Awesomeness i yttre skärgården

Yeah, idag har det varit en helt underbar dag ute hit i skären.
Vi vaknade lite efter 10 och sedan drog vi över till grannholmen och sedan blev det att fara ut i skogen och sitta och mitt i allt hade vi 4 hjortar framför oss. Det verkade som om int dom såg oss överhuvudtaget. Awh så söta dom var. <3 Sedan blev det tillbaka hit till stugan och där åt vi mycket nami nami och sedan lämnade Benne mig ensam här ute 2 timmar. Hann gå runt omkring holmen 2 ggr och satt och fiskade och sedan kom jag in och myste på soffan och såg på en serie tills han kom hem igen.
Sedan blev det att fara över till holmen igen och sedan mot kvällen blev det bastu och plättar <3
Vi kom just precis tillbaka och skall bara reda ut håret så blir det sängen som gäller för oss.
I morgonbitti blir det fiske direkt på morgonen så det är bara att försöka få sömn nu så snabbt som möjligt så att vi orkar opp.

Hoppas mina älskade läsare haft en bra dag <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerGodmorgon.

Yeah, så var det Fredag igen. Igår spenderades största delen av dagen med <3
Sedan mot kvällen blev det att dra mot Karis ett varv och träffa shakki och efter det blev det tillbaka till Österby <3 Där var det lucky Luke som gällde för pojkarna när jag kom in genom dörren haha, Aldrig hade jag förvänta mig att dom skulle ha suttit i vardagsrummet och druckit öl o sett på Tecknat halv 1 på natten haha.

Men atm småplockar jag i rummet och skall snart gå och äta och efter det
blir en en stund att träffa kompisar och sedan blir det troligtvis båtresa once again . <3
Men nu måste jag fortsätta så jag kommer igång nångång idag med haha. 
Love you guys <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
15 kommentarerI'm not Sober.

yeah, kom just hem gående. Tänkte försöka sova bort resten av ruset och sedan bege mig in till Stan för att få lite pappersarbeten gjorda.Sedan blir det att träffa en kompis och hans syster ett varv haha. Oj vad det kommer bli roligt.<3  men nu måste jag nog få lite sömn.
Hörs senare på dagen folks <3
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerSkärin <3

Yeah, nu är man ute hit igen så det förklarar denna underbara uppdateringen haha. När jag kommer till fast landet igen så skall jag svara på alla era kommentarer och så vidare. men hinner inte så mycket när vi är här ute haha. Idag har jag bland annat plockat potatis i regnet haha härligt värre. Nu blir det att s'tta eld i öppna spisen och se på film med <3 

Hoppas mina älskade läsare har haft ett underbart veckoslut. <3
cya <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
3 kommentarerNu mot Marknaden

God morgon på er alla.

Vaknade redan lite före 6 i morse och har av nån andledning fått för mig att vakna kl 6 alla dagar, så är det på veckoslutena med. lol. Sen undrar man varför man sover så mycket på dagen sen haha, Sorry B <3 Men nu måste jag laga iväg mig till Marknaden. Mitt första " skift" börjar snart där.  
Ses senasre guys <3
Love you <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
21 kommentarerSo tired.

Yeba. nu är jag hemma igen. blev att vara ute längre än planerat. hamnade och jobba lite med på dagen och sedan blev det Karis. Var först hos en kompis, som var hundvakt. Härjade så satan med hunden och såg på när han spelade. Sedan blev det Cruis med en annan och sedan blev der tobaksrally när alla sku ha oss på tobak haha. 

I morgon är det marknad. både positivt och negativt för min del , men skall försöka göra den så bra som möjligt. I värsta fall sover jag bort hela dagen. Så känns det just nu, skulle kunna somna stående men orkar inte gå och lägga mig. Så det blir att se några avsnitt av South Park och sedan blir det att fösöka sova. I morgon kommer bli en tung dag. 

Men jag skall försöka få några inlägg in i morgon och
skall försöka orka fotografera lite på marknaden med.
Love you all <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
4 kommentarerRest In Peace Alex! <3

Yeah , Igår förlorade jag en underbar vän. synd så slutade det såhär. Du var en så underbar person att prata med, vi pratade med varann i lite mer än 3 år. Våra Skype samtal glömmer inte jag . Nånsin. Du gick igenom så mycket. Men nu fick du nog. Vila i Frid Alex Ladouceur <3 Du kommer vara saknad av många. <3
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
17 kommentarerchanges - i love them.

Yeah. Hej alla. Tänkte blogga mer igår men det blev bara inte av. Var hos en kompis hela dagen och bara slötittade på film haha. Idag tänkte jag bara ta det lugnt, men ändå så blev det inte så. Skall ut kl 11 och söka lite saker och efter det blir det att komma hem igen. 
Nu har jag fått sån städnojja att jag bara måste städa mitt rum helt och hållet, slänga ut saker och börja om på nytt med allt. Förändringar är på väg mina älskade vänner och fan vet hur allt slutar sista slutligen. Kanske flyttar bort till och med. Marknaden börjar i morgon med och har inte allt lust med den. men någå positivt med Marknaden är att när den är slut så kommer  <3 hem igen <3
Men nu måste jag fortsätta med städningen. 
Love you all <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerI skären 3 dagar!

Yeah. Nu har jag varit i Skären sen Lördagen. Sjukt härligt har det varit och ångrar inte att jag kom med hit. Jag och Benjamin har gjort lite det ena och det andra. Åt Älggryta för första gången med och fyfan hur gott det var. Har till och med full netti hit ute i yttersta skärgården haha.  Vädret har varit härligt med. Lite blåsigt är det idag bara. Skönt att slippa bort från Ekenäs ett varv och bara vara hit ute. Badade i rökbastu för första gången med, de enda negativa var att vi badade mitt i natten och jag såg int ett smack haha. Annars flyter allt på som vanligt haha. 
vad har mina älskade läsare haft för er under veckoslutet då? 
Love you <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerVikarie for shure!

Yeah. Bloggen är lika död som jag atm. Jag har knappt orken att stiga upp på mornarna men jag lagar iväg mig till Jobbet och gör det jag ska göra. Ekelt. Sedan kommer jag hem och väntar på att nå skall riga o så drar jag ut. Igår spenderades kvällen i Benjamins båt och träffar han troligtvis på Fredagen igen haha. Annars har jag hängt med  kompisarna och bara försökt ta det lugnt, även fast måndagen gick som den gick.


Vikarie jobbet är underbart och trivs verkligen Synd så är det bara den här veckan  kvar. Snart är det marknad med usch.. men men nu mpste jag byta kläder och dra till karis.
Skall försöka orka blogga ikväll ännu. 
tack för alla värmande kommentarer mina älskade läsare <3
Love you all <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
6 kommentarerI'm Back!

Yeah, nu har jag just kommit hem och skall lägga mig i sängen och se på simpsons.
Igår var jag på jobbintervju och Idag var jag på första jobb dagen. Började 7. så det blev att stiga upp tidigare än vanligt haha. Sjukt härligt att vara i skolan idag och jobba. Gick till jobbet så jag skulle vakna ordentligt och seda kom min handledare dit. Vi gick igenom skolans ytrymme och så vidare och så var det bara att börja städa. Det gick lätt idag som bara vad och hade all tid i världen att städa klassrummena. och de övriga utrymmena. Plus att alla va snälla mot mig där med så Extra plus. haha. Sedan när jag kom hem somnade jag och drog till stan ca halv 9 tiden och träffade en kompis . 

men nu skall jag börja se på tv e stund .
Love you guys <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
3 kommentarerA little break.

Yeah, bloggen har fått stå tom nu en tid. Mår vekligen dåligt och har ingen ork att blogga. På torsdagen tog det slut mellan mig och älsklingen.. och Hela min värld rasade ihop. I ren paik blev det att dra till karis och sedan till Kyrkslätt. Sovde över där. Seda drog vi på Fredagen till Ekenäs och cruisade med Ville och Sander på bakbänken haha. Lördagen var det Film marathon som gällde. Lotr i ca 11 timmar. You just gotta love it. Vi var klara med det ca halv 3 - 3 tiden på natten. <3  Söndagen spenderades med Sani hani på morgonen och Sander på dagen en stund och seda blev det att komma hem ett varv. 
Idag har jag mest bara slötittat på tv och på kaffe. Atm är jag social på fackebook med några söta människor och skall väl försöka att sova så småningom .


Skall försöka få igång orken att börja blogga snart igen. men allt känns tungt atm.
But i love you <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarer">