedan drar jag till Ekenäs , för jag ska på Rättegång.. Det ser man verkligen fram emot.. Heldre rättegång än Veturi. So yeah.. Godnatt för min del blir det redan nu. Skall slötitta på Family Guy och sova så jag orkar upp i morgon.
Peace <3

Remember Guys!
dddL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerDagens Blogg !

Vinnaren av dagens blogg blev denna blogg! fffL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarer200,000 teenagers get pregnant every year.

Reblog if you like pandas.

ddvvgggccccccccccffdddL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerFor assholes with girlfriends - the truth

gfhL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerNattinlägg.

Yeah.. Dagen gick som den gick idag, Fredde har försökt pigga upp mig hela dagen , och vi var och cruisade hela dagen, sedan var vi och kollade på kläder i halpa halli, där fick jag ett nitbälte och ett linne ifrån <3 Fick även ett par byxor här en dag av Jessica , just såna jag sökt efter <3. Sedan blev det mer cruis och så for vi och fixade en ask med delikatbollar åt mig. Sedan drog vi till mitt och sedan for vi i bastun och bara tog det lugnt. <3 jag hade en ansiktsmask på som rensade porerna på djupet. Sedan var det att fara ut ett varv igen och nu sitter man här, och funderar på om man skall börja fara och sova. Man får ändå sova lite längre i morgon .<3
dddL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerDagens Blogg !

Vinnaren idag blir denna söta blogg! <3 Var gärna med igen ni som inte blev valda ! <3 fffL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerRest In Peace Alex! <3

Vila i Frid Alex <3  Fick veta idag att du gått bort. Fyfan hur tårarna kom fram. Vi pratade ofta genom skype, spelade Minecraft och annars bara fjantade oss i Cammen. Har känt dig i några år och även fast vi bara träffade varann 1 gång så fick jag minnen för livet. Din humor, ditt skratt, hela dig, allt gav mig så fina minnen när du for tillbaka till Australien. Men nu har du lämnat oss, men du kommer alltid finnas i mitt hjärta.

Vila i Frid Alex Raymond! <3

sssssL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerSuch a wonderful monday morning.

Yeah, så var det måndag igen, veckorna går snabbare och snabbare och man hinner int riktigt själv med i tiden. Atm sitter jag och gör snsökningar och CV'n och skall ansöka om Hygien Pass tid. Annars är det helt chilldag idag. Kanske får börja med detaljerna i Wc'n eller så får jag börja med ett eget arbete om något valfritt ämne. Nerverna har än så länge varit riktigt bra och vi får hoppas att det fortsätter så. Ute är det över nollan och det är solsken, snön smälter och droppar från taket och fåglarna kvittrar och allt känns helt underbart faktiskt.
På torsdagen blir det Påminne med. Nice Nice <3

Hur har eran Måndag börjat? <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
5 kommentarerLast Smoke for Today <3

Yeah atm sitter jag och gör lite saker på datorn, har försökt svara på alla era underbara läsares kommentarer , men har några kvar ännu. Glöm inte att anmäla er till Dagens blogg. Skall fara ut och röka en sista gång inatt ännu och sedan försöka sova så jag orkar upp i morgon bitti. I morgon blir det att vara i Karis en stund och sedan blir det Ekenäs som gäller. ska försöka få rummet städat i morgon med och sedan ska jag försöka få lite mer inlägg hit till bloggen med Sedan har jag blogginlägg att läsa på bloglovin med. så kvällen kommer vara fullt upp. <3
sssL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerKimito Weekend <3

Yeah lördagen blev det lite ändrade planer än förväntat. Vi hängde hos mitt en stund och sedan drog vi ut och cruisade och sedan plockade vi upp Aspen och Basse och drog på mera cruis haha. Vi körde runt i Karis, Tenala och Ekenäs och sedan drog vi till Kimito och träffade Kennu.
Sedan drog vi till Grillen i Kimito och där satt vi och drack och lyssnade på musik och så blev det Karaoke med. Fun fun fun kväll blev det , trots vissa små onödiga saker men men vad är int en kväll utan lite drama. Sedan for vi till Kennus och såg på tv en stund och sedan ringde Joni så talade med han i ca halvtimme och myste med ena kissen i sängen och sedan for jag och Fredde och sova och efter några timmar tyckte Aspen att han skulle sova i samma rum som oss.
På söndagen vaknade jag av att en liten katt satt och smekte sig mot min fot och härja i fotänden så den fick ligga och mysa en stund med mig på morgonen <3 Söötisen ändå va de <3 Sedan låg vi alla och drog oss en stund innan vi steg upp och sedan for jag och Fredde och sova igen några timmar tills Aspen kom och väkte oss och ville hem till Ekenäs igen haha. Så vi drog via en butik i Kimito byn efter tobak och morgonmål och där såg man många personer man kännd igen från bland annat gårdagen och sedan gamla vänner med <3 Sedan började vår lilla roadtrip hem igen och så var jag och Fredde i stan ett varv och sedan drog vi till mitt och bara chillade . <3
ddsss
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarer55 Saker <3

10 favoriter:
Färg: Guld och Röd
Mat: Sovlaki!
Band: DIR EN GREY *nörd*
Film: Chicago, The Holiday
Bok: Att älska som en porrstjärna - Jenna Jameson
Sport: Alltså... Sport får mig att spy...Typ...
Årstid: Vinter
Veckodag: Fredag :)
Glassmak: VANILJ!
Tid på dygnet: 21:00, det är något speciellt med den tiden.
9 för tillfället:
Humör: Glad
Smak: Metallsmak i käften
Kläder: Blå blus, jeans, guldarmband, silverring
Nagellack: Bara sån där förstärkningslack.
Tid: 21:25
Omgivning: Ensam
Irritationsobjekt: Att dammsugaren suger.
8 första:
Bästa vän: Linda... Vi delade kompishjärta. Haha.
Husdjur: En larv som var giftig som jag satte mig på.
Piercing: Näsa.
Förälskelse: Hmm... En elaking.
Musik: Spice Girls, jag minns att jag ville vara som hon Posh Spice.
Bil: Inte riktigt där
Kyss:  Catalin
7 senaste:
Cigarett: DET minns jag. Min sista cigg var en John Silver.
Mat: Pannkakor.
Dryck: Power King ( Energidryck )
Biltur: Längesen... Minns inte, fan.
Kyss: Edwin. Det var mysigt.
Spelad låt: SMOKING IN THE BOYS ROOM!
TV-program:   Öh. Minns ej.
6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Nej nej nej.
Brutit mot lagen: Japp.
Blivit arresterad: Jag var jävligt nära en gång. Det var roligt.
Badat naken: Jaa. Jaa. Jaa.
Varit med på TV: JAPP! Flera gånger.
Kysst någon du inte känner: Japp.
5 nej tack:
Kläder: "Åååh, Englas outfits är sååå söta". Orka.
Mat: Potatismos. Låter så vidrigt. Usch
Musik: HIP HOP... R&B.... Bajs.
Dryck: Sprite. Uschiamej.
Personlighetsdrag: Små barn som tror dom är 20.
4 saker:
Du gjorde igår kväll: Badade med min vän och rakade mina ben, åt pepparkaksdeg, inpackning i håret.
Du kan höra just nu: Julmusik. :D
Du inte kan leva utan:
Du gör när du har tråkigt: Städar. Äter. Suckar. Pratar med Ängla.
3 personer:
Du kan berätta allt för:
Du tycker om: Edwin, Rebecka, Tessi
Du inte gillar: HAHA... Linnea är ett sviiiiin :D
2 val:
Kaffe eller te: Kaffe
Vår eller höst: Höst
1 önskan: Det är en heeemliiiiis. :)
10 favoriter:
Färg: Int ska man va kräsen <3
Mat: Hese <3 * fetto *
Band: Asking Alexandria <3
Film: Lotr ( lol )
Bok: Att älska som en porrstjärna - Jenna Jameson
Sport: jaaa du. bra fråga
Årstid: Sommar
Veckodag: Fredag :)
Glassmak: choko <3
Tid på dygnet: 21:00, det är något speciellt med den tiden.
9 för tillfället:
Humör: Ledsen pga smärtor, trött.
Smak: Blood
Kläder: MysByxor, Oversize Hoodie
Nagellack: Nada
Tid: 02:09 ( fredag natt )
Omgivning: Ensam med Boo Boo Bear <3
Irritationsobjekt: Smärtan

8 första:
Bästa vän: Niko
Husdjur: Skipi min kanin
Piercing: Läppen / öronen
Förälskelse: Matts <3
Musik: Graaf
Bil: Loppan <3 Min älskade Opel corsa jubileums utgåvan 2000 <3
Kyss:  Otto <3
7 senaste:
Cigarett: Camel för ca 30 min sen.
Mat: Kyckling Pata som jag laga i veturin
Dryck: Vatten
Biltur: hmm, när booboosen sku parkera min bil idag på dagen <3
Kyss: 5 mins ago.
Spelad låt: Omg - AA
TV-program:   idk, handla om ryssland o kreml
6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Ja.
Brutit mot lagen: Japp.
Blivit arresterad: Jepp
Badat naken: oh yeah
Varit med på TV: maybe nångång från stafettkarnevalen
Kysst någon du inte känner: Yes
5 nej tack:
Kläder: Speedos
Mat: Svamp...
Musik: Opera Lol
Dryck: Jaffa ( krapula juoma. )
Personlighetsdrag: Små barn som tror dom är 18 - 20.
4 saker:
Du gjorde igår kväll: Låg och såg på tv med älsklingen <3
Du kan höra just nu: Family Guy
Du inte kan leva utan: mycket
Du gör när du har tråkigt: Sover. slöar
3 personer:
Du kan berätta allt för: Fredde, Nico och Anna
Du tycker om: Fredde, och du och du ;D
Du inte gillar: DU o DU o DU, ( fuck you all?)
2 val:
Kaffe eller te: Kaffe
Vår eller höst: Vår
1 önskan: Jaa dee ni ;) det är nått som  int kommer fram ännu i bloggen <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerDagens Blogg. - Tävling

Vinnaren av dagens blogg blev denna blogg.
fffL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarer3 a.m - and i Will kill you...

ccL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
38 kommentarerDagens Blogg

Vinnaren av Förra tävlingen blev Denna blogg.
You know the rules. vann du inte nu så är det bara att försöka igen sötnosar <3
fffL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
4 kommentarerFriday <3

Yeah fredagen har varit både bra och dålig.
Bra att det är fredag och den spenderas med Boo Boo Bear. och att vi har huset för oss själva. Det negativa var att det kanske snart blir ett varv till sjukhuset.. Men men Fredde ligger redan i sängen och väntar på att jag skall joina han så jag ska stänga datorn så smånintom o så skall jag försöka sova.. Morgondagens planer blev helt sekaisin atm när vi int vet om jag ens kan vara ute. Ei vittu.. Men men man får ta de som de kommer då. ett veckoslut hemma blir väl int så farligt. Men nu måste jag börja försöka sova.
Dagen börja med att jag vaknade 5.. Wohoo. sedan for jag till Veturi och laga mat o allt sånt där vanligt. Sedn på eftermiddagen blev de ART och sedan fick vi fara hem tidigare. Nice!

men nu blir det godnatt från Mig och gullungen brevid mig.
Pusu Pusu <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerBilder från Utedagen.

eeeegggxxceeeeeeeefeedd

Utedagen spenderades med kaffe på morgonen, sedan skidade vi till ett träsk, över träsket till ett vindskydd och sedan fick vi fri tid där som jag gick med snöskor runt på sjön, sedan blev det mat och sedan packa vi ihop och drog tillbaka . Vädre var awesome och allt gick bra. <3
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
3 kommentarerNobody Left Who will Listen?..

sf
But what if that's not enough?..L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
11 kommentarerUtedag.

Yeah nu sitter jag för tillfället och söker varma kläder till dagen eftersom vi skall fara med veturi o gå med snöskor i skogen idag. Det kommer bli roligt får man hoppas. Bara vädret är bra hela dagen kommer nog alla vara o tycka det är helt okey. Sedan lagar vi mat dit med, alla har egen "spis" med sig. Sedan blir det och föra all packning till Veturi igen och sen får man si vad eftermiddagen hämtar med sig. men nu måste jag fortsätta packa ner allt.
Cya <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
8 kommentarerShopping Mainiac Once again

Och så var det hänt igen .. Yuki har varit och shoppat igen. Det hör snart till vardags rutinen.. Vakna, till Karis/Veturi, Till ekenäs, Hämta Fredde och sedan shoppa och sedan chilla nånstans och sedan hem. varje dag. Lol, pengarna bara flyger iväg, men på fredag kommer det mer pengar. Idag blev det ändå inte så mycket shoppandes. Sedan blev det att fara ut på cruis igen. Och sedan drog vi till Freddes, där klippte jag han, och så lyssnade vi på musik. o såg på Mangus o Petski när dom var till Carl de mumma i Ekenäs. Such a Good Day <3
En bok,  En Kopp, En hoodie, 2 Ansiktsmasker, 2 oljor, 1 hudkräm och 1 par örhängen. Hello Kitty Dricka <3
Plus övriga utgifter blev när vi var och äta till Papino och sedan var vi till Busters ett varv.
sdddsdddfkgkL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
3 kommentarerVinnare av Dagens blogg + Ny Tävling!

Vinnaren av gårdagens Blogg hittar du här. Grattis! <3
Till er som inte vann var med igen och se om ni blir valda denna gång ! <3
fffL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerGive me Something Worth Fighting for!

ssssssseL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
6 kommentarerTävling - Bli Dagens Blogg!

fffL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
6 kommentarerGodnatt - Tomorrow is a new day <3

Yeah igen har bloggen fått stå lite tom någon dag. But what can you do, when you feel like shit you just focus on the good things. or bad things. Man bara sitter och tänker på allt medan man tar lite Royal och hänger med Boo Boo Bear för att man ska klara sig någålunda på ytan. I veturi har jag so far lagat mat alla dagar och gått ut och gå och det där perus. Sedan så har jag hängt med Fredde och härjat med han på stan o öterby och tröllböle.
Idag var vi först hos hans sedan gick vi ut och gå efter tobak till Kiosken och after that chillade vi hos hans en stund igen och sedan blev det stan ett varv. Sedan for boo boo bear hem och jag drog på lite längre cruis själv. Ekenäs - Karis - Pojo - Tenala. Kännde att jag måddes rensa huvudet på tankar och lugna ner mig. Så det blev som sagt lite längre cruis. Hjälpte verkligen, fick allt ut för stunden så jag kunde lugna ner mig och sakta fara hemmåt. Sedan när jag kom hem så blev det film ensam med lite Royal och nu en sista tobak för idag och sedan blir det att fara och sova . <3

Tomorrow's a new day... But the truth is...
jkuL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerNyårsLöften - Dagens Fråga!

c
Yeah call it late but yeah.. Heldre skriver jag detta några månar senaare och ser vad jag kunnat hålla so far än lovar nått i början av året som inte håller längre än en månad.
But yeah detta år har även jag NyårsLöften åt mig själv.

- Motionera mera.
- Äta nyttigare.
- Minska på rökandet.
- Move on.

Motionen har gått frammåt, är ut och gå varje dag i Veturi och sedan har även jag och älsklingen börjat gå längre bitar när vi är ute och gå, Gymmet blir det även några ggr i månaden. 
Äta nyttigare. Med tanke på att jag bara åt Hese mat och annan snabbmat förut så är det verkligen framsteg. Äter ordentlig mat 2 ggr om dagen och äter även sallad, plus kvällsmål. Vilket är ett stort steg för min kost. förut åt jag oftast 1 gång om dagen i abc eller liknande så. so yeah people change.
Minska på rökande, Det minskade av att jag började i veturi och efter att mitt liv "lugnat" ner sig så har jag minskat ganska så mycket med rökandet. Vilket är ett stort plus eftersom jag sparar mer pengar att spendera på annat. Kanske nån dag slutar jag helt och hållet. Who knows?
Yeah move on. Detta kommer vara det  svåraste för mig att kunna genomföra. Men det är att gå vidare. Gå vidare från mitt förra liv och nästan allt som fanns i det. Allt dåligt som förföljer mig måste jag bli av med och bara gå vidare med mitt nya liv. tack vare min nya pojkvän kommer det troligtvis gå mycket bra. Det är även mycket som jag måste bearbeta med mina små fobier, för att ens kunna gå vidare med vissa saker måste jag ta itu med vissa saker. But that's life, and i just gotta do it.

Detta är några av mina nyårslöften, har du några nyårslöften / har du klarat av att hålla dem ?L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerDagens Blogg. - Tävling

Jag är med och tävlar om att bli dagens blogg här.
ddd
var med du också och få chansen att vinna <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerIf it's not okey, why do we do it?

s
s
ssL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerDagens Humor Bild <3

d

Dagens Humor <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarer1 Month <3

Yeah, Idag är det en månad sen  jag och Fredde blev tsm. I Love You <3

nhdf
ddhL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
3 kommentarerNyfärgat Hår <3

sdf
Idag har det varit så underbart väder, på balkongen var det 26 grader i solen
och man blev på så bra humör. Underbar dag med andra ord. <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerThe Weekend Is Over. Nyfärgat hår <3

Så som många andra veckoslut har även denna lidit mot sitt slut. Skall börja fara och sova så jag orkar upp i morgon och allt det där. haha. Fredagen Spenderades här hemma, och jag Och Gullet hade vårt egna lilla hemmaspa.  Vi var i bastun och allt det där som hör till. Jag hann även få håret färgat, mörkbrunt + blondering i Pannluggen. Och åter igen har jag lyckats få min pannlugg grå. Annars låg vi och såg på film och bara myste. <3
på Lördagen var det först slötittas på tv hos mitt och sedan blev det att fara efter dricka och dra och se på Ishockey , jag som aldrig varit intresserad av Ishockey så trivdes rätt bra att sitta och dricka smått och se på hur laget gullet hejade på fick stryk. Lol.  Sedan tog det int länge så somnade vi båda. Söndagen har varit ganska så lugn. Vi har legat hos Freddes hela dagen och slötittat på dokumentärer och så drog vi till stan och gick i stan en stund och så drog vi till slottsbacken och sen blev det att slötitta på dokumentärer igen haha <3  Så var vi ut och gå i trollböle/västerby och där träffa vi Mathias med. Sedna drog vi hem igen och så såg vi på mer dokumentärer suprise suprise. Sedan var det bara att dra sig hemmåt och nu sitter jag här och planerar morgondagen.L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerI got my bad boy <3

Every girl wants a bad boy who will be good just for her. Every guy wants a good girl who will be bad just for him. c;L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
3 kommentarerFredags Motion <3

Yeah idag har man nog motionerat för hela veckan. Vi var till Gymmet med Veturi och där sprang jag på springmattan hela lektionen. Så skönt att träningen kommit igång på riktigt nu, går ut och gå 1 gång på dagen och aksnke en gång mot kvällen och sedan har man extra träningar vissa dagar. Motivationen har kommit även till mig . Sedan kom vi tillbaka och fick mat här och sedan skickade dom mig till Butiken och handla måndagens mat. Sedan träffade jag Teemu på vägen tillbaka så blev och ta en tobak med han med. Sedan kom jag hit och nu sitter jag och skissar på detaljerna som ska målas i toaletten här. Förslag? <3

Fredagen skall spenderas Med Fredde <3 och vi tänkte bara ta det lugnt och chilla nånstans. Härligt med lite stressfria kvällar. Så är det nån som vill träffa oss är det bara att höra av sig. lol. Sedan  på Lördagen skall vi se på Ishockey och dricka . Så det blir ett helt avslappnat veckoslut för min del. And i Love it. <3 Kanske kommer en tävling elä ett tidsinställt inlägg under kvällen <3 Men nu måste jag nog fortsätta så det blir klart nån gång.
Cya dudes <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerChokladMuffins

100 gr smält smör
3 dl socker
2 ägg
4 dl vetemjöl
1/2 dl kakao
2 teskedar vaniljsocker
2 teskedar bakpulver
150 gr mörk choklad

Gör så här: Sätt ugnen på 200 grader. Rör ihop smör, socker och ägg i en bunke. Blanda alla torra ingredienser i en annan bunke ( inte chokladen)och häll sedan lite i taget i äggsmeten. Hacka chokladen och blanda ner hälften i smeten. Klicka ner smeten i muffinsformar. Strö resten av den hackade chokladen ovanför.Grädda i ugnen i ca 20 minuter.


Här är receptet på Muffinsen jag bakade förra veckan. Som verkligen blev sockerbomber. Vill man kan man smälta ner lite blockshoklad och blanda med florsocker så det blir som glasyr på muffinsen. Mums ! <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerBlood On My Hands

dfh
Nya Hupparin, Köpte den igår <3

How can I convince myself that I,
I haven't been myself in a long time
There's blood on my hands and the killer's not my enemy
It's all for the sake of love
There's blood on my hands.L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
6 kommentarerKorvGryta med Bönor

Några frågade efter receptet på korvgrytan med bönor så här får ni det. Enkelt och gott. <3

300 gram
1 st
1 msk
1 st
1 tsk
0,5 tsk
1 burk(ar)
4 dl
1 dl
1,5 dl
0,5 st
4 port

Tillagning

1. Skär korv i tärningar. Hacka lök och skär paprika i bitar. Fräs korv och lök i oljan. Tillsätt paprikan efter ett tag och låt fräsa med en stund. Strö över curry och chiliflakes.

2. Tillsätt sköljda bönor, krossade tomater, vatten , crème fraîche och buljongtärning. Låt koka i 5 minuter. Smaka av med salt och peppar. 

Servera med kokt kornsris. Kornriset kan ersättas med bulgur.L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerNy Månad och Ny President.

Nu är det en ny månad, Den första mars.  Under de föregående 2 månaderna har det skett många förändringar i mitt liv både bra och dåliga. Man kan nästan säga att hela mitt liv har blivit nytt. men men sånt är det med allt. alla kan int vara nöjda med allt man gör, saker förändras. Vare sig man vill det eller int. Förändringar kommer det bli under den här månaden med. Uppdaterar mer om det lite senare.
Förändringar kommer det troligtvis med eftersom idag får vi en ny president i Finland. Sauli Niinistö heter den gubben och jag vet int riktigt vad jag ska säga om han. Men Finland var inte redo för en homosexuell President tydligen. Men enligt mig skulle han ha varit bärre än Sauli. Men men Finska folket har gjort sitt val.

Peace Out!L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerKocken Yuki på G

Yeah har varit de senaste 2 veckorna inhoppare i köket i Veturi när shakki ha vari borta och nu skall jag vara nästa vecka där själv. Blir rikit Kock efter det här haha. Men man missar städdagen på det sättet så int ska man klaga. men nu måste jag nog börja fara till Köket så vi får mat idag .
Pusu <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarer">