I am fucking insane but my intentions are gold and my heart is pure.

 
The scariest part about letting someone in is that they could take one look inside of you and never come back.
But if they decides to stay, hold on to them <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerI'm sorry, I moved on.

 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerTake chanses sometimes it's just worth it.

[ har på känn att detta kommer bli långt inlägg ]

Dessa dagar har varit så energi drivande att jag bara skulle ha velat lägga ner mig och sova bort allt. Har varit så trött men ingen sömn har man fått heller. Musklerna värker dag ut o dag in efter storstädningen i skolan. Så när man kommer hem vill man inte göra någå annat än bara vila. fast det finns 1000 olika saker som skulle behöva göras. Någon frivillig som vill hjälpa till? 
Måste medge att jag hatar förändringar och är rädda för dom med , speciellt att släppa taget om nått man är van med och börja på helt nytt. Men denna vecka har stora förändringar skett i mitt liv. Fastän jag var osäker i början så visade de sig att det är för mitt egna bästa och 100 % vågat hälften vunnet som man säger. 
Har fått kontakt med några nya personer ( det gillas starkt ) och till hösten blir det stora förändringar för mig jobbväg.  Men ännu blir det nog en dag i taget och jag ska faktiskt njuta av mina 5 - 7 veckor med ledighet ( Det behövs verkligen ) innan man får ett stort ansvar på sig. Som sagt jag är både rädd och ser fram emot det.

För övrigt var det kalas igår och jag försökte hålla mig vaken efter att ha tagit bort vaxet från en stor korridor. hade vaxborttagningsmedel överallt när jag kom hem. Solen sken och hett var det. Efter att kalaset var slut så blev det att dra på kaffe med en pojk och sedan söka sig hemmåt igen halv 10 tiden.

Idag hade vi lite "lättare" dag på jobbet och fick sluta tidigare till och med. Sånt gillas . Skulle bara hem och byta kläder men av nån andledning blev det att sova 3 timmar, och göra mitt kaffesällskap helt i panik, när jag fick meddelande iväg om att jag startar snart men 3 timmar senare har jag inte kommit ännu. men det löste sig och vi drog ut i skogen en stund. 

Just nu sitter jag och ser på en serie i brist på annat. Eftersom det redan är fredagen den 13 och fullmåne inatt så vet man redan att sömnen inte kommer den här natten heller. Men tur så har man bästa sällskape på facebook att prata med som har samma problem med fullmånen haha. 

 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerBlev en lång dag.

igår slocknade jag i sängen med kläderna på där runt 7 - 8 tiden och vaknade 4 i morse. 4!!!! så blev att stiga upp ut på en tobak och in tillbaka under täcket och kolla youtube videos 2 timmar. Sedan var man tidigare än vanligt på jobb för man orka int va hemma. På jobbet snurra allt på som vanligt i storstädningen. Fick myky fönster tvättade o golv och mitt i allt var chefen där. Dagen gick snabbt undan och efter jobbet blev det att dra till blom butiken efter födelsedags blomma till min mor som fyller år idag. Grattis till henne! <3

Men nu blir det att dra till bastun ett varv och bara slappna av. 
Love you all <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerShopping i Esbo

Efter jobbet ( som var lika tungt som igår ) blev det att hoppa i duschen och hoppas på att all vaxborttagningsmedel skulle lossna från håret sedan blev det att dra till Esbo med underbara Sami <3  Vädret var lite skit men det gör inget när man slipper och shoppa. Blev nog lite fynd här och där. vi gick fötterna va oss tills dom stängde kl 9 och då kom vi hemmåt mot ekenäs igen. Skönt att få åka lite oxo istället för att alltid vara kusk hah. <3
 
Blev ett lite kortare inlägg idag eftersom jag är trött som bara vad och tänker gå och lägga mig. 
Love you all <3
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerWanted <3

 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerGrundstädning och Grillkväll

Så var första dagen av grundstädningen på jobbet avklarat. Det var tungt men ändå skönt att ha nått hela tiden och göra och vi fick mer än vad vi planerat färdigt idag. Vädret var även till vår fördel med sol och varmt halva dagen och sedan mulet resten av jobb timmarna, så vi fick även alla fönster i 2 klasser tvättade.
Efter jobbet kände jag att jag höll på få en lätt ångest attack så körde runt lite innan jag drog hemmåt. Sedan hann jag bara lägga ner mig så ringde telefonen och det beslöts att vara grillkväll här. Vi blev allt som allt 6 personer och 2 hundar. Det fick mig på bättre humör och alla for för ca 20 minuter sen så har just kommit in och ska börja mig söka mig mot sängen eftersom det bara blev 2 timmars sömn förra natten. Ikväll mår jag bättre så månne jag inte får bättre sömn idag. 

men nu blir det att söka upp nått sevärt och sedan krypa ner under täcket.
Love you all <3

 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerthe weekend is almost over

Måste medge att detta varit bästa veckoslutet på 5 -6 veckor. Fredagen var först jobb dag och slutade tidigt och drog hem och bunkrade mig i sängen med tanke på hur jag mådde. Kände att ångesten kröp sig närmare och närmare så beslöt mig för att lägga ifrån mig telefonen och bara titta på tv. Efter en otroligt plågsam fredagskväll var jag 100 % säker på att jag inte skulle få sömn heller, medan tankarna rullade runt i huvudet så märkte jag att det var en som undrade om jag kunde fara till honom, då va klockan 2 på natten och jag var klarvaken så jag tänkte why not, ångesten hade släppt till en viss del och jag kände att jag behövde sällskap. Så det blev att dra in till stan övernatt till en mycket speciell person <3 Även fast jag var vaken ännu 7 på Lördags morgonen medan han sov så somnade jag till sist, och 9 tiden steg vi upp och bara slökollade runt på youtube. Hade en jävla huvudvärk som nästan var migrän liknande tack vare allt för lite sömn. så for efter mat till en grillkiosk och sedan hem och äta och sedan sovde jag tills 8 på kvällen. Då hade som tur huvudvärken släppt lite så jag for till den absolut bästa Sami (<3) och vi kollade på film och bara låg och pratade och tog det lugnt. Härligt värre <3
Söndagen låg vi och drog oss länge tills jag hade sån energi att jag inte kunde ligga stilla längre. Stackarn hamnade stiga upp halv vaken och ut till butiken ett varv och sedan på kaffe. ca 4 tiden var jag hemma igen och plötsligt hade vi kaffe gäster på besök. Så det blev att sitta ute resten av kvällen med rabarberpaj och några kannor kaffe. Med min tur fick jag en ångest attack sådär passligt 11 tiden så  nu kan jag inte sova överhuvudtaget. Klockan tickar på medan jag försöker lugna ner mig och försöker få sömn eftersom det kommer bli en tung dag i morgon på jobbet eftersom storstädningen börjar i morgon. Med god tur kommer jag kanske få någon timmes sömn ändå. 
 

at this point, i'm even scared of my self.L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarer">