New In - Klockargårdens Doftljus ♥

Jag har det senaste året varit helt såld på olika doftljus. ( vilket jag för ett år och bakåt inte brytt mig om det minsta.) Nu mina kära läsare, har jag hittat det mest underbara doftljuset någonsin. Hittade det på spaet i stan, och det tillhör Klockargårdens produkter. Ända sen jag gick i Frisörskolan har jag varit helt fast i klockargårdens olika produkter. Har allt från massage kakor, handskrubbar osv ( till eko manikyrer ). Deras dofter är något av det bästa som finns. 

Klockargårdens handgjorda doftljus - Älskling
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarer#MassageMonday

Så var det måndag åter igen. Min måndag ha gått helt okey. steg upp halv 9 och tänkte att jag hinner nog ännu göra de ena o de andra innan jag ska till spa. Solen har lyst hela dagen och när jag skulle ut på en tobak konstatera jag att det var jävligt kallt ute. Man hade tydligen vant sig med + 3 och uppåt de senaste veckorna.  Börjar göra mig färdig och allt till en halv 11 och sen när jag ska kolla om jag har spa kortet med mig märker jag att jag ska en timme senare. Så jag fick ta det lugnt ännu 1 timme innan jag skulle vara där. Fick vara i stora rummet den här gången.
Det är så avslappnande att jag skulle kunde spendera en hel dag där. Som vanligt påminner dom en om att man måste dricka rikligt med vatten efteråt och jag tänkte eftersom jag ändå ska till butiken så hittar jag nog nån vattenflaska åt mig. Väl i butiken fastna jag för exakt allt annat än den där vattenflaskan, så ni kan gissa vem som hade en jävla huvudvärk nu mot kvällen. L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerYou can never be truly happy if you constantly hold on to things that make you sad.Glöm inte att ni kan följa min Instagram här.L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerValentine 2015

Min Valentine's day såg annorlunda ut detta år än vad jag är van med. Spenderade för de första dagen med min bästa vän, och vi var och äta till Darins och körde runt omkring resten av dagen/kvällen och lyssnade på Radio x3m. Har nog aldrig spenderat en alla hjärtans dag med att önska låtar som sku spelas på radion. Men kul var det ändå. Feelis 3000 för det mesta. Mot kvällen blev det att fara efter Kakao åter igen ( ett måste ). Var hemma redan halv 12 tiden och skönt var det. 


L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerHow to have the best Valentine's day ever !

 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerFriday the 13th ( February )

Underligt nog hände det inte nått märkvärdigt under denna fredagen. Cruisade runt omkring i Raseborg med Nico hela dagen. Vi höll på krocka med en liten hjort men det var nog allt också. Sedan blev det att på kvällen dra till min bror och hand fru och dricka kaffe. Där satt jag tills en halv 11 tiden ungefär. Sedan hade jag planer på att börja bege mig hemmåt men av nån andledning blev det en liten break down när jag körde mot kära Ekenäs, så det blev att köra omkring tills en halv 2 tiden så att jag skulle lugna ner mig. 

Råkade nån av mina kära läsare ut för nånting denna oturs dag?

 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerKorv Görans och Bastubad ♥

Efter att ha spenderat senaste veckan i Hangö blev det att dra mot Raseborg åter igen. Sådär passligt när jag var och körde omkring ringde en och hon undrade om jag hittat upp igen. Eftersom jag hittat hemmåt igen så blev det att fara till Korv Görans för första gången och äta. Det var intressant, Det var gott ,men med det priset måste det vara gott haha. Lite åt de torrare hållet var min kebab men det sjönk nog åndå. Efteråt satt vi båda i matkoma och tur för mig att inte jag hade nått jobb att fara till utan kunde bara komma hem och lägga ner mig och hoppas att det sku bli bättre, annat var det med hon den andra eftersom hon skulle på jobb direkt efteråt. 
För övrigt har det inte hänt så mycket idag, suttit och spelat spel på facebook ( såna man började spela för 3 - 5 år sen ) och sedan satt jag i bastun 2 timmar. Finns nog inget härligare än att bara sätta sig i bastun och bara glömma allt runt omkring en och sitta där och steka. ♥ 

L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerBirthday cocoa <3

Eftersom jag inte hade så mycket tid under dagen och på eftermiddagen var det teater, som var helt underbar btw, så blev det att dra på födis kakao med Nico på kvällen. Eftersom han inte heller ville fira nått så passade det bra att jag bjöd han på en dubbel kakao och så åt vi även mat där. 
Sedan körde vi omkring och löste alla världsproblem som existerar eftersom jag var hemma först 4 tiden på morgonen haha. 


L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerHello February ♥ Chapter 2 / 12Så har vi bytt månad då. Tyckte att Januari kändes ovanligt lång och som om den aldrig sku ta slut. Men nu är vi här. 1 sta Februari och en månad närmare våren. Ute snöar det och jag borde hoppa i duschen och senare ikväll blir det teater i Tenala. Och så får int vi glömma heller att Nico blir 22 idag. Så Grattis till honom! 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarer">