Jag atm..
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerVilken vecka....

Skönt att veckan snart är slut. Skönt att jag inte behövde vara i ekenäs på veckoslutet. Tur att jag har såna nerver jag har. För hela jävla veckan har varit helt fucked up.. Försov mig på måndagen. Sovde inte så mycket under natten Fullmoon in my heart. kan inte sova alls under fullmåne.. Så stressade  mig till första jobbet och var helt borta dom 2 första timmarna. Sedan till andra jobbet och där hände nu va de hände..  Tisdagen var det fullmåne ännu och omg.. andra natten utan sömn. helt trög på morgonen och halvdöd de första timmarna igen.. normi dag på andra jobbet med.. it's like fuck you all moment.. Efter det slapp jag hem och inget blev bättre.. Så det blev lite shopping som jag int ännu har ångrat. ännu.. Men men idag har det varit liite bättre. sovde åtminstone under natten men har sjukt stora mörka ringar runt ögonen . Nice... Och jobbet gick helt okey. hemma gick allt helt okey och sedan kvällen blev aweome med att köra nico o 3 andra gröna saker från Santa fe till Garnisionen. Det var bästa 15 minuterna under denna vecka.. OMG.. sedan ringde nico ännu till mig efter att han farit in på området och vi pratade i ca halvtimme eller nått och det var helt awesome. Små nöjen ftw. 

Förutom att jag mått dåligt hela veckan så har jag sett på youtube videon. Love it. Inspirerande.
Vad gör ni när ni mår dåligt/har en dålig dag/etc?L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerI was Tagged! 25 Questions tag!

♥ Questions ♥
1. Do you have any pets? Yepp. Och jag älskar min feta lilla mushu <3 

2. Name 3 things that are physically close to you.
        1. Min telefon ( gör typ allt på den atm <3) 2. Min nya väska ( den sitter typ fast i mig all the time) 3. Mina hörlurar ( dom har vuxit fast tack vare mitt jobb haha ) 

3. What's the weather like right now?
hmm.. snöigt. ljust. 

4. Do you drive? If so have you crashed?
Yepp och njaa. en har kört in i mig och jag har kört av vägen 2 ggr lol.

5. What time did you wake up this morning?
8.05  bye bye sovmorgon </3

6. When was the last time you showered?
Just precis<3

7. What was the last movie you saw?
Well.. sku man minnas... the butterfly effect tror jag.

8. What does your last text message say?
"Jag älskar dig <3"

9. What's your ringtone?
quietly brilliant

10. Have you ever been to a different country?
Yepp. till Estland och Sverige 

11. Do you like sushi?
I LOVE IT <3

12. Where do you buy your groceries?
Överallt. beror på vad jag ska ha.

13. Have you ever taken medication to help you fall asleep faster?
Yepp..

14. How many siblings do you have?
1 halvbror

15. Do you have a desktop computer or a laptop?
Laptop <3

16. How old will you be turning on your next birthday?
21

17. Do you wear contacts or glasses?
glasögon </3 men skulle inte kunna va utan dom heller.

18. Do you color your hair?
Har gjort det. Men inte just nu fått min egna färg tillbaka så sparar på mitt hår <3

19. Tell me something you are planning to do today.
Jobba. beställa hem lite nya saker och städa. <3

20. When was the last time you cried?
Igår..

21. What is your perfect pizza topping?
Kebab, maletkött, smetana och rödlök <3
22. Which do you prefer-hamburgers or cheeseburgers?
Cheeseburgers <3

23. Have you ever had an all-nighter?
Ofc. för många ggr. men i'm alive. <3

24. What is your eye color?
Bruna. <3

25. Can you taste the difference between Pepsi and Coke?
Hell yeah. <3 Coke 4 the win <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerJust so you know.
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerlet me sleep.

Omg. efter gårdagens jobb sku jag int alls orka nånstans idag. men ska till skolan först och sen till dagiset. Sedan blir det att springa runt i djuraffärer eftersom Mushu ha blivi läski ( eller kanske gravid) lol i'm gonna be a grandma <3 Men nu måste jag börja springa vidare så jag hinne rmed allt. Love you all <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerLazy Sunday.

Yeah. Så var ännu ett annat veckoslut slut. Kom Fredagen spenderades först på jobbet och sedan med bästa vännen Sani. <3 I love you so fucking much <3 Natten spenderades hos en längre ner på gatan <3 Lördagen var det först att köra till Kyrkslätt och sedan ta tåget till Böle. Där var det fun fun och hann även ett varv via båtmässan. Första gången man var dit och jag var imponerad över mig själv att jag spenderade nästan 5 timmar där HAH. Sedan blev det Mat i Dennis Pizzeria i Kyrkslätt på kvällen och sedan spenderades kvällen hos Johns. I morse kom jag hem 11 tiden och sovde bort halva dagen. oops. Sedan har jag bara varit hemma och städat rummet och tagit det lugnt framför en ny favorit serie Supernatural <3
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
4 kommentarerGlassGravgård. - Visste du att -
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerBoring Day!

YeshPox.. Idag har varit en så slö o långsam dag att dte har varit riktigt hemskt. Men just nu håller jag på laga alla hjärtansdag kort. ( some people will never grow old ) hahah. bra sysselsättning. Men ska ta en paus och laga ut mig ett varv. <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerMushu! <3

Mitt nya husdjur! <3 Min lilla feta dvärgmus <3
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerMindFuck!
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerOh fuck you?...

Fuck you är allt jag kan säga atm. Allt bara suger för tillfället och jag är på dåligt humör dag ut och dag in. Gör inget under dagarna förutom sover och jobbar. Trivs på dagiset, men trivdes mera i skolan. Jag vet int vad jag vill med mitt liv. Funderar att fara till Vasa och studera vidare. Men men.. Ny bloggdesign vill jag med ha och just nu finns det ingen tid för det. Tur så börjar jag jobba halv 12, man är tillräcklig utvilad ivf. Även fast jag är trött helatiden.. Usch hur dåligt man kan må egentligen.. men allt har sina orsaker..

Nåja slut anstat för ikväll.. Ska försöka börja uppdatera oftare igen, nu har jag äntligen fått appen att funka igen och bara jag sku orka börja skriva brukar det nog löpa på. Veckoslutet var chill. tnx guys <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerI love you! <3


I love you <3 04.02.2013L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerDuktig Tjej 3000!

Idag har varit en helt awsome dag.
Vaknade runt 8 tiden helt trött och sliten ( tack vare natten) var ut och gå en lång promenad och slöade tills halv 12. Drog till jobbet. Kom hem halv 4. Sprang i 2 timmar och gjorde andra träningar. For till garnisionen ( armén ) och träffade Richard och Nico. Blev bjuden på mat i soldathemmet <3 Kebab Pizza <3 Sedan blev det att dra hemmåt så småningom och nu har jag bara tagit det lugnt och skall lägga mig tidigt så jag orkar opp i morgon och göra många saker tills jobbet börjar.

I love you <3 
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerVeckan som var.

Det blev så att förra veckan fick bloggen stå stilla en  stund. Jobbade hela veckan i skolan och efter det var jag oftast så trött att jag kom hem och somnade haha. Torsdagen kände jag mig krasslig och var sådär smått sjuk på Fredagen och var rädd att det skulle bli värre. Som tur så var jag bara sängliggande efter jobbet på Fredagen och lördagen kände jag mig lite bättre. 
lördagen spenderades med den bästa vännen man kan ha. Älskar dig Sani Hani <3 Vi var först hos henne och sedan ut och körde runt. drog till lojo ett varv och kom sedan till Ekenäs och for på DiscoBowling. Efter det blev det mer cruis och mittåt natten var det en som skull hem så jag körde hem honom. Söndagen spenderade jag med Sani tills hennes tåg skulle gå och efter det har jag bara varit hemma. Laddat ner alla sesonger av Svampbob Fyrkant så underhållning finns det. Ska ha dem egentligen till när jag är barnvakt.
Men delad glädje är dubbel glädje <3
I morgon börjar jag jobber halv 12 först så allt är chill. <3

L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarer">