Godmorgon.

Idag vaknade man upp till att regnet öste ner. Otroligt skönt med lite regn emellanåt, vägdammet försvinner äntligen, och så är det inte lika varmt ute just nu heller.  Det gillas.
Ingen aning om varför jag besluta mig för att stiga upp halv 7 idag, men här sitter jag med min gigantiska mugg med Te och äter Kiwin. Har inte ätit morgonmål sen lågstadiet men idag tänkte jag testa på det, och ser om magen är lika orolig efteråt. Idag blir det även att fara en sväng till tandläkaren, vilket jag verkligen inte ser fram emot. Usch för tandläkare. Men månne jag inte överlever.
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerSöndagen som inget gick som det skulle..

Idag har varit en sån dag som allt verkligen gått fel. Började med att jag låg sömnlös hela natten, somnade först åt en 5 tiden och sedan har mitt humör varit helt från en annan värld.
Sedan skulle jag o R vara hundvakt på dagen åt en söt valp som heter Teddy, en söt liten lockig valp ♥ Han blev nervös med nya dofter och personer och platser så det skedde en olycka mitt på köksgolvet med både nr1 och nr2.

Sedan när jag skulle ut på tobak, stod hela askoppen, som är en sopkorg i metall med lock, i lågor och röken bara vällde ur hela fanskapet, ämbaret innuti var av plast och hade börjat smälta, Röken var så tjock att jag fick dåligt att andras så det blev att gå ut o gå i skogen med Teddy, medan det vädrades i lägenheten. Efter det låg jag och Teddy och sovde på sängen hela eftermiddagen.
Nu mot kvällen medan jag lagade mat, började jag o R busa med varann och så som vanligt skadade jag mig genom att få en armbåge i ögat så nu är jag svullen och har smått blåtira. Ont gör det med. 

Så nu är det bara att försöka hitta en bra film att se på och sedan försöka få lite mer sovit än förra natten.
 
 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerLatest from Instagram ♥

Eftersom det stått stilla här hela augusti så slänger jag in senaste veckan av bilder från min Instagram ♥>> YukiYoursic @ Instagram <<
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarer">