AnsiktsMasker - Ägg

Yeah, eftersom natten är här igen och jag har tråkigt och inte vet
direkt vad jag ska göra kan jag tipsa om några Anisktsmasker av ägg.
Detta kommer bli ett lite längre inlägg men det gillas.
Man kan i stort sett använda bara ägget om man så vill. Men man kan
blanda också men lite vad man tycker. Det är även viktigt att du tar
bort all smink du har och rengör huden före . till exempel med en våtservett.

1. Bara Ägget - Stramar åt huden och gör den len. Passar bra till fet hy.
Separera Äggvitan från gulan och ta en ren gaffel och rör om tills äggvitan
blir lite " bubblig " . Sedan applicerar du äggvitan på ansiktet och låter torka.
Sedan är det bara att skölja av. Gulan kan användas till en fuktgivande mask efteråt.
Ta en liten bit av gulan och smörj in ansiktet med den, och låt torka. Sedan är det bara
att skölja igen.

2. Äggvita + mandelkli + Vatten - Kan funka som en skrubb. Blanda äggvitan med Mandel-
kliet och tillsätt lite vatten coh rör ihop allt till en geggig smet. Det applicerar du på ansiktet
och låter det tork. Sedan är det bara att gnugga bort den. Smeten gnuggar bort döda hudceller
och därför känns huden som polerad.

3. Äggula + Vetekli + Honung + Cintronsaft - Fräschar upp huden och passar alla hudtyper.
Låt masken verka i ca 15 - 20 minuter och skölj ansiktet.

4. Äggvita + Alun - Rensar dina porer och gör din hud mjuk
Blanda äggvitan med alun så att den blir lite klimpig, och applicera på din
hud och låt torka i ca 10 minuter, Ta sedan ett tygstycke som är fuktat med ljummet vatten
och avlägsna masken.

5. Äggvita + Honung + Citronsaft + Gurksaft. - Extrems åtstramande mask som bara
ska användas på mycket fet hy och stora porer. Vispa äggvitan hårt och blanda i resten.
Låt verka i ca 15 minuter och skölj ansiktet med ljummet vatten.

6. Ägggula + Havremjöl - Passar bra till känslig och torr hud. Pensla på huden och låt verka i
15 minuter och skölj med ljumet vatten och avsluta med lite svalare vatten.
s

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback