Happy New Year! 2014 <3

 
 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerthe first blank page <3

 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerSista Inlägget 2013.

Egentligen blir det näst sista men voi voi detaljer. Usch hur människor orkar stressa i butikerna idag. det är full smockat överallt och trängsel och allt annat skoj. Nått annat skoj är när ena chefen ringer och säger åt en att du får fara hem när du är färdig på jobbet  för det är Nyår så det blev att sluta några timmar tidigare idag. Lycka! Kommer nog sakna den där platsen nått otroligt. Men nu blir det att packa ihop lite grejjer och sedan fara och börja fira det nya året!

Love you all <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerTell me what you think about when you can't fall asleep at night.

Kommer bli en sömnlös natt för min del känner jag på mig. Nåja sista dagen jag stiger upp 20 över 4 för att fara på jobb i morgon så månne jag inte står ut. Snart är detta år slut och inte mycket har man fått gjort, eller jaa, nog har det hänt ganska så mycket men det får nog bli i ett annat inlägg. kanske slänger in lite bilder när jag ändå håller på. Idag blev det att fara på shopping när det är rea överallt men hittade inget speciellt som jag ville ha. Men kom hem med mycket mat till morgondagen ivf haha. I morgo drar jag även ut till skäen och firar nyår där. Tortilla kväll med den bästa <3 Så det kommer bli ett lugnt nyår för min del. Sedan är det jobb igen torsdag o fredag och sedan veckoslut. skönt värre haha. 

Hur skall ni fira det nya året? <3
Love you all <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerWanted <3

Bara dra ett tag bort härifrån och få tänka på annat än allt gammalt skit här. 
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerFrågestund!

Förlåt för den dåliga uppdateringen, Det har varit en stressig december och har haft så mycket att hinna med att jag hamnade lägga bloggen åt sidan lite. Men nu över veckoslutet blir det en frågestund ivf så fråga fråga fråga ^^ 
 
 
 
Btw så jobbar jag på en annan plats nu till sista December och härligt att få se runt sig lite till andra platser också. nått annat härligt är också att sluta jobbet kvart över 12. Konstigt kändes det när man vanligtvis är på jobb till halv 3. Fördelen med att börja jobba halv 6 alla dagar. <3 tur så är man en morgonmänniska haha. <3
Love you all <3
 
rL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerVeckan i korthet

Veckan i korthet så hade jag på måndag jobb och sedan efter det tog jag det mest lugnt och bara slöade resten av dagen. Tisdagen var det julafton och då spenderade jag morgonen hos farmor sedan ett varv ut och träffa en kompis och efter det var jag hemma resten av kvällen och drack vin och spendera tid med mina föräldrar och bror. Onsdagen  så firade jag jul med en annan och torsdagen kom jag hem igen och hade spa kväll med bastu , hår inpackning , ansiktsmask och så vidare. Fredagen har hittils spenderats på jobbet sen halv 6 i morse. Kanske drar ut till skären senare idag ännu <3
Love you all <3


L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerMusic <3

Har ingen aning om hur jag sku klara arbetets dagarna här utan musiken i örona. När tiden blir lång när inte man har nått att göra så sitter man nånstans och bara lyssnar på radion eller musiken. Lite harm är det när det kommer nattklassiskt på x3m tills kl 6 men man får stå ut bara. Även i skolan jag jobbar vanligtvis i så lyssnar jag på radio. Dagen går så mycket fortare då när man tänker på annat än vad man egentligen gör. 
I love music <3
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerGodmorgon!

Godmorgon allihopa såhär passligt halv 5 på fredags morgonen. Så vad det att dra på jobb igen efter 3 dagars ledighet. Usch för att stiga upp den här tiden men tur så är det inte så farligt när det är Fredag. Skall bara dricka upp mitt kaffe och fara ett snabbt varv i duschen och sedan börja söka sig mot jobbet. Love you all <3
 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerGod Jul!

Så var det julafton. Dagen har först spenderats Hos min Farmor på morgonen med julgröt och träffa kusinerna. Sedan gick jag och farmor till gravgården och tände ljus på gravarna och bara tog det lugnt. Efter det kom jag hem och var och träffade en vän och fick en julklapp. Just nu sitter jag hemma och väntar på att min bror skall komma hit på julmiddag. Sedan blir det presenter och efter det blir det väl att slöa framför tvn. 
Hoppas mina läsare har en underbar jul <3
Love you all <3
 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerWanted <3

 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerLet it snow <3

Godmorgon allihopa. 
Idag är det då Finlands Självständighetsdag så med andra ord står allt stilla idag eftersom inga butiker är öppna, de flesta är lediga från jobben och skolorna är stängda och så vidare. Så det kommer bli en lång dag med absolut inget att göra. Härligt värre, det blir väl att parkera sig i tv soffan när slottsbalen börjar i tv'n.
Nått positivt och negativt med idag är även att det snöar , och det snöar mycket haha. Det är skönt att det äntligen börjar snöa lite mera här i Södra Finland så det blir lite ljusare. Men sen är det inte så roligt när man hoppar omkring på kryckor och är rädd annars också att falla omkull med dem. Skulle inte behöva mera sjukledigt. 
Men nu skall man börja hoppa mot köket och se om det finns nånting gott att äta där .
Love you all <3

 Glad självständighet allihopa <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerRip <3

Rest in Peace Nelson Mandela <3
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerReblog <3

 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerNew In <3

Dag två med stukad fot, fortfarande värk och svullen fot som bara vad. oh why all this pain. Men som tur så fick man ett spel åt sig fixat så nu blir det att spela för att få tiden och gå. The weird part is that i rater would be at work.. men men man fick lite längre veckoslut bara och jag måst vila o ta de lugnt så orka klaga. klagar bara på värken haha. Tur så kommer en vän och söker mig senare så jag kommer ut i stan lite , måste via butiken etc. 
men nu blir det att spela lite och sedan får man se vad man orkar göra .
Love you all <3

 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerDisney <3

 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerFuck this shit..

Min dag började bra. Genom att falla nerför trappan och steg snett så jag stukade foten. For ändå på jobb i hopp om att foten skulle bli bättre under dagen och bara vara vrickad eftersom jag hr överrörliga leder. 3 timmar senare är häslosystern och undersöker min fot och skickar hem mig. Tur var nog det för atm kan jag inte ens stöda på foten. Så man fick sjukledigt 2 dagar och veckoslutets planer fick bli inhiberade. Har legat i sängen hela dagen efter att jag kom hem och slötittat på the simpsons med mina underbara kryckor som jag hamnar hoppa runt på hela veckoslutet.
Just my luck! </3 


L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarer1 December

Så var det första december då. Sista månaden på detta år har just börjat och så mycket jag ännu skall hinna göra innan 2014. Detta år har gått så snabbt att jag just och just hunnit med. Idag/ikväll kom även första snön här i Södra Finland. Härligt<3 allt blir så mycket roligare o trevligare med snö även fast det inte kommit så värst mycket haha. Eftersom det nu är December är det dags att söka fram allt tingel tangel och övriga jukdekorationer. 
Denna kväll spenderades med kaffe hos bror min och sedan spakväll med bastu, hårinpackning, manikyr och annat härligt <3 Och nu skall jag se på New girl och börja sova så småningom. 
Love you all <3
 
 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerR.i.p <3

 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarer">