Middag på Sommarö

Idag blev det att städa hela huset och diskat och allt sånt. Gårdagens planer var att baka och joo kakan blev god men sen började det skita sig med fondanten hahah. Så ikväll blir det kaka att äta. Idag var vi även upp till sommarö och äta middag. Gullungen bjöd <3 Sedan var vi hos grannarna en stund och nu sitter jag och väntar på att dom skall komma hem tillbaka. Den lilla sjöjungfrun har det varit på nu sen dom for och hur man gillar att uppleva gamla barndoms minnen. På fastlandet har det tydligen varit både ösregn och hagel stora som grogglas. Översvämningar har det med varit. Här ute har det inte kommit den minsta regndroppe ens fast åskan drog förbi haha.
 
Läs Mera här!L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerHappy Day!

Yesh onsdagen är slut och jag har för det mesta kollat runt på Youtube efter min inspiration till födelsedagstårta. Sedan gick tiden så fort mitt i allt att jag försena mig till träffen med Sani Hani <3 Men jag var inte så försenad ändå haha. Sedan gick vi omkring och shoppade och jag hittade 2 nya nagellack, 2 nya läppstiftgloss och annat smått och gott. Nu skall jag så småningom gå och lägga mig för i morgon är det en ny dag med nya ärenden att orka springa på. Hoppas att mina läsare har haft en lika bra dag som jag! <3
Love you all! <3
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerTudeluu

Yesh.. nu ligger man åter igen i min stora säng och kollar runt på youtube. Kom upp till stan idag på kvällen och har inte gjort så mycket sen dess. Slöat och tagit det lugnt. Färgade även mina ögonbryn för första gången sen jag gick i frisörskolan  här för nån dag sen. And i loved it så färgade på nytt idag dom och fick dom noppade även. Tnx honey <3  Annars har det int hänt så mycket på senare tiden.
I morgon skall jag hänga med Sani hani och på torsdagen skall jag ut till holmen igen. Fun Fun Fun <3 Det går lite segt ännu med nya designen när jag var sängliggande här en vecka och nu hamnar göra allt som jag borde ha fått gjort den veckan. 
Snart är det även min födelsedag så har 2 hus att städa före det och 3 sorters fest kläder att välja.
Gonna be so fun. <3
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerLong time no seeing.. Bloggpaus pga..

Det blev en ganska lång bloggpaus åter igen. Har haft andra gradens brännskador över hela ryggen så har varit sängliggande och plågad i någon vecka. Just nu skinnar jag som en orm och det kliar något så in i norden. lol. 

Onsdagen: Först till sjukhuset och sedan Spenderades resten av dagen med Sani Hani och vi drog till Lojo på shopping och sedan mat i Karis sedan blev det även att fara till Kyrkslätt ett varv <3

Torsdagen: spontanIdé att ringa till Nico och fråga om han kommer med till Helsingfors på shopping så det blev att fara och söka han från fagervik och sedan köra till kyrkslätt och ta tåget därifrån in till Helsingfors. Shoppade loss i staden och stackars Nico som hamnade gå i alla butiker med mig. Kvällståget hem igen.

Fredagen var lugnare och cruisade bara runt i Raseborg med Hector haha till ca 2 - 3 tiden.

Idag har vi för det mesta bara cruisat runt och var efter min nya telefon till Kimito. In Love <3 Sedan blev det även att dra ner till Hangö ett varv men där var det dött som i graven. 3 timmars cruisande och inte en enda människa som man kännde igen såg man. lolz. Sedan blev det att söka efter en glasögonskruv på en sandväg eftersom mina glasögon for sönder. Most epic mission ever. Men vi hitta den och kunde fortsätta vår färd hemmåt. Sedan har jag ätit på knäppen för första gången i mitt liv med. It was intresting.

 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerKvällens aktivitet! ♥

Blev kvällsbastu för vår del. Härligt med Bastu Bad här ute i skärgården. Jag hade min Breezer och han hade sin öl. Nu blir det att snart fara in och spela Battle Field 2. I'm gonna kick his ass  

Awesomeness  ♥
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
5 kommentarerTreat your body with Respect!

 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerFriday Once again. + Föregående vecka.

Yesh.. Nu va de Fredag igen.. minns förra fredagen när hela huset sku storstädas när det skulle komma besök hit. 1.5 Dag tog det och minus 5 stora roskispåsar så blev det ett välstädat hem haha. Finns mycket som ska gås igenom ännu. Denna fredag kommer troligtvis gå lugnt till. Mer än vad man kan säga om denna vecka:

Söndag : raseborgsteater Mio min mio

Måndag o Tisdag : Åkte över till Estland med aage och Benne plus 4 andra i Aages båt. Dit resan var lugn och allt gick bra dit. När vi skulle börja fara därifrån så började det spöregna. Och mitt i allt var det storm på Finska viken. Så efter 5 timmars försök att ta oss därifrån ankrade vi ca 1 timme utanför Tallin och väntade någon timme och ca halv 11 försökte vi igen ta oss mot Finland. Det gungade nog fast det lugnat ner sig och jag halvsovde sista 2 timmarna. Kl 4 på morgonen var jag på Holmen och allt gungade som bara vad. Otroligt nog blev jag inte ens sjösjuk. Sedan sovde vi till ca 11 tiden och så for jag upp till stan efter det. Sovde även bort resten av den dagen lol. 

Onsdag : Tandläkare kl 7:30 på morgonen. Rotfyllning fuck yeah.. Det var så smärtsamt och tog så länge att jag höll på att dö.. Efter det for jag till Fammos och färgade hennes hår och klippte även henne. Efter det blev det att vara på stan en stund och bara ta det lugnt. 

Torsdag : Vaknade med en sån jävla värk i käken. Ringde tandläkaren och nu ska jag äta flytande mat ( pulversoppa) tills Måndagen. Fuck yeah.. Då får jag min medicin utbytt och troligtvis försvinner värken.L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarer5 Månader <3

Firar 5 Månader med Gullungen idag <3
 
 
 
 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarer">