Sometimes it's just not worth it..

Här blev de en liten paus i bloggandet, har haft lite det ena och det andra att göra och bara lagt allt åt sidan. Snart är Februari slut och känns som vintern även är slut eftersom det är plusgrader och snön är så gott som borta. Härligt värre ju. Just nu sitter jag på jobbet och bara tar det lugnt i väntan på att få nått att göra. 
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerVila I Frid <3

Vila i Frid Göran <3 Du kommer alltid vara saknad och älskad <3
09.02.2014
 
 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerWeekend Sadness

Veckoslutet har spenderats med gullungen och vi firade vår 1 års dag och att nya firman har startat. <3 Tortilla kväll på Fredagen och plättkväll på Lördagen. Lite fiskande har vi även hunnit med. Regnat har det även gjort hela veckoslutet så det är inte mycket snö kvar nu. Idag när jag kommit upp till stan igen fick jag sorge beskedet om att min farmors sambo gick bort i morse, Vila i Frid Göran <3 så får se om jag orkar mig på jobb i morgon. För övrigt så har jag inget planerat till veckan och hur skönt är inte det. Så skall försöka ta det så lugnt jag bara kan.
Hoppas mina älskade läsare haft ett bra veckoslut <3
Love you <3
 
 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarer“It’s exciting when you find parts of yourself in someone else.”

Så har det snart gått en vecka igen. Det är bara 16 veckor kvar som eleverna e i skolan så e sommaren här igen. Men de skulle man int tro när man ser vädret här. Is o snö. Skulle de helst bli vår sku det vara bra. Veckan i korthet så har jag bara varit med kompisar och chillat hemma efter jobbet . Men idag blir det att fara till min gamla skola och få oljebehandling och håret toppat. Härligt ska det bli <3 sani hani joinar med dit<3 bloggen har fått stå en stund tack vare sorgebeskedet jag fick på Måndagen så har inte direkt haft lust till nått. Men skönt att det är fredag i motgon ivf. <3
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerHello February!

 
Ny Månad och Nya möjligheter,
Eftersom Januari var lite jobbig med både ångest och panik och så vidare så får vi hoppas att Februari blir lite bättre. Nyårslöftena har jag hållit so far i varje fall så så nått positivt. Lite efter har bloggandet blivit men skall bättra mig.
 Love you all <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarer">