Drömlägenhet - Wanted <3

Den lilla lägenheten är ett ombyggt loft där duvor en gång har bott, och är designad av arkitekten Barbara Appolloni som tog inspiration från både båtinredning och de rena linjerna i japanska hem.
 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerThe days we spend together are long gone, drifting away like clouds in the breeze.

Remember us, and all we used to be.
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerPeople often say that motivation doesn’t last. That’s why we recommend it daily.

People often say that motivation doesn’t last. Well, neither does bathing. That’s why we recommend it daily.
 
Därför försöker jag hitta motivation i nånting alla dagar, men senaste tiden har allt bara fallit ihop, så det har varit några dagar med vila för min del. vissa dagar har jag varit på jobb 7 timmar och resten sovit. När jag mår som värst kan jag sova dygnet runt om jag bara kan. Bara jag kommer bort från svackan blir min dygnsrytm normal igen och tack vare detta underbara väder i södra Finland just nu ( wannabe snöstorm ) kommer det ta en tid ännu. Som tur skulle det vara varmare nästa vecka så skiten smälter bort.
 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerMe = error.

Idag har varit en sådan dag. En sådan dag som man hamnat kämpa för att hålla tårarna tillbaka. Trots alla försök att hålla humöret uppe fick jag kommentarer hela dagen om hur trött jag såg ut, hur ledsen jag verkade och speciellt hur tyst jag var. Inte den där som alltid var glad och sjöng i korridorerna. Idag var en tung dag fylld med ångest och depression. Jag hade inte orken att le hela tiden jag sa bara vad jag måddes säga dvs om någon tilltalade mig. Alla märkte idag att det inte var samma person som var på jobb. Några frågade till och med om nått hänt. Men jag orkade inte förklara så jag var bara trött/allergi etc.
När jag väl slutade jobbet bröt jag ihop och somnade och sovde bort hela dagen tills klockan var halv 10 ungefär. Just nu vet jag inte riktigt hur jag mår men vet att jag borde försöka fortsätta sova och hoppas på en bättre dag i morgon. Slänger även in två bilder som hamnade på Instagram idag.
 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerWhat doesn't kill you

What doesn’t kill you, leaves scars, ruins your lungs
, dries out all your tears, leaves you lying awake at 4 in the morning
 wishing you weren’t alive.
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerGodmorgon! Dagens planer.

Godmorgon Allihopa. 
Vaknade tidigt ( lite väl tidigt ) så sitter här nu med en kopp kaffe innan det blir att dra iväg på jobb. 
Dagens planer är inte så värst många men skall ivf :
- Jobba till halv 3.
- Fixa vidare på en bloggdesign.
- Via butiken efter mat.
- Planera lite vidare. 
- Ha egentid helt för mig själv och
bara ta det lugnt med en film eller nått.
- Träna
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerI <3 Tumblr !

 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerVårstädning!

Hello Guys!
idag blev det att fara på jobb igen så som alla andra Måndagar. Jobbet var lite segt idag men många roliga saker hände ändå, plus lite andra wtf moments. Fick även fylld kaka så man klagar int. Efter jobbet fick jag någå fel och började vårstäda aka storstäda hemmet. Eftersom det ändå regnat så har ingen tid gått till spillo. Så nu sitter jag helt utmattad efter dagens program. 
Fick mycket gjort. Får se hur länge det hålls såhär bara haha. Försöker även bli lite mer organiserad med både hemsysslor och övrigt så suttit en hel del idag och pynjat på med planeringar och organiserings projekt, som kommer fortsätta i morgon. Fick allt från dammsugat till klädskåpena uppredda, alla viktiga papper sorterade och vinterkläderna undanröjda ( får hoppas om att det är ett skämt att det ska snöa nästa vecka ) Fick även sängkläderna bytta och en hel del kläder tvättade. 
Just nu sitter jag och halvtittar på en film medan jag jobbar med en design. Så småningom blir det att krypa ner under täcket och hoppas på att morgondagen blir bra.
 
Love you all <3
 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerFeeling bad?

i've been clean for 14 months. If i can do it you can do it <3
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerI love you <313 Månader med Gullungen <3
 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerSuprise Suprise

Vill någon vänlig själ förklara var detta väder håller på med. Först snöade det 1 december och 2dra december, sedan var det bart halva december till 2-3 januari som det beslutade sig för att komma lite snö igen, den var borta i början av Februari och nu 3dje mars då ska det börja snöa igen efter flera veckor med sådär halvt vår väder. Av nån andledning började denna vecka med snöande vilket jag inte alls uppskattar, så när jag skulle föra en på jobb var det både oplogat och snö över hela vägen och bara jobbigt att köra. Tänkte även bli försenad eftersom jag inte hittade mina arbetsnyklar. Sedan jobbdagen gick otroligt fort idag. Sedan blev det att dra till en och klippa ens hår och sedan ett snabbt varv via butiken och inhandla veckans mat. Just nu sitter jag och slötittar på youtube och halv sover redan. 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerSometimes you got to prove yourself wrong to get it right.

Tjenare allihopa. Detta kommer bli ett långt inlägg har jag på känn.
 Det blev som sagt att dra till Tammefors igår. 250 km från min kära hemstad med 3 andra personer till en stad där man bara pratar finska och annars främmande stad med som inte alls är så farligt liten heller för den delen. Så nervositeten var på ganska hög nivå hela dagen före vi skulle starta även fast jag är den personen som kan ibland få någå ryck och bara göra crazy saker mitt i allt. Men detta var utanför min bekvämlighets zon för skulle nått hända skulle jag vara helt själv i en stor stad och inte kunna få hjälp av nån med mina finska kunskaper plus att uteställen ( nattklubbar, barer etc) med alkohol och mycket fulla finnar har aldrig varit bra när jag varit med ( mycket ångestframkallande).
Men efter lite övertalning under en vecka blev det ändå beslutat att jag skulle följa med. Sjukt värt det var det i varje fall. Vi kom dit efter ca 3 timmar och då var jag lite smått lullig redan. Väl vid ingången blev vi skickade efter våra vinterrockar eftersom dörrvakten menade på att enligt reglerna måste alla ha vinterkläder under vintersäsongen för dom får inte slänga ut någon utan rock. Efter att vi  hämtat våra rockar var det dags att bege sig in. Det började 10 och vi var där lite efter 10 och det var helt tomt. Första artisten spelade redan då ( Gradon ) och det var ingen annan där. Stackarn. Men mitt i allt hade 2 timmar förflutit och då spelade Tremont på fullt ös medan det började komma mera människor dit. Sedan halv 1 började huvudartisten spela ( ROGUE ) och då var det helt epic. Fick även ena som var med ut på dansgolvet ( epic värre ) och där stod vi o dansade tills det åter igen böt till en annan artist Nocomply . då var klockan ca 3 på natten och vi satt och chillade en stund innan vi beslöt oss för att börja bege oss hemmåt ( det var ju bara en 3 timmars bilfärd tillbaka. 
Jag var lite orolig för hur bilfärden skulle gå eftersom det var som sagt 250 km hem och jag brukar bli åksjuk annars oxo av att åka bak. Men jag och Jonas låg på baksätet och sovde nästan hela vägen tillbaka, Vi drog via Karis och lämnade av Max och sedan drog vi till Shell för dom andra sku äta. Klockan var ju bara 6 på morgonen. Sedan blev vi hemkörda och sedan fick man äntligen lägga ner sig i en säng och börja sova. Sovde till 1 tiden ungefär och nu först kl 7 på kvällen är man människa igen efter ett försök att få lite mat i sig.

Men det var helt jävla sjukt hur roligt jag hade det igår i Tammefors trots mina fördomar med hur det skulle gå men allt gick riktigt bra och jag klarade mig bra med mina finska kunskaper ( av nån andledning kan jag nästan flytande finska när jag är alkoholpåverkad.) Detta kommer troligtvis vara i topp 10 av höjdpunkter på 2014. 
Tack till Nico, max och Jonas som gjorde kvällen helt underbar. <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerSenssi i Tammefors

Pure awesomeness <3

 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerNext stop Tammefors Senssi

Nu bär det av till Tammefors. Om 3 timmar befinner jag mig i Senssi och hoppas på det bästa. <3
 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerHello March!Så var det ny månad igen. Vart tog Februari vägen, Ingen snö halva månaden, bara regn, mulet o dimma om vartannat och max 3 dagar sol haha, positiva har varit att det ändå har varit runt nollan och uppåt <3
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarer">