GoodNight <3

Så var en dag över igen. Idag har det varit bara 3 pers igen i Veturi. jag + 2 andra. Så det hände inte så mycket där. Förutom att jag lagade en korvgryta med bönor och ris. Nom nom. Sedan drog jag och plockade upp Fredde och vi for till HvC och så kom vi till mitt och sitta. Drack kaffe och så vilade vi en stund och så drog vi ut och gå runt i Österby. Det har varit så underbart väder
idag att man bara måsta vara ute <3


Sedan kom vi hem igen och då låg vi och såg på Family Guy och sedan somnade vi. Körde just hem honom och nu skall även jag fara och sova när jag ändå är såhär trött. Hålls jag vaken så kan det slåom och jag är vaken hela natten igen. Btw blev det inget kimito detta veckoslut.
Det blir spakväll och Ishockey kväll  istället <3
men nu blir det godnatt för min del <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerwe were hooked from the first day<3

We said this was the first and last time, it was just a one night stand,
but we both smiled, cuz we both knew it wasn't true.
we were hooked<3

xngjmbghL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentareri miss you <3

yguiL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerToday - 28 Februari

Yeah what about today, dagen har gått snabbt. Var till Veturi. skulle inte ha vaknat i tid om int Mathias sku ha ringt lol, så drog till hans på morgonen. Så for vi till Karis och där har jag städat och torkat ytorna i Wc'n sedan skissat smått och skruvat upp hängare och spegeln och så vidare. Sedan har det snöat ca 15 cm me snö så det blev ut och skotta snö. Sedan har jag målat vidare på olika saker och varit allmänt social på det finska språket . lol.  
sedan drog jag och Mathias till Ekenäs och plockade upp Fredde och så drog jag och Fredde på Shopping runda igen. Jag har shoppat för  ungefär 600 euro sen jag börja i Karis. Rahaa tulee ja rahaa menee! Mutta elämä on. Lol. Men men bilder kommer väl i morgon
kanske om jag hittar kamerasladden.
Efter shoppingen drog vi till Freddes och såg på tv och lyssnade på musik och såg på foton. <3
And from one thing too another..
ncgv
oh really.. dream on boy.. Det är nog allt jag kan säga, Efter det helvete du tog mig till och höll mig där.. så tror man ännu till att jag skall komma tillbaka.. Nu när jag kommit bort från skiten och gått vidare och hittat kärleken <3 yeeah right, Maybe you will be back, but i won't.. i got a new life.. and i'm sorry but you are not included..


And back again.. Har legat och pratat med Cody på Skype och  nu blir det en sista tobak och sedan blir det sovdags så jag vaknar i morgon i tid.
P.S I love you Honey<3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerWe both knew...

We both knew this type of life didn’t come with instructions
So I’m trying to do my best to make something out of nothing
And sometimes it gets downright, shitty in fact
When you call and I don’t know what city I’m in at
Or what day of the week in the middle of the month
In a year I don’t recall
It’s like my life’s on repeat and the last time we spoke I told you I wouldn’t be long
That was last November, now December’s almost gone
I’d apologize but I don’t realize what I’m doing wrong

And you’ve been nothing but amazing, and I never take that for granted

Half of these birds would have flew the coop
But you, you truly understand it
And the fact you stood beside me every time you heard some bogusness
You deserve a standing o ‘cause they’d a just been over it

Let em talk, let em talk, let em talk, let em talk
Like we don’t hear what they saying
Let em walk, let em walk, let em walk, let em walk
We’ll just drive by and keep waving
Cause you and I above all that
Just let them wallow in it
Now they all choked up, cause they be swallowing it

No one hold me down like you do sweetheart
You keep doing that, I keep doing this
We’ll be alright in the end - trust that
We put the us in trust, baby
Let’s go

<3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerThe hardest part of dreaming about someone you love is waking up to see that person gone.

fxngvxfhL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerAnd then He said it ! <3

Omg, fan vet hur man ska få sömn inatt <3 Energisk 3000 tack vare boo boo Bear <3  låg och halvt sovde när han skulle hem men när vi satt där i bilen så poff!
Vart tog sömnigheten vägen? jaa den som vet det.
But it is worth it <3 jag e fast vaken hela natten för det där <3 tihihi <3
fxn
Men men annat idag så har målat taket i Veturi och sedan var vi ut och gå, annars har det varit det där perus härjandes där, i morgon börjar 2 nya personer där. och efteråt blir det fun fun <3

Love you <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerHim and Her

jjoänökL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerYou're worth it <3

lbhjL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerAwesome Weekend Again

Fredagen spenderadets i Österby med myspys och film, bastubad och dricka <3 och Lördagen spenderades i Trollböle och senare mot kvällen blev jag kusk och cruisa runt med Lina, Mats, Aspen och Fredde. Sedan blev det hem till Trollböle igen och söndagen spenderades i stan med gulle <3 Vinterspektaklet och sedan helt random ut och gå. Sedan en sväng till Slottsbacken på bulla <3  Sen trollböle igen o där blev de mat och sedan somna vi båda och vakna upp några timmar senare. resten av kvällen blev det music som gällde och nu ligger jag här och ska ut på en sista rööki innan det blir sängen för min del.

skall se om jag får nån alone time i morgon här så ska jag kanske försöka skriva av mig lite, men det är lite saker som tvinnat på i mitt huvud den senaste tiden och kanske det blir lättare om jag går ut det på nått sätt , men tnx till dom som finns där för mig atm, och stöttar mig igenom det här.
Men om 10 dagar så kanske int bara mitt liv förändras utan även ditt.. But what ever happens that day , we still have each other <3

Vad annat, jag ska försöka få håret klippt och färgat denna vecka med, och funderar på att ta en spa dag/ kväll helt för mig själv <3 känns som om jag behöv en liten Paus från allt och bara varva ner, fundera på allt och komma på en lösning.  Men men veckan är öppen än så länge, inget speciellt inplanerat förutom spa dagen och att veckoslutet kanske spenderas i Kimito. <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerIt's Friday!

Fredagen började bra för mig, Hittade nästan ett  helt paket tobak i en gammal uppare. Noice noice. Sedan kom vi hit till Veturi och skulle o skrinna men isbanan var ständ så vi fick gå i 1.5 timme i Karis istället. Atm sitter jag och hans och härjar med våra power pointar om oss själva. Snart ska jag fara och fortsätta i wc'n. Igår blev det bara ett snabbt inlägg på morgonen för åter igen kom jag hem 1 tiden på natten tack vare att vi somnade i Trollböle haha. och sedan var ju vägarna så bra plogade att man nästan kunde köra där. Borde skaffa terräng bil åt mig. <3 Idag blir det nog helt chill dag med boo boo bear, i morgon blir det vinterspektakel dagarna och sedan blir det säkert att dricka på lördag kväl. får se lite .
Men nu skall jag fara och aktivera mig.
Cya <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerGod Morgon!

Yeah , hinner slänga in ett snabbt inlägg före jag far till Veturi. Men men hann inte blogga igår, I veturi var allt så perfekt som de kund vara. Vi va 3 pers där haha. Fick laga muffins och sallad till maten. Sedan hade vi ART träff. Efter Veturi blev det Ekenäs som gällde. Cruisa i stan en stund och sedan drog vi till mitt. Vädret var underbart igår på morgonen men sen började det snöa/slaska igen. 
Idag är det torsdag redan. Veckorna går bara snabbare o snabbare. Får se lite hur den här dagen kommer gå. Vädret är heelt dragit nånstans ifrån. Hoppas ba man int kör fast som vissa gjord för nån dag sen . Fin Parkering. Lol. Men nu måste jag nog börja röra på mig så jag kan börja fara till karis i tid utan att fastna nånstans <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
4 kommentarerPlans for 2012 #1

gj
"it feels like you are my new best friend! <3 "
// Cody

Idag har jag suttit och pratat med Cody på skype. sjukt grym pojk haha. Kännt han i några år och pratat ganska mycket. delat både bra och dåliga saker med han och vi har samma intressen. Och det bästa är att han är påväg till Finland ännu till. Måste se till att man kan fara och träffa han då <3 It would be so fucking fun och kanske jag tar nått år " ledigt " och drar dit. It's a Plan for 2012. <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
3 kommentarerGute nacht meine lieben ♥

Nerverna har varit som dom varit idag har mest chillat och försökt lugnat ner mig. Sedan mot kvällen drog jag ut och träffade Aspen och Fredde och sedan drog jag och Fredde till Karis. Men nu blir det sista tobaken idag och sedan blir det god natt för min del. <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
3 kommentarerNattInlägg again.

Yeh yeh yeh, Dagen har varit underbart, vädret har varit runt nollan och solen har skinit inte ett moln så långt ögat kan se. och så lovar dom ca 20 cm snö tills i morgon. Fucking awesome. Men men elämä on. Drog till stan och plockade upp Boo Boo Bear och sedan drog vi till hans och satt där och åt och såg på film. Sedan gick vi ut och gå runt i trollböle. <3 Sedan for vi till stan ett varv och sedan blev det kvällsKaffe hos hans. Fick även min Limpa Camel <3 Sedan kom jag hem till 12. I morgon blir det stan efter 3 och sedan blir det att vara hemma en stund på kvällen om ingen gullunge vill komma och vara med mig en stund <3 Men nu skall det bli sista tobaken för inatt och sedan Family Guy en stund och sedan hoppas man att sömnen kommer.
Puss på alla älskade läsare <3
xdgbL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
21 kommentarerUnderbart väder

Idag har det varit sjukt nice väder hela dagen. och i Veturi har jag spenderat tiden i Wc'n igen genom att måla vidare. I morgon blir det taket tur att målas. Sedan var vi ut och gå en längre bit med, Nice Nice. Men nu skall jag börja dra mig mot stan och plock opp boo boo bear <3

fg
( kollade igenom min kamera. smygbilder ftw L <3 )L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
22 kommentarerGodnatt.

Efter veckoslutet har hela min dygnsrytm igen blivit helt sekaisin. men skall börja gå och sova eftersom jag inte har något sportlov, blir väl en natt tobak till och sedan blir det stora varma sängen som gäller. Morgondagen är planerad, och först blir det tidig väckning. Sedan att hoppa i duschen och sen blir det Veturi och så  är man där till 3 tiden. Sedan blir det att plocka upp älsklingen och sedan blir det att fara ut och gå en liten runda och efter det myspys hela dagen eftersom vi får lägenheten helt för oss själva när de andra drar iväg på Kryssning. och det betyder även en tobakslimpa åt mig <3 Yeah someone is happy today, and only one person knows why  <3


fdL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
34 kommentarerNattinlägg Igen. - Planer -

Yeah vad kan man göra, haft så mycket annat att tänka på senaste tiden att jag int rikit hunnit skriva hit. Inte ens några tidsinställda inlägg har det blivit, men skall försöka få det fixat här nån dag. Har måsta fått lite saker fixade i mitt liv så jag kommer vidare från allt skit. Men det har redan blivit framsteg på många olika fronter så det skall nog gå bra den här gången.
Sedan skall jag fixa lite på designen med. den behöv rustas upp lite.
Lite mera saker skall komma till i bloggen med, så det är bara för er att vänta och se vad som händer.
Sedan blir det kommentarerna och bloglovin inläggena som skall gås igenom.
Sedan skall det fortsättas med nyårslöftena som går helt jees atm. För en gångs skull har nyårslöftena hållit en längre tid och snart är vi inne i 3dje månaden så frammåt går det.
Rummet behöv städas. Det får bli nån dag som det inte händer så mycket på.
Plus mycket annat smått och gott. Men som jag skrev redan tidigare i bloggen att 2012 kommer bli en ny start på mitt liv. och det har redan fått en regäl förändring. Både på mig själv och mycket runt omkring mig. Jag gör saker jag inte kunnat göra tidigare och vill ni veta mer om det så är det bara att kommentera så skriver jag mer om min förändring. <3
uuuuL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
6 kommentarerUppdate om veckoslutet.

Och så var vi här igen, vad kan jag säga om detta veckoslut då, Det gick bättre än vad jag trodde det skulle gå, Fredagen var helt chill, jag och Fredde var hos mitt en stund på kvällen, och sedan drog vi till hans. Sedan på Lördagen så var vi och chillade i stan en stund och sedan drog vi till hans o drack smått och bara myste. Man gör vad man måste göra för att kunna gå vidare i livet. Sedan såg vi på Rööperi och sedan tog vi det bara lungt <3
Idag så har det varit snöstorm på G hela dagen, Shakk har fastnat med bilar överallt och man har skottat o skottat och skottat snö.  Vi har mesta dels legat inne i värmen och slö sett på filmer. Sedan blev det 78 (?) års kalas och där gick det även bättre än vad jag förväntat mig, (det går bara frammåt det här dudes ) Sedan låg vi och såg på mera filmer och skottat fram min bil haha.
Yuki YoursicL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerOnce Again.. It went this way..

Oh yeah, det blev lite försenat hem idag eftersom det har blivit så att jag sover bort dagarna med gullungen. Idag har varit helt chill. Vi börja dagen med städningen och sedan fick jag börja måla. fått typ halva färgat med bas färgen. Plus lite vita fläckar i håret av nån andledning. But yeah. Sedan drog jag till Ekenäs och väntade på Judas min <3 Sedan blev det lite cruis lite shopping igen och sedan blev det mat i Karis. Där såg man bekanta ansikten på både gott och ont hahah. Som igår när vi va o tanka, nej hohho.. Om blickar kunde döda sku både jag och min boo Va döda redan haha. <3
I morgon är det fredan, fyfan vad skönt, det värsta med i morgon är nog ba att vi ska skida.. seriously  mä en jaksaa.. Men sedan bara det är över så får jag fortsätt amåla och sedan blir det Veckoslut <3


Troligtvis Movie date with my boo boo bear! ❤❤ #gottalovemyteadybear

Int vet vi vad vi annat skall göra så haha. Shakk får hör av sig om dom vill träffas för det verkar no bli så satans dött i morgon, när det int ska hända någå sånstans.. But i got my boo boo bear <3
men nu får det nog lov att bli sovdags igen för mig. Så jag orkar opp i morgon .
Puss på alla mina underbara läsare som får lov att ha lite tålamod <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
7 kommentarerZzzZzzZzz.. Nukkumatti strikes Again

Yeah jag är verkligen ledsen för att bloggandet nästan helt försvunnit. Men på senaste tiden har jag spenderat så mkt tid med Fredde att det bara blivit så. Men skall försöka bli aktivare med nu när jag kan ha internet hos hans med. Annars så idag har varit hel chill. I Veturi så har jag täckt in allt klart och skall börja måla i morgon troligtvis efter att vi städat. Sedan kom jag mot ekenäs och plockade upp älsklingen och så for vi och sökte byxor till mig. Sedan kom vi till mitt och låg och såg på Nitro Circus och så somnade vi haha. Sedan vakna vi runt 10 och så drog vi till stan ett varv och så körd jag hem han <3
Atm så sitter jag och ser på Family Guy och läser bloggar, har myky kommentarer att svara på och det får bli tills i morgon skulle jag säga. Men nu får det lov att bli en nattTobak och sedan blir det att börja sova. Eftersom det blir tidig väckning i morgon. men men int ska man klaga,
Cuz tomorrow is new day <3

yuki yoursic
Några veckor gammal bild <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
6 kommentarerSimple Math <3

fghnL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
9 kommentarerIshockey och Träningsvärk.

Yeah  Idag var vi och skrinnade med Veturi. Sedan fick vi mat och jag åt för 2 personer.. Lol. Sedan har jag fortsatt med Wc'n. En Helt chill dag igen. Grattis till Mathias med för den delen.

Sedan efter Veturi har jag varit med Fredde <3 Vi cruisade en stund i Stan och sedan drog vi till mitt och har kollat på Family Guy Hela kvällen <3 Btw är det ju Valentine's Day idag. och jag kan nog kort och enkelt säga att detta varit den aldra bästa vändagen under mitt liv <3 I fucking love you <3
jL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerAwesome Weekend

Vad kan jag säga förutom att veckoslutet har varit underbart fast det inte hänt så mycket.
Har varit hemma eller i trollböle med Fredde och bara tagit det lugnt. <3
Men men skall ut på en sista tobak för idag och sedan och sova.
I morgon blir en ny underbar dag <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
3 kommentarerDesign Wc...

Yeah att designa en wc är ju alltid roligt.. PLanerna är helt slut atm o nej hohho.. Vad kan man annat säga, vi har varit ut o gå och alla frös så satan.. Det finns nog inget värre än när människor går så sakta att man tar halvasteg.. o eftersom jag redan har korta ben så då e de no sakta..
Men men snart slippe rman härifrån och sedan blir det att klippa klippa lite så man får pengar och sen blir det att fara och träffa Fredde <3 FÅr se vad man hittar på idag för igår så blev de bara till att sova när båda va helt döda hela dagen. Sockerfylla FTW men efter att sockret slutat verka är man helt död. Det hjälpt int ens att fara på Kaffe med Fredde så.. Jo nej, det blir väl att sova bot den här dagen då med haha. <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
12 kommentarerVilken Lättnad

Idag var man till Karis som vanligt. allt gick som det gick där hahah. Sedan drog jag och träffade Fredde och var med han en stund tills han skule o träna. Sedan efter träningen så skull han komma på kaffe till mitt.. Fyfan hur nervös jag var.. Han sku träffa mina föräldrar + min broidi. och det var inte nervöst för att dom int kännd varann. Saken var att dom känner varann men om de va plus va en annan sak. Men kaffet gick bra och Pojkana kund reda opp allt <3 I'm like so overjoyed <3 Sedan låg vi i min säng och kollade på Family Guy. Sedan körde jag hem han och nu ligger jag här och skall börja sova. <3 I morgon är en ny dag <3 med nya planer <3
Puss Puss <3
hhL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
17 kommentarerSnowMan 2012 <3

dd


haha, bilden påminner om Min och Lyydias snögubbe som vi laga i Karis .
Men vår hade ingen mun och inga ögonbryn och mycket sexiga kvinnoformer.
Memories <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
5 kommentarerNerves Gone

I'm sorry, But if you tell me to cut myself one more time,
I will slit, not myself, but your fucking throath!

Nu sitter man igen i Veturi o skriver Arbetsansökan, o har kontakt med människor man int borde ha.. Men men elämä on.  Idag började dramat här redan före vi börjat och värre blev de när shakki kom försent. Nej satan vilken dag de här kommer bli. Men det blir väl bättre när man slipper härifrån idag får vi hoppas <3
Dagens planer är att stå ut med allt här tills 3 och sedan träffa Fredde <3 och sedan hem och städa och sedan och plocka opp Fredde från stan <3 Måste via Kela med så jag får pengar på fredagen <3 Usch kan int det bli mat snart <3
Cya dudes <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerIt's Time for...

det har blivit dagt att börja fara och sova för min del. Jag har själv
märkt hur mina vanor ändrar efter mitt sociala umgänge.
Med vissa händer det att man är uppe hela natten och
med andra somnar man redan  vid 10 - 11 tiden och allt därimellan.

Idag har det varit både plus o minus. Plus med allt som har med dig och göra plus några små andra saker med <3 Vi var till och med på Kaffe idag till Mathilda ( sen  när har nån fått mig in dit ?? ) och Minus har varit att revbenen har börja fittas igen ännu värre. iDag har man knappt kunnat gå och som tur kunde jag vara med <3 och få lite massage och allt sånt skojs <3  Men det kommer nog bli sjukis resa ännu här nån dag den här veckan. Denna vecka kommer även innehålla nya saker för mig som jag måste bara lära mig komma över. Rädslor som finns etsade i mitt huvud. Jag har tills fredagen att välja hur det blir om jag går me dpå det eller inte. Bara för att se hur det går. nått jag kan avbryta när jag vill. Men fyfan vad allt säger emot att jag skall fara dit.. Men men det får vi se sen hur allt slutar. Jag har världens bästa coach med mig ivf så månne det int går bra. Och väljer jag att backa ur så träffar han mig ändå efteråt <3
och eftersom hela inlägget bara handlar om allt möjligt så kan jag lägg opp bilden som jag blev taggad i av Amber.
Puss hejs <3

uuu

Today has been Awesome with you<3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerMini Tävling - Vinn en länkning!

CN- Cartoon Network Tävling.

Vem sa vad? Nu får ni chansen att försöka minnas vad

ni sett på barnkanalen som barn <3

So go ahead och försök få så många rätt som möjligt <3

q
GROW, EXPAND, EXPLODE!

DEE DEE, WHAT ARE YOU DOOOING?!

HEY THERE PRETTY LADY!

DORKS!

BUT HE ACCIDENTALLY ADDED CHEMICAL X.

STUPID DOG, YOU MAKE ME LOOK BAD!

KIDS NEXT DOOR, BATTLE STATIONS!

NAHH...WHATS UP DOC?

LIKE, ZOINKS SCOOBS!L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerA little Happy Girl <3

Nu har vi Måndag här igen. Veckorna går hur snabbt som helst. Tänkte att jag skulle ha bloggat igår när jag kom hem, men var så trött att jag somnade direkt när jag kom hem. So yeah, vad kan jag säga om veckoslutet :
Fredag : Var med <3 efter att jag slutade från Veturi, Vi drog till Jimmys en stund och hängde vid hans pool några timmar. Sedan drog vi in mot stan. Det hände inte så mycket i stan förutom att vi cruisade runt med Lina och Mathias och efter att dom drog till en kompis så vi kom till mitt och chillade och spelade Wii tills halv 2 - 2 tiden på natten så drog vi till hans o sovde där.
Sedan lördagen : så träffade vi några kompisar och sedan drog vi till mitt och låg och såg på film och bara myste. Det blev bara kallare och kallare ute längs med hela kvällen så efter vaje rök paus så blev vi dåsigare och dåsigare av att vara i värmen så vi båda somnade på min soffa haha, sedan vaknade vi av att en ringde o så var kl närsmare 3 på natten så vi drog till hans och sova igen.
Söndagen : jaaa.. vad hände på söndagen?.. lol. Vi låg mesta dels och såg på tv och film och bara myste <3 Ett litet varv till stan blev det. Sedan kom jag hemåt och somnade.
Igår blev det Officiellt med. <3

Cuz he asked the Question <3 Beat that motherfuckers <3

I <3 you

jjjL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerDo you wanna know something?

s
Alla behöv vi uppmuntras på ett eller annat sätt <3
Bild Repris <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerEnergi x 3000 - Gym

Yeah nu har jag och Lyydia varit till Gymmet med Veturi och joo, Energi x 3000. Det slutade med att jag o Lyydia var i Dans Salen och härja på. Fredags feelis, Bra att humöret är påtopp efter förra natten. För det var inte roligt. Men Men efter idag så blir det att fara till <3 och vara där hela veckoslutet så jag kommer inte vara så aktiv här eftersom int jag har nått netti dit. <3 Men jag önskar mina läsare en bra helg och allt sånt <3
Men nu måste jag fara och fortsätta på min LivsLåda LOL..
Cya guys <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerThursday - cold

Tjenixen allihopa. Idag har det som sagt varit Kallt hela dagen. Rörena har
varit frysta i Karis och allt har bara varit irriterande..
Men Sen när jag kom till Ekenäs träffade jag Fredrik och sen Aspen. Och efter en
liten cruis i stan Drog jag till trollböle <3 Där låg man och lyssnade på Musik resten
av dagen, och halft sovde. Fyfan vad mysigt <3

kkL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerKlotter??

y


Och varför om jag får fråga klassas detta som klotter?L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerGodmorgon - Kallt ute idag

God morgon alla pigga läsare. Vad kan jag annat säga än fyfan vad det är kallt, för tillfället har vi -22.5 grader. Ska starta snart mot karis. Kommer ha nerverna idag eftersom jag int tänker sätta min fot utanför dörren = jag kommer int röka nå dit idag haha. Får väl ha snus med mig. Vad annat. Gårdagen spenderatdes med <3 hos hans, och vi låg och lyssna på musik och så for vi på Kaffe till Abc i Karis. Mysigt värre <3 Idag får man se vad man hittar på o göra med den här kylan ute. Men nu måst jag börja komma igång så jag kan börja fara mot Karis.
Cya guys <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerArbetsansökan och Stickningar

Yeah nu dag igen och allt har gått bra . Det är konstigt hur allt på sista tiden verkligen gått bra.
It's like omg. För tillfället sitter jag och gör arbetsansökningar och hoppas jag verkligen får det
här jobbet. det skulle sitta ganska så bra. Före jag börja med ansökningarna har jag hittills bara
sutti och ärmt mig vid brasan och sedan suttit och stickat på min halsduk. Snart blir det mat och
jag känner korvsås doften ända hit från köket så man blir bara hungrigare och hungrigare destu
längre man sitter här. Men snart är dte mat så man överlever nog en stund ännu. Sedan mot eftermiddagen blir det mer kreativt att göra och efter Loket så blir det att träffa <3 igen . <3
Cya <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerL.o.V.E

Denna dag har varit så fucking underbar <3 Först till Karis. Där var det kaffe och mugg målning som gällde. Sedan har jag sprungit omkring med kameran som en dåre och fotat allt och inget. ( bilder kommer bara jag får in dom i Datorn ) sedan blev det stickning på G. så nu har jag lite att göra en tid frammåt. Sedan blev det studiebesök till en utställning som va i Ekenäs. ut och gå i Gamla stan. Sedan tillbaka till Karis  och dricka mer kaffe och sedan mer stickning. Sen har jag märkt att det börjar bli Drama mellan shakki med där jag är om dagarna. kommer bli intressant o se hur allt slutar där.

Sen när vi sluta for jag och plocka opp Fredde, och så tog jag han med till Karis när vi sku på tobak med Engberg och shakki vid s market.  Sedan blev det trollböle för mig resten av dagen/kvällen med <3 Hem via efter datorn bara och minnet så blev det filmkväll. Fyfan så skönt det varit att bara legat i en varm och skön säng hela dagen när det varit så kallt ute. <3 Usch kan int det bli veckoslut så jag får vara hos ditt  och somna intill dig och bara känna dina andetag <3
y
tL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarer">