I want <3

 Skulle det inte vara för min jävla allergi skulle jag definitivt vara en Crazy Cat lady <3 
 
 
 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerbloggpaus

Yeah, det blev en liten bloggpaus för min del. Allt har varit sekasin o jobbigt den här månaden så det har inte funnits nån inspiration till nånting. Men på Torsdagen blev det att dra till Ingå ett varv och sedan 9 tiden for man till Karis och gick runt halva natten med Richard och bara prata om allt mellan himmel och jord. Fredagen spenderades först på jobbet och efter det med att gå runt i stan med Richard. Sedan drog vi och åt  till Darins och där joinade Nico oss, sedan drog vi till Richards och chillade tills 2 tiden på natten och efter det blev det att dra till Jimmys. Lördagen spenderades i Salo och i min säng eftersom veckans sömnlösa nätter tog ut sig på eftermiddagen. så sovde bort halva dagen. Sedan blev de att dra till stan ett varv. Den här dagen har spenderats i Karis största delen och snart blir det att dra nånstans o äta och senare ikväll blir det bastu <3 Love it <3
 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarer" Äh jag gör det sen "

" äh jag gör det sen " av nån andledning har det där "sen" inte hänt ännu. hah. Hur många gånger har man inte tänkt, Nu skall jag städa rummet/huset, men ska bara göra det här före. Och så händer de första men inte det andra. Tyvärr för ofta i mitt liv. Man tänker alltid att "äh jag gör det sen/imorgon" och ändå händer det inte. Men nu ska det bli lite ändringar på det. För nu måste jag börja få saker gjorda så jag kan påbörja andra projekt. Men sen är det den där inspirationen som oftast saknas när man kommer hem efter jobbet, fast man planerat resten av dagen hur allt ska göras och vad allt som ska göras under arbetsdagen. Så nu blir det att sparka sig själv i röven och börja få saker och ting gjorda här omkring.
Enklast har jag av nån andledning att göra en lista ( använder mig av överblivna skolhäften )  och pricka av saker och ting när de är avklarade, och när allt på listan är gjort så får jag en belöning. De kan vara allt mellan himmel och jord, behöver inte heller vara nått särskillt stor sak. Men sista slutligen är den stora belöningen ändå att fått saker uträttade, så har man de undan och kan fokusera på annat.

 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarer">