It's Like Boring..

Yeah, idk när jag senast haft en såhär tråkig lördagskväll.Planerna blev inte som planerat eftersom kusken for till en kompis och dricka, så jag fick inte min cruis idag.. murr.. Så nu ligger jag hemma, funderar på att baka kladdiga muffins. Men annars så har jag legat här och kollat runt på allt och inget.
Någon underbar läsare som vill prata med mig? ta kontakt <3
För övrigt så igår var jag kusk och kvällen gick helt Smooth. 

Love you guys <3
Bloggningen kommer stanna upp igen några dagar för  både Söndag och Måndag skall det tas. <3
men skall försöka få några inlägg ändå instuckna här och där.

<3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerIt's Friday!

Yeey, nu är det då fredag , och det betyder 5 dagar ledig för mig , skönt kommer det bli med. Nu är jag home en stund och sedan drar jag ut, tror inte jag kommer vara så aktiv här under veckoslutet, men får jag chansen så komme rjag försöka att uppdatera lite.
Men nu blir det kurs mot Tenala. <3
Ha en bra Fredag <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerOne more day

Yeah, idag var det like i said boring.. Efter veturi blev det bättre väder och allt blev bättre för jag skulle träffa Anna <3 Så vi cruisa runt och så, lite ångest var med hela dagen men den gick att bearbeta. I morgon är det Fredag igen då. Skönt <3 på morgonen blir det bowling sedan skall jag hinna på tobak med en kaveri och efter det hänga troligtvis med Anna <3. Sen vid nått skede kommer Fredde till Ekenäs med <3
Men nu får det lov att bli godnatt för min del. orkar inte vara vaken längre. ( usch jag somnar tidigare och tidigare för varje dag och det påverkar mig både fysiskt och psykiskt om dagarna. )
Men hoppas på att jag skall orka bättre i morgon <3
Love You <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerwhat a day.

yeba, nu sitter man här med ca 30 minuter kvar av arbetsdagen, sedan bir det att fara hem, och vilken dag, gårdagen gick så jävla bra att det int alls förvåna med idag. En for hem och en annan grät, det har varit kallt som bara vad idag och nerverna har varit på topp. Dator sittande 4.5 timme av 6 möjliga tar på ens nerver, speciellt när man inte gör nått klokt av det heller. Försöker få en uppsats klar men den går int eframmåt när inspirationen inte finns här.

Som tur får man kanske fara 400 km härifrån till ryska gränsen och jobba , i virokoski. Int är det bara ca 3.5 timme härifrån. får bo där och allt sånt. Bort från skiten här och börja ett nyt tliv. Det är bara det att allt sku få fara från mitt liv då.. Men men , elämä on. Men nu måste jag försöka få lite mera skrivet på uppsatsen. sedan får jag göra resten hemma.

Wanna know something? I wanna go home right now.. <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerit's Raining

Skall rikit snart börja laga iväg mig till Karis och börja jobba haha. Natten givk precis som alla andra nätter, somnade tidigt, vaknade under natten och vaknade före klockan, och somnade om.
Som om inte min dåliga nattsömn skulle besvära mig så har det även börjat regna. igen.. Det spöregnade för några timmar sen men nu kommer det lite lättare ner. Och vi som troligtvis skall ut och cykla idag . Woho. you just gotta love it. Men nu måste jag börja engagera mig lite, för detta kommer bli en så tråkig dag...

Ha de bra <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerHeavy Workday <3

Yeah, idag har varit en riktigt tung dag egentligen. men det gör inget för den har varit heelt underbar <3
I veturi städade vi gården, bar ut bord och stolar så vi kan sitta ute , kollade cyklarna och fixade söndriga däck and so on + högg ved och sånt roligt, jag fick Bära stockarna, såga veden med motorsåg, klyva veden med yxa och sedan rada veden.It was awesome. härligt väder har det varit hela dagen med.

Sedan blev det att söka upp Anna i bibban och det tog sin lilla tid ehheh. Sedan drog vi till Tenala och så slingade jag hennes hår och klippte det <3
ffffffffffcccL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerWhat if i Say Fuck you?

What if i said fuck you?
would you even care?
or would you just let it pass by,
just like our friendship?...
'dddL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerSo fucking true <3

dddL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerTävling - Bli Dagens Blogg!

fffL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerWhy do You love japan? Oh I'll tell you why!

dddL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerif you ever get bored ♥

Then you can do this 
Enkelt och billigt , allt som behövs är brända cd'n och en tusch som inte lossnar
ssL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerWhat do you think? About Twitter.

Yeba, Idag har det varit en chill dag men ändå tung eftersom jag har både sovit och inte sovit förra natten haha. somnade tidigt, vaknade mitt i natten, somnade om, och sedan vakna långt före klockan skulle ringa, och somnade om efter att klockan hade ringt. Men men sånt e livet. Atm är jag halvt trött men funderar ändå på att gå och lägga mig så småningom. Idag har jag för övrigt varit till Polisen sedan var jag hem ett varv och sedan drog jag ut till Tenala och satt där en stund med Anna <3 Sedan var det en liten cruis som gällde och nu är jag home at last. <3

sedan kollade jag runt på olika sidor och kom till min egna Twitter profil. lol. Kom till och med in på den så nu kan jag börja Twittra igen hahah. Vad är er åsikt om twitter? använder ni Twitter? Hiss / Diss?

För mig är det nästan what ever, det är roligt till en början men sedan blir det bara bortglömt. Men skall försöka orka hålla min twitter aktiv, eftersom jag int skrivit på den sen sommaren 09 . haha. Omg.
fffL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerÄr med och tävlar - Veckans blogg

dddL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerLet it Rain

Nu var det tisdag då, har just varit ute och jobbat i regnet. JEEIJ. fick rada om veden i vedlidret och sedan kolla alla cyklarna om dom had luft and so on, sedan blev det att bära stockar från punkt 1 till punkt 2. Snart blir det mat , ÄNTLIGEN. Sedan blir det väl att göra nått kreativt och efter det blir det polishuset. Jag väntar nästan på det..
Hurdant är vädret där du bor idag?
kramL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
15 kommentarerToday has been...

Helt bra, var i veturi och gjorde lite uppgifter och städade, sedan drog jag till Ekenäs och after that plocka ja opp anna och vi cruisa runt raseborg tills  kvällen. Sedan kom jag hem och nu skall jag bara hitta nått att se på så skall jag börja sova. i Morgon blir det ute arbete, polisstationen och sedan blir det väl att vara hemma. Tror inte jag orkar med nått annat. Så i morgon kan jag focus på bloggen lite med. <3
Cya <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerAnd once again it's Monday.

yeba. nu sitter man i Veturi igen och det blir snart mat får man hoppas, det är ca halvtimma tills det och jag är hungrig som bara vad.. Tankarna i huvudet snurrar för fullt och jag vet int mer vad jag ens ska göra mer. Sitter atm och ska skriva en uppsats om min drömarbetsplats med det finns ingen inspiration till det heller. sedan ska jag försöka få några ansökningar gjorda , och på eftermiddagen ska vi städa hela huset.  För tillfället skulle jag bara vilja hem och sova. men det är 4 timmar tills jag kan fara hem och bara ta det lugnt. usch..  vart har motivationen tagit vägen, var har den lyckliga lilla flickan tagit vägen? vart är leendet som varit konstant de senaste månaderna?.. Finner mig själv åter igen i ett totalt jävla mörker och vet int fan vart ljuset är. Men tiden får säga hur framtiden blir sista slutligen. but atm vill jag int ens veta hur den blir.. jag skulle kunna vara törnrosa för tillfället och sova bort 100 år..
Men hey, man ska göra de bästa man kan av situationen , även fast det är måndag förmiddag.
Lol.L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerGodnatt - things to do

Yeah, Nu blir det att bara varva ner och ta det lugnt så jag kanske får sömn inatt jag med.. Lördagen sovde man till ca 4  tiden och igen och sova 10 tiden och idag till ca 12 tiden och drog till stan och sovde en stund på kvällen så inte alls konstigt om man inte får sömn denna natt.

But yeah, I morgon blir det Veturi, måste komma ihåg att jag ska till Polisstationen i morgon med. Och sedan blir det att svara på alla underbara kommentarer aav mina läsare och sedan blir det övrigt pysslande med olika designer. Efter det blir det nog bara att försöka varva ner helt och hållet för jag måste börja göra någå åt det nu eftersom jag åter igen börjat tappa håret när jag stressar och allt annat som jag har att tänka på.. Måste till Hälsoshoppen med och se om dom har någå hårserum där som kanske skulle hjälpa lite.

Men nu skall jag kolla vad det kommer på tv och göra lite eko manikyr åt mig. Känns verkligen att jag måste göra det nu eftersom mina händer börjar bli som sandpapper. 

Cya Readers <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerI'm so sorry...

Men joo.. orsaken till varför det varit dött här sen tisdagen ( ? ) är för att jag mått så skit och inte haft orken att blogga nått. Efter att jag varit i Veturi på dagarna har jag varit så fucking trött av allt att jag endera varit hos nån kompis eller så har jag sovit bort resten av dagen. Sedan på Fredagen var jag till bilskolan och tog andra skedet och efter det var jag i stan och sedan i tenala.
Men nu blir det en ny vecka med troligtvis nytt humör och mera ork.  och för den delen mera tid med.
Love you alla läsare <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerGodnatt

Yeah nu skall denna trötta tjejen gå och lägga sig och se på en film.
Idag var det helt slött i Veturi. Satt framför datorn hela dagen,
gjorde projekt om Åbo och arbetsansökningar, hade ett möte och
sedan åt vi sedan ut och gå och sedan datorn igen.. Usch.. Så trött.
Sedan efter det blev det att vara ute på cruis en stund och
sedan for jag till Grabbskog och satt där en stund.
Sedan kom jag hem, hade Hemma spa,
Fotbad, Hår inpackning, bastu och hel kropps ekologisk peeling . <3
And how i needed it <3


I morgon ska jag vara hemma hela dagen efter 3
så då får det lov att bli en liten kick i den här bloggen.
för såhär kan vi ju inte ha det eller hur? <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
9 kommentarerI <3 U

dd

<3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
6 kommentarerHalsband - Inspiration <3

Här kommer lite annorlunda halsband, Men fyfan hur sjuk är jag inte på dessa? <3 <3 <3
ssssdddddddddL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerBloggTorka - idéer?

Jag har ingen lust att blogga ikväll heller. Hela huvudet är fullt med tankar om allt och jag är så förvirrad igen. Jag vill bara lägga mig under täcket och bara sova bort hela veckan. Funderar på att lägga upp några tidsinställda inlägg för veckan och se hur inspirationen kommer tillbaka. Nu skall jag se på en komedi och försöka bli på bättre humör och börja sova. Jag r så förvirrad och har mått så konstigt de senaste veckan att jag int ens orkat vara ute och röka när jag varit hemma. Så yeah.. nått mycket stort är det på g.. Jag är för trött att orka just nu ta tag i problemet men bara vårsolen börjar lysa så skall det förändras, Men tills dess blir det att sova sova sova..L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerJust an other day..

Yeah, nu har man varit i Veturi sen 9 tiden igen.
Sedan fick jag laga t skjortan  ( bilder kommer ) 
Sedan var vi ut ovh gå, städat och drack kaffe ute.
Sedan kom vi in och jag laga t skjortan färdigt.
Nu sitter jag här och slöar och ska snart få fara hem.
Finally <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
11 kommentarerNattinlägg.

I have no fucking idea what to do anymore.. Känns som jag är påväg neråt igen i livet. Känns som mörknet sluter sig omkring mig och allt bara är åt helvete.. But yeah. Det kommer bli en ensam vecka för min del om inget under händer.. Om ingen gullig människa vill höra av sig och vill hänga nån dag. Usch, jag är så förvirrad med allt atm att jag inte ens vet vad jag ska skriva om. Men yeah. vi får hoppas jag mår bättre i morgon så det kan komma lite flera inlägg i morgon. men nu måste jag försöka få tag i john blund för i morgon skall man till Hell igen.
sss
I love my Readers <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
6 kommentarerVeckoslutet börjar ta slut

Yeah så var detta veckoslut snart slut. Fredagen var jag till Tenala och sökte
Fredde och sedan drog vi till mitt och såg på en film och sedan somnade vi båda.
Lördagen var vi hem till Freddes och äta och sedan på Kaffe till slottsbacken.
After that var det cruis en stund och sedan till Trollböle och ta lite.
Sedan Idag så har vi varit till slottsbacken och bytt till sommardäck på en bil och jag fick rada ved eftersom hela stapeln hade knuffats omkull. Efter det blev det Cruis i stan och nu sitter vi här hos mitt och ska börja se på film.

Bloggningen har inte varit så häv nu under veckoslutet när jag inte haft igång datorn. Har inte haft nån lust eller inspiration heller, Men det kommer jag ha tid med under nästa vecka. Då ska jag se om jag hinner få nån ändring i designen och sånt smått och gott .L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerIt's Friday!

Yeah om någon annan kommer på en annan tonåring som sitter hemma hela Fredagen ensam och städar rummet, sår lite frön i krukor och ser en film om och om igen efter varann, så vill jag gärna träffa den. Så har min Fredag efter veturi nämligen spenderats.. Men snart får jag börja laga mig mot Tenala och plocka upp Gulle mitt <3
Idag har det varit ett helvete på Veturi, Först till Gymmet och sedan satt vi i verkstaden resten av dagen. Sedan blev  de shopping för min del.  1 t skjorta, 2 linnen, 2 hupparen och 1 klänning. <3
och igår kom vi hem från Åbo och jag bröt helt och hållet ihop.. Men det får komma hit nån annan dag.
Nu ska jag ut i regnet på en cigg sen ligga och slöa på sängen och vänta på att telefonen skall ringa ! <3


ddL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerFredagen Den 13de!

sss

Yeah.. Idag är det då Fredagen den 13onde. Hoppas att inget värre händer under dagen. Först nu skall man hoppa i duschen sedan blir det att fara och plocka upp Mathias och sedan blir det att fara till Veturi och där har vi gymnastik på morgonen. Sedan blir det eftermiddags arbeten på g. 
After that är det hem och vänta på att Fredde ska komma och ta hand om mig.
Men nu måste jag börja komma igång så jag hinner med allt ännu på morgonen.
Hoppas ni har en bra Fredagen den trettonde och att inget bad happens ! <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerDo you wanna know something?

Lite ego får man vara <3
xxxx
sssL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerValet är ditt! Vad vill du läsa om?

Eftersom jag inte kommer kunna blogga medan jag är i Åbo slänger jag in
ett inlägg som ni läsare får bestämma vad ni vill se mer av i bloggen! 
kom gärna med egna förslag med <3
ddddL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerInspiration - Nail Art <3

ddddddddddddddddddddddddddddddddL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerWhy is it so hard?

Varför känns du så långt borta? kanske för att du inte är med mig just nu. Jag tänker på dig helatiden under tiden jag är vaken, jag drömmer om dig varje natt. Jag saknar dig när du inte är med mig. Speciellt nu när jag verkligen behöver dig, speciellt den här veckan,Speciellt i morgon. Jag önskar jag fick ligga i din famn och bara känna dina andetag och känna mig lugn. Men jag måste klarar mig till Fredagen. Jag måste vara stark. Vare sig jag vill det eller inte.

I love you so fucking much Boo Boo Bear <3
xxL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerTomorrow's gonna be hell!

Denna text passar så bra in på mitt liv atm, Speciellt inför i morgon.
Cuz I have to experience one of my biggest fear in my whole life..
And i'm so fucking scared..But..
dddd.
Nu måste jag börja packa för morgondagen. Drar till Åbo för en natt och kommer hem på torsdagskvällen. Jag ser inte alls fram emot det och skiter det sig kommer jag hem igen till Ekenäs direkt. Men jag ska försöka stå ut så länge jag bara kan, jag har ju mina bodyguards med mig haha. Skämt åsido. Men som sagt, Det kommer vara ett rent helvete i morgon och överlever jag i morgon i Åbo så kanske jag till och med överlever Torsdagen där. Fast det kommer vara Pain in The ass.. But yeah, you gotta do what you gotta do.
Försöker peppa mig själv till att jag klarar av det här.. Det är bara en natt i Åbo..
men det är svårt.. Cuz i might not be ready...
rrrL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerOups!

Hoppsan, Märkte just att jag har 9 sidor obesvarade sidor med kommentarer från mars.
Hur i helvete har jag missat dem? . Misstag händer haha.
Men nu skall jag börja svara på dem innan jag fortsätter med de nyare kommentarerna
Hoppsan, Märkte just att jag har 9 sidor obesvarade sidor med kommentarer från mars.
Hur i helvete har jag missat dem? . Misstag händer haha. Men nu skall jag börja svara på dem innan jag fortsätter med de nyare kommentarerna. Sedan måste jag börja svara på Frågestunden med.
Har inte hunnit idag eftersom jag varit i Veturi och sedan har jag varit ute resten av dagen med några vänner. <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerUppdate.

Yeah , denna vecka troligtvis och några veckor frammåt kommer jag ha tid att focus på bloggen och alla era läsare och era underbara kommentarer <3 Pojkvännen kommer troligtvis vara i Kimito och jag kommer på vara här kvar ca 1 månad ännu och eftersom jag inte komme rha så mycket att göra under dagarna så får man se lite var man hittar på .  I morgon ska jag försöka få frågorna till frågestunden besvarade och sedan måste jag få rummet i skick igen. Nu ska det vårstädas, röjas och rensas. Sedan skall jag få lite andra saker i skick och sedan kommer det bli lite changes i mitt liv once again. Men eftersom det blev lite länge att cruisa idag igen haha så blir det att börja sova så småningom , Ska försöka orka se på Cougar Hunting och sedan börja sova.
I morgon är det en ny dag och i morgon börjar det även 2 nya personer i Veturi.
Men det är två bekanta ansikten så det kommer bli bra. Haha.

fff
Nått annat positivt jag just märkte var att min favorit bloggare från Finland har svarat på mitt Mail så jag ska svara åt han med innan jag börjar fara och försöka få tag i sömnen.
Konstigt hur små saker kan få en att le haha <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
15 kommentarerEaster Weekend. Easter Inspiration <3

Yeah, nu är Påsken Slut, Så nu kan man återgå till det normala livet igen. Påsken har varit Awesome. Friends Alcohol, Cross, Cruising, Bruses and Kimito. Det har lätt varit bästa påsken ever.
Torsdagen - Lördagen blev det Trollböle, Lördagen - Söndagen blev det Kimito
och sedan söndagen till Måndagen blev det Österby.
Torsdagen var jag o Freddy på Cruis och jag drack och han körde, och sen på kvällen for vi hem. Sedan Fredagen var lång som bara vad, vi cruisade i stort sett hela dagen och var långt in i skogarna haha, sedan mot kvällen var vi till Långstrand och hälsade på en typ. Sedan lördagen vi till Stan med Jessica och sökte Påskägg haha. Vi var till Alla butiker och sökte och i Sista hittade vi . Sedan drog vi till Kimito och hälsa på Kenneth. Där fick pojkarna leka med Hans cross och sedan spenderades kvällen av att bara slöa, röka vattenpipa, dricka och se på tv. Sedan Söndagen fick jag fixa crossen så pojkarna fick fortsätta leka med den. Vi skulle starta runt 2  tiden men vi kom därifrån runt 7 -8 tiden. Sedan drog vi till Ekenäs och var hos mitt runt 10 tiden. Måndagen blev lite lugnare och vi låg och såg på några filmer hos mitt och sedan blev det att fara till stan ett varv och resten av dagen har det cruisas runt i skogen igen och  bara tagit det lugnt.
dddd
ddddddddL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerPåsk Frågestund!

sssL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
5 kommentarer2 Months <3

hdf

~ 2 Månader idag <3 ~ I Love You <3  ~L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerI'm so sorry

Yeah , igår blev det inge bloggandes, Nerverna var slut helt och hållet och så vidare. 
I veturi var vi till Yle och var på studiebesök där, Gick runt i alla byggnader och såg in i alla rummena. Såg x3m's crew där med, and it was awesome <3 Sedan var vi till Böle tågstation och åt och sedan kom vi till Veturi med 2ans tåget. Sedan blev det cruis med Fredde och safari senare på kvällen och det slutade med att vi glömde klockan och kom hem närmare 12 tiden.
Idag var det städdag, och jag fick vara i Köket och jag laga " hotter that hell " och sedan har jag skrubbat golvet i kreativa rummet och jag fick konstigt nog bort dom där målfläckarna som inte kunde tas bort.. Lol.
Sedan blev det att fara till Ekenäs och sen till Karis eftersom jag helt hade glömt bort att föra intyget till Arbetskraftbyrån.
Nu atm sitter jag hemma och väntar på att Gullungen ska komma o hämta mig så blir det att börja ta.! <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerAwesome Safari <3

Haha Idag så var det som sagt lite stressfaktor mitt åt dagen. Men jag for till Kela och till Hvc , sedan drog jag till bilskolan där allt gick bättre än förväntat. Före det hann jag träffa både Fredde och Anna. Sedan när jag kört färdigt drog jag hem och äta. omg vet int när senast jag ätit mat hemma. lol. Sedan drog jag ut med Fredde igen och vi cruisade en stund och sedan fick han köra igen. Och herregud hur vi har kört omkring i skogen ändå <3 bara för att han lova att jag sku få se vilda djur haha <3 vi såg 5 hjortar, och sedan när vi kom mot stan så rikit fast i stan ser vi en hare haha <3 söpö pupu <3
Sedan cruisa vi en stund i stan och så kom jag hem. Nu ska jag svara på era underbara kommentarer av alla älskade läsare och sedan blir det film och sovdax, så ska jag se i morgon bitti om jag orkar laga mig till Karis eftersom det är studiebesök i morgon. Awesomeness! Ska besöka en radio och tv studio <3
sddL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
3 kommentarerSjuk - 3dje April

Omg.. Igår var vi ute i stan en stund med älsklingen. Han fick köra eftersom jag var helt snurrig. Sedan kom vi hit och skulle se på film , jag sovde filmen igen ( jag älskar att vara sjuk... ) sen var jag helt virrig igen när jag vaknade och så körde jag hem han och när jag kom hem somnade jag om, och därför blev det lite dålig bloggning igår.
Idag är jag hemma igen och idag har jag lite ärenden i stan att uträtta.
Måste Till Kela, Hälsovårdscentralen och Bilskolan. Så kl 18:00 ska alla hållas inne.. Lol..
Sen borde jag städa i rummet lite med. Men jag har ingen ork atm. Dte bara värker i hela kroppen och jag vill bara sova. Ute är det åtminstone plus grader men det har snöat inatt igen. Jag trodde vintern var över, att våren skulle komma och att allt sku bli varmt och skönt. Men nej.. Det kommer ca 10 cm snö och tack vare det får jag förkylning på köpet. NICE.
men nu måste jag börja engagera mig så att jag ska hinna med allt.
Cya Lovers <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
21 kommentarer2dra April - Home

yeah, idag blev det att stanna hemma. Orkade inte laga iväg mig och atm ger jag fan i allt.
nu blir det att fara ut i snön och hoppas på att humöret blir bättre snart. det snöar smått
ute ännu och som tur fick man däcken bytta idag, de var helt släta..
men men nu far man ut och ser allt från den positiva sidan..
Cya Guys <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
17 kommentarerAre You Lost?

rrrL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
5 kommentarerReblog if ...

sssL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarer1sta April - Veckoslutet

Yeah nu är det ny månad igen då. Idag är det 1sta April och jag har varken blivit utsatt för nått skämt eller gjort ett skämt på nån. Veckoslutet har varit chill.

Fredag - Kusk. Var och simmade med Veturi , åt pizza och sedan blev resten av dagen chill. Sedan plockad jag upp aspen och Fredde och vi cruisade en stund. Sedan Plocka vi opp Sani hani <3 <3 <3 och cruisade runt hela kvällen. Sedan började vi dra oss hemmåt och vi var hemma redan 11 tiden.
Lördag - Var det kalas i Kimito som gällde. så vi drog dit på kalas till 1 tiden och sedan kom vi hem igen mot 4 -5 tiden. Så var vi och äta till Harold's och sedan när vi kom hem till Freddes somnade jag så mätt som jag var. Sovde tills kvällen och efter att jag orkat upp igen så låg jag och Fredde och såg på tv resten av kvällen.
Söndag -  Idag vaknade vi tidigt as usual. SOlen sken och det var varmt ute. Vi drog till stan ett varv och sedan hem till mitt. här såg vi på en film och sedan hade det mitt i allt börjat snöa. Jippie -.- så drog vi till stan och var där en stund och sedan kom vi hem igen. <3

Nu atm ligger jag och ser på en film och ska så småningom fara och sova så jag orkar stiga upp tidigt i morgonbitti.
Hoppas ni haft ett bra veckoslut! <3L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarer">