Kvällens aktivitet!

Har just kollat på Prison break med älsklingen och nu sitter jag och går igenom kommentarerna här på bloggen. Älskar er alla för era underbara kommentarer <3 Grillningen var superb och efter det var vi ut med några nät som vi tar upp i morgon. Hoppas mina älskade bloggläsare har haft en underbar Måndag och en bra början på veckan.

Love you all <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
11 kommentarerI wish i was a mermaid ♥

I wish i was a mermaid 

 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
4 kommentarerMåndags Mys ♥

Då va de Måndag igen, konstigt är det med eftersom jag inte har nått jobb idag. Semestern har börjat <3
Konstigt som sagt, vaknade  runt 8 tiden och märkte att killen dragit iväg och fixade frukort åt mig och började slö titta på tv'n. Sedan beslutade jag mig för att tvätta håret så drog på mig bikinin och värmde vattnet på spisen medan jag gick ut och märkte att det var kyligare ute än vad jag förväntat mig, idag som dom lovat värmebölja o allt ända upp till 30 grader så når termometern just och just upp till 20.. Så det blev en pika duch ute och sedan in igen och värma mig hah. Sitter just nu och äter mat och älsklingen borde snart vara hemma igen. Skönt med att ha huset helt för sig själv. även fast hönsen försöker komma in lite nu och då. 
Senare idag blir det att fara och grilla och annars kommer väl denna Måndag gå ganska lugnt till.

 
Love you guys <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerMidsommaren är över..

Yepp.. nu har man firat färdigt midsommar för i år. Vi drog till grannarna på holmen brevid och grillade och satt och chillade och bara tog det lugnt. Ungefär 2 tiden var vi hemma igen. Skönt var det med att man inte hade någå problem dagen efter haha, så som vissa andra tydligen. Igår tänkte vi fara och äta till Sommarö men sista slutligen orkade vi inte. så vi tog det bara lugnt och pynjade på med lite de ena o det andra och på kvällen drog vi till grannarna och satt där och pratade halva natten. Idag har jag storstädat huset och nu sitter jag och bara tar det lugnt. Skönt med huset tomt en stund.
 
 
 
Hur var eran midsommar? <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
3 kommentarerChill Out and follow the ball.

 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerFörbannelsen med att vara kort..

Fml.. Seriously.. 
Idag blir det att ta upp ett lite mer allmänt problem. Men så som det verkar nu så kommer jag snart hamna handla i matbutikerna med högklackade skor. Idag tänkte jag att jag far och handlar för vill int veta hur det kommer vara i morgon när det är midsommar. 
allt som jag skulle ha fick jag fixat förutom några få saker.. och orsaken varför jag int kunde köpa dom så var för att jag int nådde efter dom.. Det är skrattretande men med min längd så är ca 30 % och kanske mer av varorna för högt upp för mig i butikerna så jag når inte efter dom. Det är så sjukt pinsamt att jag väljer heldre att int köpa dom om jag är ensam än ber om hjälp av nån. 
Första gången jag ens lade märke till det var när min kille inte orkade komma med in i butiken och jag skulle bara ha en dricka så jag tänkte att jag skulle snabbt in och ut. Eftersom jag även har haft problem att gå i butiker ensam. Men när jag kom till kylskåpet i butiken nådde jag inte, jag började gripas av panik och med gråten i halsen så gick jag snabbt ut från butiken. 
En annan gång var det som tur en vänlig själ som frågade om jag behövde hjälp och frågade om jag behövde nått annat. 

Det är så pinsamt när man står där och försöker nå varorna men utan att lyckas och blickarna man får gör int saken bättre.. 
Jag skulle göra vad som helst för att få bli 10 - 15 cm längre..L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
4 kommentarerSummer..

yesh.. Det är sommarlov för de flesta just nu, vissa sommarjobbar och andra ligger bara hemma och slöar dagarna i ända. Själv hör jag vill dem som jobbar.. Storstädningen har påverkat mig och min dygnsrytm helt och hållet. Jag har ingen ork efter det och det känns som om jag sku va på nytt träningspass varje dag. Jag har hittat muskler jag inte visste ens att jag hade.. Och fyfan hur dom värker. Tur så är det bara denna vecka så blir det semester för min del. Härligt värre. sover alla dagar efter jobbet några timmar och sedan på natten igen så jag är övertrött alla dagar..
But i will stay positive.

Nu blir det en sista tobak för idag och sedan o sova. Love you all <3
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
3 kommentarerÄntligen Fredag!

Skönt att det äntligen är fredag. På jobbet har det varit storstädning på g hela veckan nu när det är sommarlov för eleverna. Fyfan hur tungt det sista slutligen har varit. Det har inte känts så tungt medan vi arbetade men efteråt då kändes det. Har även varit och simma under denna vecka eftersom det varit värmebölja här i Södra Finland. Idag kom jag även ut till skären med min gullunge och nu passar jag på att ta det lugnt efter att ha städat huset och rett upp här medan har klipper gräset. I morgon kommer troligtvis bästis ut och skoj ska de bli <3 


Idag blev det med att fara till tandläkaren eftersom en plomb for sönder igår och det gjorde så h*lvetes ont. så nu hamnar dom göra rotfyllning </3 fyfan hur jag kan hata tandläkare.. Speciellt såna som inte lyssnar på patienten..
Men nu skall jag börja rota i kylskåpet och se om jag hittar någonting att äta.

Ha en fin Fredag mina underbara läsare <3
Love you ! <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarer">