Nattbloggning <3

dKl e snart 12, så väcker Gullet snart <3 sen blir det myspys, kanske ser en film eller nått <3
Älskar dig gulle så mycket att orden inte räcker till <3333

Senaste timmen eller nått så har int det hänt så mycket, har mest chattat och laddat upp bilder på Bilddagboken och på Facebook. Gå gärna och kommentera dom <3 Annars har jag bara sett på Simpsons.
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
11 kommentarerIt's Friday Bitch! - Bastu <3

s
Cam-Kuva! <3
Älskar dig <33

Tror Gullet har somnat nu så passar på att vara framför datorn. Idag har jag och Jonas härjat bara och sett på tv ovh sett på simpsons avsnitt. Sen var vi även i Bastun Idag fedt Mysigt <3 Hett som fan blev det där med haha båda fick hjärtfel nästan haha.

Idag har varit en underbar dag <3
hoppas ni haft en lika bra dag <3
Pusu <3
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
4 kommentarerHairtreatment

Idag var det badminton i hangö så Sandra var int i skolan idag. Idag så fick jag hårbottensborstning + oljebehandling i skolan, var från 8 till ca kvart över 11 i skolan, Sen tog jag och jonas bussen och steg av vid neste. <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerHärja härja härja! + Dagens fråga!

Idag efter bussen kom Sandra till mitt. Vi sku arbeta på ett föredrag men de gick inge vidare alls hahah. Perkele ändå får sitta hela natten nu med det istället. Vi satt och härjade och bråkade hahah.
" frys fast bjängorna i trappräcket!" hahahahah!

Sen så följde jag henne hem och så for vi ut och gå med hennes hund och sen när hon vände om så gick jag ännu ca 45 minuter ute o härjade för mig själv, haha, sne ringde jag gullet och pratade med han en stund, Fyfan kan det int bli fredag redan?? det har varit torsdag tillräckligt länge redan!

Sen så kom jag hem och nu sitter jag här, och ska snart sätta på Simpsons och se på några avsnitt.
Hoppas ni har det varmt och skönt där ni är. Ute är det svinkallt och jag ser verkligen fram emot morgondagen (a) <3

Bara jag som märkt att Blogg.se funkar int normalt, och att den nya designen eller vad man ska kalla det int funkar som den ska ? + att den ser konstig ut..?L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerYuki Yoursic Goes Brown!

h

Efter all pigmentering Sandra tvättade med, och balsamerade och behandlingar fick jag en färg i håret som jag älskar xD JUST DEN FÄRGEN SOM JA SKU HA DET I EGENTLIGEN, bara typ 1 grad  ljusare med mindre röda pigment i haha. Sandra kan hon !
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerBrudkammning # 2 a lá Yuki Yoursic

Yeah, idag gjorde jag en brudkammning på Sandra!, den frisyren höll no som satan den haha, bruden dog nog före håret tog skada för man kunde klappa till frisyren från alla håll utan att den ändrade form haha, vissa e lite pro ;)

gf

Sen så låg jag i tvättstället i ca 1 timme,fyfan de va jobbigt, men nu är håret brunt i varjefall. (Y) ME LOVE IT!
Sen blev det mat, tortillas (Y) det gick som de gick ;) De smaka spyor, eller eftersmaken smaka spyor. (Y)
Sen efter maten så härjade jag och Sandra bara, och drog hem med 2ans buss,

Bussresan hem var nog ett av de roligaste jag varit med om, och Sandra stackarn trodd jag sämta haha, men nu kan jag pricka av ännu en sak som finns på " saker jag borde göra före jag dör " listan hahaha.
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerYuki Yoursic Goes Happy!

kxxzgt
 Yuki Yoursic Goes Ego!
Yeah, jag har äntligen fått tillbaka min älskade dator <3 den stärvar ännu men den funkar ändå mer nu än va den gjorde då förut. Idag har det int hänt nått när jag varit hemma, bara samma gamla skrik och järm jag fått höra på.. ovit lite och fixat saker. Voi voi ändå.. Pratade med älsklingen med <3
men ska lägga mig o se på simpsons nu så ni får ha det bra ! :D
Pusu <3
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerGirugamesh - Breakdown

Dagens låt :
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerSchool - just an unneccessary day..

Idag kom Sandra och söka mig , och sen drog vi till skolan, där var jag med Jonas en stund <3
och tyvärr blev det värre o värre o värre.. att säga att man blev förföljd e lätt sagt..
Men men jonas fick en på bättre humör, men det försvann sen när man kom till klassen, hann bara av med rocken så börjades kommenderandes o klagandes.. sen måddes jag träffa Jonas igen , och det sku de sen oxo klagas på, och sen så blev det mer klagas, nej satan man har bara varit ivägen idag.

sen sluta vi ca 3 - 4 timmar tidigare. skönt, kom hem med bussen och sen kom farsan o hämta mig och sandra.

Dagen har varit ett helvete i korthet, städat bara, och klagats har ddet gjort. sen var allt bra igen mitt i allt.. voi voi, Horoskopet för denna vecka var intressant med :

gg

Brukar vara en sån som kan tolka horoskop och se hur dom funkar, och på sätt och vis så stämde skiten idag oxo. Åtminstone från mitt horoskop ( lejonet ). men hoi hoi. skoldagen var ändå onödig..L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentareri don't know anymore..

syeah, godmorgon eller nått.. seriöst varför har jag blivit så osäker just nu.
 Oron ligger och trycker på helatiden, stressad över allt, och allt verkar gå bakåt igen. 1 steg frammåt men 2 steg bakåt.. i just don't know anymore.. i'm sorry but i really don't know..

Morgonen har varit ganska okey, har int sovit nått överhuvudtaget så kommer väl somna idag i skolan eller i bussen hem. Kvällssalong idag med så jag hinner int se Gulle nä myky idag , men jag och Sandra tar halv 11ans buss till stan så jag borde se honom under matrasten i varjefall.

Har seriöst ingen ork med nått mer, sku bara kunna ligga hemma och sova bort allt, men jag orkar int ens det + att det sku vara livshotande så som jag mår nu att stanna hemma och tankarna sku samlas igen.
Men ska gå från datorn nu, gammla dåliga minnen har kommit tillbaka och allt bara suger igen. Så nu ska jag föna håret, hitta arbetskläderna och sminka mig.

Ciao <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerSave me.. someone plz...

Sen när jag kommit hem så gick jag in i rummet och sku göra viktiga saker, men somnade, och sovde bort dagen igen, och är stressad x 3000 så allt kommer bli ett rent helvete igen, jag är så stressad att jag tror jag håller på bryta ihop igen. Usch ändå. Allt kommer så anbbt och jag hinner int med någå mer. Blev lite bättre när jag fick prata med Jonas och så <3

I'm going 2 have a fucking breakdown soon again, I hope i'll survive this time 2..

Men ska gå o lägga mig nu så att inget paha händer..
Godnatt alla underbara läsare <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerBadminton + skoldag + möte

xHahaha, Jag och Sandra kom förtidigt till skolan idag så vi var på Jonas gymnastiktimme hahaha, vi spela badminton med Jonas <3 perkele de gick bra ändå. Sen var Jimmy med ibland där o spela med, och han fick klättra lite när jag råkade slå fjäderbollen upp på fönsterkarmen.
Sen hade vi sminkning och vi sku sminka ögon före maten. Var par med Sani och använde Guld, grönt och rosa. Uppgiften var att ta 2 färger som int matcha varann så . det gick otroligt bra med Sminkningen idag, blev rikit förvånad.Sen var det tutormöte efter maten och det gick som de gick, eller hur säger man den först halvtimmen gick rikit jees tills problemen kom med sushi.
Sen slutade vi. och en har det varit från karis svenska högstadium shakk o hälsat på. Voi Voi kan ja bara säga.

Tröttsam dag så blev rikit trött på allt, tappade nerverna lätt och sku it ha orka fara hem men sku it ha orka vara i skolan heller, helt enkelt trött på allt.. Att det ska bli såhär igen så.. Ain't gonna End well..L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerGigantti sux.

Fick meddelande om att min dator va fixad och klar, var dit och söka den, kom hem med den, hitta många fel på den, och fick föra tillbaka den..  d
Så nu dröjer det igen tills jag får den, nej perkele ändå no kan man få stärv på Gigantti o deras saker med.Fick ett par nya högtalare i varjefall. Sen var det lite skit som hände i gigantti med men orka bry sig, dom orden jag fick höra idag har jag hört förut.. Allt från hora till missfoster, och att jag int är saknad av nån, what the heck, i'm used 2 it.. Men no va de fan nära o smälla ändå.
Annars har det int hänt så mycket, mina föräldrar har bara klagat och skrikit på mig om allt, så humöret är int det bästa..L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarervattenkrig ( skolan ) snuffelisnuff


dYeah, lite över 9 kom Sandra o söka mig, sen drog vi mot stan. Fyllde på busskortet på samma gång när vi ändå hade tid, och sen tog vi tåget till Karis, nej satan no kan man sitta o ha roligt ändå haha.

Sen kom vi till skolan och så och där var jag och Sandra i omklädsrummet hela dagen. Och rullade special permanent, voi voi andå, det blev slött. haha slutade med att jag och Sandra hade vattenkrig och jagade varann i salongen med varsin sprutkanna, nej satan så roligt det kan vara haha. Sen fick vi sluta så vi packa ihop våra saker och drog till bussen, och Sen fick jag en halv dosa Snuff av Juntti. Sen tog jag och Sandra bussen hem och fyfan hur åksjuk man kan bli , ville bara att bussresan skulle ta slut.L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerdagens låt!

hittade en ny låt idag som jag fastnade för direkt.
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerNew Week - Monday

Yeah, idag är det måndag, det betyder ny skolvecka, * everybody goes JIPPEE*
Vaknade 7 tiden, steg upp och fixade faktiskt lite mitt hår med någå produkter ja hittade på hyllan i mitt rum,
voi voi nog kan man ha rligt när man har myky tid.
Testade Rough hårvaxet? det var ganska najs nog , med tanke på hur ovan jag är med det så gick det bra.
Bjuder på en bild från i morse.
d
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerSomething went wrong, but not in a bad way!

s
 Hahaha yeah, bilden säger allt. Som sagt sku färga håret brunt på fredagen.
 men de satane blev rött, OCH DÅ MENAR JAG RÖTT! x'D
Förpigmenteringen tog lite för bra + att det fanns röda pigment i färgen med,
 så haha hela kritvita helvete blev rött. VINRÖTT x'D

Men voi voi x) får vara en tid med det här bara och sen mot sommaren ( hoppeligen) blir jag brunhårig haha. JOnas och Sandra och alla ( utom mina föräldrar ) verkar gilla det med, men vad mina föräldrar har emot det så vet ja int, MORSAN SER JU VITTU NÄSTAN LIKADAN UT! xD lito mörkare färg på håret bara och lite annan frisyr hahaha.

YUKI YOURSIC KAN! x'D
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerHelgen <3

dEfter skolan och så så drog jag och Jonas till tåget och sen därifrån till Hangö <3
Där var vi mest och chillade bara, gick på stan lite och sen var vi med Jere o så mot kvällen. Sen såg vi på film hos Jonas och sen va de nati nati <3

dSteg upp tidigt för att vi skulle hjälpa Jonas Syrra flytta, så vi drog dit när dom sökte oss och så flyttade vi till ca halv 2 och sen drog vi till Jonas oh äta och sen till tåget <3 Sen åka vi tåg till Ekenäs och sen kom Jonas till mitt <3 Taxin stod rikit o vänta på os när vi kom med tåget ;) hahah. Hände int så mycket mot kvällen. Myste och såg på film mest bara <3

sVaknade med Gullet <3 och så hände int så mycket, klippte Jonas och lagade mat. Woho, Jonas gillar min mat i varjefall :D<3 haha. Sen såg vi på tv en stund oc hmyste . och sen drog Jonas hem. Fyfan nog tog det emot när tåget kom. usch ändå. 

Love you so fucking much <3 
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentareryeah.. keep bleading!

Yah, orkar / hinne rinte uppdatera vad som hänt under helgen nu, ska redigera lite bilder och fixa lite musik och fixa ner ps igen till datorn och så. Och sen ska ja väl gå o lägga mig, min dator får ja kanske först om 2 veckor.. bara 14 dagar till.. Gigantti ofc!

Pusu på alla underbara läsare <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
4 kommentarerA dirty little secret.

hey hey no return mera! P.C är redan i och snart blir det fun ! But what the hell ! We got all dirty little secrets! ;) <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
12 kommentarerMig själv, kärlek, alternativ, senaste och "har du nånsin"

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV

1. Är du singel?: nepp <3

2. Är du lycklig?: Lyckligare än vad jag nånsin minns.

3. Är du uttråkad?: just nu japp

4. Är du ledsen?: int för tillfället

5. Är du italienare?: Nej

6. Är du cool?: du sku bra veta dude !

7. Är du från Irland?: nepp

8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: nej, men sambon

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: japp.ett ögonblick räckte<3

2. Har du någon gång blivit sårad?: yesbox..

3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt?: japp

4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom?: japp..

5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?: jah <3
6. Har du haft en hemlig beundrare?: hmm, japp..
7. Är du kär?: oh yeah <3

8. Vill du gifta dig när du blir stor?: kanske det

1. Bilddagboken eller lunar?: Bilddagboken.
2. Hår eller ögon?: hår!

TVÅ ALTERNATIV

3. Katter eller hundar?: Katter fast jag är allergisk!

4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?: ingen aning

5. Coca-Cola eller Pepsi?: Cola

6. Utekväll eller romantisk hemmakväll?: både och <3

7. Pengar eller lycka?: lycka <3

8. Dag eller natt?: natt <3

9. Msn eller mobil?: beror på med vem man pratar..

TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån?: Japp

2. Brutit nåt?: Japp

3. Gjort nåt du ångrar?: för många ggr..

4. Hoppat Bungee Jump?: hah vill <3

5. Ljugit för någon du tycker om?: mm..

6. Ätit en hel tårta?: nja, kladdkaka (a)

7. Gjort bort dig offentligt?: over and over again

8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen?: yepp. tyvärr.. det slutade med några ggr till som man blev sårad på samma sätt.. vissa lär sig int av misstag..

9. Gråtit när ett husdjur dog?: Japp

10. Velat försvinna?: yesbox!

SENASTE
1. Telefonsamtalet du gjorde: Farsan

2. Telefonsamtalet du fick: Jonas <3

3. Personen du var med: Sandra

4. Roligaste grejen som hänt: för mycket att nämnas,

5. Personen du smsade: Jonas <3

6. Personen du tänkte på: Jonas <3

7. Du skrev till på myspace: -

8. Du kommenterade: oj oj ska vi int nämna
9. Du tillbringade natten med: uh ;) Jonas <3

10. Du kramade: Jonas <3
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
3 kommentarerZzZzzZz - day + music

gSen slutade vi så att vi slutade ca halv 4 tiden.Tog bussen hem och blev utlåst. så jag följde med Sandra till kiosken och tog en kakao. -14 grader var det med. och jag frös. Sen när jag kom hem och nån äntligen kunde öppna dörren så skulle jag städa, men la ne rmig och funderade o så och det slutade med att jag somnade framför tv'n. I just Love 2 sleep daytime.
Bilden passar bra tills idag <3
Sovde bort hela resten av dagen till ca halv 9 tiden. och efter Ca 30 minuter ringer Jonas, I miss you like hell <3
Nu sitter jag och har en sån energi av allt socker jag ätit under kursen så jag går på övervarv, frågan är hur fan ska ja lyckas somna haha. 

Men måste börja stänga datorn nu så godnatt på er alla underbara läsare
puss <3 

                                              Dagens låt(ar) :
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerKurs - sim sensido

s

Yeah, Kurs idag då, nej satan ändå hu de gick bra ändå,
först var det teori från 8 - halv 12. Gäsp. hon gick
 igenom allt som vi gått igenom 1000 gånger förut.

sen blev det mat och efter maten kom det hårmodeller dit.No comment om dom. Hon som jag och janina hade fick mörkare slingor och jämnare färg i hela håret.
sen börja hon prata med mig om min ångets och allt  sånt med, voi voi..då var nerverna o fara ganska redigt. Bara för att hon fick ut ångesten genom att skriva dikter etc så betyder det int att jag får det,
 jag har försökt med det men funkade int. Hon nämnde oxo att jag var märkt för livet, som jag int sku veta det?

finns salva o kräm jag kan använda och sen laser på till så försvinner det mesta.
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarergodmorgon - kurs idag

godmorgon alla läsare. Min morgon har börjat så skit att jag var helt och hållet osocial med alla i morse. Från att jag vaknat tills jag kom ut ur butiken i karis.. Sen blev det lite bättre, och mitt i allt fick man veta att vi har färgkurs idag hela dagen. + att läraren är uppkäftig. Så det kommer vara en intressant dag idag.. PLZ SAVE ME!L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
5 kommentarerno more accidents..

no more accidents will happen.. why would a girl like her hurt myself, so badly.. that it would be deadly.. why she wonders.. She sees the fire, grabs a stick, and puts it in to the fire, then she slowly watch the stick while she puts it against her arm, her body reacts, but she doesn't feel pain, only pleasure..

The burning pleasure of a tortured soul..
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerBastuu + hårvård <3

dNu har jag kommit ur bastun och har torkat håret och så, Ibland hatar jag verkligen att fara i bastun för man blir och tänka där, det är så lugnt och fridfullt där och man ser bar hur elden flammar.. Idag var det blandade känslor i bastun, Jag var egentligen bara i bastun för att lugna ner mig och för att värma mig, Om jag lugnade ne rmig vet jag int, när jag satt och funderade så blev det nästan värre, men jag lyckades hålla mig ifrån det ändå..

Sen köpte jag förra fredagen Eucalyptus schampoo, från Pure Pact, har använt det 2 ggr och märker en jäkla stor skillnad redan av den, så i'm happy, Fick flaskan för 5 Euro ( ca 50 kr ) så om det sku ha faila så sku de int ha gjort nått,

Men har så mycket i huvudet just nu att det är nog bäst att jag börjar gå och och lugna ner mig och gå och lägga mig,

 
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarercolouring and stripes

s

Skoldagen hände int mycket, först gick jag och Sandra till stan, och sen tog vi bussen till skolan, där såg vi Jonas, joni o juntti en stund, och sen drog jag o Sanra till Salongen,
 sen kom min kund och jag färgade hennes hår + slingor, Sandra hjälpte mig, sen har det int hänt så mycket annat i skolan, Sandra och jag har suttit och härjat vid skåpena,

och sedan tog vi 7ans buss hem, och busshelvete stannade int där vi sku av för att inga stop knappar funkade, så vi hamnade gå en jävla bit extra.. voi vittu ändå..


L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerGodmorgon - or maybe not so good afterall

hoi hoi alla läsare, jag har knappt sovit nått inatt, 2 much pain...
och jag vet int hur jaska stå ut från 12 - 19 idag i skolan. och jag har kund med dessutom..
som jag int hade igår för igår v ja int ens med på listan. men men.. vet att färgningen kommer gå skit idag.
Korta nerver har man med så dagen kommer bli intressant, vem kommer jag föst tappa nerverna på?

Ska möt asandra halv 11 tiden typ och sen gå mot stan med henne. hoppas värken blir bätre bara jag får röra på mig lite,  för just nu kännd det som jag sku behöva gå på wc och kasta upp. Kastade upp 3 ggr igår av värken så najs är det jo, borde man operera sig ändå.. de e bara följderna jag är rädd för sen..

Just nu sitter jag och lyssnar på en remix av en sockerbagare, voi voi, no hittar man allt idag oxo.
Men ska börja göra mig i ordning och sen möta sandra.Hoppas er dag går helt bra, i just know mine won't.. puss puss <3
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
5 kommentarerDagens Bild! ( hahaha )

d

Detta får bli dagens bild hahahah nej fyfan ändå, Den gjorde nog min dag idag <3

JONAS de va den här jag försökte få in i telefonen, men som
 int gick hahaha, Den som påminnde om nån! ;D
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerschool - make up bitch


jidag drog jag och sandra 2 timmar tidigare. Sen när skolan började sminkade jag först Sandra och sen blev det mat och då satt man och åt med Sandra, jimi, jimmy, Nico och Jonas.
sen efter maten blev jag sminkad. sen slutade vi runt 2 tiden, så sökte jag Jonas och så gick vi till bussen <3

Bussen körde förbi 2 st busshållsplatser fullsmockade med människor.
sen var det myspys i bussen hem <3
_ _ _ _

sen när jag kom hem så fick jag söpö video av anna <3
hon har lagat en film om mig :D<3
rörd jag blev :'D


sen har jag en satans mensvärk så alla som tänker vara med mig resten av veckan BEWARE!L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerMonster - RIPPED ( the yellow one ) ( H/D )

s

Maybe not den godaste, men den går. <3
Den är både hiss och diss.

vad tycker du?
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
8 kommentarerMånagen - en ledig jävla dag med matlagning och bakning

Yeah, vaknade av att jag mådde så illa och att halsen var helt och hållet fast, rösten var borta och näsan täppt, N-I-C-E! men det blev bättre sen mot dagen. Var ensam hemma med hela dagen vilket har varit ganska skönt, men har saknat Jonas någåt fruktansvärt, det är så tyst utan han . haha <3
Har suttit framför datorn och fixat saker heladagen typ,  väckte gammla minnen med ett varv, minnen som inte borde kommas ihåg, minnen som borde suddas ut totalt. Minnen som var glömda ett varv.. Helt Jävla Fuckade Minnen Helt Enkelt.


was she worth it? was she worth it?
nåja ditt egna fel var det som gjorde att allt blev som det blev.
Men jag kommer aldrig att förlåta dig för det du gjorde. Och jag är glad att det tog slut,
för jag kan faktiskt helt ärligt säga att ett sånt liv jag hade med dig, ville jag inte ha..
Minnen utav dig hugger till i hjärtat när jag tänker på dom </3

but yeah, I'm happier now than I ever been before, cuz i'm in love with a boy who actually takes care of me <3 I feel safe for the first time in over 10 years! And I Can't explain how much i Love You <3

Sen har jag även lagat mat idag åt mig, stolt att jag faktiskt åt idag utan att nån sa åt mig att göra de. brukar int vara så speciellt int när jag är ensam hemma. Sen fick jag sån lust att baka så jag bakade med, men före det så hade jag ett jävla bråk med att få på storrums tv'n att nej hohho, jg har aldrig förut använt den tv själv så haha det tog ett tav innan jag fatta vad jaa sku trycka på. Sen var kl 4 mitt i allt.

Sen var jag i bastun med, hade tänkt testa ett hårtips, men fan om mitt hår sku ha blivi brun-blaschit eller svart sen så nej int idag haha.

Puss på er alla <3
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerFriday, Lördag und sunnuntai

 

s

Skolan , sen väntade jag juntti och Jona spå tåget till hangö, sen i hangö så drog vi först via Jonas ett varv, och sen for vi via Jonas syrra som jag klippte igen. Där drack vi kaffe igen, dom kokar beroendeframkallande kaffe. Sen drog vi hem och såg på film och myste <3

fLördagen hände int så mycket i hangö vad jag minns. Fick veta att vi var lediga på måndagen. Bra informerat igen som fan. Vi var med Joni en stund, och träffade Jonas "angel-sent-from-heaven"  haha han var rolig. Sen runt 2 tiden drog vi till ekenäs, och Jonas fick för första gången träffa mina föräldrar ^^. Allt gick helt bra. Mot kvällen blev vi ensamma hemma och såg på the Xfactor bland annat, sen var min bror där med mat mitt i allt. Sen drog vi ut och åka med bilen och sen till hans lägenhet och såg på film. Sen ut o åka igen. och jag och Jonas var hemma runt 2 - 3 tiden.

dMysDag med gullet <3 vi låg och såg på tv typ hela dagen <3 det var hur mysigt som helst haha fast vi låg och såg på paris new BBF haha ändå, det kom hela dagen avsnitt så voi voi, sen tog gullet 17.23 tåget hem, yh, ja ville int fan släppa taget om han men men <3  Sen senare mot kvällen hände det int så mycket, satt och härjade på Fb och så.

                                                     Tänx för ett underbart veckoslut <3

 
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerFredag - salong + " el lära "

gYeah, dagen har varit bra , först från 8 - 12 salong, hände inte ett skit, har gjort nada hela dagen, bara härjat lite i skolan, kastat snö som råka finnas på pojkvessan haha. bra med små händer och armar ;)

Nu sitter ja på El lära, hur nån överhuvudtaget lär sig nått här är ett mysterium, dom jagar varann och snart har alla rasa en gång.

sen efter det här så drar jag till hangö.

 IT'S FRIDAY BITCH!
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
16 kommentarerdagen kort. Sova och filmy
När jag kom hem så började jag städa lite, men filmen på tv'n va intressantare ( hannibal - the red dragon ) så jag la mig i sängen och somnade, vaknade när filmen var slut så jag satt på den igen. och såg den halvt sovandes. Sen böt jag film ( hannibal ) och somnade om. Så nu ska ja försöka se den utan att somna igen.

Jag kan det där med att somna överallt.
Sen har ja spelat på Facebook Happy aquarium med det är fan beroendeframkallande men ja har många många fischun nu där.

Level 25 - 4 akvarium - 66 fiskar - voi voi - FishFetisch. 

Och jonas som tyckte ja fokuserade mer på fiskarna än på han när jag pratade 1.5 timme med han i telefonen. 
Nej nej varifrån får han allt egentligen. haha vet bara att veckoslutet kommer bli bäst <3

Frågan är bara hur ja ska stå ut 2 timmar i Jonas klass i morgon. voi voi *död*

Men just nu håller jag på lyssna på gulles skiva och
funderar på och gå o lägga mig i sängen och se på film.

Godnatt och Pusu :D<3
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerBrudkamning ( + bild )

Idag drog jag o sandra till skolan som vanligt, men de konstiga va att vi inte såg nån annan där från vår klass.
Men vi började 8 , så alla utom jag o Sandra kom 2 timmar för sent, Så under den tiden gjorde jag Oljebehandling på Sandra och hon tvättade mitt hår. Måste komma ihåg att köpa pure pact - eucalyptus.

Sen kom alla till 10 och vi började med brudkamningarna på ettorna, jag fick vara par med Sabine ^^
och gud vilket hår * vill ha, ge mig *
Det var hur långt som helst och omg, najs ^^

Vi tvättade och fönade det före maten sen var vi o äta och efter maten gjorde vi frisyrerna.
Och till min förvåning gillade Sabine frisyren så mkt att jag int fick ta upp den. :D
*stoltisch*
Jag o Sandra kom först till skolan och vi for sist också. :D

m
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerMusic is Love <3

d

Kultsis skiva <3
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerPaketbil, Handdukar och småbarn!

Jag hann gå nästan ända till Sandras innan hon kom emot med Paketbil, Som vi åka i "skåpet" till broarna, och sen gick vi därifrån till bussen.

f


Sen tog vi bussen till Karis och gick i stan oh sen ill skolan, där var jag sen med Jonas en stund och sen börja min dag i skolan,
Bykt 3 - 4 st fulla bykmaskiner + hängt upp dom + vikt ihop dom + städat. Sandra har sett på haha och haft 2 kunder. Hon fick en kund som jag oxo haft en liten 2 åring som int kan sitta stilla. (a) Sen fick jag hålla i Lilla Tindra med men hon började bara gråta, hon verkade haft dålig dag för hon grät hela tiden.
Sen slutade vi ca kvart före 7 och tog 7ans buss hem, som jag sovde hela vägen i voi voi.
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerGodmorgon

chaa chaa o voi voi,
morgonen har börjat bra, vaknade först runt 6 tiden ,
sen 8 tiden, och nu sitter jag o väntar på att
kl ska bli 15 före 10 så jag kan börja gå mot Sandras,
börjar 12 idag , och är till skolan till halv 7 ikväll.
Sandra och jag ska gå till stan idag och
vi har mycket tid på oss hahaha. Lär behövas. :D

Pusu <3
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerDagens msn - dumma frågor får dumma svar.

Hahaha konversationerna på msn har int varit bra idag, både bra och dåliga nyheter har man fått veta, och just nu har ja sån sockerfylla att ingen orkar med mig, *konstigt* har bara smällt i mig 2 kokisar och 1 mudcake...

w 
voi voi han va enda som orka med mig nu på kvällen haha.

Sen var det nån som int gillade min blogg heller, men hennes va int så mycket bättre heller.. voi voi, locka besökare genom att skriva, " hej, ful blogg du har " etc så , joo, bättre försök nästa gång,  Jag har ändå alltid så att jag ska godkänna alla kommentarer, och sen så blockerar jag användaren så att jag har extra koll hur den rör sig på min blogg,får all info skickad till min e-post, vem som rör sig på min blogg,  och hur många ggr den besöke rmin blogg. Perkele ja e pro. AND YOU CAN'T FUCKING DENY IT!

Borde nog gå o lägga mig har fixat broidis dator nu med, blev så trött på att höra, va e d edär va e de där? va gör ja nu ? va händer nu? så jag tog datorn och fixa allt själv!

Jag är Husets Lilla DataVirus Som Fixar Allt!
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerÖSTERBY'S RINK!

eHaha hörde att Sandra haft roligt igen på Fb. Där e österbys Rink i varjefall hahahah.
bildbevis o allt perkele . ( LOLZ ) och i österby finns det åtminstone 2 isplaner till haha. Österby e int så litet trots allt ;)

Var ute o härjade med Sandra och Mikko, va ut o gå på vattnet - leka jesus for shure - Sandra bara skrek att ja sku koma tillbaka, ja va ju nästan i mitten av vattenhelvetet.
Sen köpte jag en kakao utan kakao med, fysatan va de smaka skit.

N-a-j-s! jag ska gå till stan i morgon för att kunna fara till skolan hahah. <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerKillar LÄS!

Killar bara läs & Lär !

15 lätta regler om din tjej eller om den tjejen du gillar. 

1. Ring henne minst 1gång om dagen
- Va inte rädd, våga ta chansen! hon kommer alltid att svara

2. Om hon ringer dig
- Klicka aldrig upptaget! du förstår inte hur ont de gör

3. När hon säger att hon älskar dig.
- Då menar hon det med hela hennes hjärta

4. När hon kollar dig i ögonen, sedan upp i håret, och sedan ner i marken
- Tycker hon att du är skit snygg, söt!

5. När hon kollar dig i ögonen
- Kolla inte bort försen hon gör de, kyss henne ist om du är smart

6. Va stolt över din flickvän! / Den du gillar.
- Kysser du henne inte inför dina killkompisar,

7. När hon kollar på dina läppar och sedan dig i ögonen, och kanske blir lite röd
- Vill hon iget mer än att bli kysst!

8. När ni myser med varandra
- Kolla henne i ögonen och säg att du älskar henne

9. Om hon inte hört av sig på ett tag.
- försäkra dig om att hon mår bra

10. Börjar du märka att hon kollar surt på dig, ger dig konstiga
- Gå fram till henne, ta henne i handen gå iväg till något ställe där

11. Du ser tjejen gråtandes en bit bort ensam, och du går med dina
- Just i de ögonblicket, skit i killarna spring fram till tjejen, ge  

12. Skäms inte över att ta hem henne medans dina föräldrar är där.
- Just då, kan jag lova att hon kommer att tycka att du är småtöntig.

13. När hon biter sig i läppen, kollar ner i marken, och försöker se
- Tvivla inte! bara kyss henne, ge henne en kram iaf!

14. När hon har en svår period.
- Va den som alltid finns för henne, kanske inte

15. Lita ALLTID på din flickvän! alltid alltid alltid! VÅGA berätta
- för hon finns där för dig till 110% 24timmar om dygnet!
Hon vill att du ska kunna lite på henne, för jag lovar,
Så mycket litar hon på dig!
Vad som helst för henne, hon kommer att finnas där!
den som ringer stupikvarten för att kolla så hon
mår bra, för då tycker hon att du är överbeskydande
Men fråga, henne försiktigt och krama henne, kanske varannan dag.
gullig ut.
henne en kram, stryk henne över håret o fråga vad som står på
Killkompisar ute på stan.
ni får va ifred och fråga om du har gjort något, men komihåg
Att inte börjar skrika eller slå henne! för då kan du lika gärna
glömma henne
blickar som du inte känner igen
kan hon tro att du skäms över henne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerBlekning, blekning och mysigt värre <3c Idag så drog jag o Sandra 2 timmar tidigare till skolan och så,  Sen färgade jag Sandras hår, och sen blekte hon min utväxt, och sen blev det mat, sen var jag mitt i allt reserv till badminton satane med nej herregud ändå, hur fan ska de gå. Sen börja problemena, Sandra och jag började härja med våra ögonbryn , färga färga bleka bleka haha nej vittu ändå. så nu ha ja förstört mina ögonbryn. Dom var nära o bli grönaktiga med nej vittu ändå, :D <3

Sen var det nog fan mysigaste bussresan jag varit med om, haha <3 somnade några ggr med och lyssnade på gulles musik och nej hohho <3         Älskardej<3


Sen gick ja oSandra hem och öpte kakao o chips och sen va de 2 små ungar som fittades med mig, nej satan ändå så små dom var hahaha.

Sen har de int hänt så mycket, pratat med Anna o Jimmy på Msn, + en annan Idiot och sen spelat på facebook.
Och nu ska ja ut o härja med Mikko o Sandra .

Puss på er alla <3
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerConfessions of Jimmy ( old but touching )

 

sYeah, stänger datorn så småningom, ska se på film och sen texta med gulle <3

Mår lite bättre nu tack vare Jonas,  Jimmy, Sandra , Anna och några andra som fått mig o tänka på annat o så.
Puss på er <3 Ni är guld värda <3

Slänger en fedt gammal bild på mig och Jimmy när vi cammade för nått år sen , hahahah <3
 kollade igenom min blogg jag hade före den här och fyfan Minnen <3 och Minnen </3

Inlägget ja skrev till den här bilden var till ett inlägg Jimmy skrivit till mig fyfan hur ja grät glädjetårar då <3
och en annan text som stod i inlägget var

" fyfan Jimmy, vi har int pratat med varann på ca ett halvt år , hur kunde vi tappa kontakten så ? men äntligen pratar vi igen med varann <3"Jimmy 16 dec 08
Oh hur ja satt och grät den kvällen han skrev det där till mig, fyfan ändå minnen <3
det må va gammalt, men jag blir lika rörd när jag läser det nu som när han skrev det <3
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
3 kommentarer1 månad <3

jIdag firar jag o Gullet 1 månad <3
Älskar dig Gullet <3

1 månad sen jag första gången satt med Jonas i tåget på morgonen och var på lektion i skolan och sen satt på tåget till Hangö. Var så nervös att nej hohho men allt gick så bra <3

Älskar dig Jonas Christopher Laine <3

Varje minut med dig är underbar <3

11.12.09 <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarernow.. it's over.. and i don't know...

Hoi hoi eller nått, gråtit nu sen ja kommit hem typ.. Jippiieee...
visa respekt och låt mig bara vara? plz? i have never ever done anything 2 you..
just leave me alone okey?.

Planerna på att fara till Jimmy's o se på film o vara med han misslyckades, ingen kyyti dit o övernatt sku int ja ha kuna blivi , nog för att Jimmy hadd de förslage med men  not 2day funkar de.. Ja som verkligen sku ha behöva vara med nån nu, måst hitta annat o tänka på.. vittu ändå, ska se om ja e i skick att prata i telefon med Jonas lite senare, I love you <3

t

fick denna bild omgjord av en sötis från fb med.
tnx joe, i like it <3
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerRest In Peace - Tove Maria Asplund <3

 

a
Vila i frid Tove <3
Vän samt fd klasskamrat <3

 du är ihåg kommen av mig som en verkligen rolig person och en som alltid fick en o må bättre trots att du böt skola och allt, pratade vi med varann så gott vi kunde, Du finns alltid i mitt hjärta <3
Vart du än tagit vägen nu så finns du hos mig.

Onsdagen den 6 lämnade du jorden, nu är du en vacker ängel och hoppas du har det bra där du är <3

Minnena är bara bra av dig <3

Orden räcker inte till mer, vill bara säga en sak.. KOM TILLBAKA! </3
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerförsta skoldagen

Yey, idag börja skolan, fick veta at en fd klasskaveri hängt sig.. NAJS sätt att börja skolan på.
I skolan så " städa " ja o sandra lite o så gjord vi handmanikyr . annars så ha vi mest sprungi runt o härjat.
 Sen åka vi buss hem, och Sandra fixa eget igen hon, nej satan ändå Magic perkele.
Bra att några fick roligt i varjefall.

Sen drog vi via Ö-by-kiosken och köpte lite stuff.
sen gick ja hem. och så gick jag med min dator till Dataviruset, han kolla igenom den o vi hamna föra den till service, 2 vittus veckor utan dator..
Kanske bäst så jo.. vettefan..

mår så dåligt just nu att ja vet int vad fan ja ska göra. kommer bli mer deprimerad om ja int får saker att tänka på. vittu ändå..
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerToothpaste removes frizun (?)

Yeah, nu ha ja komi från bastun och de, och tandkräm tar verkligen bort lite av frizun/sugmärken vad ni nu kallar det. Men det beror på vad för tandkräm ni använder också. Jag hittade nått blekande så testade det, och lite märktes de att de "försvann" om man nu kan säga så. Så jag ska fixa lite under natten så att ja int hamnar gå med palestinaduk så mycket, måste btw söka opp en också. Länge sen ja gått med duk runt nacken.
c 
voi voi ändå, kultsi ska få någån tuggleksak så han int biter på mig <3
men borde börja gå o göra mig klar för i morgon för skolan börjar för min del. YEY.
 vet int ens va vi har för lektioner. men hoppas man överlever.
Godnatt alla <3
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerbröllopsplanering + bastu

yeah. Satt och bråka med vår gamla dator och satt och försökte få nått och funka i den. Lyckades få på den och så hittade den stenålders msn där. Så har suttit och laddat ner lite program och försökt få dom och funka. Lyssnat på gulles skiva med. +att jag och sandra gör skoluppgift och planerar våra bröllop. Teckna och skriva. Men tog en paus och sitter nu i bastun med telefonen med mig. Testar även ett tips om att man kan få bort sugmärken med tandkräm. Fortsättning följer ( lolz ) Hoppas ni haft en bra dag<3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerIngen dator!

Nu när man kommit hem ser man att man int har nån dator mera, eftersom NÅN ha råka ha sönder den vittu.. och om den int e på garanti så får ja ingen ny heller, så vittu bilder, musik, filmer, program, allt borta.. vittu ändå.. Tur har ja kultsis The Baseballs skiva som ja kan lyssna på. hoppas min stereo funkar ännu för annars så vet ja int vad fan som händer.
Så yeah har ingen dator, så kommer kanske int blogga lika mycket tills ja fått en egen igen.
PERKELE!L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerLördagen - Söndagen

Sen drog vi runt  ihangö och sen till Jonas och drack och såg på film där, såg 3 - 6 NOE. och så härja vi lite.
Jag o Laine va ännu vaken där runt 4 tiden och voi voi. Sånt e live sen.
Sen gick vi o la oss i hans säng och sen till sist somna vi .
Sen vakna man igen o så drog vi till hans syrra på kaffe, och sen hem och äta tillhans och sen till Jonis.
Sen hamna ja ta 6ans tåg hem och det känndes för jävligt..L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerövergiven i restaurang/baren

yeah nu sitter jag ensam och väntar på mat eftersom jere och jonas for ut på tobak. På vägen hit träffade vi robin, jimi och daniela. Annars har de int hänt så mycket. Och ikväll så blir det väl lite drickas, får se. Hoppas ni alla har en bra kväll <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarergodmorgon

godmorgon alla läsare. Förtillfället sitter jag och ser på nå barnprogram med max och väntar på att jonas ska komma ur duschen. <3 får se vad som ska hända idag. <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerhangö- fredagen<3

ligger i sängen och får int sömn så passar på att skriva ett kort inlägg. Träffade gullet på tågstationen och janina sen åka vi till hangö. Janina fick hålla i baby på tåget ;') sen i hangö kom jere och mötte oss och vi drog alla till jonas och såg film. Sen till hans syrra på kaffe. Fick lite öl där med. Och sen via butiken och sen hem till jonas igen. Där såg basse, jere, jag och jonas på NaE 1-2 och i morgon fortsätter filmtittandet med jonas <3 tack kultsi för en bra dag behövde verkligen det <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerEpic Failure a lá Yuki Yoursic

yeah de mesta är packat o klart nu, och så börja ja sminka mig, mitt i allt glömmde ja bort vart ja lagt mina glasögon, så nu ser ja inget.. G-R-E-A-T-!-!-!
nej vittu ja lyckas igen haha. voi voi, så nu blir de o söka tills ja hittar dom för ja ser inget utan dom .
JUST MY LUCK!

Langar en bild från måndagen i think.

d
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
5 kommentarerThe art of sharing Lovers.

e
Hittade motörhead - tröja när ja städade <3
 fetto ben men voi voi, hoppas ni överlever.
Mina ben ser jävligt skeva ut på bilderna.

Goddag alla läsare, Idag har de int hänt så mycket. Har vaknat sovit vaknat sovit vaknat o sovit från ca 6 tiden frammåt. men så e de när man e ledig fast skolan börjat.
Idag så drar jag till hangö igen så uppdaterar kanske int alls, kanske kan komma nått genom telefonen om jag orkar, Men troligtvis int.
Farsan tyckte ja sku ta taxi idag med så, YEY ME HAPPY.. hoppas de e nån ja känner isånafall, om ja hamnar ta taxi igen.. Hatar att åka taxi när den där jävla tystnaden börjar. Men men måste man så måste man.

Dagens låt:

Girugamesh - Dance rock night


Nej fan ska börja packa nu så de int blir sent sen, jag hatar att stressa för de leder bara till att man glömmer någå..

Puss <3
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerute o härjat + till stan

så ja nu har ja varit ute o härjat med Sandra, vi gick till stan idag till o med haha, och fönstershoppade och så. sen satt vi vid Österby skolan och såg när shacke skrinna etc.
 Och min jävla Brazil som jag köpte när vi for ut o gå hann frysa innan vi va i stan perkele.
så kallt ute att ja nästan fröst hela kroppen av mig. ska så småningom gå i bastun och sen får man se vad som händer.

Finns så mycket just nu soim sku kuna sägas, men jag bara kan inte säga de..L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
3 kommentarerSo far so good!

Yaah, änså länge har ja hunnit träna i 30 minuter och städat nästan hela rummet, + plockat bort julgrejset.
 det är nått med att Datorn och jag har en dragningskraft till varann för vi kan inte hålla oss ifrån varann, haha.
Hittat Pant som fan i mitt rum igen, har säkert över 10 euro bara ja orkar föra de till butiken.
Men nu ska ja fortsätta städningen och försöka bli klar så jag får pengar så jag slipper till Hangö på fredagen.

+ att så småningom borde Sandra ringa med för kl e snart 3.

får se om ja orkar vara så ego att ja laddar upp bilderna på mig från måndagen
men jag har seriöst sämsta självförtroendet just nu
+ att jag är skabbig </3 byta utseende med mig?<3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerDagens gulligaste <3

Detta var nog dagens gulligaste kommentar jag fått <3
hihi.

df
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerStill home..Dagens planer

xYeah ny dag, idag börjar dom flesta skolorna här i finland, även min skola, men vi frissorna börjar den 11. Måst harma, de ända negativa e att nästan i alla e i skolan haha, 

Men dagens planer är ->

Får se om ja orkar göra någå annat, mår fortfarande dåligt, huvudvärken släpper int och är kort o enkelt smått deprimerad. Yey me, perkele.

She is soon on the pills, Again.. Close the jar of pills, and throw it away, cuz she's heading for a overdose..
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerCruisning <3

x
Idag så hände de int så mycket tills broidi kom o fråga om vi sku fara ut o åka lite.
Så vi drog ut o åka runt i eenäs o så som vanligt, sen drog vi via Hangö ett varv,
broidi släppte av mig efter många om o men, perkele ändå no blev småungarna rädda , haha
och sen fick jag  hänga en stund med Jonas <3 bene o Juntti.
 sen när broidi had äti klart o de så kom han o söka mig va de ganska 5 före att vi sku ha fastna mellan Hangö o ekenäs , bensan tog slut , rikit breve bensinstationen,som tur xD

sen cruisa vi i stan igen o hängde efter Marsvinet en stund xD visste ni btw att en hare kan springa i ca 65-70 km i timmen , vittu vilken fart den fick ändå.

Sen ville broidi på kaffe o så så ja ringde o ringde o ringde efter Sandra o sen äntligen så fick ja tag i henne o vi for ut o cruisa mer och sen drog vi till Karis på kaffe, broidi bjöd mat åt mig så Bene ska it klaga på att ja int äter nå ;)

d hahaL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
4 kommentarerAnonym komnmentar

c

Det är lika mycket bådas fel. Men Frida måst fatta att om hon
 en gång är tsm med Robban så ska hon låta laine vara..Hon får lov att gå vidare o glömma Laine..
Åtminstone så länge jar är hans flickvän. Visst vänner får dom
 vara , det kan ja int hindra dom vara, men vänner
håller int på med varann så länge dom har egen pojkvän/flickvän.
Och efter det här så kommer det vara svårt för mig att lita på båda.
o så kan hon ju förklara hur jävla mycket hon älskar laine när jag oxo e med.
Och int sitta tyst och bara stirra.. Om Laine en gång är MIN pojkvän så borde de gå in att
låta han vara ifred, DET FINNS NÅTT SOM HETER NEJ O!

Men hangöbor de förklarar allt.. dom tror dom får allt vad dom vill ha,
 tror dom kan bete sig hur dom vill. o tror dom kommer undan med det..
Men det ända dom flesta från hangö är bra på,
 är att få andra människor o må skit!L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
6 kommentarerSista inlägget för idag

yeah ni får ursäkta dom otroligt dåliga inläggena jag skrivit idag. men har helt enkelt int orkat med någå idag, men  allt blev bättre mot kvällen och så, lade till en ny länkning idag med, Mia's blogg <3

och nu ska sandra snart dö om hon int slutar tro att NÅN / NÅGRA tycker om mig ,
för han/dom gör it de haha, nej hyi satan ändå Sandra. TÄNK NU VITTU! xD

Ska så småningom lägga mig på spikmattan o se på film, IT IS SO NICE!
det går inte att beskriva känslan jag får av att ligga på spikmattan när ja sover. <3

Men ska börja klä av mig och lägga mig på spikmattan nu!
CIAO!L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
3 kommentarerbetter dance naked FFS!

fråga inget om rubriken haha. Jimnmy sa att han dansa naken, våra juttun igen haha.
Det har varit en riktigt usel dag, därför har ja inte bloggat heller. Ingen ide att ja bloggar när jag är fitti för att det kommer så mycket skit just då. Men efter den lilla mat accidenten så blev det bättre faktiskt, sprang på springmaskinen i först 10 minuter sen tog ja lite paus och sne sprang jag i 10 min till. nej satan va ja har dålig kondition, det får fan bli nyårslöfte att jag ska börja träna! just pratade jag med gulle i telefon med, det var ca 1.5 timme eller någå åt de hållet. voi voi haha..

f
Älskar dig Jonas Christopher Laine <3
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerThe most intresting day ever!

Ni sku bara veta hur intressant min dag varit, jag har,, spelat på facebook och sovit.
Sku ha kuna vari med Jimmy en stund , men det gick int tyvärr.. och sen så sku ja ha kuna fari på bio men ja kännde att de int sku ha vari bra de heller..

Just nu håller mutsi skrika på mig om att ja aldrig äter, åt senast på Söndagen med Jonas. Annars så ha de varit ganska tomt för mig på matfronten. JAG ÄR HELT ENKELT INT HUNGRIG!

Sen tilitade datorn med för en stund sen så ja hamna göra allt satan på den, allt försvann typ så voi voi.. ska se om ja råkar ha säkerhets kopia på bilderna o de..  Om någå råkar vara kvar. Hoppas det för annars e de nån som dör ikväll ännu..

VITTU DE E MIN DAG IDAG IGEN!
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerKänslor från igår..

Jag mådde så dåligt efter att ja följde hem Sandra att den känslan inte går att beskriva, den känslan var att ta
mitt liv så snabbt det bara gick, jag gick o grät och skrek på vägen, jag försökte lugna ner mig,
och jag ville bara att alla bilar som körde förbi sku slira och köra över mig,
Sen när jag kom till Österby skolan,
sprang jag mot stranden, och där gick ja up på isen.. och sprang rakt ut och väntade bara att isen sku brista under..  det ända som snurrade i mitt huvud igår på isen var:

snälla.. brist.. brist och dränk mig.. ta mig bort från detta helvete..


och så hörde jag knaket.. Knaket från is som brister..

sen minns ja inte så mycket mer därifrån, men på nått vis kom jag hem,
allt var bara fuckat igår..
så idag kommer jag inte nås på varken telefon eller msn eller facebook
eller hur fan ni nu tar kontakt..
Bara till vissa personer..
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerdålig dag..

Yeah, och alla som vågat prata med mig idag så har märkt att ja int alls e på humör fö rnågå, nerverna e helt opp åt reven och allt bara skiter sig idag.
Har int sovit nått satan inatt heller för att ja varit så jävla orolig över saker. Sån känsla att nån stampar en i magen. nu ha den börja släppa lite, nu när det mesta är upprett. Så nu har jag typ spykänsla hela tiden.

så det kommer vara en mycket magsjuk dag idag. min mage tål inte att spy mer. it hurts so bad. men det är självförvållat så vem är jag att klaga.. Men vad gör man int för att få nått man vill ha?...L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerLAST CHANCE!


dse till att du låter bli han..
det där var sista chansen du får, sen blir tammifan polisanmälningen inlämnad till polisen..

DU HAR DIN EGNA VITTUS POJKVÄN SÅ LÅT MIN SATAN VARA!

så myky skit o sånt ja fick höra igår kväll ändå. nej satan ändå, men att de där hände de var nog satan någå man trodd att aldrig sku hända..men  de hände, så dit försvann min tillit till dig för alltid.. du hade din chans med han o du blåste bort den av eget val..

SÅ MYKY BULLSHIT DE KAN KOMA AV EN SATANS LITEN KÄFT ÄNDÅ!
dax att växa opp månne??
 du säger att du mår så dåligt o så, varför måst du få alla vittu andra o må lika då då??

jag orkar seriöst int bli o bråka med nån så ja låter det väl gå för den här gången, men nästa gång så lämnar jag in polisanmälningen, för ja orkar int få mitt liv förstört ännu en gång..

TÄNX AND GOODNIGHT!
vittu nu när ja fått det ur mig så kan ja gå vidare.. pratat med Gulle om det i ca 1.5 tiommar sen stärva telefon. men vi redde upp det. som tur <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerPlz, make it better.. right here.. right now..

Suicide, suicide
Your presence is near
Suicide, suicide
I wish you were here
Suicide, suicide
Take me away
Suicide, suicide
Please make it today
Suicide, suicide
An answer, for me
Suicide, suicide
I need to escape, be free
Suicide, suicide
I’ve had too much
Suicide, suicide
Take me, do your touch
Suicide, suicide
Leave the rest behind
Suicide, suicide
You’re all over my mind
Suicide, suicide
Let me pass in peace
Suicide, suicide
I need to releaseL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerDagen i korthet

hittade mitt gammla gamma löshår ( som är svart ) och tänkte ja sku fixa upp mitt ljusa löshår, så har fifflat med det hela dagen, och varti kamerakåt så det kommer komma bilder som fan. Det är helt ovant att ha löshåret i igen men det är ändå najs :D de e som jag blir en helt annan person, OCH DÅ SKÄMTAR JAG INT! haha.

annars har  ja egentligen bara lyssnat på musik och vari på facebook o laddat opp bilder där.
Men nu ska ja ut o härja med Sandra i Österby!

CYA LOVERS AND HATERS!L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerNyårs bilder.

haha nog tog det tid men här kommer dom. <3 har int så många bilder men några. ivf.

d
Juntti sku ha håre klippt, bene fixar med rakaparaten och jag klipper.
d
Tror sandra sa någå som blev roligt haha. har 2 videon som kanske kommer opp.
df
tog killarnas kläder när dom var i bastun .

s
Sandra var oxo med <3
s
never ask what they're doing, cuz even they don't know haha. Bene ja jere.

r
and the boy's karaoke! haha jere, joni, juntti, jonas och bene.L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerHeaven - Ayumi Hamasaki ( dagens låt )最期に君が微笑んで
真っすぐに差し出したものは
ただあまりに綺麗すぎて
こらえきれず涙溢れた

あの日きっとふたりは愛に触れた

私達は探し合って
時に自分を見失って
やがて見つけ合ったのなら
どんな結末が待っていても

運命と呼ぶ以外他にはない

君が旅立ったあの空に
優しく私を照らす星が光った

側にいて愛する人時を超えて形を変えて
ふたりまだ見ぬ未来がここに
ねえこんなにも残ってるから

側にいて愛する人時を超えて形を変えて
ふたりまだ見ぬ未来がここに
残ってるから

信じて愛する人私の中で君は生きる
だからこれから先もずっと
サヨナラなんて言わない

あの日きっとふたりは愛に触れたL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerGodmorgon

God morgon alla läsare, kl är lite över 9 och jag funderar på att gå i duschen ett varv, men det är samma temperatur i duschen som ute så fan vet hur det ska gå. Har int sovit nått inatt utan legat vaken hela natten så har ett jävla temperament idag med. Så ska gå i duschen bara den värmts upp lite, och sen 
blir det spikmattan <3

A day just like every other day at home - a fucking day in hell..L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
3 kommentarerKvällen

Yeah, som sagt, kvällen e fuckad, men kom hem i varjefall.. mådde skit som bara vad, VARFÖR JUST DU VITTU! som ja int sku må skit redan, nåja.. Cya in heaven or hell, eller vart du no tog vägen.. Du kunde prata om allt med mig och du betydde för mig massor, men ändå tog du den utvägen..
I kväll tog gud tillbaka en av sina änglar från jorden. Vila i Frid Skodi <3
Det var inte såhär det skulle bli, men såhär blev det </3

Därför typ gick ja gråtandes från Junttis med..därför inget hejdå till nån som var där.. vittus helvetes fitt satan... allt kom som en chock.. ingen hade förväntat sig detta... inte nån.. men så brukar det vara..
ville inte säga hejdå till Jonas, inte denna kväll, det tog så emot att jag grät hela vittus bussresan + bilresan + hela kvällen hittills. och nu har ja sån fittans huvuvärk att ja int orkar gråta mer...
tror det är bäst att jag går och lägger mig och sen hoppas jag mår bättre i morgon bitti.
Vittu ändå Skodi :'( </3 vi lovade varann och du bröt löftet </3

is it my turn next?
It feels like it..
It really fucking feels like it..
AND IT IS A NICE FEELING!
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerDagens bild

f

Jonas : *söka på google* gröngöling

"aahahahahahah Junttiii bygger hus"

nej satan no skratta vi åt den där bilden änndå.
voi voi har man torr humor så har man. <3
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerkund och kaffe

sen drog jonas och jag till jonas syrra och drack kaffe, sen hem till jonas och sen tillbaka till linda igen på kaffe. Och sen klippte jag ännu till henne. Och sen drog vi till junttis. Där var de shack som vanligt, sen kom de trevliga nyheter satan ändå.. och nu sitter jag i bussen på väg hem. Hamnar åka buss när tåget är sönder. Vittu ändå..L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerkund och kaffe

sen drog jonas och jag till jonas syrra och drack kaffe, sen hem till jonas och sen tillbaka till linda igen på kaffe. Och sen klippte jag ännu till henne. Och sen drog vi till junttis. Där var de shack som vanligt, sen kom de trevliga nyheter satan ändå.. och nu sitter jag i bussen på väg hem. Hamnar åka buss när tåget är sönder. Vittu ändå..L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJonas Bloggar

Ajjajjaaa ja e superman!L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerSnöyra

Godmorgon, Sitter för tillfälle i famnen på Jonas, han har nervstärv!  Han fastna för ordet gröngöling från annas blogg haha <3 haha. De ha int hänt så mycket ännu, och det snöar som fan.  SNÖSTORM!  Senare idag såska ja hem, yhhyyy,

JONAS HÄLSAR : GRÖNGÖLING NEJ SATANvittu AJAJAA xD
han älskar min blogg (a) <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerhoi hoi - lördag

Yeah, Jonashade ett jäkla humör i mrse, och bara jag fått vaknat så drog vi till Junttis.
och han sovde ännu då. o kl va runt 1 - 2 tiden.
Sen drog han till butiken och jag o Jonas myste framför öppna brasan.<3
sen va mitt i allt Bene o Juntti där nere oxo,

Sen har de int hänt så mycket jag o nicole drog till ärrän ett varv, och Bene fixa spinnrockan. och resten av dagen har varit chill som fan <3

just nu sittter vi ännu hos Junttis och dricker glögg och härjar, och jag vill int hem i morgon I WANNA STAY HERE IN HANKOO MED JONAS! men bara ja kommer hem så kommer de bilder med <3

Cya readers <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarer1sta dagen på 2010

Första dagen och allt va helt jees. Jonas hade kunnon krapula och hade dåliga nerver.
Men resten fick bra under dagen, vi satt hos Junttis ungefär hela dagen.
Sen mot kvällen drog Jag o Jonas hem och hade myskväll <3

Pusu <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerNyår 2009-2010

Först drog Jonas och jag till Linda , sen fick ja reda att Sandra ringt 15 gr och skickat 2 messon och sen drog vi o möta henne. sen drog vi via Jonas och sen till Junttis, och sen fixa Juntti 10 cider åt ig, ( nom nom mer dricka )

Detta var nog ett nyår jag int glömmer haha, fick hjärnskakning troligtvis. fick en redig smäll i huvu och svimmade på trappan. Jere o Bene bar in mig, och sen härjade Jag o Sandra genom att ta pojkarnas kläder när dom var i bastun och låsa ut som med bara handduk. Voi voi. ( bilder kommer )

Det for sönder ganska passligt med saker. Och jag o Jonas fick int va själva i bastun heller.

Sen runt 1 tiden så var vi hos Jonas igen <3

GOTT NYTT ÅR!L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerHangöö - Onsdagen

Tog tåget till Hangö på Onsdagen. I Hp stod Jere Joni o Jonas o vänta på mig, sen drog vi till Jonis och såg på nån film om nån musik juttu som va finsk.
Sen drog vi till Jonas och satt där en stund sen drog vi till Junttis.
Där satt vi sen och härja hela kvällen med shacki.

mer minns jag int tyvärr haha , nån nnan som minns nått? xDL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarer">