Just suck it up..

fy fan hur denna veckan har varit tung.. Stressat mig igenom den och det märks. Först skall jag söksöka orka upp på morgonen. Brukar inte vara ett problem men tack vare mitt ena jobb blir det tungt.. Sover dåligt och allt. Sedan efter att jag stigit upp är det oftast duschen som gäller. Efter det blir det att börja gå mot jobbet. Sedan är det lugnt tills maten. Då börjar de stressiga för jag ska hinna äta och sedan börja gå till andra jobbet och där är det psykiskt tungt att jobba.. Riktigt ångestframkallande.. Sedan efter det är jag så trött att jag bara skulle vilja sova bort resten av eftermiddagen/ kvällen , men har så mycket annat att göra.. Sedan måste man ju hinna vara med kompisarna oxo i något skede och ändå hinna i tid i säng så man orkar opp nästa dag.. och som att det inte vore nog. hela denna veckan har varit helt usch.. Allt har skitit sig och jag har för det mesta bara mått dåligt över allt.. Hamnat hjälpa till här hemma med allt eftersom en hoppar runt på kryckor och  i morgon blir det operation och hur kommer int allt förändras efter det.. I just don't wanna know..
 


True story. så jag får bara suck it up o orka mig igenom veckan tills Fredagen. Då slipper jag äntligen härifrån igen och bara få vara med min pojkvän långt borta från allt. L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarer✖ Thai Food ✖ Inspiration

 


 
Idag spenderar jag eftermiddagen i köket och lagar en riktigt god och spicy Asiatisk Maträtt.
Mat is the shit när man är deprimerad. <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerStill Alive But I'm Barely Breathing.Denna bild får avsluta kvällen . Godnatt för min del och hoppas på en bättre dag i morgon.
Love you all <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerDet hör till att hata Måndagar.

Yeaash.. Det hör ju till att hata måndagar. Jag har både bra Måndagar och dåliga Måndagar. Idag har varit en både bra och dålig Måndag.. Vaknade runt 4 tiden och tog det lugnt, gick i duschen och allt sånt annat perus jag gjorde. Drog till jobb no.1 och allt gick så som det skulle.. Sedan blev det att dra mitt i allt till Jobb no.2 Och var int alls på humör för det eftersom jag bara skulle vara på jobb nr1 idag. Nåja.. Kämpade mig igenom dagen och just när jag kommit hem ringer telefon och jag får veta att jag ska vara åtminstone halva veckan på 2 jobb. Jobbigt värre tack vare privata saker. Sedan blev det att dra ut och köra lite för att lugna ner mig och var och handlade och chillade. Sedan blev det att börja dra hemmåt igen och nu har jag sett på Linnake ( Finska versionen av fångarna på fortet ) och bara tagit det lugnt. 

Hoppa smina läsare haft en bättre Måndag. <3
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
3 kommentarerMindblowing! <3
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerVeckoslutet.

Så var ännu ett underbart veckoslut så småningom slut. Fredagen var det först jobbet som gällde. Tog ut lite lediga timmar så kom hem lite tidigare . Sedan kännde jag mig lite sjuk så jag lad emig och vila några timmar innan jag började fixa med  allt så som att packa allt jag behövde med till pojkvännen. Efter det blev det att söka sig mot bilen och börja köra mot hamnen. Där kom han och plockade upp mig med snöskotern. <3 Sedan spenderade vi Fredagen hos hans <3 Lördagen var det sjukt härligt väder och jag sovd bort halva dagen eftersom jag kännde mig smått sjuk fortfarande. Sedan mot kvällen blev det Tortillas a lá Yuki och fyfan hur gott det var . <3 Idag har vi båda stått och huggit ved i 3 - 4 timmar och sedan var vi ut och gå med hundarna en sväng. Sedan var det lite myspys före jag kom tillbaka hem igen. Skönt med ett lugnt veckoslut. Nu blir det att se på en film och sedan gå och sova eftersom det är jobb i morgon som gäller.
Love you all <3
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerGodmorgon.

Yeah nu är klockan lite över 4 och nu är det dags för mig att stiga upp från sängen och  hoppa i duschen och sedan ta det lugnt före jag drar till jobbet. Men först blir det ut en sväng o röka.

Love you all <3 ( till och med denna tiden på dygnet )
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerNew Shoes!

Jepp jepp.. tänkt blogga under veckan men det blev inte så pga privata saker som jag inte tänker ta upp här. Mått ganska dåligt och bara vilat de senaste dagarna och jobbat. Idag var det time to get som air o fara ut efter dessa skor. I love them <3 helt awesom eftersom jag kan ha dom som vinterskor eftersom som har fästliga botten. I morgon är det fredag och jag tänker först fara till första jobbet och sedan andra jobbet och sedan tänker jag dra iväg till pojkvännen och bara ta det lugnt <3 TortillaKväll for the win <3
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerUnderbart väder!

Det känns riktigt som att det håller på att bli vår just nu. Solen skiner dagarna i ända och snön smälter mer och mer. Härligt värre. sol sol sol <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
4 kommentarerWanted <3Omg. blev så kär i detta Linne/klänning <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerGrym vecka ! <3

Yeshbox.  Har inte hunnit blogga så mycket denna veckan. FIck veta på Måndagsmorgonen när jag kom till jobbet att den andra städerskan är sjuk och mitt i altl ringer min chef och frågar om jag vill jobba hela dagen i skolan ensam. Hell yeah så tackade jag ja till det och nu idag har jag fått veta att jag kommer få vara här ensam till Fredagen. Det är helt nice behöver inte stressa till andra jobbet under hela veckan, men lite långtråkigt kanske det blir när jag sitter på kaffepauserna och matpausen ensam. Murr. Måndagen hände inte så mycket efter att jag kom från jobbet. blev att fara och handla lite saker och sedan hem och ta det lugnt. Igår var jag trött som bara vad när jag kom från jobbet och tänkte att jag håller på bli sjuk igen. känndes som om jag sku ha haft Feber.. så jag lade mig och vila när jag kom hem och sedan senare i bastun . Efter bastun var jag så trött att jag gick och lade mig. Och i morse så kännde jag mig extremt utvilad ( vet inte när det senast hände ) och nu känner jag mig int sjuk mer.  Så fuck yeah. Atm sitter jag på kafferasten och tar de lugnt.
Kvällens planer är att fara till Helsingfors till Korjaamo idag. Så får se om jag hinner slänga in ett inlägg under kvällen med.
Love you all <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarer">