Michael Jacksons dödsfoto till salu

gd

Ett chockerande foto av Michael Jacksons livlösa kropp på obduktionsbordet har läckt ut och cirkulerar nu till högstbjudande för tv och tidningar i USA, rapporterar Daily beast.

Skribenten Gerald Posner säger sig ha spårat bilden till en amerikansk restaurangägare, som i sin tur har fått bilden från ”en högt uppsatt polisvän”.

— Det är Jackson, med ögonen vidöppna, som ligger på rygg på obduktionsbordet i metall. Bilden är endast på Michaels huvud, och det är taget från likets vänstra sida, från någon som står upp, med en 30-gradig vinkel, skriver Gerald om fotot.

— Popstjärnans huvud är rakat längst fram. Hans ansikte är utan smink. Läpparna är platta och munnen öppen, utan läppstift. Ett ärr, som han gömde under makeup så fort han gick ut, syns på hans vänstra kind. Hans tatuerade ögonbryn är i övrigt de enda synliga märkena i hans ansikte.

Det är ännu oklart om den nuvarande innehavaren av fotografiet har lyckats sälja det.


Yeah ja vet att det är ca 1 månads gamla nyheter, men jag kan bara inte släppa det.. VARFÖR INTE BARA LÅTA MJ VARA. tänk på hans familj hans barn, vänner, allt.. Har dom inte fått lida tillräckligt.. King Of Pop E Död. Men ändå håller människor på o utnyttjar han, som dom inte gjorde de tillräckligt när han var vid liv..


Kommentarer
Postat av: Anna

håller med dej.

2009-11-27 @ 14:44:31
URL: http://suchawonderfuldream.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback