Monday. Skönhetsprodukter på G!

Så var denna Måndag över så småningom igen. så som alla andra dagar haha. Sitter atm i pyjamas och kollar youtube och använder mina nyinköpta skönhetsprodukter ( finns hopp ännu lol ) nej men seriöst Efter den förra kalla veckan plus en förkylning blev det dags för mig att inhandla lite nya krämer eftersom min hy har fått nä värre fel haha. Aldrig har jag haft problem med huden förut på vintern med att den sku ha torka ut, men förra vintern var en plåga kan jag säga, hela mitt ansikte plus händer var helt sönder torkade plus ömmade och rodnader i hela ansiktet plus sönderspruckna läppar så vill helst undvika det så gott det går detta år, så genom att jag nu efter redan en vecka i kyligt väder håller på att torka bort blev det att fara till butiken och söka efter nått avslappnande för huden. och eftersom jag har en sån hud med att jag tål inga krämer måste jag testa mig fram för att inte få klåda/ irritation + andra allergiska reaktioner eller finnar.I love my life. Oftast brukar jag hamna inhandla allt från apoteket men nu tänkte jag testa nya produkter från Lumene, Labello och Nivea. ännu verkar allt vara i sin ordning så happy girl här.
Men jo Idag var det en ny arbetsdag då. Härligt att vakna redan 30 minuter före klockan ens ska ringa och laga ut sig på tobak i mörknet och bara vakna till. Sedan glömde jag att stänga mitt alarm så resten av huset vaknade medan jag satt ute. Sedan hoppade jag snabbt i duchen packade väskan till jobbet färdigt och satt och kollade runt på olika sidor en stund. PÅ jobbet gick tiden som bara vad, hann just och just själv ens med. Har haft såndär konstig överlopps energi att jag fixat med allt plus lite till haha. Sedan efter att jobbet var över så blev det att dra och plocka upp Hector och dra till butikerna eftersom jag beslutat mig för att shoppa loss idag efter saker jag behöver och som jag ännu till har tänkt på i flera månader på att köpa haha. Så efter att jag hittat alla papper, pennor limpistolen och limstiften till pistolen plus annat smått och gott, blev det att dra till seppälä efter lite underkläder.
Efter det blev det hudvårdsprodukter att söka upp och där passade jag på att skaffa en egen termometer plus lite smått och gott till kvällen.
Sedan blev det att söka sig hemmåt och i morgon är dagen planerad till fullt och kommer vara haft stressad och ångestfylld i morgonkväll. Men i just gotta learn how to let go. men mer om det i morgon.
Nu blir det mera Youtube och sedan blir det sovdags.
Love you all <3
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerso much inspiration but no time..

Hello dudes.
Det var en tid sen jag skrev här. Har haft så mycket på g att jag just och just ens hunnit göra nått annat men nu skall det bli ändringar på det med. ska verkligen försöka få igång min blogg igen och börja ta det lugnt haha. Allt gick bra tills jag blev sjuk. men börjar vara på bättringsvägen nog. Igår var det stressdag som gällde. tandläkarbesök och allt. Hade planerat att vara uppe i stan under veckoslutet och bara sova bort allt men inte blev det så heller. Så kom hem efter jobbet och packade väskan och for via butiken och hit till skären kom man haha. Igår var jag så trött att jag bara sovde och sovde och sove här ute men idag har jag haft lite mer energi och orkade til och med upp från sängen för att äta. För övrigt har jag varit nu ensam här i snart 6 timmar eftersom gullungen drog till några kompisar och bada bastu. Härligt värre med att bara ta det lugnt, se på tv serier och ha eld i kakelugnen och kolla igenom internet. Lagade även plättar åt mig haha så synd tycker jag om mig själv. Även fast gullungen skulle ta hand om mig så har han varit borta mer än vanligt härifrån. Men han värmde faktiskt 2 pizzor igår åt mig och lade eld i kakelugnen i morse så han försöker ju ivf <3
För övrigt så har det varit lite upp och ner i mitt liv men försöker ta en dag i taget och bara kämpa mig igenom allt.
men ska verkligen försöka få igång allt igen, så mycket inspiration har jag haft under de senaste veckorna men inte haft tid haha. Men nu måste jag fara ut och se till att kråkan är utanför på sitt hus och sover och att det finns 10 hönor och 1 tupp i hönshuset <3
Love you guys <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerNew in <3

3D tiger <3
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
3 kommentarerToday , Yesterday and so on <3


De senaste dagarna hade jag tänkt mig att slänga in flera inlägg men det har inte blivit av. Speciellt igår eftersom jag hade all tid i världen när dom hade utedag i skolan så tid fanns det gott om. Dagen var extremt slö och annars var allt helt jees. Igår var jag även med Hector en stund, var via apoteket och hämtade ut mina piller och så vidare. Annars så chillade vi bara och var via Ingå ett varv. Shoppade as ususal. Hittade underbara doftljus och bakformar.  Annars så har dagarna gått snabbt som bara vad. Idag var det bara att stiga upp, fara på jobb, var efter mina nya höstskor och nu mitt i allt ska man sova igen haha. Annars så har jag städat i mitt rum idag, eftersom det inte räcker att jag städar 8 timmar varje dag på jobbet. <3  Annars så har det inte hänt så mycket, har spenderat kvällarna med att se på youtube <3 
 
Nu blir det att säga godnatt för min del <3 
Love you all <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
3 kommentarerNew in <3

 
Skaffade idag åt mig ett par höst skor åt mig. And i love them <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerThe Weekend

Veckoslutet i korthet.
 Fredagen: var på jobb, hamnade gå omkring i stan med Benne när han sku söka födelsedagspresent åt mig. Gick väl sådär haha. Kom sedan ut till skären igen och jag började med att laga mat. Blev tortillas <3 Finns inte ord som beskriver min kärlek till Tortillas. Sedan kollade vi på Lost och sedan minns jag inte så mycket mer av fredagen.
Lördagen: Vakande tidigt och började städa och ha mig, efter det blev det Gåsmiddag med Benne och otroligt nog gick det att äta haha. Sedan blev det muffinsbakning på gångs och omg hur köket såg ut efteråt. Efter lite fan och annamma så fick jag båda plåtarna i ugnen och allt färdigt. Sedan var Benne tillbaka och så var våra grannar mitt i allt på gården, så det blev att sitta ute och ta några kalla med dom och snarvla skit. Sedan skulle vi i något skede och bada bastu med men av nån andledning blev det inte av , och vi spenderade kvällen framför tv'n istället.
Söndagen: Av nån andledning vaknade jag redan 5 första gången och somnade om och vaknade igen kl 7.. ( håller på bli gammal haha) Sedan blev det att dra ner till stranden eftersom vi fick vassbuk i mängder som sku både rensas och sköljas. Så gissa vem som satt i dimman och rensade vassbuk med 1 tam kråka och 10 höns och 1 tupp som ville ha mat.  Vid det tillfället önskade jag att jag skulle ha fått vara inne i den varma sängen och bara sova vidare.  Sedan blev det att städa lite och mitt i allt hamna jag stå och steka allt som vi rensat medan han den andra tömmde källaren.  Så musiken dånade och jag hade energi och feelisen på topp.
Sedan blev det att börja dra sig mot stan innan butiken stängde och annars har jag inte gjort så mycket idag.
Planerar även att fara tidigt och sova ikväll så att jag undviker flera migrän dagar.

Bennes fina kamerabild som hamna upp på facebook haha.<3
Love you all <3 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
4 kommentarer">