Glada Vappen! ♥

Idag är det då Vappen, eller Valborg som de heter på fint språk.
Började min dag med att gå omkring i butiker i Lojo och hittade lite smink och en film och så vidare. Det var så mycket bilar överallt så vi fick gå en liten bit för att det inte fanns parkeringar nånstans. Sedan blev det att fara och äta och sedan hem och packa väskan och börja dra ner mot Hangö. Här har vi bara tagit det lugnt och druckit mjöd och ätit gott.
Skönt med en lugn Valborg för en gångs skull. 

Hur firade ni er Valborg?

 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarer29 April 2015 - Snöslask

Idag har varit en sån där dag man bara skulle kunna ligga under täcket och se på film  eller någon bra serie. Det regnade när jag vaknade och det var riktigt som en regnig sommardag trots att det var kallt ute. Blev att fara till butiken ett varv idag, vill inte veta hur det kommer se ut i morgon i butikerna bara för att allt är stängt på Fredagen. Sedan när man kom hem igen och satt och kollade på olika dokumentärer tyckte jag att det kom ovanligt stora vatten droppar ner, så när jag gick och kollade konstaterade jag att det snöar, eller slaskar egentligen eftersom det regnade tillika , tur så blev inget kvar på marken. Skulle inte vilja fira Vappen med snö direkt.
Hur ska ni fira Vappen/Valborg?L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerSkogsbesök

Efter veckoslutet behövde jag verkligen komma ut, så det blev att dra ut i skogen med två underbara hundar, trots vädret var det roligt att gå omkring i skogen. Efteråt blev det att sitta o sörpla i sig kaffe innan man begav sig hemmåt igen. 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerLast week on Instagram ♥Slänger in 12 bilder från min Instagram ♥
Följ mig här! L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerA hell week completed.

Så var det Söndag idag då. Efter en helvetes vecka så ska det bli skönt med ny vecka och nya krafter.
Onsdagen blev det akut tid till en Privat Tandläkare här i stan och han slipade ner mina tänder i hopp om att värken skulle minska så pass mycket att jag kan äta igen, eftersom hela mitt bett hade ändrats så mycket. Vilket lyckades, har varit Burana fri i 3 dagar nu. VICTORY! Skönt värre med tanke på att jag höll på bli tokig av värken och sovde bort dagarna när jag åt såna mängder Burana.
Fredagen blev det att dra ut till en stuga och sitta och grilla där. Efter att man kom hem tittade Ångesten fram och den hölli sig tills i morse så jag har även sovit bort hela den här dagen ( vaknade 6 tiden ). För övrigt har jag otroligt nog fått städat till en stor del. Finns lite kvar ännu att göra.  Detta veckoslut har varit ensamt och ångestfyllt och allt har bara varit åt helvete. Så nu skall jag bara lägga mig i sängen tillbaka och se på någon serie och försöka sova vidare. 
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerShe's lost inside.

 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerAkut Tandläkare...

Fick ett samtal för 10 minuter sen att jag ska vara om ca 2 timmar hos Tandläkaren, Vi får hoppas att han kan göra något åt mina visdomständer. Själv sitter jag här halft i Panik endast för att jag ska till tandläkaren, jag lider av en sån otrolig tandläkarskräck att jag bara bryter ihop av att ens tänka på att behöva ringa dit och försöka få en tid. Men nu har jag väl inget val att börja bege mig hemmåt och sedan mot tandläkaren och hoppas på det bästa. 
 
Jag tillhör den eliten som håller sig tills man blir tokig, överdoserar värkmedicin och
ligger helt förlamad av smärtan i veckor innan samtalet till Tandläkaren blir av. L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerNew In - Rubik's Cube ♥ BucketList Thing.

Så var det ny vecka igen, blev inte så mycket bloggas under veckoslutet eftersom jag för de mesta låg och sovde och åt värkmedicin i såna mängder att det är konstigt att jag ens har någon magsäck kvar mer. Älskar verkligen mina visdomständer som bara mitt i allt beslutat sig att börja jävlas. 
För övrigt köpte jag en Rubik's cube åt mig på Fredagen. Det är nånting som funnits länge på min "Innan jag dör ska jag..." Det är att kunna lösa en helt vanlig 3x3 rubik's cube. Jag är mer än halvvägs om vi säger så. 
Just nu ligger jag ännu i sängen och kollar youtube innan jag måste börja dra iväg till Kela med lite papper och sedan skall jag faktiskt på massage. Härligt värre. Så vi får hoppas att min häxbrygd, som R kallar det, räcker för de timmar som jag är borta.

 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
8 kommentarerLast week on Instagram ♥

 
>> Följ mig på Instagram här << L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerFun Friday with Heidi ♥

Idag blev en annorlunda Fredag som spenderades med Heidi ♥ Först blev det att dra till Ingå och träffa hennes Mormor och sitta där och dricka kaffe, sedan drog vi via hennes mammas och satt där och pratade en stund, och söta rara gullisen Smilla har gått o blivit gravid så hon e hur kelsjuk som helst. Sedan blev det att fara till Latvala, Kodintavara talo, Halpa halli, Canny och Seppälä. Hittade lite de ena och det andra. ♥

Söta Lilla Smilla ♥

L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
7 kommentarerSometimes you have to spoil yourself ♥

Idag har varit en bra dag , igår var en helt okey dag med tortillas hos bästa Nixu och gott var det som bara vad. Men idag. Idag blev det att dra till min gamla frisörskola och få oljebehandling och bara få slappna av och njuta för fulla muggar. Hade min älskade Heidi med mig som sällskap och fastän hon var lite "rädd" i början var hon otroligt nöjd efteråt. Måste nog medge att detta var något jag verkligen behövde efter min senaste månad med allt som bara varit problem. Så nu sitter man hemma och kollar serier med världens mjukaste hår återigen. ♥
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
4 kommentarerLife and Death have been in love ♥

 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
11 kommentarerCan't sombody else just do it?..

oh one of these days...
Idag är en sån här dag som jag absolut inte orkar med nånting. Jag har inte ens stigit upp ännu, jag är så kraftlös att jag bara vill fortsätta sova fastän jag vet att det bara kommer fucka upp min dygnsrytm ännu mer. Skönt nog har jag inga specifika planer för idag. Endast att jag måste till Apoteket och söka mera värkmedicin åt mig så jag inte blir helt tokig här hemma, men annars så är inget annat på shemat. Hoppas jag ska få naglarna målade med i hopp om att det ska få mig på bättre humör. Det är ofta såna små saker som får mig på lite bättre humör t.ex. nyfixade naglar, hårinpackning, ögonbryns plockning, ansiktsmask. Nånting som bara piggar upp en. 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
5 kommentarerJag skulle ta det lugnt, men så blev det inte.

Så blev det måndag åter igen och jag är trött som bara vad.
Veckoslutet hade jag planerat att absolut inte göra nånting överhuvudtaget. Men så blev det inte. Torsdagen spenderades som planerat i Lojo o gå omkring och shoppa i olika butiker. Trots att mina nerver var slutbrända så var det helt kul. Hittade några små saker som nagellack och ansiktsmasker och sånt. Fick även tid till frissan nästa Torsdag.
Sedan Fredagen så var jag till abc hela förmiddagen och drack kakao och planerade saker till bloggen. Nånting jag aldrig tidigare klarat av. ( ni som följt min blogg länge vet om att jag får panik och ångest av att vara själv på allmänna platser, that social anxiety.. ) men satt där och planerade och skrev ner allt som bara kom fram. Sedan en 12 tiden började jag känna av paniken och ångesten så jag plockade ihop alltihopa och drog därifrån. Sedan blev det att dra till Gesterby och hänga med några kompisar där, skulle bara och söka en LootCrate men det blev både brädspel och allt annat roligt. 
Sedan Lördagen var nerverna borta igen och då blev det däckbyte på två bilar och tvättning av min. Sedan härjade jag på med lite de ena och det andra och på kvällen var det Gesterby som gällde åter igen och där blev man övernatt på grund av att det sjönk några Breezers ner.  
Söndagen vaknade jag första ggn kl 9, då hade jag sovit 3 timmar och tänkte nej nog ska det sovas mera så lade mig åt andra sidan och sovde tills 3 tiden när en annan vaknade. Sedan såg vi på tv resten av dagen tills vi for och äta till McDonalds innan jag beslutade mig för att börja bege mig hemmåt. 9 var jag hemma och där var bastun färdig så det blev en liten spakväll för mig. Sedan blev det bara att krypa ner i egen säng och sova.


 
 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
7 kommentarerLast week on Instagram ♥

 
Här är min senaste vecka på Instagram, hade många bilder så tog bort några haha. 
hoppas ni haft en bra vecka.L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerFuck today and hope for a better tomorrow

Idag har varit en sån dag som jag inte allt skulle ha orkat med, ångest helvete börja redan inatt och fortsatt hela dagen enda tills kvällen. Fyfan för såna här dagar. Jag har i stort sett legat i sängen hela dagen och bara kollat runt på internet på olika bloggar och youtube, inte brytt mig om världen överhuvudtaget. Sedan när R kom hem från jobbet så hade han köpt en chokoplatta och en battery i hopp om att jag sku bli på lite bättre humör, och som extra tröst hade han även köpt nuggets och ris tills kvälls mat. My Favorites.
Men man får hoppas på att morgondagen blir bättre. 

 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
12 kommentarerLost in my thoughts


The people who are always trying to be there for others
generally know what it means to have nothing and or no one. L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
6 kommentarerDet blev en dag på stranden ♥

Tjena Mors mina kära läsare. Idag har min dag varit helt sekaisin eftersom jag i natt fick panik av att hela bloggdesignen fick eget liv och allt var huller om buller. Så satt till en 4 -5 tiden i morse och fixa på den tills det äntligen börja funka igen. Sedan sovde jag till en 11 tiden och sedan blev det att dra till butiken efter det nödvändigaste hit hem. 
Sedan fick jag för mig att jag skulle fara och fotografera några kor i en hage mitt ute i skogen, men av nån andledning så var korna för långt från stängslet så jag drog till en strand i närheten istället.
Otroligt nog så blåste inte man iväg, utan det var varmt till och med. Dag två med vår väder här i södra Finland i rad. Nytt rekord haha. 

 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerVår bilder. Årest första humla ♥Denna lilla krabat kom surrandes när man stod ute och rökte. Våren börjar närma sig märker man när alla småkräk börjar flyga i luften. Någålunda åt de varmare hållet har det varit med. Skönt värre. Blommorna har vecklat ut sig under dagen med när solen sökte fram sig. Jag har en sån energi idag att det känns som jag skulle kunna springa jorden runt, men ändå ingen ork till det.
Så i brist på annat har jag gått ute och fotat blommor. Snart blir det att börja laga mat med så man får nått att äta idag.
 

Vad har mina underbara läsare haft för sig en dag som denna? Det är ju trots allt sista lediga dagen av påsken?L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
20 kommentarerChanges. - Ny design -

I brist på annat denna Söndags kväll så har jag suttit och plockat ihop en nyare design åt mig, Lite saker ska ännu ändras på, men det får bli i morgon troligtvis. Så ber redan nu om ursäkt om bloggen kommer se konstig ut någon dag framöver.  Satt tidigare idag och planerade och skrev ner nya ideér till bloggen, och en av punkterna var att förnya min design. Nu mot kvällen har jag bara lyssnat på youtube medans jag mitt i allt fick Inspiration till att börja knepa och knåpa. 
Denna gång fick det bli en ganska så enkel design med enkel header och inte så mycket färg egentligen. Får se hur länge jag behåller denna innan jag vill ha färgerna tillbaka igen.
Har länge velat ändra min header, mest på grund av att jag haft en tillfällig header som jag fixade hastigt ihop under en tid som allt var lite si som så i mitt liv. Sedan tappade jag inspiration till allt som hade med att bloggen att göra så lämnade även designen åt sitt öde.  

Nya:


Föregående: 

Vad tycks?
Själv är jag Jävligt nöjd hittils ivarjefall om jag får säga det själv.

Love you all ♥L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
14 kommentarerVeckans Instagram Bilder :>> Följ min Instagram här <<L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerPapperskrig 2.0

Idag har jobbdagen gått otroligt fort. fick allt hastigt gjort och allt har rullat på som aldrig förr. Första dagen av 14 dagar som int de har varit kaos. Härligt. Fick även sluta 2 timmar tidigare bara för att jag hade så mycket pappers ärenden som måddes fixas under dagen innan allt stänger. Så första stoppet blev Kela. och fylla i papper efter papper, fråga om allt och lämna in en bunt papper dit. Går det inte igenom nu så vet jag fan int vad jag ska hitta på mer. Efter en timmes fixande i Kela blev det att fortsätta i centrum från ena platsen till andra och fixa papper och andra ärenden.
Sedan när allt var äntligen klart så drog jag iväg efter en Kakao och kom hem. 
Väl hemma sovde jag två timmar och sen fortsatte jag med att fylla i olika blanketter och nu sitter jag och lyssnar på BroKen Podcast. Kvällen har varit relativt chill men ändå fått mycket 

 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerHello April ♥

 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarer">