Det märks att det är Måndag.

Idag märks det att det är Måndag. På jobbet har alla varit trötta/slöa hela dagen, vissa har påverkats värrigare av sommartiden än andra. Sedan började det regna och plötsligt kom det snö ( det krävs att det är måndag för någå sånt ). Så nu har vi fått takatalvin alla har talat om senaste veckan. Det gillas inte. Den här snön sku ha kunnat komma i Februari istället.
Men eftersom det gått en månad så var det massage tid idag och den behövdes verkligen, en dag som denna var den verkligen uppskattad. Så efter att man kommit från massagen satt man och kollade på Twitch en stund innan jag somnade. Det tar verkligen på krafterna att vara på massage. Vaknade en 10 tiden nu på kvällen och int blev ju humöre bättre av att det kommit ännu mera snö. Nåja dom har lovat plusgrader sen nästa vecka så månne int snön smälter bort då.
Men nu måste jag försöka få sömn igen eftersom det är tidig morgon imorgon och jag vill inte gå omkring som en zombie i korridorerna.
Bild från min Instagram ♥L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerA Lazy And RainSunday.

Idag har det varit en helt okey och slö dag. Skönt att få ta de lugnt hela veckoslutet när man har en vecka jobb framför sig igen. Vädret har varit tråkigt och mulet med regn största delen och idag var solen och kikade fram ett varv innan det började regna igen. Idag har jag legat och kollat serier hela dagen och väntat på att R ska komma hem med mat åt mig haha. Nu är man hemma igen och skall börja lägga mig i sängen och börja sova. Tidig väckning i morgon och efter jobbet blir det att dra till spa och ta det mera lugnt haha. Hoppas bara att denna jobb vecka inte blir lika kaotisk som förra var.
 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerHer soul was beautiful, but nobody cared.

Här har det stått tomt i stort sett hela månaden, och det ber jag om ursäkt för. Har verligen haft en helvetisk månad och jag har mått så dåligt och varit så stressad att jag bara lagt allt åt sidan. Har även varit på jobb i 2 veckor och efter jobbet har jag varit så trött att jag sovit från att jag kommit hem tills nästa morgon. 

Men nu börjar en ny månad så ska försöka bli lite mer aktiv här på bloggen. 

Love you all <3
 
 L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarer">